20.01.2018

Top 10 bøger i 2017.


Top 10 i 2017.

Året 2017 er omme, og nu vi trådt ind i 2018.
Jeg fik læst en del gode bøger i 2017, og har tænkt mig at lave en top 10
over de bedste bøger jeg har læst i år.
Det var ikke let, for jeg har altså læst en masse rigtigt godt bøger,
både fra nye forfattere, og ældre.

  1. Nummer et på min liste er Papirprinsessen, af Erin watt. Faktisk havde jeg lånt den på biblioteket, og da den kom overvejede jeg faktisk bare at lade den ligge der, for jeg troede ikke det var en bog for mig, men kan kun sige jeg er glad for jeg ikke gjorde det! For det helt klart den bedste bog jeg har læst i 2017.
  2. Nummer to på min liste er blevet Askeprinsen, som er anden bog i Erin Watts serie The Royals, fantastisk bog, lige så god som den første.
  3. Nummer tre er jo så selvfølgelig blevet Løgnenes palads som er tredje bog i serien The Royals.
  4. Nummer fire på listen er blevet, En Af Os Lyver, af Karen M. Mcmanus som lige er udkommet på dansk ved Carlsenpuls den 9/1-2018, de var nemlig så skønne at sende et forhåndeseksemplar til mig.
  5. Nummer fem på min liste gik hen og blev, Dæmonerne Fra Dybet, som er skrevet af Pernille Kim Vørs, bogen var virkelig fantastisk spændende, helt klart en bog der skal genlæses i 2018 hvis jeg kan nå det. 
  6. Nummer seks på listen blev den skønne bog, Grænsen til Trafallas, som er Julie M. Days første udgivet bog, Skriveforlaget var så søde at sende mig et anmeldereksemplar, og jeg nød hver en side af den, og sukker bare efter den næste del nu.
  7. Nummer syv gik hen og blev Juvelen, som er skrevet af Amy Ewing, som blev udgivet på dansk ved Turbine forlaget i 2017, virkelig spændende bog og endnu en bog jeg sukker efter de næste dele på. 
  8. Plads nummer otte, gik simpelhent til Throne of Glass 2 - Midnatskronen, jeg vil altså sige toeren er en del bedre end den første, og helt ærligt slutningen har gjort mig utålmodig nu. Tellerup i må godt se at komme med tredje bog nu. Bogen er også et anmeldereksemplar.
  9. Nummer ni, den går så til Throne Of Glass 1, super god bog, men toeren var lige en tand bedre.
  10. Nummer ti, det gik hen og blev Nattens sanger, som er blevet udgivet på ny i en stor samling, så alle tre bøger er samlet i en, og den var jeg så heldig at vinde på Christina Bondes facebook side. 

Som sagt var der så mange gode bøger i 2017, og det har virkelig været svært at begrænse listen til kun 10 bøger, men det her blev altså dem jeg synes var det 10 bedste jeg har læst i hele 2017. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...