28.02.2018

Anmeldereksemplar: Krøniken om morika #3 - Stenløvens brøl.

Krøniken om Morika 

Titel: Krøniken om Morika #3 - Stenløvens brøl.

Forfatter: Sidsel Sander Mittet. 

Forlaget: Facet.

Udgivet: 09/02-2018.

Antal sider: 464.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget Facet, så mange tak til dem!.

Stenløvens Brøl.

I det gyldne morgengry marcherede række efter række af sortklædte soldater op mod Maasa-das port, blot for at sprede sig ud på plateauet foran.
”De er så mange,” sagde Itua. ”Jeg anede ikke, de var så mange.”
Sandsnogenes by er faldet, hilaerne er splittet af interne stridigheder, og morikanerne er på fremmarch med den skånselsløse Iton i spidsen. Midt i konflikten står Itua, den tidligere morikanske adelskvinde, der nu er kriger, og Kraftkrigeren, Aaton, som har brudt med sit folks traditioner og tabuer. Flugt er ikke længere en mulighed. Begge må de indtage deres roller og samle hilaerne i den kamp, der kommer til at forme landets fremtid
Stenløvens Brøl slog benene under mig, jeg troede virkelig ikke at den her serie kunne blive bedre, men der tog jeg fejl.
På en måde vidste vi jo godt hvordan bogen ville ende, eftersom at vi jo høre lidt omkring Itua fra den første trilogi som Sidsel skrev, men det er jo selvfølgelig også kun hvis man har læst den. Men igennem hele den her serie, finder vi rent faktisk ud af hvordan det hele foregik, og hvordan det vi hørte om fra den første serie rent faktisk skete, og endte, og det synes jeg var utroligt spændende at følge. 
Itua er vokset utroligt meget igennem de her tre bøger, og det samme med alle de andre personer i den her bog. 
Selv om man ved lidt om slutningen, rørte den mig utroligt meget alligevel. Jeg skal være ærlig, jeg sad nærmest og tudet igennem de sidste 50-60 sider, så meget rørte den mig altså. 
I starten var Itua og Byroon jo på ingen måder særligt glade for hinanden, men deres forhold vokser, og bliver stærkere og stærkere, og ender med noget smukt. 
Men igennem den her bog, bliver jeg også meget overrasket. Der sker rigtig mange ting, jeg på ingen måder havde forventet, og ikke for at afsløre for meget, men man får mere at vide omkring Aatons fars baggrund, og det man får at vide var seriøst overraskende. Det havde jeg slet ikke set komme. 
Men igennem ja alle de her tre bøger i Krøniken om Morika, begyndte jeg at holde af dem alle på forskellige måder. Jeg er og forbliver fan af Sidsel Sander Mittets bøger. Og vil nu også sige jeg da ikke ville blive skuffet hvis lige de her bøger blev filmatiseret en dag, det kunne være interessant at se.
Sidst vil jeg runde af med at rose alle tre bøger covers, de er virkelig smukke. Det har Breth Design virkelig gjort godt. 


Bogen er tilsendt til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

26.02.2018

Anmeldelse på: Krøniken om Morika #2 - Solbiens Brod.

Krøniken om Morika

Titel: Krøniken om Morika - Solbiens Brod. 

Forfatter: Sidsel Sander Mittet. 

Forlaget: Facet. 

Udgivet: 29/03-2017.

Antal sider: 422.

Antal stjerner: 5/5.

Solbiens Brod.

Komplottet mod hilaernes dronning er slået fejl, og en krig med morikanerne synes uundgåelig.
Midt i den tiltagende konflikt står morikaneren Itua og hilaen Aaton. De har begge forrådt deres slægt og er blevet udelukket fra magtens inderkreds. Samtidig er deres affære blevet afsløret, og de befinder sig nu, hver for sig, i en fremmed by, hvor ingen af dem er velkomne.
Spørgsmålet er, om de skal vende deres folk ryggen og søge en fælles fremtid langt fra den strid, der er under opsejling, eller om der er kampe, som er vigtigere end dem selv?

