31.03.2018

Anmeldereksemplar: Dominic-Trilogi - Englens død.

Englens død.

Titel: Englens død.

Serie titel: Dominic- trilogi - #3.

Forfatter: Pernille Kim Vørs. 

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 01/06-2016.

Antal sider: 361.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af mellemgaard til anmeldelse, så mange tak!

Løgne og hemmeligheder.

Alt er vendt op og ned i Catharinas liv, efter hun er blevet introduceret for Ian Dominics verden. Til trods for de voldsomme ting, som han har udsat hende for, har han stadig en plads i hendes hjerte. 
Da han erklærer sin kærlighed til hende, sætter hun ham ubevidst på en prøve, men i virkeligheden er det hende selv, der igen bliver udfordret, da hun finder ud af Ians livslange hemmelighed. 
Den hemmelighed, der til dels er skyld i hans mørke side. Catharina kan ikke lade hemmeligheden ligge og begynder derfor at grave dybere i Ians fortid – uden hans viden. Men en fortid kan være hemmeligholdt af så mange årsager. Det er ikke kun Ian, der har interesse i at holde sandheden skjult, andre med mere dystre intentioner ser også gerne at fortiden forbliver fortid.Hemmeligheder, og flere hemmeligheder, de bliver ved med at dukke op, og bliver de fortalt af den forkerte, ja så det næsten helt sikkert det måske går galt.

Jeg har nu fået læst afslutningen på Catharina og Dominics stormene og interessante forhold. Og jeg kan kun sige, hvis jeg troede der var meget drama i de to første, så der altså det dobbelte i den sidste her.
Da jeg først begyndte på Englens død, kunne jeg slet ikke slippe den igen. Hver gang jeg tænkte jeg ville tage en pause, så kom der endnu mere spænding der gjorde jeg ikke kunne lægge den fra mig igen. Og nu tænker i sikker, det overdrivelse, men nej jeg kunne virkelig ikke lægge den fra mig. 
Selv om bogen er over 100 sider kortere end de første to var, følte jeg faktisk der skete meget mere i den her ende de andre. 

Da Catharina opdager at Dominic rent faktisk har hemmeligheder hun ikke kan vride ud af ham, tager hun sagen i egen hånd, og begynder at snage lidt.
Dominic derimod er faktisk begyndt at blive lidt blød, eftersom Catharina er begyndt at få følelser frem i ham, men vil forholdet holde hvis han ikke åbner helt op over for hende?

Den måde Dominic reagere på i løbet af starten af bogen efter der bliver afsløret noget, overraskede mig egentlig ikke, men den måde han så reagere på længere inde i bogen på noget han rendt faktisk selv bad Catharina hårdt og kontant om at gøre, og hun så gør det, den overraskede mig faktisk rigtig meget. ( Og det kan måske lyde forvirrende, fordi hvad snakker jeg om? Læs bogen og find ud af det, tvivler ikke på at når i når til det sted, at i rent faktisk ved hvad jeg skriver om så.) 

Ja jeg ved jeg faktisk ikke har nævnt Rebekka i nogle af de første anmeldelser, men det gør jeg så lige kort nu. Rebekka er en rigtig god veninde, hun er ivrig og sød. Men hun har dog sine egne problemer, som man høre lidt om i løbet af alle bøgerne, men egentlig mest i den sidste her. Jeg kan rigtig godt lide hende.

Igennem hele serien er jeg blevet overrakset gang på gang, selv om jeg rent faktisk godt  vidste hvordan nogle af tingene ville forløbe sig, men jeg vidste jo ikke konkret hvordan deres forhold ville spire og ende. 
Pernille har virkelig formået af få skrevet en trilogi der fastholder læseren, uden det bliver overdrevet, kedeligt eller urealistisk. Den er til at leve sig ind i.

Jeg sad faktisk en del gange hvor tårene bare trillede ned over kinderne fordi der var så meget drama og sorg igennem den sidste her. (Dog ikke for at afsløre noget jo) Men dog ikke kun triste tåre, også glædeståre. 


Det her er hvert fald en serie jeg vil anbefale til alle jer læsere der er til en spændende erotisk, og humoristisk trilogi. 
Jeg kan hvert fald næsten ikke vente på mere fra Pernille K. Vørs af. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

29.03.2018

Anmeldereksemplar: Dominic-Trilogi - Magtens pris.

Magtens pris.

Titel: Magtens pris. 

Serie titel: Dominic-trilogi - #2.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 13/11-2015.

Antal sider: 489.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Mellemgaard til anmeldelse, så mange tak!

Kan de få det til at fungere?

Catharina og Ian er ikke længere sammen, men glemme ham kan hun ikke uden videre. Hun ved, at hun skal holde sig langt væk fra ham, og som den stædige kvinde hun er, så lykkes det også. Altså lige indtil den dag Ian tilbyder hende et forhold – uden kontrakt – hendes inderste ønske.

Med lynets hast indleder de atter et hæsblæsende forhold, men trusler fra omgivelserne bringer deres samliv i fare. Den tillukkede og overbeskyttende Ian vil ikke involvere Catharina, så hun vælger at gå bag hans ryg for at få svar på de hemmeligheder, han tydeligvis har for hende. Og det, hun finder frem til, tvinger hende til at overveje, om det er noget, hun kan leve med.

Vil Ian nogensinde være i stand til at åbne sig op? Kan han gengælde hendes kærlighed? Er det kun gennem sex, han kan vise sine følelser? Catharina ved ikke sine levende råd, og mens spørgsmålene hober sig op, drages hun dybere og dybere ind i Ians dystre og fascinerende magtverden.


Så anden bog i serien også blevet læst, og var jeg lige så vild med den som den første? Nej jeg var endnu mere vild med den end den første. 
At følge Catharina og Dominic stormene forhold, for ja det er lidt af en storm. Er virkelig interessant, at se deres op og ned ture, hvordan de begge bliver ved med at lyve og holde hemmeligheder for hinanden, hvordan det begynder at smuldre deres forhold, for så at blive stærkere i et kort tid. 
Det er på intet tidpunkt kedeligt, at følge dem. 

Catharina er lige så perfekt som i den første bog, hun ændre sig på intet tidspunkt ud over hun får flere og flere følelser for Dominic.
Hun er stadig stædig, hidsig, sjov, og tænker sig faktisk ikke altid om før hun svare igen og ender på bar bund, nogle gange er det ærligtalt lidt komisk når hun dummer sig, også selv om Hr Dominic ikke lige synes det så morsomt.

Dominic er stadig den her kold og stædige mand, han forventer stadig at Catharina på et tidspunkt makker ret og bliver tam.
Dominic er en interessant mand, og man får mere og mere at vide om ham og hans fortid, om hvorfor han er som han er, og som han begynder at åbne en lille smule op, synes jeg bedre og bedre om ham, men han får dog også gjort nogle ting jeg synes er utroligt dumt, fordi han tror han ved alt.

