31.05.2018

Anmeldereksemplar: Grænseløs #3 - Tag mig med.

Grænseløs #3.

Titel: Grænseløs #3 - Tag mig med.

Forfatter: Pernille Kim Vørs.

Forlaget: Drømmefangeren.

Udgivet: 15/06-2018.

Antal sider: 500.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren,
så mange tak! 
Er de begge helt ødelagte?

Selene er psykiater. Hun er ekspert i at håndtere følelser - så længe det ikke er hendes egne. Hun vil gøre alt for at undgå at se sine dæmoner i øjnene, men da hun får en ny patient ved navn Rayan, bliver hendes stålsatte beslutning om ikke at lade nogen komme for tæt igen sat på prøve. Allerede efter første møde med Rayan må Selene 
bukke under for en gammel vane, der på ingen måde tjener hende.

Rayans sjæl er ødelagt. Han er lige blevet løsladt fra fængsel efter endnu en voldsdom, og nu skal den snobbede psykiater hjælpe ham med at bearbejde hans sorg. Det er spild af tid - efter hans opfattelse. Han fanger dog hurtigt, at Selene selv har sit at slås med. Gang på gang sætter hun sig i usikre og farlige situationer, og Rayans interesse vækkes.

Selvom Rayan har mistet lysten til livet, har han ikke mistet lysten til sex og trods Selenes klare udmelding om, at hun ikke ønsker nogen form for nærvær i sit liv, er Rayan fast besluttet på at vise den stædige kvinde, hvilken slags nydelse han kan tilbyde hende.Grænseløs 3 havde jeg utroligt høje forventninger til, og den levede virkelig også op til dem. 
Anden bog i serien sluttede med en utroligt ond epilog, der gjorde jeg hungrede efter at få fingrene i tredje bog her, og nu hvor jeg har læst og fået svar på det, kan jeg både sige jeg var overrasket, og slet ikke klar til at slippe de her personer endnu. 

Som vi jo ved handler - Tag mig med - jo ikke længere om Jannik og Isidora, men den forholder sig egentlig stadig inde i de kredse vi har hørt lidt om i de foregående bøger. Den handler nemlig om Rayan, også kendt som "Ronny", og om psykiateren Selene. 

Rayan er lidt den her slemme fyr, han er rodet ind i nogle grimme ting. Rayan har mistet meget, og har derfor svært ved at udtrykke og håndtere sine følelser sundt, og derfor skal han snakke med Selene efter han er kommet ud af fængslet. 
Men Rayan er ikke interesseret at i at få styr på sig selv, men han er meget interesseret i at bryde Selenes høje mur ned som hun beskytter sig selv med.
Men selv om han er den her "slemme fyr" så fik jeg også fornemmelsen af at han egentlig kan være ret så blid. 

Selene hjælper dagligt andre med deres problemer og håndtering af følelser. Men hun håndtere sine egne utroligt usundt selv.
Hun bryder sig ikke om nærvær, og det hygger Rayan sig egentlig ret meget med. 
Selene er også en meget stædig kvinde, men jeg synes at i nogle situationer giver hun sig alt for let. 

Selene og Rayan var hvert fald to personer med nogle stærke personligheder, og det gjorde mig nysgerrig efter at finde ud af hvad de begge gik og gemte på af hemmeligheder.

Alle de her personer der er blevet nævnt og omtalt i denne bog, er super godt beskrevet og detaljeret. Det var ikke svært for mig at forstille mig det som ægte personer. 
Deres omgivelser, manglede på intet tidspunkt detaljer heller, og det jo bare et plus. 

Sproget er ligetil, flydende og på intet tidspunkt pakket ind, selv om det ikke er den mindste bog, var jeg egentlig ret så hurtigt færdig med den. For fra start af er den fangende, både med dens drama, men også med den mængde humor der er blevet tilføjet. 
Kapitlerne skifter sådan lidt hele tiden imellem Selene og Rayan, men nogle gange skifter det også midt i kapitlet, og det synes jeg egentligt er fedt nok, for jeg fik en bedre fornemmelse af hvordan begge parter følte og var. 
Jeg skal være ærlig og tilføje, der var et par kapitler hvor tårene også bare løb, for selv om det er en lidt hård bog, så den også sørgelig til tider.
Jeg vil sige jeg er bare fan af Pernilles skrivestil og evne til at få lagt så mange følelser i de her personer hun skriver om.

Så nu vil jeg slutte af med at anbefale denne bog, den kan egentlig godt læses afhængig af de første, men jeg vil selvfølgelig anbefale de andre også.Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

29.05.2018

Anmeldereksemplar: Dragernes Konge #2 - Gøglerkongens sværd.

Gøglerkongens sværd.

Titel: Dragernes Konge #2 - Gøglerkongens sværd.

Forfatter: Carina Evytt.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 

Antal sider: 461.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!

Klatreprinsessen.

I tyve år har riget Perina lidt under den tyranniske kong Tarodan. 

Nu ulmer oprøret …

Kiri lever et frit, men farligt liv. 

Sammen med barndomsvennen, Josvai, leder hun en røverbande, og er kendt og eftersøgt som landets bedste klatretyv. Kiris rygte når vidt omkring, og en dag bliver hun kontaktet af den mystiske gøgler, Waris, som ønsker at hverve hende til en usædvanlig opgave. 

