04.03.2019

Tbr Marts 2019.

Tbr Marts.

Så blev det Marts, og derfor er det jo tid til en ny Tbr!
Jeg går desværre og slås lidt med noget manglende overskud, stress og dårligt humør for tiden, og arbejder derfor ikke lige pt. Så jeg håber jeg kan få læst lidt mere hvis jeg kan finde overskuddet til det! Derfor sætter jeg også en lidt længere Tbr på programmet denne gang og håber selvfølgelig jeg når dem alle! OG hvis ikke, så læser jeg dem bare i næste måned igen. :-)

Tak til - 
Palatium books: https://www.palatium.dk/
For anmeldereksemplarerne.

  1. Gisha #1, Pigen og Mørkningen. - Som er første bog i Gisha trilogien af - Leigh Bardugo. - Jeg var helt vild med hendes duologi - Kragens kald. - Og ville derfor helt vildt gerne læse den her trilogi. Jeg var så heldig at Alvilda i første omgang ville sende mig første bog, og håber allerede på de to sidste, da jeg allerede er godt fanget af bogen!
  2. Der efter vil jeg gå igang med Carolina-serien skrevet af Carey Heywood. Jeg var jo ret vild med nogle af hendes andre bøger så derfor vild jeg helt sikkert få læst første bog - En skønne dag. - I denne måned her. 
  3. Og hvis læste lysten er god vil jeg fortsætte med anden bog - Halve sandheder. - Som Palatium books var så søde at sende i første omgang. De har dog også sende de andre to bøger i serien nu. 
  4. Jeg vil derefter tilbage i fantasiens verden og derfor gå igang med - Sumpbaronens Rejse, Til Aretz´ ende. - Som er - Christina E. Ebbesen´s debut roman. - Hvilket er en bog jeg glæder mig meget til at læse! Følger hende på hendes insta, og hun reklamere så fint for sin bog at jeg bare næsten ikke kan vente, for den lyder vildt spændende!
  5. Derefter tænker jeg at hvis jeg er ind til lidt mere Carey Heywood, så tager jeg da lige sidste bind i Carolina-serien - Dagens lys. - Som jeg jo også har fået til anmeldelse.
  6. Sidst på min Tbr har jeg sat - Grå magi, Pigen fra månehøjen #1. - Som også er en bog jeg har hørt godt om de forskellige steder, så jeg glæder mig virkelig til at læse den!

Det er så min Tbr for Marts måned, og jeg håber virkelig at få læst alle bøgerne på den! 
Hvis ikke bliver de rykket til næste måned igen dem jeg altså ikke når. 

Tak fordi i læser med! Det gør mig så glad :-)
Som altid er i velkommende til at lægge en kommentar, jeg ser og svare dem så hurtigt jeg kan! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...