01.11.2017

Wrap up Oktober/ TBR November.

Wrap-up Oktober.

Jeg tænker jeg vil starte med min wrap up for Oktober måned, nåde ikke alle de bøger jeg havde skrevet på, men en stor del af dem, vil skrive navnene på dem og skrive lidt om hvad jeg syntes om dem, jeg fik læst 6 bøger helt færdigt men nåde ikke at læse Half Bad 1 færdig da den ikke rigtigt fangede mig.

Den første var, Rød dronning som er skrevet af Victoria Aveyard, og jeg ELSKEDE den, den sprang mine forventinger så meget, jeg havde forventet noget lidt plat oprørsk noget, men fik istedet en hovedperson der var både moden, lidt naiv og klog, en hovedperson der ikke var perfekt, og det var med til at gøre den så meget bedre.

Den anden var ILT TYV, også en rigtig godt bog, som er skrevet af Nicole Boyle Rødtnes, den handler om hvordan det er at være fattig og hvad der sker hvis man ikke har råd til at betale for ilten, synes rigtig godt om selve ideen til bogen, og der var også lidt jeg dog ikke syntes så godt om.

Den tredje var, Er du okay Marie? som er skrevet af Anika Eibe, og det var lidt en af mine favoriter, for den handler om hvordan det er at blive mobbet, og hvad det sker når man er bange for at sige nej. Jeg synes den er rigtig godt skrevet og man fik virkelig et godt indblik i hvordan det er med mobningen.

Den fjerde var, The secret circle 1 som er skrevet af L.J.Smith, den var utroligt god, havde forventet noget andet af den, men den var alligevel ret så spænende, og skal da helt klart læse videre på den serie.

Den femte var, Archers Stemme som er skrevet af Mia Sheridan, det var et anmeldereksemplar jeg modtog fra Lindhard og Ringhof, og jeg elskede den virkelig, den gav mig så meget og fyldte mig med en masse følelser, det var på ingen måder det jeg havde forventet af den, der er så meget handling og en del drama imellem de her personer der er med.

Og den sidste jeg blev færdig helt med var, Dinea som er skrevet af Louise Haiberg, en virkelig godt fortælling om feer og hvordan det er at blive hevet ind i en helt anden verden og få at vide man er en anden end man troede.


TBR - November.

Jeg har selvfølgelig en del bøger som jeg har planer om at læse i denne måned, men tror ikke jeg får læst dem allesammen.

Den første jeg regner med at få læst er, Den forbudte bred som er skrevet af Stine Dreyer, jeg har modtaget dette eksemplar af Dremlitt til at anmelde efter eget ønske.
Jeg regner yderligere med at få læst de næste to bøger i Er du okay serien som handler om Fie og Mattihas.
Jeg skal også have læst den næste bog i serien The secret circle, og de sidste to bøger i Rød dronning serien.
Da jeg også skal til bogforum søndag den 12 Nov, regner jeg med at få købt en del bøger som jeg nok også får læst lidt af.
Og så burde jeg snart modtage et eksemplar af Sissel Moodys første bog i trilogien Forbandelsen over Laitana, som jeg også modtager som et anmeldereksemplar.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...