Jeg har nu fået læst bog to i Krøniken om Morika, og jeg kan kun sige at jeg stadig er helt vild med den her serie. Sidsel Sander Mittet, bliver ved med at overraske mig gang på gang. 
I sidste anmeldelse på den første bog Krøniken om morika, nævnte jeg at jeg faktisk var en smule irriteret over hvordan Itua og Aaton opførte sig, men at det ændrede sig jo længere vi kommer ind i bogen. Det kunne jeg virkelig også godt fornemme i den her anden bog. De begge begynder faktisk at blive mere og mere voksne. Itua synes jeg ikke længere opføre sig barnligt, og jeg synes at Aaton sådan langsomt begynder at acceptere hvem han er. 
Igennem hele bogen er der blevet kastet en masse følelser ind, og det mærkes tydeligt. Dog er den følelse jeg fornemmer mest, det er savnet mellem Itua og Aaton, da de bliver skilt fra hinanden. Men jeg synes også at alle de her følelser som - Savn / kærlighed / had og glæde, gør alle de her fantastiske personer der er med, meget stærkere at læse om.
Bog to starter egentlig fra hvor den første sluttede, da de fik at vide at Haana er død, og lige fra der af er der egentlig handling hele vejen igennem. Handling var hvert fald ikke noget jeg savnede, for det var der massere af, dog uden at det blev for overvældende. 
Sproget er egentlig også lige så let som i den første. Ja der er da nogle ord jeg fx, ikke lige er vant til fra andre bøger, eller i dagligdagen, men alligevel var den let at komme igennem, og forståelig på samme tid. Kapitlerne er også dejligt korte, og skifter hele tiden imellem de her to hovedpersoner, hvilket gør man faktisk bare har en smule svære ved at læge bogen fra sig når et kapitel slutter spændende. 
Bogen her er hvert fald en jeg varmt vil anbefale, den er spændende - sjov - tragisk og interessante bog til alle andre fantasy glade læsere. Jeg nyder hvert fald den her verden som Sidsel har fået bygget op.

23.02.2018

Anmeldereksemplar: Krøniken om Morika. #1.

Krøniken om Morika

Titel: Krøniken om Morika #1. 

Forfatter: Sidsel Sander Mittet.

Forlaget: Facet. 

Udgivet: 01/09-2016.

Antal sider: 342. 

Antal stjerner: 5/5.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, så mange tak!


Krøniken om Morika. 

Sekshundrede år før Eshri, Korau og deres venner atter forener Morikas to folkeslag, i den tid, hvor nationens historie bliver skabt, har hilaerne endnu magten.
I den ene ende af landet kæmper den unge kriger Aaton for at finde sin plads i hilaernes hierarki. I den anden ende forsøger den sekstenårige morikaner Itua at komme overens med de forventninger, hendes familie stiller til hende.
På trods af Aatons og Ituas forskellige kulturer, historie, liv og drømme, flettes deres skæbne sammen i dét, der både skal blive Morikas største myte og dybeste tragedie.

Jeg har nu fået løst den først bog i Krøniken om Morika, som er en serie der er blevet lavet efter at Sidsel Sander Mittet, udgav den første trilogi Morika. 
I den første serie nævnes der kvinden Itua, som giftede sig med en Hila og støttede sin mand stolt. Det er nu hende vi læser om i Krøniken om Morika.

Jeg havde høje forventinger til den her bog da jeg først gik igang med den, netop fordi jeg var så vild med Sidsels foregående serie, og den skuffede mig på intet tidspunkt. Jeg var vild med den fra start af, og var på intet tidspunkt rigtigt skuffet over den, dog irriterede itua og Aaton mig lidt i starten. 

I den her bog, følger vi to personer. Vi følger Itua og Aaton, og jeg gik hen og blev rigtig glad for begge personerne. I starten irriterede de mig faktisk en smule. Itua synes jeg opførte sig en smule barnligt til tider, og Aaton synes jeg gav sine forældre lidt for meget skylden over at han har blandet blod af Hilaernes racer. Men som jeg kom længere og længere ind, ændrede de sig meget. Begge to ændre sig langsom og jeg blev faktisk ret glad for dem, og glæder mig til at læse videre om dem i bog to.

Jeg vil kalde den her letlæselig, godt nok er er massere af skrift på siderne. Men sproget er let, og flydende. Og så kapitlerne dejlig korte, og jeg fløj altså bare igennem det ene efter det andet. 

Bogen er desuden fuld af handling, og massere af detaljer omkring hvordan de forskellige personer ser ud, hvordan omgivelserne er, og hvordan de alle hver og sær opføre sig. Jeg var i starten bekymret for at Morikas omgivelser ville vige alt for meget væk fra seriens foregående serie, da de jo begge foregår i samme land. Men det skete på intet tidspunkt. Jeg følte stadig det var det land jeg havde lært at kende fra første serie, bare med andre personer.

