25.04.2018

Anmeldereksemplar: Mørkets Søn #2 - Grænselandet.

Mørkets søn #2.

Titel: Mørkets Søn #2. - Grænselandet.

Forfatter: Jeanette Hedengran, og Tina Sanddahl.

Forlaget: Ulven og Uglen.

Udgivet: 09/06-2016.

Antal sider: 405.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, så mange tak!Kan han klare at være på tronen?

Hungersnød og krig truer Sikanias mørke folk, og det er op til Destan at redde dem. Som nyudnævnt hersker hviler alt ansvar på hans skuldre, og alliancen med lysets folk kan kun hjælpe ham et stykke ad vejen.
Destan må nu vise at han er mere end en egoistisk ballademager, og at han har viljen og evnerne til at bære opgaven. 
Men det er svært når han mangler Celina ved sin side, og kampen for at få hende tilbage kan meget vel komme til at koste ham tronen eller livet
.Mørkets søn 2, levede virkelig op til den første i serien. 
Første bog sluttede jo ret så sørgeligt, Celina døde, Han dræbte sin far og skal nu overtage tronen. Hans land er ved at ende i hungersnød, og der trues med krig. Kan han nu klare tabet af sin elskede samtidig med han skal klare alt andet? 
Ja det jo så det vi finder ud af i løbet af denne bog.

Efter Destan mødte Celina, ændrede han sig meget! han er blevet bedre, mere moden, og noget sødere over for andre. Selv om han nu stadig til tider holder nogle mure oppe omkring sig, men det han jo egentlig også nød til nu hvor han er blevet hersker over mørkets folk. 

Gennem hele bogen, skifer vi meget imellem flere synsvinkler, og så en masse info fra forskellige folk. Vi læser fra - Destan - Hersker Regn - Baran - Rikkeline, og en Kastor, og så mener jeg også der en gang imellem lige kommer lidt fra nogle andre også. Men hele tiden skifter det og holder på spændingen af hvad der nu sker. 

Som den første bog, havde jeg også virkelig svært ved at lægge anden bog her fra mig, hele tiden hev den i mig, fordi der blev ved med at ske noget hvor jeg altså bare måtte læse videre og finde ud af hvad der ville ske. Om Destan nu ville blive sit gamle tyraniske jeg, eller om han fortsatte med at blive den lidt forbedrede del af sig selv ( uden at spoile jo) 

Som der står på bagsiden vil han kæmpe og gøre alt for at få Celine tilbage, om det skal koste ham tronen eller livet. Men hvordan får man en død tilbage? Hmm læs bogen...

Slutningen gav mig et sug i maven, og gør at jeg bare må læse videre og få den sidste del af trilogien med. Egentlig burde den ikke overraske mig så meget, men det gjorde den alligevel.

Igen formår forfatterne at holde tempoet, sproget og handlingen flydende hele vejen igennem bogen, jeg kan stadig ikke mærke at det to forskellige forfattere der har skrevet den, og det altså en meget positiv ting efter min mening.
Jeg vil hvert fald stadig varmt anbefale denne serie, så har du ikke læst den første endnu og du sidder og læser denne anmeldelse, så vil jeg anbefale dig at komme igang med den først.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...