14.07.2019

Anmeldereksemplar: Everlife #1 - Førstelivet.

Evigt liv.

Titel: Everlife #1 - Førstelivet.

Original titel: Everlife #1 - Firstlife.

Forfatter: Gena Showalter. 

Udgivet på dansk ved: HarperCollins Nordic. 

Udgivet på dansk den: 02/10-2017.

Antal sider:  448.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Førstelivet.

ET VALG• TO RIGER• KUN EN CHANCE 

Tenley er en helt normal syttenårig pige. 
Hun har tilbragt de sidste 13 måneder af sit liv låst inde, fordi hun afslog at lade sine forældre vælge, hvor hun skal bo – efter hendes død. 
Nu er hun på flugt og befinder sig i midten af et tovtrækkeri mellem de to riger Troika og Myriad, der styrer livet efter døden. 
Begge vil gøre alt for at vinde hendes sjæl. 
Men hvem kan hun stole på? 
Og hvad sker der, hvis riget hun ender i ikke er hjemsted for drengen, hun elsker? 
Hun har kun én chance – og hun skal bare holde sig i live længe nok til, at hun selv kan træffe valget.Førstelivet var en bog jeg længe har haft mine øjne bog, dog var jeg utroligt meget i tvivl om hvorvidt den ville falde i min smag trods den alligevel lød ret spændende.
Det fik jeg dog bevist nu, den var så meget mig, og den var utroligt meget bedre end jeg lige havde forventet. 
Og det helt sikkert en serie jeg skal have læst videre på ! Og gerne meget snart. 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg rigtig hurtigt fanget af bogen, dog tog det mig da alligevel et par kapitler for helt præcist at forstå hvilket univers denne her bog rent faktisk foregår i.
Men da jeg først forstod den sådan helt rigtigt, var det næsten ikke til at slippe bogen igen. 
Da vi først møder Tenley, er hun låst inde, og har været det i 13 måneder, og der er ikke planer om hun kommer ud der fra før hun engang er 18. 
Dog indre det sig lige pludselig, for inden vi ser os om er hun på flugt, og ved stadig ikke hvilken virkelighed hun skal vælge, Troika eller Myriad? Og det er bestemt ikke let med to flotte arbejdere fra hver verden der begge ligger et pres på hende for at få hende til at vælge.
Men hvem kan hun stole på?
Og vil hun egentlig overleve længe nok til at vælge en af dem?

Tenley er en kvinde med ben i næste, og hun er godt nok stædig. Hun holder fast i sine beslutninger om at tage det i sit tempo, at vælge efter hvad hun ønsker og ikke hvad alle andre råber efter hende. Hun lader sig på ingen måder tryne, og modig det må jeg sige hun er. 
Trods hun kommer ud for rigtig meget i denne her bog, holder hun hovedet højt, og kæmper for at få sit eget valg. 
Og det var noget af det der gjorde jeg så hurtigt kom til at kunne lide Tenley, hun er en person lige efter min smag. 

Jeg er meget imponeret over forfatteren har skabt sådan et univers. Det ikke noget helt let univers, og man skal altså kunne holde tungen lige, for at holde styr på alle detaljer, sådan følte jeg det. 
Dog er sproget let og forståeligt, og forfatteren har været dygtig til at forklare sig i rigtig mange detaljer, der gjorde det lettere at forstille sig. 
Jeg skal helt sikkert læse videre, for jeg skal vide hvad der sker med de forskellige nu. Med den slutning bogen havde, kan jeg næsten ikke vente længere. 
Dette er helt klart en bog jeg kan anbefale, især hvis i er til massere af spænding, drama, kærlighed, og humor. Så er dette en bog i bare skal læse. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...