18.12.2018

Top 10 Juleanbefalinger.

Juleanbefalinger!

Så det jul igen, og jeg har derfor besluttet mig for i år at lave en top 10 over nogle juleanbefalinger, dog læser jeg ikke selv så mange julebøger, og har derfor fået lidt hjælp fra nogle andre bogbloggere, som jeg vil linke til så i kan gå ind og nyde deres blogge. 

Julen indeholder jo en masse hygge, som fx familiehygge, julebagning, sne når der altså engang kommer noget, og eventuel en hyggelig bog man kan sidde og nyde med en varm kop the eller kakao, hvad man nu ellers lige er til, og derfor tænke jeg i måske kunne bruge lidt anbefalinger til nogle bøger der indeholder lidt jul. 


1. Jeg tænker jeg vil starte med min egen anbefaling, og det er - Hjem til jul, af forfatteren Joanna Bolouri. - Dette er en julebog der virkelig indeholder en masse jul, familie hygge, og sne. 
Jeg har selv læst denne her bog i år, og den overraskede mig utroligt meget. Jeg vil lige linke til min anmeldelse, så kan i se lidt mere om min mening om bogen der, men kan sige så meget, den er ret sjov. - Hjem til jul. - 

2. Nu til anden anbefaling. Bogbloggeren Mathias anbefaler bogen - Snemanden, som er skrevet af Jo Nesbø. - Han skriver det er en fremragende krimi, med en masse snevejr.
Jeg har ikke selv læst bogen, men har hørt en del godt om den. 
I kan finde flere af Mathias´s anbefalinger inde på hans blog - Titlen.dk - 

3. Nu skal i få tredje anbefaling, som i får af bogbloggeren Julie. Hun anbefaler Astrid Lindgrens julefortællinger. - Astrids bøger har jeg kun hørt meget godt om, og hun skulle være en super god forfatter, har selv kun læst Pipi langstrømpe bøgerne. 
Men julefortællingerne kunne det da godt være jeg selv skulle få læst i år. 
I vil også kunne finde flere af Julie´s anbefalinger på hendes blog - Litfix.dk - 

4. Nu til næste anbefaling, som kommer fra bogbloggeren Rikke. Hun anbefaler - Julemandens brev af Tolkien. 
Jeg har faktisk aldrig hørt om denne her, men har da lige siddet og læst lidt om den efter hun anbefalede den, og må sige den lyder okay, så kan da være det endnu en bog jeg selv skal have læst på et tidpunkt. 
I kan finde mange flere af Rikke´s anbefalinger inde på - Flyvmedmig.dk - 

5. Inge fra - Livstegnfraummi.blogspot.com - Anbefaler - Williams Jul. - Som er en børne bog. 
Så hvis i sidder der ude og mangler en børne bog at læse op for datteren, sønnen, niecen eller nevøen, så kan det da være i skulle overveje den? 

6. Nu til næste anbefaling som faktisk er endnu en børne bog. Bogbloggeren Tine anbefaler nemlig Villads fra valby holder jul. - Jeg har selv læst lidt Villas fra valby da jeg var mindre, men også da jeg var i praktik i en børnehave for noget tid siden, så jeg vil da give Tine ret i sin anbefaling her. 
I vil kunne finde flere af Tine´s anbefalinger på - Krimitanker.blogspot.com

7. Næst anbefaler Irene - The forever Christmas Tree, af Sandra Hill. - Dette er dog en bog som kun er udgivet på engelsk indtil videre, ved dog ikke om den kommer på dansk på et tidspunkt. 
Men er i til det engelske sprog er dette jo intet problem. 

8. Sidse fra Sidsesbogreol.dk anbefaler - Let i snow, af John Green. - Hvilket også er en bog jeg har hørt meget godt om, men desværre bare ikke har fået læst selv.
Jeg har også hørt meget ros om John Green´s bøger sådan generelt, så måske skulle jeg få læst nogle af dem i det nye år. 

9. Niende anbefaling kommer fra - Tine, som anbefaler Snesøsteren, som er en julekalender skrevet af Maja Lunde. - Hun skriver blandt andet af den er smuk, men også sørgelig. Og så har den nogle fantastiske illustrationer. 
Nu går jeg ikke selv så meget op i kalendere her i julen, men hvis du sidder der ude som forældre og godt kunne tænke jer at læse en julebog op for jeres børn, så synes jeg da i måske skulle vælge den her. 
I kan finde flere af Tine´s anbefalinger inde på hendes blog. - Bechsbooks.dk

10. Nu til den sidste anbefaling for denne gang, den kommer fra - Trine, og hun anbefaler Julemandens død, som er skrevet af Kenneth Bøgh Andersen. - Den lyder nu lidt skræmmende må jeg sige, men det måske lige hvad man gerne vil læse lidt af her i julen istedet for kun det søde og hyggelige? 
Giv den en chance, kan være jeg også selv gør det i år, og hvis ikke i år så til næste jul. :-)
I kan også finde flere af Trine´s anbefalinger inde på hendes blog. - Nerdytreats.dk


Det var 10 forskellige juleanbefalinger fra mig og andre søde bogbloggere, jeg synes i skal give deres side et tjek, måske finder i flere juleanbefalinger eller bare nogle interessante bøger. 
Og jeg siger tak til alle bloggerne fordi de gad at give mig lidt til dette indlæg, det jeg meget taknemmelig for. 

Glædelig Jul til jer alle! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...