Begge de to første bøger her har der været startet ud med en lille Prolog omkring Dominic barndom, og ærligtalt er de begge hjerteskærene, de er sørgelige og dystre. Og man får et lille indblik i hvorfor han er som han er der. Jeg skal være ærlig der har været faldet et par tåre også igennem de her to bøger.

Som man jo læser på bagsideteksten og hvis man har læst den første bog, (for jeg vil ikke spoile for meget) så ved vi jo godt de ikke er sammen i starten af bogen, Dominic har gjort det forbi med Catharina i en slem brandert og har fået hende til at skrive under på det slut.
Vi ved også at hun er dybt såret. Men hvorfor gjorde han det forbi på sådan en grov måde? Ja det får vi faktisk også at vide i løbet af bogen. 
Og igen bagsideteksten afsløre også at han tilbyder hende et forhold uden kontrakt, et rigtigt forhold og at hun egentlig tager imod. 
Men er det nu så sikkert for hende at indlede et forhold med manden der har så mange hemmeligheder? Læs læs læs.

Endnu en slutning der gør man bare higer efter at begynde på den næste bog med det samme.
Har du læst den første? så skal du da helt sikker også læse anden bog her, hvis ikke du har læst den første og du læser min anmeldelse, så kom da endelig igang, den er god.


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

27.03.2018

Anmeldereksemplar: Dominic - Trilogi. - Spillet om Sirenen.

Spillet om Sirenen.

Titel: Spillet om Sirenen.

Serie titel: Dominic trilogi - #1.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 15/08-2014.

Antal sider: 490.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Mellemgaard til anmeldelse, så mange tak! 


Catharina og Dominic.

Catharina Julie Hansen er et smukt rodehoved af en rødtop på 24 år, som netop har fået nyt arbejde på en jetset-restaurant. Her møder hun Ian Dominic, en lidt ældre, mystisk mangemillionær, der tillige er en yderst eftertragtet ungkarl. 

Catharina indlader sig i stadig højere grad med denne manipulerende, dæmoniske drømmemand. Først som en art selskabsdame, senere som Ians mellemleder på restauranten og ikke mindst som hans elskerinde. 

De to hvirvles ind i et accelererende, eksperimenterende seksuelt spil, der hurtigt kommer til at fylde deres liv. Trods deres modsætninger kommer de tættere på hinanden og nærmer sig noget, der til forveksling kunne minde om ægte kærlighed. Dog bærer de begge rundt på en familietragedie, der truer med at knuse deres forhold. Kan lidenskaben overleve, eller må de erkende, at deres forhold er dødsdømt? Ja man kan godt sige jeg er gået lidt baglæns med Pernilles bøger, jeg startede ud med Grænseløs serien, og sluttede af med Dominic-trilogien. 
I Grænseløs serien høre man jo egentlig om det her spændende par, og derfor vidste jeg jo egentlig godt lidt omkring dem.

Jeg var rigtig spændt på at begynde på den her serie, jeg har været vild med alle Pernilles andre bøger, og var sikker på den her skulle jeg også nok blive helt vild med, og det gjorde jeg skam også. 

Catharina og Dominics forhold gjorde mig nysgerrig allerede tilbage i grænseløs serien, på hvordan de endte sammen, og hvordan de egentlig var da de nemlig begge virkede som nogle spændende personer, og tro mig det er de så sandelig også i denne serie. 

Catharina er utroligt stædig, hun vil ikke kommenderes rundt med og har sine egne meninger og er noget af en kamp for Dominic.
Der her med at hun ikke bare retter ind, at hun er flabet og svare igen selv om hun ved at Dominic er en dominerende hulemands argtig type, det er det jeg synes bedst om hende, hun er sin egen. 

Dominic er hvad jeg kalder en rigtig hulemand, han tager ikke et nej for gode. Han forventer alle makker ret og gør som han siger, at ingen siger ham imod, hverken mænd eller kvinder. 
Og den måde Pernille K. Vørs har fået beskrevet ham hele vejen igennem bogen, imponere mig. 
På intet tidspunkt får hun svækket hans stærke og kolde personlighed. 
Men kan Catharina blødgøre hans kolde hjerte lidt? Godt spørgsmål læs bogen.

Den måde bogen sluttede gav mig et chok, på intet tidspunkt kunne jeg finde frem til hvordan den første bog omkring Catharina og Dominics stormene forhold ville slutte. Og da jeg så endelig kom til slutningen var jeg faktisk pænt overrasket. 

Jeg kan rigtig godt lide Pernille K. Vørs skrive stil, hun er ligefrem og pakker ikke sine ord ind, om det perverst eller ej, det ligeud hele vejen igennem. OG det er et stort plus for mig, da jeg engang imellem godt kan få følelsen af at nogle forfattere ikke rigtigt vil stå 100 % inde for hvad de skriver når det omhandler emnet sex, men det gør Pernille altså.
Og selvom det en lidt tyk bog, og der er massere af tekst, så blev jeg hurtigt hevet ind i alt dramaet og blev hurtigt færdig med bogen.

Det hvert fald en bog jeg helt sikkert vil anbefale, hvis man da er til lige den her genre, en masse drama, men ikke mindst nogle gode grin også.Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

25.03.2018

Anmeldereksemplar: Midnatsjuvelen.

Midnatsjuvelen.

Titel: Det glitrende hof #2 - Midnatsjuvelen.

Originalt titel: Midnight Jewel.

Forfatter: Richelle Mead. 

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 01/12-2017.

Antal sider: 467.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget til
anmeldelse, så mange tak!

Midnatsjuvelen.

Mira er ikke som de andre piger ved Det Glitrende Hof. Hun er flygtet fra sit hjemland, og hoffets luksus betyder ikke noget for hende. Men hoffet kan sende hende til den nye verden, hvor hun planlægger at tjene sine egne penge og købe sig fri af sin ægteskabskontrakt.

På rejsen opdager Mira, at en af hendes medpassagerer, den utilnærmelige Grant Elliot, er hemmelig agent, og hun udnytter sin viden til at få Grant til at hyre sig som spion.

Efter ankomsten deltager Mira i overdådige fester, men om natten sniger hun sig ud i byen for at bekæmpe uretfærdighed. Det er dog ikke det eneste, hun kæmper mod. Det slår nemlig gnister mellem hende og Grant. Men skal hun risikere alt for en lidenskabelig affære …?Jeg har nu fået læst anden bog i det glitrende hof, og jeg var lige så glad for anden bog som den første.
Også selv om anden bog ikke handler om Adelaide, men om Mira istedet. For Mira er også en utroligt interessant person.

Mira er jo flygtning der har fået en chance for at få et bedre liv ved det glitrende hof, end som tjeneste pige resten af livet.
Men Mira har sine egne hemmeligheder at takle, og det gør hende så interessant at følge. Og så det at hun er en flygtning, og hun ikke bare skal takle sine hemmeligheder, så skal hun også holde rygterne ud omkring hende, for det ikke nemt at være den eneste flygtning i det glitrende hof. Det læser man også lidt om i den første bog i serien.


