08.06.2019

Anmeldereksemplar: Indtil #1 - Indtil November.

November.

Titel: Indtil November.

Original titel: Undtil November

Forfatter: Aurora Rose Reynolds.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 01/07-2018.

Antal sider: 255.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 

Indtil November.

Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende. 

November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer.

Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.


ANMELDELSEN INDEHOLDER SPOILERS.

Indtil November var en spændende, nervepirrende, underholdende og fangende bog.
Da jeg hørte om bogen, syntes jeg at den lød ret interessant, at den måtte jeg bare læse, og jeg må sige den levede op til de fleste af mine forventninger. Men der var desværre nogle ting i bogen der trak ned i stjernerne.

November var en kvinde jeg holdte hurtigt af i starten af bogen, men som hun udviklede sig i løbet af handlingen tabte jeg mere og mere af min respekt for hende, hvilket jeg må sige var utroligt trist.
Jeg havde det sådan lidt, jeg elskede bogen, men alligevel hadet jeg den lidt også.

Da vi møder November i starten virker hun som en stærk kvinde, en med ben i næsten, og tør at sige Asher imod, at hun stod ved sine beslutninger. Men desværre viste det sig at være det stik modsatte. Jo hun sagde ham imod, men han får alligevel altid sin vilje i sidste ende fordi hun bliver blød og giver op, og det var noget jeg synes var utroligt trist af se.
Asher er en domminerende mand, og det skal der være plads til, men han er for meget. Han bliver rigtig hurtigt anstrengende og svær at holde ud. Og hvis han ikke lige får sin vilje, så skal han nok finde en måde at få sin vilje på alligevel, ligemeget hvad.

Forfatteren har dog fat i en masse spændende ting undervejs i bogen, og nu vil jeg ikke spoile meget mere end jeg allerede har gjort.
Men bogen her er altså kun 255 sider, og det altså ikke meget. Derfor gik det hurtigt hen og blev for voldsomt med alt det der skete. Så hvis der måske bare havde været 100 sider mere, ville det nok ikke have følt så forhastet, og anstrengende.
Dog vil jeg stadig anbefale bogen, for trods jeg havde nogle problemer med bogen, var den stadig til tider ret underholdende.
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...