05.02.2019

TBR Februar 2019.

Tbr for Februar.

Januar er slut, jeg fik for engang skyld læst hele min tbr for den måned, så der er ingen bøger denne gang som blev skubbet til næste måneds Tbr. 
Jeg har derfor også på grund af de lidt bedre læste tider i Januar vovet mig op på 6 bøger! 2 bøger mere end jeg satsede på i Januar.
Men nu er vi jo et par dage inde i Februar allerede, og jeg har faktisk allerede fået læst 2 bøger færdige.
Den ene bog jeg har fået afsluttet det var - Ifølge Sawyer. Skrevet af Carey Heywood. - Som jeg var så heldig at modtage af forlaget Palatium Books. 
Dette er sådan set en spin-off på - Him & Her. - trilogien som forfatteren også har lavet. Men det vil jeg komme mere ind på i min kommende anmeldelse af bogen. Men jeg kan dog med det samme sige den var fantastisk! 
Anden bog jeg allerede har fået læst er - Tag gaden tilbage. Skrevet af Sarah Engell & Sanne Munk Jensen. - som lige er udkommet her den 31/01-2019. Jeg var nemlig så heldig at have været til bogbloggerevent ved Gyldendalung med lige præcis disse to forfattere hvor jeg fik et virkelig smukt eksemplar med hjem, som jeg slet ikke kunne vente med at læse. Super god bog, virkelig godt skrevet og let at leve sig ind i. Helt klart nogle forfattere jeg skal have taget mig sammen og få læst mere af!

Nu til min Tbr! 5 bøger tilbage på den, burde være muligt, hvis den sidste bog nu også lige når at komme med posten i denne måned. 

  1. Den næste bog jeg har planer om at tage hul på er - Måske fortæller jeg dig det en dag. - Som er skrevet af Haidi Fjelstrup. Hun er en ny forfatter ved Tellerup, og hendes bog fangede mine øjne hurtigt, så jeg kontaktede hende og spurgte om hun kunne være interesseret i at give et eksemplar til en lille anmeldelse, og det ville hun! Så det bliver min næste bog.
  2. Derefter tænker jeg at jeg vil gå igang med en romantisk bog, nu nærmer vi os jo også valentins day. Bogen jeg har planer om at læse er - Maria I Kærlighedens Navn. - Som er skrevet af Muhmen Paravze. En selvudgiver. Jeg er spændt på bogen og har høje forventninger til den, og håber den lever op til dem.
  3. Efter den bog har jeg planer om en helt speciel bog som jeg bare har glædet mig til i et par måneder nu! - Darkest Minds #3, Bag horisonten. - Som jeg var så heldig at Høst og søn sendte til mig. Dette er en fortsættelse og afslutning på en sygt spændende fortælling om unge menneskers kamp i overlevelse i en verden hvor de måske ikke er helt ønsket på grund af frygt.
  4. Der efter tænker jeg at jeg endelig vil gå igang med - Halve sandheder. - Som er anden bog i Carolinaserien, som Palatium books har udgivet. Jeg har godt nok ikke læst første bog, men er blevet lovet det en serie man kan læse uafhængig, derfor sagde jeg ja tak, og glæder mig til at læse den!
  5. Sidste bog jeg ved jeg har planer om at læse ( Hvis den nu altså når at komme ;-) ) Det er - VEGA #2, efterladt. - Skrevet af forfatter Linda G, som har været så sød og bede sit forlag sende den til mig, da jeg spurgte om hun ville give et eksemplar. Dette er også en serie jeg glæder mig til at læse videre på, jeg var nemlig ret vild med første bog, og håber fortsættelsen kan leve op til den. 

Det var så de bøger jeg har sat på min Februar Tbr. Jeg håber jeg får læst alle på listen, og mere til, men mit mål er bare den liste! 
Som altid er i læsere velkommende til at skrive en kommentar med forslag til bøger jeg måske kunne være interesseret i! 
Tak fordi i læser med! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...