14.04.2018

E-bogs anmeldereksemplar: Smaragd grøn.

Smaragd Grøn.

Titel: Smaragd Grøn.

Original titel: SmaragdGrün.

Forfatter: Kerstin Gier.

Udgivet på dansk ved: Turbine.

Udgivet på dansk den: 11/10-2016.

Original sprog: Tysk.

Antal sider: Læst som E-bog.

Antal stjerner: 5/5.

E-bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, så mange tak!.
Smaragd Grøn.

Jeg ville ikke være den første, der døde af et knust hjerte ...Gwen må og skal opfylde sin skæbne – der er bare ingen, der vil fortælle hende, hvad den går ud på. Siden hun fandt ud af, at hun er den såkaldte rubin – det sidste medlem af en cirkel af 12 tidsrejsende – er alting gået galt. 
Gwendolyn har en mistanke om, at grundlæggeren af den mystiske orden af tidsrejsende har ondt i sinde, men ingen vil lytte til hende. Og hun har netop fundet ud af, at hendes charmerende (og irriterende lækre) følgesvend Gideon vist har udnyttet hende hele tiden.

Vil Gwendolyn afsløre ordenens hemmeligheder i tide?Smaragd Grøn er virkelig en fantastisk slutning på trilogien, selv om jeg da må indrømme jeg bliver helt trist ved tanken om der ikke kommer mere om den sjove Gwendolyn og den flotte Gideon.
Som anden bog, så starter den sidste bog her faktisk fra hvor den anden sluttede, og fortsætter der.
Og jeg var ikke længe om at gå igang med den tredje bog her for at finde ud af hvorfor Gideon rent faktisk bare havde udnyttet Gwendolyn.


Faktisk går den her trilogi ikke over lang tid, fra hun finder ud af hun er den tidsrejsende og ikke Charlotte. Til slutningen, som jeg selvfølgelig ikke vil afsløre af hvad der sker.
Men ofte ser man i andre bøger at tiden strækker sig over flere måneder, nogle gange år. Men det gør den her faktisk ikke så vidst jeg kunne forstå, så strækker den sig faktisk over ret kort tid, ikke at det gør noget. 
Det gav mig faktisk et rigtigt fint overblik over hvordan Gwendolyn var i sin hverdag, i skolen, ved Ordenen, og hos sin familie, og ikke mindst som en ægte person.

Gwendolyn, ja hvad skal jeg sige om hende, hun bliver bedre og bedre, selv om hun dog er en lille smule blødsøden over for ham Gideon. Men ud over det ændre hun sig faktisk ikke, hun er den samme flabede og sjove pige vi møder i den første bog, og igennem dem alle tre er jeg begyndt at holde meget af hende. 


Så der Gideon igen, ja hvad skal jeg dog sige. Min mening om ham svinger meget ud fra hans opførsel over for Gwendolyn. Det ene øjeblik kysser han på hende og er vild med hende, det næste øjeblik har han faktisk bare brugt hende og er en nar igen. 
Men alligevel så sker der også nogle ting der gør at jeg faktisk alligevel holder af ham på en måde, og gennem den sidste bog her ændre han sig faktisk også lidt. (LÆS BOGEN!) 

Sproget er stadig lige så let og flydende som i de første to bøger. Forfatteren formår også at holde sproget lagt i den aldersgruppe vi rent faktisk følger. 
Ud over det så synes jeg stadig ikke kapitlerne er for lange eller for korte, de helt tilpasse efter mine meninger. Og så er der massere af detaljer i gennem hele bogen der gør det let at kunne følge med og se det hele for sig.

Alt i alt synes jeg faktisk at Kerstin Gier har skabt en fantastisk historie, omkring ung og lidt forbudt kærlighed, blandet ind i tidsrejser, drama mellem familiehemmeligheder. Hemmeligheder i ordenen og en masse spænding. 

Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne serie til alle læsere, så om det unge eller ældre, så vil jeg mene den kan læses af alle grupper.E-bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...