14.07.2018

Anmeldereksemplar: Wait for you #2 - Bliv hos mig.

Bliv hos mig.

Titel: Wait for you #2 - Bliv hos mig.

Original titel: Wait for you #2 - Be with me.

Forfatter: Jennifor L. Armentrout.

Udgivet på dansk ved: Lovebooks. 

Udgivet på dansk den: 15/06-2018.

Antal sider: 472.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!Bliv hos mig.

Jennifer L. Armentrout står bag den stærke og passionerede roman "Bliv hos mig", der er 2. bind i serien 'Wait for you' om smukke Teresa Hamilton. 
Teresa Hamilton er blevet forelsket i sin storebrors ven Jase, men han udviser ikke den store interesse for hende. Samtidig slås hun med en skade, der gør, at hun ikke kan danse og bruddet med ekskæresten spøger stadig. 
Snart er det dog tid til college og så skulle livet gerne blive lidt sjovere igen. Imens går Jase Winstead rundt med en tung hemmelighed, og den stopper ham i at udforske dét, der skete med Teresa.Jeg har nu endelig fået læst anden del af Wait for you, og jeg var vild med den. 
Dette er en serie der kan læses uafhængig af hinanden, så man behøver ikke at have læst første bog i serien for at gå igang med anden her. Selv om det selvfølgelig er rart, og jeg vil klart anbefale første bog!

Da jeg først satte mig med den her bog, kunne jeg næsten ikke slippe den igen, fra start af er det sygt interessant af følge Teresa og Jase. 
Teresa er vildt forelsket i Jase, hendes storebrors bedste ven. Men er han nu interesseret i hende? Læs bogen...

Jeg er vild med Teresa, hun er virkelig en skøn pige, og selv om hun har været ude for en masse, og nu ikke kan danse mere på grund af en skade. Så formår hun alligevel at holde hovedet højt og prøve at være så positiv som muligt.
Men jeg er dog lidt trist over hvor hurtigt hun opgiver i nogle situationer, det irriterede mig en smule. 

Så der Jase, jeg kan godt se hvad Teresa ser i ham. (nogle gange) Han er simpelhent så sød og omsorgsfuld, men der er dog også nogle gange hvor han for sagt nogle ting uden helt at få tænkt før han taler. 

Det her er en bog er ret så sukkersød hvis man skal sige det på den måde, men jeg kunne virkelig godt lide det, for det var fordelt super godt alt det her sukkersøde noget. 

Jeg vil egentlig kalde det her for en okay letlæselig bog. Sproget er let og flydende, jeg følte ikke jeg ikke forstod noget, og jeg havde ikke behov for at genlæse noget. Jeg havde rigtig let ved at følge med.
Jeg var også hurtigt færdig med bogen selv om den er ret tyk, og der står en del på siderne. 
Kapitlerne er heller ikke særligt lange, så derfor følte jeg også jeg kom hurtigere igennem bogen fordi jeg bare fløj igennem det ene kapitel efter det andet.
Jeg ville dog havde ønsket at forfatteren også havde skrevet den sådan at der kom lidt fra Jase´s synsvinkel af, jeg ville gerne have rodet lidt rundt oppe i hans hoved og set tingene fra hans side af også.

Men det her er hvert fald en bog jeg varmt vil anbefale, især hvis du er til det lidt sukkersøde, men også dramaet og humoren. 
Jeg glæder mig allerede meget til næste bog i serien. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...