Selv om jeg hørte en lille smule om Itua i den foregående serie, synes jeg ikke det ødelægger noget, derimod synes jeg det er rigtig spændende.
Det hvert fald en bog jeg vil anbefale alle der er til fantasy, drama og kærlighed. Jeg vil sige bogen er for alle aldre. 


Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger omkring bogen. 

20.02.2018

Anmeldereksemplar: Ildens Flamme #1.

Ildens Flamme.

Titel: Ildens Flamme #1.

Forfatter: Catharina Kjeldgaard Vedel-Smith.

Forlaget: Books & Dragons.

Udgivet: 17/01-2017.

Antal sider: 680.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forlaget Books & Dragons.
Til anmeldelse, så mange tak. 


Ainua 

"Hold fast Ainua! Husk! Du er en rensende ild, der brænder dårligdommen væk og efterlader en sund og ren krop. " Gentog Silas for hende. 
Angstens sved begyndte at dryppe fra hans pande. 
Ainua kan heale og allerede i en tidlig alder udviser hun et stort talent.
Landsbygen hun vokser op i, ligger i nærheden af en stor, mørk skov, og alle ved, at skove er farlige. 
Så hvorfor følger Ainua sig draget af den?


Jeg har nu fået læst Ildens Flamme første bog. Og den sprang alle mine forventinger, og var egentlig ret så svær at lægge fra sig da jeg først var kommet sådan rigtig godt igang med den.

Ildens flamme, starter på en måde rigtig godt ud. Vi lærer Ainua rigtig godt at kende, for vi følger hende faktisk fra hun er meget ung af, og læser meget om hendes opvækst inden den sådan for alvor begynder. 
Jeg må også indrømme jeg gik hen og blev ret glad for Ainua, hun er stærk, stædig og kan klare sig selv. Hun har ikke behovet for at skulle læne sig op af andre, og for guds skyld ikke en kvinde der har behovet for en mand til at klare alt for sig. Hun har gjort et godt indtryk på mig hende her Ainua.

De første sådan 140-180 sider, der læser vi om hendes barndom, og jeg skal da være ærlig nogle gange føltes det en lille smule langtrukkent. Men jeg er på en måde faktisk utroligt taknemmelig over det, for det gav mig et så meget bedre indtryk af hvem den her hovedperson er vi læser om, og et meget bedre billede af hendes omgivelser. 

Den her bog, er faktisk ikke som de mange andre fantasy bøger jeg har læst, og det er noget jeg synes var ret dejligt, at det ikke var noget der endnu engang lænede sig lidt op af en anden fantasy historie.

Hanlingen var jeg vild med, og der manglede på intet tidspunkt detaljer eller spænding for at holde på mig, for det var der nemlig rigtig meget af.
Sproget i den her bog, synes jeg faktisk også læner sig godt op af dens omgivelser og tidsrum. Det var gammeldags, høfligt og passede meget godt til at det ikke var den ny moderne verden vi læser om.
Dog vil jeg ikke kalde den her bog letlæselig. Der er massere af tekst, og nogle gange synes jeg desværre at den tekstskrift der er blevet valgt til nogle "scener" kan man vel kalde det, er en smule utydelig at læse, og kræver lidt koncentration at komme igennem. 
Nu læser jeg selv hurtigt, men kunne godt forstille mig at det ville tage et stykke tid at komme igennem denne bog for nogle. Men selv om den ikke er letlæselig, trækker den på ingen måder ned i stjerner.  Sidst vil jeg da også lige nævne de smukke kort der er med både foran og bag i bogen også. 

Jeg kan kun varmt anbefale denne skønne bog til andre læselystne folk, både ældre og yngre. 
Og giv den nu en chance, selv om den kan se skræmmende ud på dens størrelse, den er slet ikke så slem.


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen.

17.02.2018

Anmeldereksemplar: Vent på mig #1.

Vent på mig.

Titel: Vent på mig #1. 

Original titel: Wait for you #1. 

Original sprog: Engelsk.

Forfatter: Jennifer L. Armentrout. 

Udgivet på dansk ved: Lovebooks.

Udgivet på dansk den: 14/02-2018.

Antal sider: 460.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse,
så mange tak til dem! 

Avery og Cam.

Da 19 årige Avery starter på college i West Virginia, tusindvis af kilometer hjemmefra, er det for at slippe væk fra en fortid fuld af smertefulde minder. 
Det eneste, hun ønsker er at starte på en frist, passe sine studier, få et par gode venner og ellers undgå alt for meget opmærksomhed.
Og ikke tænke for meget på det, der skete til Halloweenfesten fem år tidligere. 
Første dag på college støder Avery ind i den charmerende Cameron. Han er høj og flot, og han passer på inden måder ind i Averys planer om at leve et stille og rolig studieliv.
Avery afviser ham gang på gang, men Cameron giver ikke så let op...


