19.11.2017

Anmeldereksemplar: Throne Of Glass - Midnatskronen.

Throne Of Glass - Midnatskronen.

Titel: Throne Of Glass - Midnatskronen.

Forfatter: Sarah J. Mass.

Udgivet på dansk ved: Tellerup.

Udgivet på dansk den: 11/11-2017.

Antal sider: 572.

Antal stjerner: 5/5.
Midnatskronen.

Celaena er blevet kongens forkæmper, og skal derfor dræbe på hans ordre.
Og udadtil virker hun til at følge ordre, men hun modarbejder ham i hemmelighed, også selv om han har truet med at dræbe Nehemia og Chaol.
Og ikke nok med hun skal dræbe på kongens ordre, så har den døde dronning Elena givet hende en ny opgave, som virker helt umuligt.
Men når hun ikke er ude på kongens ordre, eller snuser rundt på slottet, tilbringer hun tiden med den flotte Chaol, og de kommer tættere og tættere på hinanden, lige end til for mange hemmeligheder kommer i vejen for dem, og meget store og farlige hemmeligheder om landet og Celaenas familie bliver afsløret.
Hvad sker der?

Jeg har nu læst anden bog i Throne of glass serien, og jeg må indrømme den tog ordene fra mig, og chokerede mig mere end jeg havde troet, jeg ville aldrig have gættet mig til slutningen, da der ikke på noget tidspunkt kommer små afsløringer.
Jeg vil selv sige at anden del er meget bedre end første, der er så meget handling at det var umuligt for mig at lægge bogen fra mig før jeg var færdig, jeg var nød til at vide hvad der ville ske med dem alle, og hvordan den sluttede. 
Slutningen tog ordene fra mig, det var ligesom hvis man ser en god serie og den slutter med de 6 ord man bare ikke havde forventet, og så må vente i noget tid før den næste kommer.
Så nu må jeg sidde og vente på den næste del kommer på dansk.
Sproget er som sådan ikke svært i bogen, der er selvfølgelig nogle ord der kan være lidt svære at udtale, men den er ikke svær at læse alligevel.
Handlingen er spredt godt ud over på bogen, men stadig sådan at der er lidt i hvert kapitel der gør det svært at lægge bogen fra sig.
Jeg synes stadig godt om Celeana, hun er stadig den stærke kvinde der har skulle overleve et år i saltminerne på grund af forræderi i blandt sine egne, og hun har ikke ændret sig meget af at blive kongens forkæmper, stadig fuld at humor og seriøsitet.
Igen er der den fine detalje med et kort foran og bag i bogen så man egentlig kan følge lidt med i hvor hun befinder sig i landet.
Ud over så er der også små kapitler i bogen hvor man ser det fra andres synspunkter, det var der også i den første bog, men der er flere personer man ser siderne fra i denne del, og det er en virkelig god ting, der skaber nemlig også end lidt anden spænding.
Jeg elskede denne bog, og kan næsten ikke vente på den næste.
Så hvis i ikke har læst den første, så kom igang med den! så i kan læse denne spændende del fyldt med humor, drama og mystik. 


Bogen er modtaget af forlaget, men er anmeldt ud fra mine egne holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...