01.10.2019

Anmeldereksemplar: Under stjernerne.

Storm.

Titel: Under stjernerne.

Forfatter: My-Marie Ottilia Zerpentine.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 30/03-2018.

Antal sider: 219.

Antal stjerner: 2,5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende!


Under stjernerne.

”Spotlightet slukker, og de normale lamper bliver tændt. Auditoriet ser igen ud, som jeg kender det. Og så får jeg øje på Hannah.”

I sin barndom møder Storm Karla. 
De bliver venner, og Storm forelsker sig hurtigt i hende. Hun er hans drømmepige. 
Men da Storm en dag præsenterer Karla for sin bedste ven Eddie, forelsker de to sig i hinanden og bliver kærester.
Nu, hvor Storm er blevet ældre, er situationen med Karla og Eddie kun blevet sværere at leve med. 
Men så møder han Hannah, og det ændrer hans liv. 
Hun tager ham med ud på ture, hvor de betragter øde, ensomme steder. 
Noget, Hannah har gjort det meste af sit liv, altid med sin kikkert om halsen. 
Efter en konflikt med Eddie og Karla, beslutter Storm og Hannah, at det er på tide at realisere deres plan om at tage på roadtrip og undersøge helt nye steder. 
Bare tage væk, tage på eventyr. Hvad Storm ikke ved er, at Hannah har en hemmelighed …

Under stjernerne er en ungdomsroman om den første kærlighed og dynamikken i en gymnasiegruppe. Den handler om at være tro mod sig selv og følge sine drømme.Jeg har nu fået læst Under stjernerne som er My-Marie´s debut roman, og jeg må sige trods den ikke levede op til de forventninger jeg nu havde, og kun har fået 2,5 stjerner, så vil jeg alligevel sige det var en udmærket debut. 
Jeg synes desværre bare der manglede en del. 

I sin barndom møder Storm Karla, som han hurtigt forelsker sig i, men så præsentere han hende for sin bedste ven Eddie, og de to forelsker sig så. 
Storm har svært ved at acceptere det, men fortsætter dog med at være venner med dem trods det er svært at se dem sammen. 
Men så møder han Hannah, og det ændre hans liv. 

Som sådan vil jeg sige forfatteren har fat i et interessant plot om den her første kærlighed, at være tro mod sig selv, følge sine drømme og dynamikken i vennegrupper med forhold. 
Men jeg synes at der manglede noget indhold, noget baggrund og eventuel flere flashbacks. 
Vi følger Storm igennem hele bogen hvor vi ser ham sammen med Hannah, han familie, eller Eddie og Karla.
Eddie og Karla skal forstille at være hans bedste venner, men jeg følte ikke jeg kunne fornemme det der bånd der normalt altid er mellem bedste venner, og faktisk virkede det ikke som om Storm brød sig om at være sammen med nogen af dem. Og Eddie virkede faktisk bare en smule oppe og køre hele tiden. Og Karla kan jeg slet ikke forstå Storm skulle være forelsket i, vi ser kun dårlige sider af hende, hun er slet ikke Storm værdig. 

Hannah følte jeg, at jeg fik en smule mere ud af, hun virkede som en god ven, en god person for Storm, og det var nok delen jeg syntes bedst om ved bogen. 
Men på bagsideteksten får vi at vide at Hannah og Storm tager på roadtrip, og det virker lidt som "højde punktet" i bogen, og jeg så frem til det, men det kom utroligt sent i bogen, og det virkede ikke som en roadtrip, det virkede en anelse tamt.
Og denne her hemmelighed Hannah skulle bære på virkede ud fra bagsideteksten at den skulle være stor, men jeg følte egentlig lidt den var forhastet igennem og en smule kedelig, det kunne godt være gjort mere ud af den. 

Jeg tror jeg ville have følt mere for bogen hvis den eventuel havde været 100 sider længere, haft lidt mere indhold, og at den ikke sprang lidt sjovt i kapitlerne, jeg sad faktisk flere gange og undrede mig over om der manglede sider fordi et kapitel kunne slutte så bragt og uden særlig meget mening for mig. 
Og jeg er faktisk meget ked af at sidde med den følelse i kroppen at jeg ikke fik særlig meget ud af bogen, for forfatteren har fat i nogle fede emner og et spændende plot. Men jeg vil alligevel stadig sige den er en okay bog for en debut roman. Og jeg vil gerne læse mere en dag af forfatteren hvis hun udgiver mere. 
Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...