Da jeg først begyndte på Vent på mig, kunne jeg slet ikke lægge bogen fra mig igen, jeg var slugt fra første side af. Og kunne slet ikke vente med at finde ud af hvad der ville ske længere inde i bogen, eller hvordan den ville ende.

Vent på mig, er en utroligt smuk bog. Jeg blev utrolig rørt flere gange i løbet af den her bog, og der trillede nok en tåre en gang imellem. Men der var også latter med igennem den her bog. For selv om hende her Avery har været udsat for nogle slemme ting, så der er også en god potion humor med.

Avery er stædig og standhaftig, hun er stærk på trods af hvad hun har været udsat for, men alligevel har hun også sine svagheder, som skinner tydeligt igennem i løbet af bogen. 
Jennifer L. Armentrout har virkelig fået skrevet nogle stærke følelser ind i sin bog, og kunne tydeligt mærkes når Avery var enten, sur - glad - trist - eller frustreret.

Cameron er også en stædig mand, og virker udadtil som den perfekte fyr. Kærlig, sød og omsorgsfuld. Men selv han har sine hemmeligheder, som også bliver afsløret igennem bogen.

Jeg vil egentlig selv kalde bogen letlæselig, selv om den er tyk og der er massere af tekst på siderne. For selv om der er det, så er sproget utroligt let og jeg fløj bare igennem den ene side efter den anden. 

Jeg vil hvert fald med sikkerhed læse videre på den her serie selv om den næste bog ikke lige handler om Avery og Cam, men strækker sig videre til nogle andre personer. (Dog så vidt jeg har kunnet læse mig til, nogle personer i samme omgangskreds) 

Jeg vil hvert fald anbefale denne bog til alle læsere der er til det - Søde, frustrerende, kærligheden, dramaet og humoren. For der er netop hvad denne bog indeholder. Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket blevet anmeldt efter egene meninger og holdninger til bogen.
  

14.02.2018

Valentins bog forslag.

Valentins bog forslag.

Så det igen blevet måneden med Valentins dag, og jeg tænkte så at jeg ville lave et lille indlæg med fire forskellige bøger, omkring kærlighed. 
For der er måske også andre som mig der er alene den dag og vil nyde den med en god bog.
De fire bøger jeg har valgt, har jeg dog kun selv læst de tre af. 
Den sidste har jeg dog valgt at sætte på fordi jeg har læst filmen på. Ja jeg så filmen i stedet for at læse bogen...
De er alle nogle af mine ynglings, jeg vælger dog ikke at sætte dem i nummer række efter YNGLINGS, for ærligt synes jeg utroligt godt om alle fire.


Den første jeg vælger at sætte på er, Honey #1 - Lad mig gå - Som er første bog i Pernille Kim Vørs nye erotiske kærligheds serie, som faktisk også udkommer Valentins dag 14/02-2018. 
Jeg var så heldig at Pernille ville lade mig læse og anmelde den før den udkom, så derfor sætter jeg lige et link til anmeldelsen, så kan i jo eventuel læse lidt om den der. Honey #1 - Lad mig gå.

Min anden bog på listen er blevet - Vent på mig #1, af Jennifer L. Armentrout. Bogen er også en jeg modtog af forlaget til anmeldelse, men min anmeldelse er endnu ikke ude, så her skriver jeg lige lidt om den.
Bogen handler om den unge kvinde Avery, hun er valgt og flytte flere tusinder af km væk hjemme fra for at gå på et college i West Virginia. Efter nogle slemme hendelser fem år tidligere til en fest, ønsker hun ikke at vække for meget opmærksomhed på sig selv.
Hun vil bare have nogle få venner, en god studie tid, og være normal. Men så nemt kommer til ikke til, for allerede første dag støder hun ind i den charmerende Cameron. Og han tager altså ikke et nej så let, og giver da slet ikke op. 
Jeg var helt vild med den, og synes virkelig der er en bog der er værd at læse, den udkommer forresten også Valentins dag.