Men eftersom vi følger Mira, istedet for Adelaide starter vi faktisk på en måde forfra, sådan at vi ser det hele fra Miras perspektiv, hvordan det var der hvor de blev lært op til at blive "Den nyde adel" og deres rejse i "den nye verden" Men selv om vi rent faktisk godt sådan ved lidt om det fra Adelaide side, så det noget helt andet at se det fra Miras perspektiv. Der sker så meget for hende som man slet ikke høre om i første bog, og så mange overraskelser, det noget helt andet.

Hele vejen igennem bogen, så den faktisk ret spændende, og sjov det hvert fald en bog jeg godt kunne genlæse på et senere tidspunkt igen.

Sproget er også dejlig let og flydende. Og trods at den er tyk og har massere af tekst på siderne, så er den egentlig ikke særlig svær at komme igennem, da jeg heller ikke synes at kapitlerne er for lange og uoverskuelige. 

Så jeg vil helt sikkert anbefale denne bog hvis du har læst den første, hvis ikke så synes jeg i skal få læst den første så i kan komme til denne. For der er godt nok en god potion humor, og noget forbudt kærlighed, hvis man da er til lige de to ting. 


Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

23.03.2018

Anmeldereksemplar: Adorias Diamant.

Adorias Diamant.

Titel:Det Glitrende Hof #1 - Adorias Diamant. 

Original titel: The Glittering Court #1.

Forfatter: Richelle Mead.

Udgivet på dansk den: 01/03-2017.

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Antal sider: 474.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af Alvilda forlaget, 
til anmeldelse, så mange tak!

Kan hun virkelig ændre sit liv?

Da den unge grevinde Adelaide af Rothford bliver tvunget til at forlove sig med en frastødende slægtning, stikker hun af for at begynde et nyt liv i det fjerne land Adoria. Hun slutter sig til Det Glitrende Hof under dække af at være en jævn tjenestepige.

Det Glitrende Hof er en skole, hvor fattige piger bliver forvandlede til overklassefrøkener, som Adorias rige og mægtige mænd kan gifte sig med. Det lykkes Adelaide at holde sin identitet skjult for alle – bortset fra den charmerende Cedric, søn af skolens velhavende ejer.

Adelaide opdager snart, at Cedric selv gemmer på hemmeligheder, og sammen lægger de en plan, der skal få dem begge helskindede igennem bedraget.


Jeg har længe været ret vild med nogle af Richelle Meads bøger, dog har jeg kun læst nogle omkring der mere fantasy emner som hun har udgivet. Men da jeg opdagede den her serie, Det glitrende hof, blev jeg ret vild efter at få fat i dem. Og jeg har nu fået læst den første i serien, og den overraskede mig positivt.

Jeg glædede mig meget da jeg gik igang med den første bog her, for jeg var nervøs for den ikke ville leve op til mine forventninger, som var vokset eftersom jeg var vild med nogle af hendes andre bøger. Men den skuffede mig på intet tidpunkt, og jeg glæder mig virkelig til næste bog.

Hovedpersonen Adelaide i den her bog, er jeg faktisk ret vild med, og det var jeg fra start af. Adelaide er sjov, sød, flabet og stråler af selvtillid. Hun er ikke bange for at svare igen, eller handle hvis hun mener noget er forkert, eller at andre har brug for hende. 
Hun er målrettet, og ved hvad hun vil, og det netop også det jeg er så glad for ved hende. 

Der er jo selvfølgelig også andre med i denne bog. Der er fx Mira og Tamsin som vi møder når hun kommer til det glitrende hof. (Nu vil jeg jo ikke afsløre for meget) Mira synes jeg faktisk også om fra start, hun er stille og høflig. Tamsin, hende havde jeg dog lidt blandede følelser for, men det ændrede sig dog længere inde i bogen. 
Så er der også den charmerende Cedric. Ja ham gik jeg så hen og blev ret glad for også, tror jeg også i ville blive, hvis i læser bogen.

Der var selvfølgelig en lille ting jeg sådan ikke rigtigt forstod. Adelaide er jo en ret kendt grevinde, men da hun stikker af, er der jo ikke rigtigt nogen der genkender hende, men hvis hun er så kendt som der bliver hentydet til, hvorfor ved ingen så hvordan grevinden ser ud? 
Dog vil jeg ikke lade den detalje trække ned i mine stjerner, for ud over det, så synes jeg virkelig at det er en vidunderlig bog, der er massere af spænding, handling og humor med der gør den virkelig svær at lægge fra sig igen. 

Jeg vil også sige sproget er dejlig let, flydende og forståeligt. Kapitlerne er hverken for korte eller for lange, og selv om der er en del tekst på siderne, så kom jeg ret hurtigt igennem alle kapitlerne. 

Så hvis i ikke allerede har læst den, og kunne lide The Selection eller Juvelen, så jeg helt sikker på at lige præcist den her serie er noget for jer.
For da jeg først så den, mindede den mig lidt om Juvelen og The Selection på bogens cover, og gjorde indholdet egentlig også lidt.

Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

21.03.2018

Anmeldelse på: Dronningen af Tearling.

Dronningen af Tearling.

Titel: Dronningen af Tearling #1.

Original titel: The Queen of the Tearling.

Forfatter: Erika Johansen.

Udgivet på dansk ved: People`s Press.

Udgivet på dansk den: 29/04-2016.

Antal sider: 457.

Antal stjerner: 4/5.


Kan hun redde det ødelagte kongerige?

PRINSESSE KELSEA ER OPVOKSET I EKSIL, langt fra familiens kongerige. På hendes nittenårs fødselsdag ankommer den tidligere dronnings vagtværn for at eskortere hende tilbage til slottet, så hun kan genvinde sin retmæssige trone. 
Med sig har hun Tearling-safiren, der besidder store magiske kræfter, og hun får brug for den og al den hjælp, hun kan få, hvis det skal lykkes hende at nå sit mål. Jeg var meget spændt på at begynde på Dronningen af Tearling, for jeg havde hørt rigtig meget om den, men synes også selv af bagside teksten var rigtig fangende. Så jeg havde da lidt høje forventninger til den her bog.
Og den skuffede mig da heller ikke, på noget tidspunkt.

Erika Johansen har fået skabt en spændende fortælling, om en ung kvinde der skal regere over et land, men hvor hendes ryg faktisk bare er en stor skydeskive, for alt de tidligere dronninger har gjort hvis man kan sige det på den måde.

Kelsea var jeg vild med fra start af, hun er noget for sig selv. Hun tænker ikke særlig meget over hvordan andre ser hende, men alligevel håber hun på andre synes hun er og bliver en god dronning. Hun er ikke den overdrevne smukke dronning som man skulle forvente, hun ved direkte godt hun faktisk ikke er pæn, og er egentlig ligeglad. 
Hun er stærk, og hun er målrettet og lader sig ikke stoppe af nogen eller noget. 
Lige ud er jeg helt vild med hende, og glæder mig til at læse videre på næste bog, og se hvordan hun fortsat klare den med nogle af de valg hun har truffet.

