17.11.2017

Anmeldereksemplar: Død verden 3 - Håb.

Død verden 3 - Håb.

Titel: Død verden 3 - Håb.

Forfatter: Louise Haiberg.

Forlaget: Tellerup. 

Antal sider: 281.

Udgivet: 11/11-2017.

Antal stjerner: 5/5.


Død verden 3.

Nera kan stadig ikke finde ro i den sikre zone Vita, hun følger hun er ved at blive vanvittig hver gang Bane ikke er der til at give hende sindsro, heller ikke det at en af Vita hemmeligheder er blevet afsløret giver hende lidt sindsro.
Nera kommer med forslaget at hun kan tage med ud og finde andre mennesker, hun er sikker på at de vil følge med hvis hun taler deres sag, og viser at det ikke er farligt at tage imod vampyrelvernes beskyttelse, og det får hun så også lov til.
Men det kommer ikke til at gå lige så godt som hun havde håbet på, hun får mere sindsro, men den døde verden er ændret utroligt meget mere end da hun selv skulle overleve i den.
Zombierne er begyndt at samle sig i grupper på op til flere tusinder, og det er for meget, selv for vampyrelverne.
Der sker noget der så ender med at afsløre alt.
Men hvad er der?
Og hvad sker der ude i den døde verden? 
Og hvad er i virkeligheden skylden i alt det der er sket?

Jeg har nu fået læst den sidste bog i serien død verden, og jeg må sige det må nok være min favorit i serien.
Nera ændre sig meget ved at få lov til at komme med ud i den døde verden igen, hun bliver ligesom mindre paranoid, får mere klarhed i hovedet, og får meget mere sindsro. 
Hun er dog stadig sig selv, hun har stadig de hårde træk og kan sagtens klare sig selv, men også engang imellem stivne på dårlige tidspunkter.
Og hun har selvfølgelig stadig sin dagbog som hun har behov for at skrive alt ned i så hun aldrig glemmer.
Hun bliver dog stadig utroligt påvirket af Bane og tænker sig desværre ikke altid om når han er i nærheden.
I den her del begynder der at komme den handling der lidt manglede i den sidste bog, og det synes jeg utroligt godt om, og handlingen er ikke blevet samlet i en stor klump, men blevet godt fordelt så det ikke bliver for meget.
Igen detaljerne er godt skrevet, og der mangler egentlig ikke rigtigt nogle, og jeg elsker stadig de tegninger der er blevet lavet når man læser dagbogs siderne.
Selve serien synes jeg utroligt godt om, i starten er der dog den der løse ende, hvor stammer zombierne egentlig fra? Og hvorfor virker vampyrelverene så hemmelighedsfulde? Men det kommer langsomt jo længere man kommer ind. 
Og det at Louise Haiberg selv har siddet og skrevet alle dagbogs siderne i hånden, det synes jeg er utroligt godt, især fordi hun også har formået at få gjort skriften i den rette størrelse og læseligt.
Det hvert fald en serie jeg ikke vil have noget imod at genlæse på et tidspunkt, plus så er coverne på bøgerne meget flotte.
Og jeg kan hvert fald varmt anbefale denne bog til andre, også selv om man måske ikke rigtigt er til zombier, for den er alligevel utroligt god.


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er anmeldt ud fra egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...