18.04.2018

E-bogsanmeldereksemplar - Invasionen af Tearling #2.

Invasionen af Tearling.

Titel: Invasionen af Tearling #2. 

Original titel: The Invasion of the Tearling.

Forfatter: Erika Johansen. 

Udgivet på dansk ved: People´s press.

Udgivet på dansk den: 01/05-2017

Antal sider: 536

Antal stjerner: 5/5.

E-bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse så mange tak!


Kan hun slå den røde dronning?

Kelsea er kommet på tværs af Den Røde Dronning, som nu ønsker hævn.
 Det udløser en indædt kamp mellem de to rivalinder, mens befolkningen i Tearling samler sig i frygt. Spørgsmålet er: Kan den mystiske pige Lily hjælpe Kelsea? Eller er Tearlings undergang nær?Jeg var jo ret vild med den første bog i denne trilogi, og jeg må sige, anden bog her levede virkelig op til de høje forventninger. 
Den fortjener alle 5 stjerner, for den er på intet tidspunkt kedelig, den er livlig og spændende hele vejen igennem.

Jeg var jo vild med Kelsea i den første bog fordi hun var så nede på jorden og tænkte ikke på hvordan andre så på hende, ud over om de nu synes hun var en god dronning, om hun kunne leve op til deres forventninger til hende. 
Men i denne del, forandre hun sig fantisk på en måde, jeg er stadig hel vild med hende, men hun ændre sig både udseensmessigt og personligheden, hun bliver stærkere og stærkere i mine øjne. 
Og det kan dem i hendes livgarde også godt se, dog er Morgenstjerne ikke helt så vild med hendes forandring som jeg er.

Tearling er i krig mod den røde dronning nu, og det ser ikke godt ud for Tearling. De har ikke nok soldater, eller de rette våben. 
Ærligtalt ser det ret så skidt ud for dem. 
Men kan Kelsea rede dem? 
Ja det jo lige det, det må du så læse bogen for at finde ud af.

Jeg vil ikke spoile for meget, men jeg blev meget forvirret på et tidspunkt i løbet af bogen, da vi ligepludselig læste om en Lily, og vi var slet ikke i Kelseas tidsalder, men hurtigt fandt jeg ud af, det var en kvinde før udvandringen kom vi læste om. Men nu vil jeg ikke spoile mere, nu har i fået lidt hint så i ikke sidder helt fortabte og ikke forstår hvorfor man læser om hende. 


Alt i alt, så formår Erika Johansen, stadig at holde styr på alle de her små detaljer omkring Tearling, Mortserne, Kelsea, Den røde dronning, deres baggrunde, dronningens livgarde, nylondon, og en masse andre detaljer, på plads. Jeg er imponeret over at hun har fået skabt det her med det lidt gammeldages splejset sammen med det ny moderne uden at kludre i detaljerne.
Den her bog fortjener virkelig alle 5 stjerner, og hvis jeg kunne ville jeg helt klart springe skalaen og 
give den flere stjerner.

Jeg glæder mig hvert fald til at få slutningen på denne spændende trilogi, for den slutning har virkelig gjort mig sulten efter den sidste bog i trilogien. Jeg kan klart anbefale denne bog serie.


E-bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...