Dronningens livgarde, der bliver der fremvist mest Morgenstjerne og Pen. Jeg synes rigtig godt om dem begge. De er så forskellige, og skønne på hver deres måde.
Morgenstjerne, er den her barske og hårde soldat der tager sit job meget seriøst, altid er på. 
Pen er lidt mere afslappet i det, dog også yngre end alle de andre soldater i Dronningens livgarde. 

Jeg glæder mig dog også til at høre mere om den her anden onde dronning som ser Kelsea død, for vi høre ikke så meget om hende her i den første, men det vi høre vakte alligevel min nysgerrighed.

Jeg synes utroligt godt om det her middelalder-fantasy blandet med noget nutid er super godt lavet af forfatteren. Der er massere af detaljer, handling og spænding at holde styr på, men det er egentlig ikke særlig svært.
Dog vil jeg ikke kalde bogen direkte letlæselig. Kapitlerne er alt for lange, og det også grunden til den kun får 4 af 5 stjerner. Jeg synes en del af kapitlerne landede imellem 30-50 sider, og det synes jeg var lige langt nok, især når jeg hader at stoppe i et kapitel hvis jeg skal noget. Der er også massere af tekst på siderne, der gør det virker lidt hårdere at komme igennem den. Dog er sproget egentlig okay let, og det er det der gør den lidt mere overskuelig at kæmpe sig igennem.

Alt i alt var jeg ret vild med bogen, og skal helt klart læse videre på trilogien. Og jeg vil selvfølgelig anbefale den hvis man er til det her Middelalder-fantasy/nutids twist. Meen jeg vil forslå man skal nok sætte lidt tid af til den så. 


19.03.2018

Anmeldereksemplar: Panteon-Sagaen #3 - Panteons prøve Del 1 + 2.

Panteons Prøve.

Titel: Panteon-Sagaen #3 - Panteons prøve - Del 1 + 2.

Forfatter: Boris Hansen.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 01/05-2018.

Antal sider: 950 - I alt med begge bøgerne.

Antal stjerner: 5/5.

Bøgerne er tilsendt af forlaget Tellerup, så mange tak! 

Panteons Prøve.

Panteon prøve er nært forestående.
Om tyve dage vil guder, engle og efterkommere stå over for hinanden i Empyria. Derefter vil intet nogensinde være det samme.
Fader Prias børn rejser mod den gyldne fæstning fra alle verdenshjørner for at nå frem inden prøven begynder. 
Det samme gør Lucas og hans venner, men først venter et møde med fortiden, med Zonen, med storbyen.
Og med det mysterium der har opslugt Mehmet og Julia.
Samtidig fører skæbnen Saida ned i det mørkeste dyb af dem alle: Empyrias underverden hvor en skjult sandhed venter. Og hendes eget indre hvor den røde engel blomstre.


Jeg vil starte med at advare om jeg ikke kan love der måske ikke er lidt spoiler i denne anmeldelse, da jeg har valgt at slå del 1 og 2 sammen i en anmeldelse.

Jeg var jo rigtig glad for de første to bøger i serien, og var meget spændt på den tredje da jeg blev færdig med toeren.
Panteons prøve fortsætter fra for toeren sluttede, og jeg må sige at med den slutning toeren havde, så var jeg meget spændt på at se hvad der ville ske.

Panteons prøve er på intet tidspunkt kedelig eller langtrukken. Fra start af er der spænding og den bliver ved med at give svar på nogle spørgsmål og give nye ting at tænke over.
Som sagt skifter kapitlerne mellem - Lucas, Mehmet, og englen Saida. Men denne gang bliver man afbrudt engang i mellem af føre englen Travalis, som er ved at fortælle guderne om englenes kamp i mod Vecra.

Jeg havde virkelig svært ved at lægge Panteons prøve fra mig igen da jeg først var begyndt, for skal jeg være ærlig, jeg er vild med alle tre bøger i serien, men den her var altså bare en del bedre.
Der er så meget spænding og handling i den. Og efter at Lucas og hans venner endelig fandt sammen med Cassandra igen, blev det altså bare en del mere spændende, for Cassandra er utroligt hemmeligheds fuld, og jeg nød virkelig alle de her overraskelser der kom i løbet af bøgerne.

Jeg er også virkelig imponeret over denne serie. Boris Hansen har virkelig fået skabt noget fantastisk. Der er så mange detaljer at holde styr på. Han har ikke bare bygget en verden op, men hele to. 
Der er Lucases verden som er mere moderne og indeholder mere af nutidens teknologi. Og så der den anden verden hvor Cassandra kommer fra, hvor der ikke er alt den teknologi, det hele er sådan lidt gammeldags argtig, men i hendes verden er der også det overnaturlige som fx, engle.
Og det imponere mig virkelig at han har kunne skabe så fantastisk serie, og selv kunne holde styr på alle de detaljer.
Og ikke mindst, vil jeg da lige rose bøgernes forsider, de er utroligt godt lavet.

Og selv om der er lidt tid før den udkommer helt endnu, så vil jeg da helt sikkert anbefale at i får fingrene i dem når det er. 
Indtil da kan i jo læse de første to, eller genlæse dem hvis i ikke allerede har det.

Jeg glæder mig hvert fald til den sidste bog i Panteon-Sagaen. Og så ville jeg da ikke klage hvis den kommer lige så hurtigt ud som denne her gjorde. 


Bøgerne er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

18.03.2018

Anmeldereksemplar: Simon Vs verdens forventninger.

Simon Vs. Verdens forventninger

Titel: Simon Vs verdens forveninger.

Originalt titel: Simon Vs the homo sapiens Agenda. 

Forfatter: Becky Albertalli. 

Udgivet på dansk ved: Høst og Søn.

Udgivet på dansk den: 30/09-2016.

Original sprog: Engelsk. 

Antal sider: Læst som e-bog.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen blev tilsendt på e-bog af forlaget høst og søn, 
så mange tak til dem!.

Hvordan fortæller man det?

En rørende og morsom kærlighedsroman. 16-årige Simon er ikke helt parat til at springe ud som bøsse, da en af hans emails falder i de forkerte hænder, og han risikerer, at bolden ikke længere er på hans banehalvdel: Enten hjælper han Martin, klassens klovn, med at få en date, eller også vil Martin afsløre ham. Jeg har nu fået læst Simon vs, verdens forventninger. Jeg havde kun hørt godt om den her bog, og nu hvor den er blevet filmatiseret, og kommer i de danske biografer her i juni/juli måned, mener jeg det er, så var det da på tide jeg selv fik læst den. Og jeg fortrød det virkelig heller ikke.

Simon vs, verdens forventninger, er en utroligt sød og lidt romantisk bog. Jeg synes virkelig den er blevet skrevet godt. Alle de her detaljer om hvad en 16-årig laver, hvordan de taler og opføre sig er så gennemført, at man faktisk næsten skulle tro det var en 16-årig der havde skrevet den. Og det var altså med til at gøre bogen så meget bedre! 

