10.11.2017

Anmeldereksemplar: Forbandelsen over Laitana #1.

Forbandelsen over Laitana.

Titel: Forbandelsen over Laitana - Den magiske sten.

Forfatter: Sissel Moody.

Forlaget: Forlaget Solvind.

Antal sider: 466.

Udgivelse: 24/11-2017.

Antal Stjerner: 5/5.Forbandelsen over Laitana #1.

Jeg har nu fået læst forbandelsen over Laitana bind et, og jeg må indrømme at jeg faktisk synes rigtig godt om den, var bange for den ikke ville have fanget min interesse helt, selv om den lå i min ynglings genre fantasy, men tog chancen og den fangede mig alligevel rigtig meget.

17 Årig Linea bliver mobbet i skolen, hun har ingen venner.
Linea elsker fantasy bøger og tegner mange forskellige overnaturlige ting, for hun er nemlig sikker på der er noget der ude der ikke er så normalt igen.
Linea kommer op og skændes med sin mor en aften fordi at hendes mor mener hun skal til at åbne øjnene og komme ud af sin fantasy-verden, Linea bliver rasende og går på sit værelse hvor Lurany venter på hende.
Lurany er nemlig fra landet Laitana, og han fortæller Linea at han er kommet efter hende fordi hun er frelseren og skal rede Laitana fra en forbandelse der har være over landet i flere år.
Linea tøver ikke og tager med ham, og det er starten på hvordan Linea vælger at hjælpe med at rede Laitana fra en forbandelse og en ond dronning, og samtidig får bekræftelse på at der findes Magi.

Jeg nød virkelig at læse den her første del af Lineas rejse til Laitana, den var fuld af spænding og jeg havde på intet tidspunkt regnet slutningen ud, jeg kan hvert fald sige med sikkerhed at jeg er interesseret i at læse videre når næste bind udkommer.
Bogen er fuld at handling der er delt godt ud over hele bogen, selv om starten dog bliver lidt langtrukken, men det på en måde godt, for der lærer vi Linea bedre at kende og hendes måde at være på.
Jeg synes at Linea er blevet beskrevet rigtig godt og hun er ikke blevet lavet til en hovedperson der er fejlfri og perfekt, hun er ikke den høje slanke model type som der ofte bliver brugt som helte, nej Linea er normalt udseende, og buttet, og med tykt og besværligt hår der lever sit eget liv. Og hun er heller ikke totalt modig, hun bliver stadig bange for hvad der engang imellem sker.

Der er både lange og korte kapitler, og det skifter sådan lidt så man heller ikke køre død i et alt for langt kapitel.
Vil sige bogen er for 13 og op efter selv om den er lang, for ordende er på intet tidspunkt særligt svære, der kan godt være nogle underlige navne for nogle dyr og nogle folk med underlige navne, men ikke rigtigt en svær udfordring.

Bogen er modtaget som et anmeldereksemplar af forfatter og forlaget, og jeg har udelukket skrevet egen mening om bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...