29.12.2017

Anmeldelse. Askeprinsen.

Askeprinsen.

Titel: Askeprinsen - The Royals #2.

Original Titel: Broken Prince.

Original sprog: Engelsk.
Læst på: Dansk.

Forfatter: Erin Watt.

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Udgivet på dansk den: 22/11-2017.

Antal sider: 285.

Antal stjerner: 5/5.


Ella og Reed.

Ella er stukket at, og ønsker aldrig at sætte sine ben på Royal-paladset igen, for Reed Royal har knust hende, og ødelagt hende helt. 
Men det knuste også Reed Royals hjerte da Ella stak af, for at hun havde set ham sammen med Brook, hans fars eks, var en stor misforståelse, og han var som lammet af skam da hun fandt dem.
Ella bliver ledt efter af en privatdetektiv, og mens hun bliver det falder meget sammen for Royal familien, i sær for Reed Royal.
Er det bedst for Ella hvis hun ikke bliver fundet?
Vil hendes knuste hjerte hele igen?
Og hvad med Reed? 
Hvad har han ellers af luskede og klamme hemmeligheder gemt i sine lommer?

Åh min gud, og jeg som ikke troede jeg ville elske den her lige så højt som den første, der tog jeg altså fejl.
Askeprinsen er fuld af handling fra første linje af til den sidste, jeg var som slugt, og jeg kunne nærmest ikke lægge den her bog fra mig da jeg først var begyndt, så fanget blev jeg altså.
Den første bog var der også utroligt meget handling fra første side til sidste, men den her må jeg sige var bare fyldt med mere spænding.
I den her bog får vi også en del fra Reeds perspektiv, vi får mere indblik i hvad der foregår oppe i en af Royal mændendes hoveder. Dog skifter det i mellem Reed og Ella imellem et par kapitler. 
Dog er Ella noget mere aggressiv i sin måde at være på, især efter at Reed havde såret hende, og jeg må indrømme jeg ELSKEDE det.
Jeg synes det var utroligt dejligt at se det fra Reeds side af, hvordan han tænker, følte og er.
Igen kan jeg faktisk slet ikke se i den her tekst af den er skrevet af to forskellige forfattere.
Sproget er ligetil og nemt at komme igennem, desværre flyver man måske lige lidt for hurtigt igennem på grund af den er så god.
I den første del af Ellas rejse, så vi meget hvordan det var for en ung kvinde at blive smidt ind i et rigt liv, at skulle navigere sig i den her brutale verden de rige levede i, og hvordan hun skulle omdanne sig fra at strippe for at kunne betale husleje og få mad på bordet.
I den her del, ser vi stadig lidt at hendes tilvænning, men vi ser også hende falde meget mere til, at føle at hun begynder at passe ind i den her verden, selv om der stadig er folk der ser ned på hende på grund af hendes baggrund og hvem hendes forældre var.
Og sidst, den slutning den havde gjorde virkelig at jeg ville igang med den næste bog så hurtigt jeg nu kunne.
Jeg kan hvert fald kun sige en ting, har du ikke læst den første del Papirprinsessen, og tænker "Ej det ikke noget for mig det tøsedrama" Drop den tanke og læs den alligevel, havde selv den tanke, men jeg blev alligevel suget ind i Ellas verden og har nu svært ved at komme ud igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...