Simon vs, verdens forventninger, er jo ikke bare sødme og romantik. For Simon er bøsse, men det er der ikke nogen der ved før Martin ved et uheld for fat i hans mails, som han har udvekslet med en der går under navnet Blue. Og enten hjælper Simon Martin med en date, eller så vil han blive afsløret, og hvordan er det på nogen måde fair? Det er det altså bare ikke. 

Hvordan springer man ud? Hvordan vil andre reagere på det? Vil man blive mobbet? Vil ens forældre acceptere en? Det netop også det der gør at Simon ikke rigtig ved hvordan han skal fortælle andre det, og det må jeg indrømme egentlig gør at jeg synes det var lidt mere interessant at følge ham.

Simon er en stille og rolig fyr, jeg nød virkelig at følge han hele vejen igennem bogen. Han opføre og snakker som en på den alder han nu er, og det synes jeg er rart, at han ikke virker ældre i hans sprog end han er i bogen.

De andre personer der også nævnes i bogen, synes jeg også er ret gennemførte. Jeg synes hvert fald selv jeg fik et godt billede af hvem der var hvem.

Jeg håber nu bare at filmen er lige så fantastisk som bogen er. 
Jeg vil hvert fald varmt anbefale den hvis i ikke allerede har læst den. 


Bogen er tilsendt som e-bogs eksemplar af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

16.03.2018

Anmeldereksemplar: Advokatens Marionetdukke.

Advokatens Marionetdukke.

Titel: Advokatens Marionetdukke.

Serie: Grænseløs. 

Forfatter: Pernille Kim Vørs 

Forlaget: Drømmefangeren. 

Udgivet: 18/03-2017.

Antal sider: 499.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse,
så mange tak!

Marionetdukken.

Kan tiden hele alle sår eller kan man lade vente for længe på sig? Selvom Isidora har formået at fortsætte sit liv uden at se sig tilbage, drager Jannik hende med lethed til sig ved deres første møde. Da endelig han er klar, trækker han i de rigtige tråde og får Isidora til at stoppe og mærke efter. Har hele hendes forestilling om at starte forfra været en illusion eller er hun blot en eftergivende marionetdukke i Janniks varetægt?

Et lille uddrag fra bogen 
”For satan,” udbryder Jannik, som er han i vildrede, mens han slipper hende. ”Hvad så med os?” Isidora ser ned og ryster på hovedet over deres tragiske skæbne. ”Du sagde det selv dengang. Vi havde været alt for meget igennem på så kort tid. Vi to, vi var …” ”Vi var gode sammen,” siger han med fuld overbevisning for så at gribe fat i hendes hænder og se ned på dem. Med tommelfingrene stryger han hendes håndrygge. Varmen fra hans hænder og elektriciteten fra hans kærtegn skyder gennem hende og giver hende åndenød. Hun elsker ham stadig. Fanden tage hende! Hun elsker ham stadig af hele sit hjerte. ”Nej, nu er det altså nok,” lyder det pludselig fra Henrik, som træder et lille skridt frem. Jannik vender sit dræbende blik mod ham, og Isidora bliver anspændt. Denne situation kan kun blive værre. ”Jannik, du bliver nødt til at slippe mig. Tænk på, hvordan det ser ud i hans øjne.” Janniks intense mismatch øjne finder hendes igen. ”Så må han lukke øjnene, for det bliver bedre, når vi kysser.”
”Jeg skal giftes,” flyver det ud af munden på hende i håb om, at det vil bremse ham. Hun har ikke andet våben end det.


Jeg har nu læst Advokatens Marionetdukke, som er bog to i grænseløs serien. OG den skuffede mig på intet tidspunkt. Derimod sprang den alle mine forventninger. 

Efter jeg havde læst den første bog, var jeg ret vild efter at få læst den næste bog, jeg havde nemlig hørt at slutningen skulle være en "Smule" ondt. Og det var den så virkelig også. Jeg har nu læst Epilogen 5 gange, og den pirre mig stadig. Jeg er så spændt på den næste bog i serien, også selv om den ikke omhandler den flotte Advokat. 

Bogen starter stille og roligt ud. Jannik og Isidora gik jo til hver sit i slutningen af første bog, for at få styr på nogle ting. Men ikke længe ind i bogen, så starter alt kaos altså bare. Og det var der den blev rigtig svær at lægge fra mig igen. 

Hverken Jannik eller Isidora har ændret sig, de er stadig lige så stædig som i den første bog.
Men derimod synes jeg faktisk meget mere om anden bog her, end den første. 
For som i kan læse i uddraget, kommer Jannik sig over de problemer han nu har, og vil have hende tilbage. Og selv om hun er forlovet, så giver han altså ikke så let op.
Men hvordan tager Isidora det? Få læst bogen, så finder i ud af det, og jeg er sikker på i ikke vil fortryde det.

Jeg er vild med Pernilles skrivestil, hun er så ligeud i sproget. Det ikke noget med at pakke det ind på nogen måder. Og det er faktisk hvad jeg er så vild med, angående hendes bøger. Sproget er let, flydende og ligeud. Kapitlerne kan dog godt være lidt lange engang imellem, men det var dog ikke noget jeg selv lagde så meget til fordi jeg var så slugt af bogen.

Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne her, og ikke mindst den første bog hvis man da ikke har læst den, at komme igang med den. Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

14.03.2018

Anmeldereksemplar: The Raven Cycle #2 - Drømme tyvene.

The Raven Cycle.

Titel: The Raven Cycle #2 - Drømmetyvene.

Forfatter: Maggie Stiefvater. 

Udgivet på dansk ved: Turbine.

Udgivet på dansk den: 12/03-2018.

Originalt sprog: Engelsk.

Antal sider: 518.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget Turbine,
til anmeldelse, så mange tak!

Drømmetyvene.

Hvis du kunne stjæle fra dine drømme, hvad ville du så stjæle? 
Ronan Lynch har mange hemmeligheder. Nogle ting holder han hemmeligt for andre. Og andre ting holder han hemmeligt for sig selv. En af Ronans hemmeligheder er, at han kan hente ting med ud af sine drømme. Mystiske, sære, uhyggelige ting. Og værdigfulde... Men Ronan er ikke den eneste, der er interesseret i drømmetingene.

Ronan er en af ravnedrengene - en gruppe af blodsbrødre, der søger efter sagnkongen Glendower, som de tror ligger skjult et eller andet sted i bakkerne omkring den kostskole hvor de går. Vejen til Glemdower har længe flydt som en understrøm under byen, men nu stiger den - ligesom Ronans hemmeligheder - op til overfladen og forandrer alting på dens vej... 


Jeg har nu fået læst anden bog af The Ravn Cycle, og jeg må sige jeg faktisk synes bedre om den her end den første. 
Jeg synes lidt at i den første gik der lidt tid hvor vi mere lærte personerne at kende, end der skete noget, ikke at det gjorde noget. Men der skete altså bare end del mere her i anden bog.

Fra start af stille den egentlig roligt nok ud, men hurtigt bliver den mere og mere spændende, og meget svær at lægge fra sig igen. Men som jeg sagde om den første, det en bog man gerne vil læse langsomt, så man holder på den lidt længere.

