09.02.2019

Wrap up Januar 2019.

Wrap up Januar.

Så er året første måned allerede slut! Sikke tiden allerede går, jeg føler næsten lige vi er gået ind i året stadig, men det jo så allerede en måned siden. 
Men det betyder jo også at det er blevet tid til en opsamling over månedens læste bøger, og ca læste antal sider! jeg har faktisk fået læst hele 12 bøger og begyndt på nr 13, som jeg nåede at få læst ca halvdelen af. 
Men det er så også ca 3900 sider, hvilket jeg selv synes er okay startet ud med i år, selv om jeg nu gerne have set lidt flere sider og bøger på min liste. :-)

Men jeg vil som jeg plejer linke til de anmeldelser der er på de bøger jeg har læst, så i kan se en lidt længere begrundelse til jeg synes om bogen. 


 1. Årets første bog blev - Fønixens Hjerte #5, Jordens Bånd. - Som jeg må sige var en bog jeg virkelig så frem til at læse, og den levede virkelig også op til mine forventninger. Jeg må ærligt sige jeg er faktisk helt trist over den ikke får mere opmærksomhed, det en super fed serie for de yngre læsere, og også ældre, synes dog mere den hælder til 14+ alderen. Bogen er et anmeldereksemplar. FØNIXENS HJERTE #5 ANMELDELSE. 
 2. Årets anden bog blev - Under mælkevejens stjerner. - Som jeg må sige var en bog der virkelig tog fusen på mig og gav mig en vidunderlig læseoplevelse! Dette var virkelig ikke en bog jeg troede ville være noget for mig, men den var sindsygt godt skrevet og fangende med den her pilgrimstur. Bogen er et anmeldereksemplar.UNDER MÆLKEVEJENS: ANMELDELSE.
 3. Jeg fik også endelig i denne måned læst - Dæmondræberen #2. - Skrevet af Louise Haiberg. som virkelig er en dygtig forfatter! Hun formår virkelig at få liv i sine karakterer og gøre dem interessante og sjove at følge. Og så jeg vild med den måde man følger Dominic frem og tilbage i hans fortid og nutid i løbet af bøgerne! Glæder mig virkelig til sidste bog i serien. 
 4. Jeg fik også læst en bog i denne måned som jeg virkelig havde glædet mig længe til! Og det var - Sjælevandrer #3, Crescendra. - Som jeg må sige virkelig overgik sine forgængere og gav mig en vild læseoplevelse. Hollie var nemlig en fantastisk hovedperson til denne tredje bog, hun er så skøn, frisk, livsglad og stærk! Og det håber jeg hun fortsætter med at være selv om vi jo nok skifter hovedperson igen i næste bog, som jeg slet ikke kan vente på nu hvor Charlotte sluttede den af med så spændende en Cliffhanger. Bogen er et anmeldereksemplar.  SJÆLEVANDRER #3 ANMELDELSE.
 5. Der efter fik jeg læst den bog jeg fik i julegave af mine forældre, og det var - Game On #2, Chanceløs. - Som jeg må sige var en virkelig fantastisk og sød bog. Kirsten Callihan skriver virkelig godt, og jeg vil virkelig gerne læse noget mere af hende.
 6. Jeg var også så heldig i December at vinde en bog! Jeg vandt - WAG´s #1, Bare en chance. - Som jeg må sige virkelig var en underholdende, romantisk og sød bog! Jeg var helt solgt og stoppede virkelig ikke før jeg var færdig med at læse den! BARE EN CHANCE: ANMELDELSE.
 7. Jeg fik også en bog fra Mellemgaard forlag som jeg normalt ikke selv ville have valgt, men tænkte jeg ville give den en chance, og jeg må sige den som sådan også var interessant nok. Det var - Linedans. - Som vel godt kan forklares som en bog der handler om en psykisk og fysisk voldelig ægteskab. LINEDANS: ANMELDESLE.
 8. Jeg modtog også for et par måneder siden - Ung kærlighed. - Af Turbine forlaget, men jeg havde bare ikke rigtigt tiden eller lysten til at læse den på det tidspunkt. Men det har jeg så fået gjort nu. Det var en interessant bog, med både gode råd, men også nogle ting jeg faktisk var lidt små uenig omring forfatteren med. Men der kommer en anmeldelse senere på måneden omkring det. 
 9. Jeg modtog også en stak bøger fra Palatium books i Januar, og der fik jeg læst - Ham, Hun og Dem. - som altså er tre bøger i en serie, som jeg alle tre fik læst. Det var nogle super søde bøger, som jeg helt klart vil genlæse en dag. Men det var også bøger jeg synes var alt for korte, læst mere om det i anmeldelserne her på bloggen nu. HAM: ANMELDELSE. HUN: ANMELDELSE.
 10. Den sidste bog jeg fik læst helt i Januar måned var - Den døde piges skrig. - Som forfatteren var så sød at sende til mig på e-bog. Det var en virkelig god bog, og den levede godt nok op til sin titel. Og den gav mig et mindre hjerte stop fordi blev så fanget af historien af jeg blev forskrækket da der kom en lyd ude fra mit køleskab. DEN DØDE PIGES: ANMELDELSE. 

Det var så de bøger det blev til i Januar måned.
Vær velkommende til at smide en kommentar med bogforslag, er altid på udkig efter nyt læsestof :-) 

1 kommentar:

 1. "Ham" og "Hun"-bøgerne af Carey Heywood lyder meget gode! Desuden vil jeg også rigtig gerne læse noget af Kirsten Callihan, har hørt så meget godt om hendes bøger :)

  SvarSlet

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...