20.06.2019

Anmeldereksemplar: Indtil #2 - Indtil Trevor.

Trevor.

Titel: Indtil #2 - Indtil Trevor.

Original titel: Undtil #2 - Undtil Trevor.

Forfatter: Aurora Rose Reynolds.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 27/05-2019.

Antal sider: 244.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Indtil Trevor.

Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. 
Men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønske sig ... men hun passer ikke ind i planen. 
Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv.
Men Trevor har svært ved at glemme hende. 
Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. 
Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. 
Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. 
Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. 
Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre sine planer for at gøre plads til hende i sit liv? Jeg har nu fået læst indtil Trevor, og jeg må desværre indrømme at mange af de problemer jeg havde med første bog i serien, havde jeg også med denne her.
Dog vælger jeg at give serien en sidste chance hvis der kommer flere bøger i serien, for jeg vil så gerne se noget mere fra de her personer af vi følger i de forskellige bøger.

Første gang jeg stødte på Liz var i første bog, hvor hun blev bedste veninder med November. Hun virkede meget stille, genert og indad vendt. Dog synes jeg at jeg fik et lidt andet syn på hende i den her bog. Hun virkede stærkere, mere selvstændig og modig.
Dog som bogen udviklede sig, så jeg lidt af det samme som jeg så ved November. At hun lod sig blive bestemt over, og bare fulgte Trevors pibe. Det var jeg slet ikke fan af.
Trevor kom jeg heller aldrig til at synes om. Han lignede sin bror alt for meget, domminerende, kommanderende og virkelig anstrengende. Hvilket jeg var ked af.
Jeg havde virkelig håbet på noget andet fra den her bog.

Dog vil jeg sige at forfatteren stadig er dygtig til at beskrive alt i detaljer, alt fra dagligdags ting, til sex og skænderiger. Det nød jeg virkelig.
Desværre vil jeg sige at forfatteren stadig har et overforbrug af - Skat og Babe. - Hvilket jeg virkelig havde håbet hun havde vendt sig af med. Men der blev jeg desværre skuffet.
Men som sagt vil jeg give serien en sidste chance, og håbe på det bliver bedre.
Dog vil jeg stadig anbefale jer læsere der er til dominerende mænd, og sød romantik at give bogen en chance.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...