21.11.2017

Anmeldereksemplar: Sjælehenteren.

Sjælehenteren.

Titel: Sjælehenteren.

Forfatter: Katja L. Berger.

Forlaget: Dreamlitt.

Antal sider: 259, men læst som E-bog.

Udgivet: 14/09-2017.

Antal stjerner: 4/5.


Sjælehenteren.

Raven er blevet myrdet, men hendes liv stopper ikke rigtigt der. For hun får tilbudet, enten kan hun blive sjælehenter, og hjælpe andre døde videre til deres efterliv, eller hun selv kan vandre videre til hendes efterliv.
Raven vælger at blive sjælehenter, og hjælpe andre, men mystiske ting sker for sjælehenterene, de forsvinder nemlig, og hvis alle sjælehenterene forsvinder kan dommedag bryde ud. 
Så for at stoppe dommedagene for at komme, må Raven alliere sig med både himlen og helvede.
Hvad skal der ske?

Jeg har nu fået læst Sjælehenteren, og må sige jeg er positivt overrasket, det er en super god bog.
Den er dejlig letlæselig, og egentlig ikke særlig lang. Jeg fløj igennem kapitel efter kapitel på grund af den er så flydene i sproget, og så også fordi den er spændende.
Jeg synes egentlig godt om Ravens personlighed, hun er stædig og tager gerne de hårde opgaver på sig som de andre egentlig helst ikke vil. Og i stedet for at sidde og trille tommelfingre imens de andre sjælehenter forsvinder, så prøver hun rent faktisk at gøre noget for at finde ud af hvor de forsvinder hen.
Der er egentlig også en tilpas mængde handling i bogen, og den bliver ikke kedelig på noget tidspunkt, og kan rigtigt godt lide at det også skifter lidt over til en anden person som fortælleren end kun Raven hele tiden.
Personligt synes jeg dog den var rigtig god, og glæder mig da til fortsættelsen udkommer.
Katja Berger, har også formået at ligge godt med detaljer ind i bogen, fx forklare hun rigtig godt hvordan Raven hun designer sin arbejds kjole, og hvordan den kommer til at sidde på hende.
Bogen er skrevet godt, og kunne sagtens leve mig ind i den, uden at føle den bliver urealistisk, følte lidt jeg fulgte Raven på sidelinjen.


Bogen er modtaget af forlaget som e-bog til anmeldelse, og er anmeldt ud fra egne holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...