Jeg synes den er utroligt godt skrevet. Det her med Ronan kan tage ting med ud af sine drømme, det var jo på intet tidspunkt noget man sådan lægger mærke til i den første bog. 
Det her med at vi også følger Ronan mere og mere i den her bog, gjorde faktisk at jeg begyndte at holde mere af ham, en fra den første bog.
Jeg fik et helt andet billede af hvem han er end lige det her sure røvhul der altid er ude på ballade. 

Sproget i bogen er egentlig let nok, det ikke fordi der er svære ord. Og jeg kom egentlig ret hurtigt igennem det. Kapitlerne hælder lidt imellem at være korte og lange, som egentlig heller ikke gør noget i lige den her bog.

Vi læser lidt fra alle personernes vinkler, som man også gjorde i den første, men i den her gjorde man det bare lidt mere synes jeg.
Men dog mest om Blue og Ronan.

Blue er lige så fantastisk en person som i den første bog, stædig og selvstændig. Hun finder sig ikke i at blive talt grimt til, og svare gerne igen. Ærligt synes jeg det svært ikke at holde af hende. For selv om hun har sine stædig side, så hun stadig blød. 

Jeg synes virkelig Maggie Stiefvater har fået skabt nogle fantastiske bøger, og glæder mig virkelig til tredje bog.
Jeg vil helt klart anbefale denne bog, til andre der er til noget fantasy, og til jer der ikke har læst den første endnu, synes jeg virkelig i skulle gøre det, så i kan få læst den her også. 


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

13.03.2018

Anmeldereksemplar: Sprækker i Virkeligheden.

Sprækker i Virkeligheden 

Titel: Sprækker i Virkeligheden.

Forfatter: Camilla Wandahl & Caroline Ørsum. 

Forlaget: Facet. 

Udgivet: 09/03-2018.

Antal sider: 144.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af Forlaget Facet, 
til anmeldelse, så mange tak! 

Sprækker i Virkeligheden.

Siri ser sig omring. Der synger i sivene. En skæv tone skær dig ind i Siris knogler. og Kulden. Der er endnu koldere end før. Fuglene er stille. Hårene rejser dig i Siris nakke. Langsomt vender hun sig om mod midten af søen. Så skriger hun. 

Siri kan ikke glemme Lina, men så starter en ny pige med en mærkelig slangetatovering i klassen.

Adams lillesøster går ned til søen om natten og stirrer ned i det grønne lys.

Og Frida sender beskeder på Facebook. Men kan det virkelig lade sig gøre, når hun er død? 

SPRÆKKER I VIRKELIGHEDEN er otte noveller der balancerer på kanten mellem virkelighed og fantasi og inviterer læseren til at tolke med.


Sprækker i virkeligheden er egentlig en ret spændende novelle samling. Noveller er normalt ikke noget jeg selv læser, fordi jeg ofte har svært ved at finde ud af hvad jeg egentlig skal sige om dem. 

Men da Sprækker i virkeligheden landede ved mig, fangede den alligevel min interesse. Og ikke kun på grund af det smukke cover. Bagside teksten gjorde bare at jeg egentlig gerne ville læse den og se hvad den indeholdte. 

Der var jo som sagt 8 noveller, og jeg synes egentlig okay om alle novellerne. Men jeg synes også meget at de alle 8 havde noget til fælles, og det var de følelser jeg fornemmede fra dem. Nemlig - Had, Vrede, Sorg, og Skuffelse. Det var det jeg synes jeg kunne fornemme fra hver af de her hovedpersoner i novellerne. 

Novellerne er skrevet af to forskellige forfattere, men jeg synes dog meget at deres skrivestil og sprog ligger meget op af hinanden. Sproget er letlæselig, og flydende, og så er der egentlig ikke meget tekst på siderne, så man flyder ret hurtigt igennem den ene side efter den anden.  

Men selv om jeg synes alle 8 noveller har den her fælles ting med følelserne jeg får ud af dem, så skiller de sig alligevel ud fra hinanden, på hver deres måde. 
Jeg synes dog at de omhandler nogle lidt barske emner, det gør dem dog en smule mere interessante. 

Jeg vil hvert fald anbefale den her novelle samling til jer der ude der er til noveller, der godt kan omhandle nogle lidt barske emner, men alligevel er spændende. 

Dog får den altså kun 3,5 stjerner ud af 5. Ikke fordi den ikke er god, jeg er måske bare personligt ikke selv til noveller, ikke at jeg har tænkt mig at opgive noveller helt. 
Men jeg vil i fremtiden gerne læse mere fra begge forfattere. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger omkring bogen. 

12.03.2018

Anmeldereksemplar: Hazel Wood.

Hazel Wood.

Titel: Hazel Wood. 

Original titel: The Hazel Wood. 

Forfatter: Melissa Albert. 

Udgivet på dansk ved: Carlsenpuls.

Udgivet på dansk den: 20/02-2018.

Original sprog: Engelsk. 

Antal sider: 398.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af Carlsenpuls, 
til anmeldelse, så mange tak!

Hazel Wood.

Kulsort uheld har altid forfulgt 17-årige Alice og hendes mor. For at holde sig et skridt foran har de derfor været på farten det meste af Alices liv. En dag dør Alices mormor alene på sit gods, Hazel Wood. Hun var lidt af en enspænder og kultforfatter til en samling dystre eventyr. Samtidig bliver Alices mor bortført af et væsen, som hævder at være fra Hinterland – den grusomme, overnaturlige verden, hvor Alices mormors eventyr foregår. Det eneste spor, Alice har fra sin mor, er en seddel med beskeden: "Hold dig væk fra Hazel Wood"…


Da jeg satte mig med Hazel Wood, blev jeg positivt overrasket, godt nok havde jeg hørt meget ros fra andre læsere, men jeg vidste ikke helt selv om det ville være noget for mig. Men det var det altså.

Hazel Wood, er utroligt spændende fra start til slut. Jeg havde en smule svært ved at lægge den fra mig når jeg kom godt igang, netop fordi der var så meget spænding og handling. 

Dog må jeg også indrømme at jeg nogle gange gik hen og blev en smule forvirret, fordi igennem hele bogen så er der faktisk utroligt mange detaljer at holde styr på omkring Alice, hendes omgivelser, hendes barndom man engang i mellem høre om. De her Historier hendes mormor har skrevet. Det hele er utroligt godt detaljeret. Hendes omgivelser der bliver nævnt i bogen kunne jeg tydeligt forstille mig, som hvis jeg selv gik ved siden af hende. 
Men jeg må indrømme, en gang i mellem blev der for mange detaljer, og så blev jeg altså en smule forvirret og tabte tråden. 

Ud over forvirringen til tider, så var jeg egentlig ret vild med selve handlingen. Jeg synes Melissa Albert, har fået skabt en utroligt spændende og fangende fortælling. 
Jeg synes dog heller ikke jeg har læst noget der lægger tæt op af den handling her før.

