05.12.2018

Anmeldereksemplar: Kongestenen #3 - Fioron.

Fioron.

Titel: Kongestenen #3 - Fioron.

Forfatter: Hanne Lykke Rix.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 03/11-2018.

Antal sider: 268.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
og forfatteren. Så tak til dem.Fioron.

Efter et liv med undertrykkelse og mishandling har prins Falk omsider fået nok. Drevet af en voldsom vrede over sine forældres forræderi lykkes det ham at stjæle Kongestenen og flygte ud i Furiens store skove. Men hvor er han egentlig på vej hen? Og hvad kan en dreng som han – der hele sit liv har fået at vide, at han er uduelig – stille op mod to magtbegærlige konger og deres hære?

Falk tumler blindt af sted, kun med den tanke for øje at bringe den magtfulde sten så langt væk fra sin far, som muligt. Men han må snart indse, at alle de bøger, han har læst om fortidens helte, ikke kan hjælpe ham ude i den barske virkelighed.

Fioron er tredje bog i serien om Kongestenen.
Jeg har nu fået læst tredje bog i kongestenen serien som går under navnet - Fioron. - Det var en rigtig god fortsættelse, og den levede op til mine forventninger.
De første to bøger følger vi den unge Ellin, men det gør vi ikke mere. Vi følger istedet prins Falk, som er hendes fætter. 

Denne bog starter ikke fra hvor anden bog slutter, den starter nemlig under falks flugt fra slottet med kongestenen. 
I anden bog læser vi fra Ellins synsvinkel omkring at falk er stukket af, men mere får vi ikke rigtigt at vide, det gør vi så nu. 
For tredje bog læser vi om Falk, og hans nye liv. 
Efter Falk er stukket af oplever han en masse spændende ting, og skal jo så nu lære at leve lidt anderledes end hvad han er vant til. Og det må jeg sige han virkelig også klare super godt. 

Falk er en interessant person. I anden bog bliver han fremstillet meget som den stille, overvægtige fætter der gemmer sig lidt i bøgernes verden, men det ændre sig alligevel en del igennem tredje bog, og jeg fik et helt andet billede af ham i løbet af bogen, et positivt billede. 

Handlingen i denne bog fangede mig faktisk ret hurtigt igen, og jeg nød lidt vi skiftede synsvinkel, for nu får vi lidt mere at vide omkring den her krig som Falks far faktisk var med til at starte, og hvad Falk mener omkring alt det. 
Alt i alt synes jeg utroligt godt om bogen, og glæder mig til at læse videre på serien, og håber lidt vi måske skifter imellem både Falk og Ellin i næste bog, det ville være fedt at læse lidt mere om hvordan Ellin har det nu. 

Sproget i bogen er som sådan ret let, men kan nogle gange virkelig tungt at komme igennem, dog hjælper den interessante og spændende handling lidt på det. 
Som jeg har nævnt følger vi kun Falks synsvinkel i denne bog, og det gjorde mig intet, han er en spændende person, og jeg vil da helt sikkert gerne læse mere om ham. 
Det hvert fald en serie jeg varmt kan anbefale til jer læsere der ude. Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget og forfatteren, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...