Tredje bog som jeg har valg er - Archers Stemme af Mia Sheridan. Endnu en anmelderbog. 
Det var en bog der virkelig gik lige i hjertet på mig. For begge hovedpersonerne har hver deres at slås med. I får et link til anmeldelsen af den, for der kan i jo så eventuel læse lidt om hvad den mere konkret handler om. Archers stemme

Sidste bog, og det jo så den jeg valgte at se filmen på i stedet for at læse den. Og der er - Alt eller intet af Nikola Yoon. 
Den handler om en ung pige, Madelin hun kan ikke være udenfor fordi hun har en sjælden sygdom der gør at hvis hun går ud for en dør, så vil alle verdenens bakterier gør hende utroligt syg, og med meget lille chance for at overleve.
Men en dag flytter Olly ind i nabo huset. Og hende og Olly får så på en måde kontant, og det giver Madelin lysten til at prøve at komme udenfor.
Selv om det måske lyder utroligt sørgeligt, er det egentlig en ret romantisk bog eller film. :-) 

12.02.2018

Anmeldereksemplar: Monsun af stjerner:

Monsun af Stjerner 

Titel: Monsun af stjerner.

Forfatter: Katrine Williams.

Forlaget: Mellemgaard. 

Udgivet: 09/02-2018.

Antal sider: 356.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er blevet sendt af Mellemgaard forlag til anmeldelse, så
mange tak til dem.


Stella. 

Året er 1986. Den 16 årige Stella er lige flyttet til Australien efter en tragisk ulykke, hvor hun mistede sin bedste veninde.
På sit college får hun nye veninder, Alyssa og Nena, og møder den charmerende Castor, og den mystiske Jared.
Hun modtager en gave fra en mystisk dreng - en perle - der forbinder hende til en fortid fyldt med bedrageri og mord. 
Grænsen mellem virkelighed og hallucinationer viskes ud.
Situationen spidser til, og hun er nød til at træffe et skæbnesvangert valg mellem de gode og det onde. 
Det er kun et spørgsmål om tid, før hun bliver indhentet af fortiden. 
Monsun af stjerner er første bind i den planlagte serie, Sjælealkymi, hvor kærlighed, venskab og skæbnesvanger valg strækker sig hen over tid. 


Monsun af stjerner, sprang virkelig mine forventninger, og var noget mere spændende end jeg lige troede i starten. 
Bogen er spækket med handling fra det første kapitel af, og jeg synes ikke på noget tidspunkt at den manglede detaljer for at jeg kunne skabet et ordenligt billede af omgivelserne som hende her Stella hun bevæger sig rundt i.

Stella er en ung og stærk pige, efter ulykken og at hun mistede sin bedste ven, og rent faktisk skulle flytte flere tusind km væk fra danmark, og bo alene sammen med sin moster, formår hun alligevel og virke forholdsvis stabil og klare sig godt. 
Egentlig synes jeg ret godt om Stella, for hun er stædig og sig selv, og jeg kunne sagtens forstille hende som en ægte person. 

Selve bogen blander sig lidt med noget fortid og noget nutid for hende her Stella. Og i starten var jeg en smule forvirret over hvorfor man ligepludselig så helt tilbage til 1835, men det får man faktisk forklaring på længere inde i bogen.

Da jeg først satte mig til rette med Monsun af stjerner, kunne jeg faktisk ikke lægge den fra mig igen, ikke før jeg havde læst den færdig. Og jeg må sige at slutningen overraskede mig alligevel en del, og kan kun sige at jeg nu glæder mig til at læse den næste bog i serien. 

Jeg vil dog ikke kalde bogen letlæselig, den er lidt lang og så der en masse tekst på siderne. Men trods at der er massere af tekst, og en del sider. Så følte jeg ikke behovet for at skulle sidde og kigge tilbage i kapitlerne for at kunne følge med, for sproget gjorde det let at følge med, da det er ret flydende.

Jeg vil helt klart anbefale bogen til alle der er til bøger hvor det strækker sig over tiden, og svære valg mellem det gode og det onde.Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egen holdninger og meninger til bogen. 

10.02.2018

Anmeldereksemplar: Baronessen.

Baronsessen. 

Titel: Baronsessen. 

Forfatter: Jeanet Kirch.

Forlaget: Forfatterskabet.dk.

Udgivet: 12/12-2017.

Antal sider. 252.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af Forfatterskabet.dk 
til anmeldelse, så mange tak til dem! 


Er det virkelig hende? 

Evana Valena. 
Et råb om tabt kærlighed
galder gennem stilheden.
En portal åbner sig.
Og ændrer to verdener.
I en kælder fyld med bøger, drømmer Reina sig langt væk fra hverdagen og gymnasiets trivialiteter 
En dag bliver drømmen til virkelighed, da hun sammen med en flok af sine med-studerende bliver trukket igennem en magisk portal til landet på den anden side. 
Her får de muligheden for at udleve deres drømme, eller dø i en arena.
Kampen om kongeriget Valdor kan begynde.


