04.04.2018

E-bogs anmeldereksemplar: Rubinrød.

Rubinrød.

Titel: Rubinrød. 

Original titel: Rubinrot.

Forfatter: Kerstin Gier.

Udgivet på dansk ved: Turbine.

Udgivet på dansk den: 12/10-2015.

Originalt sprog tysk. 

Antal sider: Læst som E-bog.

Antal stjerner: 4/5.
E-bogs eksemplaret er tilsendt af turbine, 
så mange tak! Hvem er Rubinen?

Det er hårdt at leve i en familie med mange hemmeligheder. Det mener i hvert fald den 16-årige Gwendolyn Shepherd, der må finde sig i lidt af hvert fra de kvindelige slægtninge, hun deler hjem med. En dag føler hun sig pludselig svimmel, og kort efter befinder hun sig i London i starten af det forrige århundrede! Her går det op for hende, at hun er familiens største hemmelighed.

Langsomt forstår Gwendolyn, at hun - som en af de få - har arvet familiens særlige gen. Et gen, der betyder, at hun kan rejse i tiden. Men ikke nok med det. Hun er også udvalgt til at bringe fortiden i orden med hjælp fra den snobbede, arrogante, langhårede Gideon! Modvilligt begiver de to sig ud på et fantastisk eventyr, hvor Gwendolyn erfarer, at modsætninger tiltrækkes på tværs af tid, og at fortiden ikke altid er, hvad den giver sig ud for at være ...Rubinrød tog mig med storm, det var en interessant start på Gwendolyns eventyr med tidsrejser. 
Alt den handling der var med, var spændende, sjov og på samme tid ikke for overdrevet, selv om det her er en fortælling om folk der kan rejse tilbage i tiden, så virker det faktisk ikke på noget tidspunkt overdrevet og urealistisk.

Gwendolyn var jeg vild med, hun er lige mig. Hun er ikke til at koste rundt med, selv om alle prøver på det, hun er sin helt egen, og det er hvad jeg kan lide ved hende. Hun er sjov, sød og stille og rolig. Noget af hendes familie synes hun er sær fordi hun påstår hun kan se spøgelser, men det hun faktisk pænt ligeglad med. 
Og så den måde hun rent faktisk tager alt det her på med at hun er den tidsrejsende, det klare hun rent faktisk ret godt, også selv om en del af hendes familie er imod hende.

Så der Gideon, han hadet jeg faktisk i starten, han var arrogant, selvoptaget og en rigtig nar over for Gwendolyn helt uden grund. 
Men mine meninger omkring ham ændrede sig en smule jo længere ind i bogen vi kom, for han ændre sig lidt. Men nu vil jeg jo heller ikke afsløre for meget.

Charlotte kan jeg ikke udstå, hun er strid og tror hun er bedre end alle andre fordi hun faktisk altid har fået det at vide, men kun på grund af at alle troede det var hende der havde tidsrejse genet. 
Og hun opføre sig som om at Gwendolyn har stjålet det her tidsrejsegen fra hende, selv om hun jo ikke kan gøre for det var hende og ikke Charlotte der havde genet.

Der er massere at detaljer der gør det hele ses i et bedre billede, og bliver mere forstålig. Alle omgivelserne og den måde alle de her personer som bliver nævnt i bogen er blevet beskrevet på er fantastiske. 
Kapitlerne er hverken for korte eller for lange, og sproget er heller ikke svært, det let og forståeligt. Så selv om jeg kunne forstille mig der er massere af tekst på siderne (Nu læste jeg jo e-bogs udgaven og ved ikke lige hvor meget der er på bogsiderne.) Så kom jeg rent faktisk rigtig hurtigt igennem den.

Alt i alt synes jeg faktisk utroligt godt om denne bog, jeg vil klart anbefale den til alle andre læsere der er til der her med tidsrejser, ungdomsdrama og humor. E-bogseksemplaret er til sendt af forlaget il anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...