Hovedpersonen Alice, havde jeg lidt blandede følelser for i starten. Jeg følte lidt hun var meget grov over for andre, og at hun altså ikke rigtigt virkede som en pige på 17 år, men en del ældre. 
Men det ændrede sig dog heldigvis jo længere jeg kom ind i bogen, jeg begyndte at synes bedre om hende, og begyndte faktisk i slutningen at holde meget af hende. 

Der er jo selvfølgelig også andre personer med i bogen end lige Alice. Alle de personer der er blevet beskrevet og snakket om i bogen, synes jeg også er blevet beskrevet ret godt, jeg kunne godt sådan forstille mig billeder af hvem de forskellige skulle forstille at være, og hvilken rolle de spillede ind i det hele. 

Dog vil jeg egentlig ikke rigtigt kalde den letlæselig, der er massere af tekst på siderne. Og ja forvirringen gjorde at det tog mig lidt ekstra tid at komme igennem bogen. 

Jeg vil dog varmt anbefale bogen til andre læsere der et til, det overnaturlige spil, fantasy, Og en god potion spænding. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger omkring bogen. 

10.03.2018

Anmeldelse på: Panteon-Sagaen #2 - Akkanas Gåde.

Panteon-Sagaen.

Titel: Panteon-Sagaen #2 - Akkanas Gåde.

Forfatter: Boris Hansen. 

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 16/09-2017.

Antal sider: 608.

Antal stjerner: 5/5.Akkanas Gåde. 

Lucas’ jagt på Cassandra fører ham til Skrønebugten hvor en konflikt mellem ældgamle kræfter er på kanten til at bryde ud. Før han og hans venner kan finde Cassandra igen, må de først opsøge Akkana, gådernes gudinde, og prøve at forstå de mystiske begivenheder der truer med at opsluge hele Panteons verden.

Samtidig modtager krigerenglen Saida en anonym besked der sætter hende på sporet af en forsvunden ven. Hendes efterforskning afslører en side af Empyria hun ikke kendte til, fyldt med konspirationer og løgne. Nogen forsøger at skabe splid mellem englene, men alles blik er rettet et andet sted hen, for noget tyder på at Empyria snart må drage i krig mod en frygtindgydende fjende.

Alt dette er Mehmet uvidende om. Han lever et ensomt liv i skyggerne af Storbyens skyskrabere, men selv i en verden uden guder og engle findes der hemmeligheder. Rygter siger at hjemløse mennesker er begyndt at forsvinde fra byens regnvåde gader. Og da Mehmet modtager et råb om hjælp fra fortiden, begynder hans egen rejse … ind i Storbyens mørke hjerte.Jeg har nu fået læst anden bog i Panteon-Sagaen. Og jeg må da indrømme, det var en ret så god bog. Og den slutning den havde, det gør bare jeg sukker efter at få fingrene i den næste bog i serien. 

Bogen starter faktisk fra hvor den slutter, nemlig at Lucas, Theodor og Ron er tilbage i Zonen. 
Men der er de dog ikke længe, de skal jo tilbage og lede efter Cassandra, også selv om hun faktisk har bedt dem om at lade vær.

Men da de kommer tilbage til Zonen, er der faktisk gået halvandet år, så Mehmet og Julia bor ikke længere i Zonen, men de er desværre heller ikke kærester mere! Men dem høre vi også mere om i løbet af bogen. 

Bogen har den rette mængde handling, og den er fordelt godt ud på bogen, så den netop er så spændende. 
Jeg vil ikke som sådan kalde den letlæselig. Jo sproget er let og flydende nok. Men den er ret tyk, og der er alligevel en del tekst på siderne, og så er kapitlerne en smule for lange efter min mening til tider. 
Dog er der utroligt mange detaljer med, jeg kunne virkelig se det hele for mig som stod jeg sammen med de forskellige personer vi læser om, og følge dem på sidelinjen.

Ud over at følge de tre drenge, Mehmet og Julia, så følger vi også nogle engle. Og det synes jeg faktisk er ret interessant, for de her engle har deres helt egne problemer at løse, især da Saidas ven er forsvundet. 

Igen, slutningen er simpelhent så god, jeg kan virkelig næsten ikke vente på at få fingrene i den næste bog, for at finde ud af hvad der yderligere sker.
Jeg er så vild med at følge dem alle. At følge Lucas og hans venners rejse efter Cassandra, er utroligt spændende, og da også en smule sjov. 


Jeg kan hvert fald anbefale denne bog hvis man har læst den første i serien. 

09.03.2018

Anmeldereksemplar: Åndehvisken.

Åndehvisken.

Titel: Åndehvisken.

Forfatter: Haidi W. Klaris.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 13/04-2018.

Antal sider: 328.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget Tellerup, til anmeldelse, så mange tak!.

Tror du på spøgelser? 

16-årig Evyn flytter i løbet af sommerferien til den lille by Janmoor og fornemmer allerede den første dag en mærkelig energi i det nye hus.
Da skoleåret starter på gymnasiet, møder hun Monica og Christoffer som fortæller at huset har en dunkel fortid., og at det siges at være hjemsøgt.
Efter flere mystiske hendelser og skræmmende drømme får Evyn hjælp til at kontakte den åndelige verden, og det vare ikke længe før hun høre et råb om hjælp.


Jeg har nu fået læst Åndehvisken, og egentlig synes jeg virkelig det var en utroligt godt bog. Og den skuffede mig ikke. Det var en bog jeg virkelig havde glædet mig til siden jeg første gang hørte om den.

Bogen er beskrevet rigtig godt, der er massere detaljer omkring omgivelserne, og personerne der er med. Jeg fik et ret godt billede af hvem jeg læste om, og hvordan de opførte sig i deres omgivelser.

Evyn kan jeg egentlig ret godt lide, hun er stille og rolig. En sød pige, men jeg har dog en lille ting jeg ikke så godt kunne lide, og det var hendes måde at reagere på da hun fandt ud af hun kunne få kontakt med ånder/spøgelser. Hun tog det meget roligt og troede hurtigt på det. Ærligt hvis jeg fandt ud af at der rent faktisk er noget mellem himmel og jord, og det blev bekræftet, så ville jeg nok gå en smule i panik, og benægte det hele i starten. Men ud over den lille ting, blev jeg faktisk ret glad for hende.

Jeg synes egentlig heller ikke på noget tidspunkt bogen bliver kedelig, den har den helt rette mængde handling, og spænding. Altså jeg kunne slet ikke lægge den fra mig da jeg først begyndte, jeg læste hele bogen på et par timer. 

Sproget er let og flydende, og forståeligt. Kapitlerne er ikke for lange, men heller ikke for korte. De har den helt rette længde. Jeg ville mene det er en bog for 12-13 års alderen og op. Yngre kan selvfølgelig også læse den.

Og så der bogens cover, det er simpelhent så smukt og spændende, at det altså lige giver en en lille smule mere lyst til at læse bogen.

Jeg vil hvert fald klart anbefale den her bog til andre læselystne, den er virkelig spændende. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

07.03.2018

Anmeldereksemplar: Shitstorm.