Baronessen overraskede mig positivt, jeg havde slet ikke forventet så meget handling af den.
Faktisk fra start af var jeg ret så vild med den.

Der er så mange detaljer i bogen, at det hele er så let at leve sig ind i uden at føle det falsk og umuligt. Jeanet Kirch har fået skrevet den her bog utroligt godt, hun har hvert fald ikke sparet på detaljerne, og det er kun godt!

Personerne har hver deres personlighed, og det kan man tydeligt mærke. Deres væremåde som der er blevet beskrevet er på ingen måder ens eller flyder sammen så det virker som om man læser om den samme person konstant.

Gennem hele bogen skifter vi imellem at læse mellem flere af de her unge som bliver trukket ind i en anden verden. Så det bliver faktisk på intet tidspunkt kedeligt, eller for ensformet. Jeg synes det skiftede meget godt mellem dem, og holdt på interessen for at finde ud af hvad der ville ske i løbet af bogen.

Som sagt har jeg jo skrevet at bogen er skrevet med en masse detaljer, men den er også dejlig let i sproget, og jeg flød altså bare igennem den ene side efter den anden, det ene kapitel efter det andet. Jeg sagde flere gange til mig selv, bare lige et kapitel mere.

Nu grunden til at den desværre ikke får den sidste stjerne, det er faktisk slutningen. Jeg har meget svært ved at finde ud af hvad jeg skal synes om den, på en måde synes jeg den var rigtig fin, for jeg synes ikke den lagde op til at ligne mange andre slutninger. Men jeg synes egentlig også den stiller et utroligt stort spørgsmål. Jeg vil dog ikke nævne til hvad, så læs bogen. Måske kan i andre også se hvad jeg mener.

Men ud over den lille ting, har jeg kun ros til bogen og forfatteren. Det ikke sidste gang jeg vil læse noget fra Jeanet Kirch. Og sidst vil jeg selvfølgelig anbefale denne bog til alle læsere der er til fantasy, og spænding. Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

08.02.2018

Anmeldereksemplar: Honey #1 - Lad mig gå.

Honey.

Titel: Honey #1 - Lad mig gå.

Seriens navn: Honey.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Drømmefangeren. 

Udgivet: 14/02-2018.

Antal sider: 359.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er modtaget af Drømmefangeren forlag, 
til anmeldelse, så mange tak! 


Katrine.

Har du mødt den helt store kærlighed? Den eneste ene? Manden der kan få dig til at glemme alt om dig? Måtte du slippe den kærlighed igen?
Den 19-årige Katrine har lagt planer for hele sin sommer. Hun skal skrive, så hun kan udleve drømmen om forfatterskab. Men mødet med rigmandssønnen Nikolaj på 21 år får sat en stopper for det hele. En enkelt middag med ham, og Katrine bliver forelsket som aldrig før. Nikolaj er hele pakken. Han er ung, smuk, rig og så ved han, hvad han skal sige. Kærligheden mellem dem blomstrer til højder, man kun kan drømme om. Nikolaj fremstår som en selvsikker ung mand, men ofte skal man ind under huden på folk, før man ser sandheden. Katrine vågner brat, da det fra det ene øjeblik til det andet viser sig, at virkeligheden er en helt anden, end den hun så og levede i.
Så er der også den stædige Jonas …


Jeg har nu fået læst Honey 1, og jeg må sige jeg var ret vild med den.
Det her med ung kærlighed der blomstre er utroligt smukt, men som ung kan man også godt tage mange dumme og knapt så fornuftige valg når kærligheden blinder en.
Og det har Pernille Kim Vørs virkelig fået vist i sin bog. 

Da jeg først begyndte på Honey, kunne jeg overhovedet ikke lægge den fra mig igen, jeg sad i hele fem timer uden pause for at læse den.

Der er lagt mange følelser i de her personerne der er med. 
At være ung betyder netop at man godt kan tage chancer for at få erfaring på livet, og det kan man virkelig også se den her unge pige Katrine gør samtidig med hun er forsigtig.

Sproget er flydende og let hele vejen igennem, og jeg følte virkelig ikke jeg havde behov for at læse de samme sætninger fem gange for at forstå den. 
Jeg er vild med den her historie om ung kærlighed og de problemer der let kan opstå, Pernille, jeg kan kun sige du har gjort det godt, og fået skrevet endnu en historie med massere af følelser og handling uden at det bliver for meget. 

