01.09.2019

Tbr September. - 2019.

Tbr for September måned. 

August er slut, og jeg fik faktisk alligevel læst en god del bøger i løbet af måneden.
Og jeg håber sådan set på en lige så god måned denne gang, dog var der en enkel bog på min August Tbr jeg ikke nåede at læse, så den ender så på denne Tbr i stedet. 
Men fordi det gik så godt i August tænker jeg også jeg vil være lidt mere vovet og sætte flere bøger på denne Tbr! 
Men September står også på andet end læsning og skole for mig! Det er jo i denne måned Esbjerg Fantasyfestival! Og jeg skal afsted igen i år, og jeg glæder mig helt vildt! for ikke nok med det, så skal jeg også til blogger-event samme dag hvor det handler om - Julie M. Day og Mikkel Wendelboe. - Og jeg glæder mig helt ekstremt! 
Og jeg har også lidt andre planer i løbet af måneden, men de vil nok blive afsløret senere på instagram! 


Men nu til min Tbr! Jeg har valgt at sætte 7 bøger på listen! Den ene er dog ikke kommet endnu, men regner dog meget stærkt med at få den her i September!


  1. Dream Maker #1, Skrevet af Audrey Carlan. - En bog jeg har modtaget af People´s Press. Og jeg er gået igang med den, håber den er god, lige nu er jeg ikke så langt og desværre ikke helt så imponeret endnu, håber den kan leve op til forventningerne, var jo ret vild med forfatterens anden serie - Calendar Girl. - Så jeg krydser fingre. 
  2. En Anonym pige. Skrevet af Greer Hendricks & Sarah Pekkanen. - En bog der sådan set var på min sidste Tbr, men først kom så sent at jeg have en masse andre bøger at læse først. Men jeg er super spændt på at læse den og regner også med at det er min næste bog i stakken der skal læses! Tak til Gyldendal for eksemplaret. 
  3. Grænsen til Trafallas #3, Den sidste alliance. Skrevet af Julie M. Day. - Jeg glæder mig helt ekstremt til at få læst afslutningen, men er også helt ked af det er den sidste i serien, for Julie har virkelig fået skabt en spændende og fangende verden! Jeg kan slet ikke få nok! 
  4. Alvina #2, Skyggejæger. Skrevet af Chloè Esposito. - Jeg er spændt på at læse videre på den ret så vanvittige Alvina, og se hvad hun kommer ud i af problemer denne gang! Tak People´s Press for denne her også!
  5. Awen #1, Kaldet fra Galathea. Skrevet af Bettina & Natali Liane. - En ny kommende fantasy bog, som allerede virker til at være blevet taget godt imod af forskellige bloggere, jeg er selv vild spændt på at læse den. For da forlaget fortalte om den lød den vildt spændende! Og så glæder jeg mig til at møde forfatterne på fantasyfestivalen og evt få signeret bogen! Håber næsten at få læst den inden da. - Tak til Turbine forlaget for bogen!
  6. Det ulmende oprør #1, An Ember ind the Ashes. Skrevet af Sabaa Tahir. - En bog jeg så på en anden bogbloggers bookstagram og straks fandt info på fordi den så, så smuk ud! Og så lyder den ekstremt spændende, lige noget for mig. Håber jeg jo så også den er! Og så var Alvilda så søde at sende mig et eksemplar af den! 
  7. Ovanienprofetierne #3, IldStorm. Skrevet af Lene Dybdahl. - Sidste bog om den spændende Skyriel og hendes endnu mere spændende eventyrer igennem landet og hende kampe! Jeg kan slet ikke vente med at få den i mine hænder og er så lykkelig for at Lene har villet sponsorer et eksemplar til en anmeldelse! Ser frem til den lander i mine hænder. 

Det var nu engang de bøger jeg har planlagt at få læst i denne måned, men om ikke det forhåbentligt bliver til en masse flere? 
Kommer i til Esbjerg Fantasyfestival i år?
 Så i velkommende til at sige hej hvis i ser mig,
 og i må da meget gerne smide en kommentar her om i kommer eller ej, 
og hvad i skal læse i denne måned. :-)  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...