08.12.2017

Gave ideer / Læse ideer.

Julens tid. 

Det jo ingen hemmelighed at nu vi gået ind i december måned, og nu nærmer vi os       juleaften, men hvad skal man give til bogormen? 
Eller hvilke bøger skal man sætte på sin ønskeliste som bogormen?
Det jo ingen hemmelighed heller at jeg er rimelig glad for bøger, men jeg er dog desværre den eneste i familien der rent faktisk ønsker sig bøger, så jeg må vride hjernen for at finde andre gaver til familien i år.
Jeg kan desværre ikke prale af at min ønskeliste omkring bøgerne har været færdig længe, for hver gang jeg har fået bikset en sammen, så er der selvfølgelig lige kommet 5 andre nye bøger ud som jeg også godt kunne tænke mig.
Så her den 1 december sagde jeg til mig selv, Benedicte nu laver du en forholdvis kort liste, og så må du holde dig til den. For ellers ville jeg nok nå at lave den om 20 gange endnu før jule aften.
Så hvis du der ude, går og mangler ideer til ønsker selv, eller gave ideer til en ven eller et familiemedlem, eller bare mangler nye læse ideer, så kan du da kigge min ønske liste igennem og se om det måske er noget der der kunne hjælpe eller friste. :-)
Jeg har lavet min liste i rækkefølge efter hvilke jeg ønsker mig mest, så det var en større hjælp til min mor. :-)


  1. Askeprinsen og Løgnenes palads, som er skrevet af Erin Watt. Jeg kunne ikke sætte nogen af dem på andenpladsen, så de røg sammen øverst. Jeg læste fornyligt Papirprinsessen, og nu ønsker jeg mig ihærdigt de sidst to bøger i historien, for jeg må bare finde ud af hvad der sker, så hvis jeg ikke får dem i julegave, må min pung lide lidt i Januar. 
  2. The Selection nummer 4 og 5, jeg har nemlig de første 3 bøger i serien, og ønsker mig virkelig at få de sidste to så jeg har alle 5 smukke bøger på min reol.
  3. Rød Dronning serien alle tre, jeg har godt nok læst de første to i serien som e-bog, men det er simpelhen så god en serie at jeg må bare have dem hjem så jeg kan genlæse dem igen en dag i fysisk bog. 
  4. Dæmondræberen serien som er skrevet af Louise Haiberg. Jeg har endnu ikke fået læst den serie, og det ville jeg rigtig gerne, plus så har jeg de andre af Louises bøger stående på hylden, så ville også rigtigt gerne have de tre hjem og stå.
  5. Morika serien, jeg elskede den serie, jeg var fanget ved den første bog, og har ønsket mig dem lige siden i fysisk form, og har nu sat dem på min ønskeliste.
  6. Ravnedrengene som lige er blevet oversat til dansk på Turbine forlaget, har hørt godt om den, så den blev altså også lige sat på min ønske liste.
  7. The Graces, jeg har hørt utroligt godt om den, og synes selv den lyder spændende, så den blev også lige sat på listen.
  8. Throne Of Glass 1. Jeg har sjovt nok toeren stående på min reol, men ikke etteren, så jeg ønsker mig de kan stå og pynte sammen på min reol.
  9. Sjælevært som er Christina Bondes nyeste udgivelse på Tellerup, jeg har læst bogen en enkel gang før, men ønsker mig den stadig da jeg virkelig elsker dens cover, og selvfølgelig også selve historien.
  10. Tusmørkebørn af Marie-Louise, jeg har godt nok bogen selv på e-bog som jeg vandt på hendes facebook side, men lige nu køre hun et rigtig godt tilbud på hendes hjemmeside med at man kan få den signeret, og vidst også nok få et bogmærke med til og det er inkl fragten til kun 200 kr, så derfor kom den altså på som mit tiende ønske på min liste, selv om jeg egentlig på en måde har den. 
Så det var altså mine ønsker for i år, jeg håber i måske selv kan bruge dem til noget. :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...