Så til hovedpersonen i den her bog, jeg synes rigtig godt om hende. Hun er nemlig ikke den der vilde type, men mere den stille type. Og så hun heller ikke beskrevet som den der model tynde pige med alt, nej hun er mere beskrevet som den lidt mere erotisk buttede pige, og det rart at se i en bog at det altså ikke kun er de tynde piger der er tiltrækkende og passende til de her erotiske bøger.

Men altså jeg vil sige, hvis du er til det søde, unge blomstrende kærlighed og en lille bitte smule drama,  og en god potion humor så er Honey 1, Lad mig gå - helt klart noget for dig, så læs den! 


Bogen er modtaget til anmeldelse af forlaget, og er udelukket anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

06.02.2018

Anmeldelse på Ravnenes Hvisken 2.

Ravnenes Hvisken 2

Titel: Ravnenes Hvisken 2.

Forfatter: Malene Sølvsten.

Forlaget: Carlsen.

Udgivet: 21/06-2017.

Antal sider: 622.

Antal stjerner: 5/5.

Anne.

En gammel ven opsøger Anne, dødeligt såret, og når kun lige at fortælle hende at hendes søster er taget til fange.
For at befri sin søster må Anne selv risikere livet og krydse over til en anden verden, hun aldrig har set. Ukendte farer lurer, og imens bliver hun plaget af synet af sit eget mord. Men hvorfor bliver hun ved med at se det? De fik jo afværget det i tide. Eller gjorde de?
Hele sit liv er Anne blevet forladt. Nu indser hun, at for at redde sin søster må hun selv svigte dem, hun elsker. Men kan hun gøre det? 
Tre vil dø. To vil hun svigte. En må hun slå ihjel. Hvor langt vil hun gå for at standse Ragnarok?


Anne er ikke længere i sin egne trykke omgivelser, hun er nemlig taget til en anden verden for at redde sin søster.
Vi er trådt ud af de her trykke danske omgivelser nu, og jeg må sige det var vild og spændende at følge Anne på hendes rejse igennem den anden verden.

Anne er lige så skøn en hovedperson at følge, som hun var i første bog. Hun har ikke ændret sig overhovedet, hun er lige så stædig og selvstændig som i den første bog, men dog. Hun udvikler sig på en god måde igennem hendes rejse i den anden verden.

Jeg var VILD med Varner i den første bog, og det ændrede sig ikke da han forlod Anne for hendes eget bedste. Og nu kommer jeg til at afsløre en lille smule, men vi møder en ny fyr i den anden verden, som jeg også er gået hen og blevet ret så vild med. Men hvem der er mest fantastisk, kan jeg ikke svare på. Malene Sølvsten, du har fået skrevet nogle ret så fantastiske fyre ind i din bog.

Bogen mangler igen på intet tidspunkt detaljer for at gøre det hele så virkeligt at se for sig. Omgivelserne og handlingerne er beskrevet så godt, at det virker mere som en film, en bare tekst i en bog. Og selv om der er massere af tekst, og bogen er tyk, så fløj jeg lige igennem den, og elskede hver en side.

Nu til slutningen, jeg var chokeret og så alligevel ikke. Men jeg vil kun sige jeg er glad for jeg ikke læste den da den lige udkom, for så ville jeg skulle have ventet endnu længere tid på bog 3 ville udkomme. 

Malene du har virkelig fået skrevet nogle fantastiske bøger, og jeg glæder mig virkelig til at læse den næste bog. 
Jeg vil anbefale alle, at hvis ikke har læst den første bog endnu, så kom igang og få den læst!

04.02.2018

Tbr - Februar.

 Tbr - Februar.

Januar er slut, og nu er vi gået ind i Februar måned, og det betyder ny Tbr.
Denne måneds Tbr vil jeg ikke skrive for mange bøger på, da jeg ikke rigtigt ved hvad jeg vil læse endnu. Jeg har dog lidt overvejelser, og nogle få jeg ved bliver læst. :-) 