SHITSTORM.

Titel: Shitstorm.

Forfatter: Kristoffer J. Andersen.

Forlaget: Tellerup. 

Udgivet: 26/02-2018.

Antal sider: 206.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget Tellerup, så mange tak!.


Shitstorm.

Hey dig! - Ja dig der står med bogen. 
Vi ved hvem du er! 
Yeah Right tænker du, men det rigtigt.
Bogen indeholder en microchip der snakker sammen med din Facebook-app så vi ved hvem du er.
Nej du kan ikke finde den. 
Okay tænker du. Og hvad så? 
Så læs den her bog. 
Hvis du ikke gør det, så har vi en Facebook-gruppe med 2000 medlemmer der sviner dig til på nettet.
Vi skræddersyger naturligvis vores løgnehistorier lige præcis til dig. 
¨Måske skriver vi du har været sammen med en du absolut ikke har været sammen med.
Måske skriver vi du har stjålet. Eller at du har snydt til en vigtig prøve. 
Men det ikke rigtigt, tænker du? Ingen vil tro på det.
2000 delinger og likes får alle til at tro på det. Og ingen faktatjekker den slags.
Er du klar til en shitstorm? Hvis ikke, så læs bogen. Så skal vi vise dig hvad man virkelig kan gøre på nettet. 


Jeg blev meget overraket da jeg gik i gang med den her bog, jeg havde slet ikke forventet at den ville være så gennemtænkt. 
Den her bog viser virkelig hvor meget der kan gå galt på internettet. 

Kristoffer J. Andersen, har virkelig fået skrevet en spændende, men også seriøs bog omkring hvad der kan ske på nettet hvis man måske siger det forkerte, gør det forkerte, eller træder forkert over for nogle folk.

Ungdommen i dag, vil jeg selv sige er ødelagt. De unge ( Nu jeg selv ung, men opføre mig dog ikke sådan) i dag, de er ofte u-høflige, arrogante, grove i deres sprog, og ondskabsfulde over for dem de mener ikke passer ind, eller fordi de synes det er sjovt at mobbe andre.
Det trist at det både sker på nettet, og face to face. Og det synes jeg faktisk at Kristoffer får vist godt frem i sin bog. Dog blev jeg overrasket over det fordi det netop er en voksen mand der har skrevet den. 
Ofte får jeg indblikket i at de voksne ikke forstår helt hvordan det er at være ung i dag, men det har han altså.

Jeg kan virkelig godt lide ReFa, og karakteren Martin. 
Martin er den der, der gerne vil hjælpe andre. (Ikke for at Spoile for meget) Det hvert fald hvad man tror i starten. 
Og når jeg skriver jeg kan lide dem/ham, så mener jeg måden Kristoffer J. Andersen har beskrevet dem. 

Alle karakterene er egentlig ret godt beskrevet, i deres væremåder, sociale omgangskreds, og deres holdninger til det rigtige og forkerte.

Sproget passer faktisk også meget ind med den alders gruppe, dog er der selvfølgelig nogle ord der ikke bliver brugt så meget den dag i dag i 2018, men ellers passer sproget meget godt ind.
Ud over det, så er bogen letlæselig, kort og nem at komme igennem. Hvis man da ser bort fra det faktisk er et alvorligt emne der bliver taget op.


Jeg vil hvert fald anbefale denne bog til alle læsere, både voksne og unge.Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

06.03.2018

Q&A - Spørgsmål fra Instagram.

Q&A.

Jeg spurgte for halvanden uges tid på Instagram, om der var stemning for en Q&A, hvor de selv havde valget om de ville spøge mig om noget bog-relateret, eller om de ville vide noget helt andet om mig. 
Det var der så også stemning for, og det blev til 6 fine spørgsmål, som jeg har tænkt mig at svare på i dette indlæg. 

Det første spørgsmål er: Hvis du skulle beskrive dig selv med en bog karakter, hvem skulle det så være?. 
Mit svar: Det er faktisk et meget svært spørgsmål, men jeg tror hvis jeg skulle vælge en bestem karakter, så ville det nok gå hen og blive, Maria fra Fønixens Hjerte som er skrevet af Christina Ramskov. Jeg ser nemlig Maria som den her stille og rolige pige, ikke den mest populære, men heller ikke helt en outsider. Jeg ser lidt af mig selv i hende når jeg læser om hende. 

Det andet spørgsmål er: Hvem er din ynglings forfatter.
Mit svar: Ærligt, så kan jeg ikke vælge en kun. Det er der simpelhent for mange gode forfattere til, men hvis jeg bare skal nævne en forfatter, så vil jeg nok sige Pernille Kim Vørs. Hun skriver altså nogle rigtig gode bøger.

Tredje spørgsmål er: Hvad er dine hobbyer? Ud over bøger. 
Mit svar: Faktisk har jeg ikke så mange hobbyer ud over bøger, det meste af min tid bliver nemlig brugt på bøger. Men jeg går da lidt op i noget træning et par gange om ugen, det kan man vel godt kalde en hobby. Ud over det så tegner jeg en gang i mellem, dog ikke i fri hånd, men efter nogle andre billeder. (Siger dog ikke jeg er helt dygtig, men noget kan jeg da)

Fjerde spørgsmål er: Hvad er den bedste, eller mest overraskende bog du læste i 2017?
Mit svar: Der har jeg valgt at svare på både den bedste, og den mest overraksende bog. Den bedste bog jeg læste i 2017, det var ikke bare en bog, men en serie og det var The royals, skrevet af Erin Watt. Jeg var helt forelsket i den serie, og håber virkelig snart på mere fra de to forfattere. Der var så meget drama og spænding i den serie, at det var virkelig svært ikke at blive revet med. 
Den mest overraksende bog, det var - En af os lyver. Den tog mig virkelig med storm, jeg havde slet ikke forventet en så spændende bog der satte så mange spørgsmål og alligevel overraskede mig i slutningen. 

Det femte spørgsmål blev: Er der en hypet bogserie der bare slet ikke fanger dig? 
Mit svar: Hvis jeg husker rigtigt betyder hypet, en form for populær. Men ja det er der faktisk. Harry potter serien fanger mig fx, slet ikke. Jeg har begyndt på den første engang, men kunne slet ikke sætte mig ind i den fordi jeg havde set filmene. Og det samme er det faktisk med Twilight og The hunger games. 

Det sidste spørgsmål er: Hvilken bog, som ikke mange kender, burde være mere populær?
Mit svar: Nu skal jeg jo selvfølgelig ikke kunne sige om mange kender den, men af hvad jeg har lagt mærke til er det ikke en bog der bliver omtalt meget. Og det er Ildens Flamme - af Catharina Kjeldgaard Vedel-Smith. Det en vidunderlig bog. Hvis man er til en bog hvor man virkelig lærer en hovedperson at kende, så det en bog man skal læse, for i den her læser vi om hendes barndom i de første 150 sider sådan ca, og det giver sådan et vidunderligt indtryk af hvem man læser om. 
Den kan virkelig anbefales. 

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...