05.06.2019

Tbr Juni.

Tbr for Juni måned! 

Så er det blevet tid til endnu en Tbr nu hvor Maj er sluttet. 
Maj var en okay måned for mig, jeg fik ikke læst lige så meget som jeg havde håbet, men jeg fik læst alle dem på min Tbr og et par stykker til. Men Maj var en god måned for mig, jeg fik styr på en masse, som har gjort jeg nu har lidt mere ro på min hverdag, og mit sind. 
Men nu til Juni´s Tbr! Jeg har valgt 5 bøger som jeg bare vil have læst i denne måned! Og det regner jeg helt sikker med de nok skal blive. 
Bøgerne er sådan set alle anmeldereksemplarer, så jeg vil med det samme takke alle forlagene for bøgerne! 
Men jeg vil dog sige jeg er bestemt spændt på en bog, og det er Pernille K. Vørs nye roman, - I lyst og løgn #1, Forblændet. - Det ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af Pernilles bøger, hun skriver så livligt, og ærligt. OG det er noget jeg virkelig elsker, og så har hun bare altid nogle fangende hovedpersoner! 

Men nu til listen! 

  1. Første bog er jeg faktisk allerede igang med, og det er - Dæmoncyklussen #3, Krigen i dagslyset del 2. - Skrevet af Peter V. Brett.  - Jeg var ret vil med de første to bøger i serien, dog er det en lang serie, og man skal nok kunne holde tungen lige for at holde styr på alle detaljer, sådan havde jeg det hvert fald. Men Dreamlitt var så søde og sende mig dem, og det jeg virkelig glad for, og ærligtalt tror jeg faktisk det er min ynglings dele i serien lige nu! 
  2. Anden bog er som sagt den nye roman fra Pernille K. Vørs. - I Lyst og Løgn #1, Forblændet. - Jeg har sådan et helt sug i maven af spænding. Tak til FOXY (et forlag under Tellerup) Og Pernille for bogen. 
  3. Jeg har også planer om at få læst - Bedre, af Carey Heywood. - Som det heller ikke er nogen hemmelighed at jeg også er en smule fan af. Jeg har allerede i år læst 8 af hendes dansk udgivet bøger, og jeg har bare slet ikke fået nok! 
  4. Jeg vil også få læst - Lejlighed til deling, af Beth O´leary. - Som næsten lige er udkommer ovre ved HarperCollinsNordic. Jeg er vildt spændt på om den er lige så god som den lyder. Så jeg er meget glad for at forlaget ville sende den også. 
  5. Sidste bog på min Tbr som det ser ud nu er - Førstelivet af Gena Showalter. - Som også er tilsendt af HarperCollinsNordic. En bog der blev udgivet for noget tid siden, men jeg bare ikke har haft fået tid til at læse før nu, så mange tak til forlaget fordi de også ville sende mig den!
Det var så bøgerne der skal læses i Juni! 
I er altid velkommende til at kommentere med læseforslag! Søger altid nyt læsestof. ;-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...