 1. Første på listen, som dog også allerede er blevet læst, er Baronessen af Jeanet Kirch. Super god bog, og min anmeldelse vil komme op i løbet af måneden af den. 
 2. Jeg vælger ikke at lave en liste at følge konkret, men bare nogle jeg regner med at læse, og den næste jeg regner med at gå igang med er Dronningen af Tearling, som jeg fik i Advents gave af min mor sidste år.
 3. Jeg har også tænkt mig at tage hul på Ambassadørens Mission serien i løbet af denne måned, da jeg var vild med Trudi Canavans foregående serie De sorte troldmænd.
 4. Jeg forventer også snart at Monsun af Stjerner kommer hjem, så den skal også læses. Det hvert fald en bog jeg ser frem til. 
 5. Nattens hus, bog et vil jeg genlæse. Jeg har læst serien et par gange, men nu vil jeg begynde på den igen.
 6. Sidst så venter jeg også på bogen - Ildens Flamme af - Catharina Kjelgaard Vedel-Smith. Som er en bog jeg har haft øje på et stykke tid, og nu vil få læst.
To af bøgerne er anmeldereksemplarer, så på forhånd tak til - Mellemgaard forlag og Books & Dragons, som har været så skønne at ville sende mig bøgerne. 

02.02.2018

Wrap up Januar.

Wrap up Januar. 

Januar er nu ovre, og det vil sige det er tid til en wrap up over de læste bøger gennem Januar måned. Jeg kom denne måned op på hele 15 bøger, og denne gang har jeg lagt side tallene sammen og det svare til ca. 6251, sider der er blevet læst i Januar måned. Det er alligevel en del sider.
Som jeg plejer, vil jeg sætte link ind til de bøger jeg har lavet anmeldelser på, så man kan læse min mening om bøgerne der. :-)

 1. The Graces, af Laure Eve. Super god bog, helt sikkert en der skal genlæses på et tidspunkt, og jeg glæder mig meget til toeren. The Graces.
 2. Kongens lænker, som er tredje bog i den fantastiske serie. Rød dronning, jeg kan næsten ikke vente til den fjerde bog udkommer på dansk. Kongens lænker.
 3. Rent blod, som er første bog i Morika serien. Fantastisk bog, fantastisk verden Sidsel har fået bygget op. Rent blod.
 4. Vildhunden og Panteren, som er anden bog i Morika serien, lige så fantastisk som den første. Vildhunden og Panteren.
 5. Blodets bånd, som er sidste bog i Morika serien. Kan igen kun sige lige så fantastisk som de første to. Blodets bånd.
 6. Honey #1 - Lad mig gå, som er en ny serie af Pernille Kim Vørs. Om ung kærlighed. Bogen udkommer den 14 Februar - Valentine dag. Min anmeldelse af den vil først komme op en uge før udgivelsen.  
 7. Diali - Sjælevandrer, skrevet af Charlotte Fischer. Kan hun sige hun har virkelig fået skabt en fantastisk bog, med nogle stærke karakterer. Diali - sjælevandrer.
 8. Ulfhendin-Sagaen 1 - Heksens kald. Som blev genudgivet ved Dreamlitt med nyt cover. Ulfhendin-Sagaen - Heksens kald.
 9. Vejen til panteon, en bog jeg faktisk længe undgik, men er utroligt glad for jeg nu har fået læst den. Panteon-Sagaen #1.
 10. Ravnenes Hvisken 1. Gud hvor var det en fantastisk bog, jeg kunne virkelig ikke lægge den fra mig da jeg først var begyndt og måtte have toeren med det samme! Ravnenes hvisken 1
 11. Model under cover. Spændende bog, vil hvert fald gerne læse mere fra samme forfatter når der bliver udgivet mere på dansk. Model Under cover.
 12. Mirror Mirror, virkelig en bog der sprang alle mine forventinger. Og fik mig til at tænke en ekstra gang over hvordan vi lever vores liv. Mirror Mirror.
 13. Fønixens hjerte, som er første bog i serien om den unge Marie, som jeg vil glæde mig til at følge videre på hendes eventyr. Fønixens hjerte.
 14. Ravnenes hvisken 2, den tog mig med storm, og har gjort mig meget utålmodig efter den tredje bog nu. Min anmeldelse er endnu ikke oppe af den, men kommer snart.
 15. Skæbnebrevet af Alexandra Nilsson. Super god bog, og jeg var vild med at følge de her unge på deres kampe om af acceptere skæbnen. Skæbnebrevet.
Det var så de bøger jeg fik læst i løbet af måneden. Min Wrap up indholder dog en del anmeldereksemplarer. Så jeg vil gerne sige tak til - Forlaget Facet - Forlaget Drømmefangeren - Politikens Forlag - Turbine Forlaget - Dreamlitt - For alle de skønne bøger! 
Min Tbr for Februar måned vil komme i et andet lille indlæg. :-)

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...