18.07.2018

Anmeldereksemplar: Feis Fristelser.


Feis Fristelser.

Titel: Feis Fristelser.

Forfatter: Ingeborg Vagt.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 11/12-2017.

Antal sider: 236.

Antal stjerner: 3/5.

Bogen er tilsendt af forlag og forfatteren.
Så mange tak.

Feis Fristelser.

Mona løber på den sensuelle og fascinerende pige Fei, der omgående griber hende om hjerterødderne. Fei lærer Mona at leve og elske spontant, at være lykkelig i øjeblikkets nærhed og at miste angsten for at blive ledt ind på fremmed terræn. 
Mona lader sig forføre og opdager hidtil ukendte sider af sig selv. Fei arbejder for et tvivlsomt marketingsfirma, hvis obskure salgsstrategier mere end én gang ender i mord, og som Mona snart bliver viklet ind i, og som sender hende til Barcelona og Hamburg. 
Efter en kort, stormende lykke følger erkendelsen af, at venskaber nogle gange bygges op på tynde ben, at de kan være ensidige og meget hurtigt vendes til skuffelse. Feis fristelser er fortsættelsen af Gelébarnet med den livslystne og rejseglade alenepige Mona, der egentlig har det bedst derhjemme i det vestjyske, hvorom man kunne påstå, at intet andet end vejret og generationerne ændrer sig.
Jeg har nu fået læst Feis Fristelser, og jeg var desværre ikke særlig imponeret. 
Jeg havde meget svært ved at falde ind i fortællingen og bare lade mig flyde med. Jeg synes ligesom på en måde den var lidt forvirrende, og så var den desværre også bare lidt kedelig i mine øjne. 

Mona som er "hovedpersonen" er lidt tør i mine øjne. 
Hendes liv er på intet tidspunkt særligt spændende, og hun virker ikke som en der gider være til.
Ærligtalt mangler hun lidt energi og liv, jeg brød mig desværre ikke om hende.

Så der de andre personer der er med i løbet af bogen, de sagde mig egentlig heller ikke rigtigt noget. 
Nogle af dem havde da lidt mere energi og gang i den.
Men der manglede stadig meget liv i dem, for jeg skulle kunne føle dem som ægte personer.

Selve handlingen forvirrede mig lidt, jeg var med på de her mord og så videre. Men jeg fangede egentlig aldrig helt pointen med dem? 
Det kan godt være det bare er mig der ikke forstod den, og jeg synes ærligtalt at hvis i læsere der ude er til det her krimi, mord og drama, så skal i da klart give den en chance. Bogen var bare ikke lige mig. 

Sproget er på en måde let nok, det ikke kompliceret eller uforståligt. Men jeg synes lidt det blev lidt tungt engang i mellem, dog vil jeg rose forfatterens evne til at få detaljer med. Det var hvert fald ikke det jeg savnede i denne bog, den var nemlig fuld af detaljer.
Kapitlerne er egentlig okay, de hverken for korte eller for lange. Og så skifter de imellem Mona, og nogle andre personer som vi høre om igennem bogen. 

Men ja igen, jeg manglede altså bare den her energi og liv i personerne for at kunne falde ind i og se det hele for mig. 
Men hvis i er til drama, krimi, mord og mysterier. Så det her da klart en bog jeg vil anbefale at i giver en chance. 


Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren selv til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...