03.02.2019

Anmeldereksemplar: Hun.

Hun.

Titel: Hun. 

Original titel: Her & Him - Her.

Forfatter: Carey Heywood.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 10/11-2017.

Antal sider: 245.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem!Hun.

”Hun” handler om troen på den eneste ene og kampen for ægte kærlighed. ”Hun” er efterfølgeren til Carey Heywoods populære ” Ham”.

 

I ”Ham” får vi indblik i Sarah Millers oplevelse af kærlighedsromancen med Will. I ”Hun” skifter perspektivet. Nu hører vi Wills inderste tanker om deres kærlighed, og hvordan han oplevede at blive forladt.

 

Det er stadig et mysterium for Will, hvorfor Sarah forlod ham uden at sige et ord. Syv år efter deres sidste møde er Will endelig ved at opgive drømmen om et liv sammen med Sarah. Men så dukker hun op. Will får nu syv dage til at erobre sin store kærlighed tilbage.

 

Carey Heywood har med ”Hun” skrevet et romantisk drama, hvor den store kærlighed altid er kampen værd.


DENNE ANMELDELSE INDEHOLDER SPOILERS FRA FØRSTE BOG I SERIEN. 


Så har jeg også fået læst - Hun. - Som jo egentlig er en fortsættelse til - Ham. - hvor vi fulgte Sarah og hendes fortid med Will. 
I - Hun. - Følger vi faktisk lidt samme historie, men fra Will´s synsvinkel på alt det der skete fra deres forholds start, til hun forlod ham og til han 7 år senere prøver ihærdigt på at vinde hende tilbage, for han var aldrig stoppet med at elske hende, hvilket hun jo heller ikke var. 

Da jeg begyndte på - Hun. - var jeg sindsygt spændt på at se det hele fra Will´s side af. Jeg havde faktisk troet vi ville se det på samme måde som første bog i serien hvor vi sprang frem og tilbage i nutid og datid. Og gjorde vi som sådan også på en måde, vi starter nemlig med at se det hele fra hvor deres forhold startede, til brylluppet, og lidt mere til efter. 
Og da jeg først var begyndt, havde jeg vildt svært ved at lægge bogen fra mig, for jeg følte faktisk vi fik fyldt en masse huller ud som jeg synes der lidt var i første bog. 

Handlingen er som sådan lidt som første bog - Kærlighed, drama, misforståelser, sex, sårede følelser, og meget mere - Hvilket jeg stadig nød.
Men selv om handlingen var meget lig med første bog, var det alligevel noget helt andet, for at læse fra Will´s synsvinkel gav mig så mange andre følelser. 
Man kan tydelig mærke når man læser fra Will´s side af at han fra start af elsker Sarah sindsygt højt, og har gjort det lige fra start af, og det fyldte mig virkelig med glæde, og sorg da jeg også læser hvor knust han også var i den periode over 7 år han ikke snakkede med hende. 
Men jeg har dog stadig samme holdning som fra første bog, jeg kunne godt have brugt den var længere, for der bliver smidt så meget fortid ind i starten at jeg føler vi mister lidt af de vigtige, nemlig nutiden.

Sproget er stadig super let at følge med i, og jeg følte intet behov for at genlæse noget.
Handlingen er spændende, og jeg elsker Will og Sarah´s kemi og spændinger, de er et interessant par, og jeg glæder mig til at gå igang med den sidste bog - Dem. - som skulle handle om dem sammen, og ikke deres fortid. 
Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne super søde og spændende bog til jer læsere der er til kærlighed og drama. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...