24.07.2019

Top 6 Bedste bøger for det første halve år. - 2019.

Top 6 bedste bøger.

Så er der allerede gået næsten 7 måneder af 2019, og jeg ville faktisk have delt det her indlæg noget tidligere, men der kom noget i vejen, å det bliver altså først delt nu! Men bedre sent end aldrig, er det ikke hvad man siger?
De første 6 måneder af mit 2019 har været turbulent, jeg har haft mange nedture, men også en del bedre stunder. Jeg er begyndt på genoptræning med min ryg. Jeg har fundet ud af hvad jeg vil med min uddannelse, og vigtigst af alt, jeg er begyndt og arbejde meget mere med mig selv omkring ikke at stresse mig selv så sindsygt meget. Hvilket sådan set også er grunden til at jeg nogle gange kan være lidt længe om at smide noget op her på bloggen til tider! Men jeg går bedre tider i møde, men jeg ved der nok også kommer flere nedture. 
Men nok om det! Jeg har fået læst en masse fantastiske bøger allerede i år, men jeg har valgt 6 bøger, en for hver af de første 6 måneder i året! Og jeg vil derfor gerne dele denne liste sammen med jer læsere! 


Januar: Sjælevandrer #3, Crescenda. Skrevet af Charlotte Fischer. - Dette var seriøst den bedste bog jeg nåede at læse i Januar. Den fangede mig virkelig og gjorde jeg bare ikke kunne stoppe med at læse. 
Charlotte er sygt godt til at skabe et fangende univers med karakterer der er så livlige, vilde og spændende. Og hver bog skifter person, men lige denne her den ramte mig bare på en helt anden måde! Jeg kan snart ikke vente på en bog mere! 

Februar: Tag Gaden Tilbage. Skrevet af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. - En spændende Y/A der tager en masse seriøse emner op omkring ungdommen idag, hvordan det er at blive mobbet, at føle sig forkert, tage forkerte valg, men også at finde sig selv. 
Jeg vil rigtig gerne have læst mere af disse to forfattere en dag, for de skriver begge super god, og sammen har de skabt en rørende bog! 

Marts: Grisha #1, Pigen og mørkningen. Skrevet af Leigh Bardugo. - En af de bedste fantasy serier jeg længe har læst! 
Leigh har skabt et dystert og farligt univers, og i det får vi lov at følge en ung kvinde der bare bliver smidt ud i det ene møg efter det andet. Men det var spændende, og jeg slugte alle tre bøger på ingen tid! Helt sikkert en serie jeg kan anbefale!

April: Nevermoor #1, Morrigan Crows magiske prøvelser. Skrevet af Jessica Townsend. - Dette var en fantastisk bog der underholdte mig hele vejen igennem, jeg kunne slet ikke få nok af Morrigan og alle hendes eventyrer. 
Jeg vil helt klart sige at dette kunne være en perfekt oplæsnings bog til det yngre publikum, der er skræmmende scener, men jeg synes de sagtens ville kunne læses op for en 10+ ca. 

Maj: Royals #5, Det knuste rige. Skrevet af Erin Watt. - Jeg har været stor fan af denne serie lige siden jeg læste første bog, og jeg kan kun sige jeg er lige så stor en fan efter at have læst den femte bog. 
Fjerde og femte bog handler dog om Easton, og jeg må sige det var en fornøjelse af følge ham, lære ham bedre at kende, og se ham vokse med tiden og blive mere moden. 
Jeg er bare stor fan af Erin Watt´s skrive still. 

Juni: I Lyst og Løgn #1, Forblændet. Skrevet af Pernille Kim Vørs. - Fantastisk fangende erotik, at følge den unge Kathrine i hendes kærligheds liv har været en fornøjelse, og jeg kan næsten ikke vente på en to´er. For jeg er virkelig spændt på hvad der nu vil ske for hende.
Pernille skriver så råt, og ærligt. Hun pakker ikke sit sprog ind, og formår virkelig at forklare sig godt i detaljer så det intet problem er at forstille sig det hele. 


Det var så min top 6 for denne gang! 
Alle bøgerne er sponsoreret fra forlag eller forfattere, så tusind tak til dem alle!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...