09.04.2018

E-bogs anmeldereksemplar: Safirblå - Kærlighed går gennem alle tider:

Safirblå.

Titel: Safirblå - Kærlighed går gennem alle tider.

Original titel: Saphirblau.

Forfatter: Kerstin Gier. 

Udgivet på dansk ved: Turbine.

Udgivet på dansk den: 21/06-2016.

Antal sider: Læst som E-bog.

Antal stjerner: 5/5.

E-bogseksemplaret er tilsendt af turbine, 
så mange tak!

Kærlighed går igennem alle tider.

Gwendolyns liv har været en rutsjebanetur, siden hun opdagede, at hun var den såkaldte rubin – det sidste medlem af en hemmelig cirkel af 12 tidsrejsende. Når hun ikke er på rejse gennem historien efter andre tidsrejsende for at bede om lidt af deres blod (ad!), prøver hun at regne ud, hvad alle de mysterier og profetier omkring den hemmelige orden egentlig betyder.

I det mindste får Gwendolyn masser af hjælp. Hendes bedste ven Lesley følger flittigt hver ledetråd på nettet. Spøgelset James lærer Gwendolyn, hvordan man opfører sig til en fest i det 18. århundrede. Og Xemerius, den lille vandspyer, der har fulgt efter Gwendolyn, siden han så hende kysse den flotte Gideon i en kirke,tilbyder rådgivning om alt. Åh, ja. Og så er der selvfølgelig Gideon, diamanten. Detene øjeblik er han meget varm, det næste øjeblik er han kold som is. Gwendolyn er ikke helt sikker på, hvad der foregår der, men hun er temmelig opsat på at finde ud af det.Safirblå levede virkelig op til mine forventninger, den var spændende fra start til slut, især da den første jo sluttede ret spændende.
Lucy og Paul prøver jo at få dem til at stoppe med at samle de andre tidsrejsendes blod sammen, fordi de mener der sker noget slemt hvis alle 12 tidsrejsendes blod bliver indlæst i kronografen. 
Og der er faktisk lidt hvad den sluttede med, og så derfra den starter igen.


Gwendolyn var jeg jo helt vild med i første bog, også selv om hun valgte at forelske sig i idioten Gideon. Og jeg er lige så vild med hende som i den første. Hun er stadig sig selv, og selv om hun ligepludselig bliver kastet ud i det hendes kusine Charlotte altid er blevet oplært til, så hun stadig sig selv, og hun klare den faktisk også ret godt. 

Så der Gideon, jeg var ikke vild med ham i starten af serien, han var arrogant, og en kæmpe nar, det ændre sig godt, jeg begynder at blive gladere og gladere for ham. Selv om han dog kommer til at gøre noget dumt i denne her del af bogen, som gør jeg faktisk igen begynder at se lidt trist på ham.

Men ud over de to hovedpersoner som de jo er, så der også andre med. Som fx Lesley, hende er jeg helt vild med, hun er optimistisk, sjov, en super god veninde, og så er hun vild efter at høre om de her tidsrejser og hjælpe Gwendolyn med at finde mere info om alt de de voksne holder fra hende.

Igen er sproget dejlig let, og forståeligt. Kapitlerne er ikke for lange eller for korte, men lige tilpas. Igen ved jeg hverken hvor mange sider der præcist er eller hvor meget tekst der er på siderne i den fysiske bog, men sproget og de tilpasse kapitler gør det nemt at komme igennem bogen ret så hurtigt. 

Alt i alt var jeg også vild med denne bog, og kan ikke vente på at læse videre og se om kærligheden mellem Gideon og Gwendolyn blomstre, eller går i kaos. Og hvad der ellers er med det her mystiske par Lucy og Paul som stjal den første Kronograf. 

Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne serie til alle læsere. 


E-bogseksemplaret er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter enge holdninger og meninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...