23.03.2019

Anmeldereksemplar: Darkest Minds #3 - Bag Horisonten.

Det sidste slag.

Titel: Darkest Minds #3 - Bag horisonten.

Original titel: Darkest Minds #3 - The Afterlife.

Forfatter: Alexandra Braken. 

Udgivet på dansk ved: Høst og Søn.

Udgivet på dansk den: 07/02-2019.

Antal sider: 521.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem!Bag horisonten.

Det er nu seks år siden, at en mystisk sygdom dræbte størstedelen af alle børn i USA og gav de resterende overnaturlige evner. Ruby er en af de unge, der besidder de største mentale kræfter, som flere vil slå ihjel, for at holde nede …

Ruby har brudt med Børneforbundet, og sammen med en gruppe af andre børn og teenagere på flugt kæmper hun nu for at befri de tusindvis af børn, der stadig holdes fanget i regeringens brutale testlejre.

Bevæbnet med sandheden bag sygdommen og en fange, som kun Ruby har kræfterne til at kontrollere, nærmer de sig deres mål. Men den mindste forkerte bevægelse kan være gnisten, der sætter verden i brand.

Bag Horisonten er tredje og sidste bog i trilogien Darkest Minds, der har ligget på bestseller-listerne verden over. Læs også Ond Vilje (1) og Mørke Minder (2).Jeg har nu fået læst afslutningen på - Darkest Minds Trilogien. - som tog mig med storm da jeg først begyndte på den i sommeren 2018.
Og nu hvor jeg har fået læst slutningen, savner jeg allerede den her verden, de her mennesker som forfatteren har fået skabt. 

Da jeg satte mig med tredje bog, blev jeg slugt med det samme, og nød hver en side.
Anden bog sluttede med noget af en cliffhanger, som jeg glædede mig utroligt meget til at få svar på. 
Desværre mistede vi også nogle personer i slutningen af anden bog, som jeg virkelig savnede i denne her utroligt spændende slutning på Ruby og de andre unges krig om at få deres rettigheder tilbage til at leve og være dem selv.

Det er nu 6 år siden den mystiske sygdom dræbte størstedelen af alle børn i USA, og gav de sidste overnaturlige kræfter. 
Kræfter der bliver frygtet så meget at børnene bliver sat i lejre som skulle forstille at være et sted der skulle hjælpe, men desværre er det ikke sådan. 
Ruby er en af de unge der fik overnaturlige kræfter. Hun kan styre andres sind, slette minder og ændre dem. En af de unge der bliver frygtet mest. 
Ruby brød ud af sin lejer i første bog med hjælp fra børneforbundet som hun nu har brudt med, sammen med flere unge, og de kæmper nu om friheden for tusindere af andre børn og unge, og rettighederne til at leve. 
Dog sker der også mange tragiske ting i løbet af denne her afsluttende bog som fik tårene til at løbe, og gav mig flere overraskelser undervejs end jeg lige havde forventet.

Sproget er som sædvanligt dejligt let og forståeligt. Dog er der stadig en del tekst på siderne, der gjorde jeg var lidt længere om at læse bogen.
Handlingen er konstant spændende, der sker hele tiden noget, og jeg blev gang på gang overrasket i løbet af denne her slutning.
Jeg er helt ked af jeg er færdig med den nu, men glæder mig allerede til at genlæse den igen og igen. Og jeg glæder mig endnu mere til at se filmen nu. 
Forfatteren er utroligt dygtig til at gøre teksten levende, spændende og detaljerig, jeg følte på intet tidspunkt at jeg ikke kunne følge med eller kunne leve mig ind i fortællingen og føle at jeg fulgte Ruby på sidelinjen. Dog ville jeg lidt have ønsket vi også kunne have fulgt - Liam, Chubs og Zu. - lidt igennem den her tid, de er interessante og har hver og sær sit at kæmpe med, som jeg virkelig ville have ønsket at læse lidt mere om. 
Dog vil jeg sige jeg kan ikke anbefale denne her serie nok.
Læs den, elsk den, og så læs den igen, det hvert fald mine planer. Så hvis du er til lidt overnaturlig sci-fiction, drama og kærlighed, så det her hvert fald en bog jeg vil anbefale at give en chance.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

1 kommentar:

  1. Der findes en novelle som hedder In time, men kan se på fx Saxo at man kan købe en ebogs novelle collection af tre som hedder The Rising Dark for omkring 30-40 kr. Men du får hver en historie fra Liam, Vida og Clancy!��

    SvarSlet

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...