Hun skal stjæle et sværd fra en fæstning på en klippeø der bevogtes af de berygtede, mørke troldmænd, Drakkar.

Og som om det ikke er nok, ligger øen midt i et område der regeres af den forførende og utilregnelige elletrold, Svart. En konge som Waris både hader og frygter.Gøglerkongens sværd overgik alle forventninger og gav mig en humoristisk læseoplevelse. Der var en hel del gange hvor jeg ikke kunne holde mine grin tilbage på grund af nogle sarkastiske eller sjove kommentarer. 

Gøglerkongens sværd er jo andet bind i serien - Dragernes konge - Men selv om det er anden bog, så kan den faktisk godt læses uden at have læst den første bog. Nu har jeg jo selv læst den første bog, og kunne da nogle gange godt se noget fra første og anden bog her krydse hinanden, og derfor synes jeg det var rart at have læst den første. Men man kan altså godt læse dem uafhængig af hinanden. 

Kiri, ja hvad skal jeg dog sige om hende. Jeg er vild med hende, hun har virkelig ben i næsen, og kan sagtens sige fra hvis hun er utilfreds, og hun kan da helt sikkert klare sig selv. Hun er på ingen måder afhængig af en mand. Selv om hun nu nødigt ville undvære sin bedste ved Josvai.
Hun er sarkastisk, ironisk og flabet, og så hun egentlig ikke særligt sippet og det gør hende så utroligt interessant at følge. 

I denne bog læser vi også fra to forskellige personers syns vinkler, denne gang er der Kiri og Waris.

Waris er ham vi kalder gøglerkongen, han er ret sjov at følge og læse om. Han er meget opmærksom på andre, og især Kiri. 
Men Waris har også et mål, et mål der bare skal opnås. 
Waris er en tiltrækkende mand, og det kan Kiri heller ikke undgå at se, udvikler det mon sig til noget? Ja læs bogen så finder du nok ud af det.

Slutningen på bogen irriterede mig lige så meget som i første bog, og jeg ved bare allerede nu at jeg bare må have fingrende i bog tre der snart udkommer, for jeg bliver nød til at finde ud af hvad der sker.

Selve handlingen er jeg nu også ret vild med. Selv om det er en seriøs opgave Waris sætter hende på, så det ikke kun det, som det hele går op i. Der er massere af humor med som gør det hele så meget sjovere. 
Og de her Elletrolde var nu også interessante at høre om.

Sproget er let og lige til. Jeg vil dog sige at jeg synes jeg støder på en hel del navne jeg bare overhovedet ikke kunne udtale, men ud over det, så den ret så let og nem at følge med i, jeg følte ikke behov for at genlæse sætninger eller sider. 
Kapitlerne er heller ikke for lange, og så skifter de ofte mellem Kiri og Waris, også midt i kapitlerne engang imellem, så de bliver på intet tidspunkt kedelige. 

Jeg vil helt klart anbefale denne bog, især hvis i læsere er til fantasy, drager, underjordiske og humoristiske kommentarer. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

27.05.2018

Anmeldereksemplar: Hej Luca.

Hej Luca.

Titel: Hej Luca.

Forfatter: Julie Clausen.

Forlaget: Turbine.

Udgivet: 07/05-2018.

Antal sider: 220.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!

Luca...

Lucas journal:
Tips og tricks til at mødes med Patrick på en sikker og ufarlig måde:
1. Tal om arbejde. Der er intet mindre ophidsende end at snakke om kontordamer og toiletrunder
2. Tal om Astrid. Mind hinanden om, at hun eksisterer. Et safe samtaleemne. En fælles interesse …
3. Hold op med at tænke på det han sagde med, at han havde noget andet, der var stort. Det passer ikke. Så behøver han jo ikke en motorcykel. Den er garanteret under gennemsnittet. Han kan sagtens joke med det. Jeg skal alligevel aldrig se det og be-/afkræfte det. HOLD NU OP MED AT TÆNKE PÅ DET!

Bogen følger 20-årige Luca, som lige er droppet ud af universitetet og flyttet hjem til sine forældre. Som om det ikke er slemt nok, forelsker hun sig i sin perfekte søsters perfekte kæreste. Hvilket ikke er særlig perfekt …
I den arbejdsjournal, som Lucas mor forærer hende, så hun kan begynde at planlægge sin fremtid, begynder Luca at skrive lister. Ikke over mulige jobs, men mere for at få overblik over alt det rod, hun er omgivet af, og den stormende forelskelse, hun pludselig befinder sig midt i. Mens Lucas søster Astrid passer karrieren og er meget væk på forretningsrejse, lærer Luca og Astrids kæreste Patrick hinanden bedre at kende, og det bliver tydeligt for Luca, at hendes følelser for Patrick ikke kommer til at forsvinde af sig selv …Da jeg begyndte på Hej Luca, havde jeg ikke de højeste forventninger til den, den lød da interessant, men jeg vil da sige den var meget bedre end troet. Den overraskede mig positivt, og jeg havde faktisk ikke meget at sætte en dårlig finger på. 

Luca, ja hvad kan man sige om hende. Hun er ung og forvirret, hun er 20 år gammel, lige droppet ud af Uni og flyttet hjem til sine forældre igen. 
Hun virker egentlig som en rigtig sød pige (hvis vi lige ser bort fra hun falder for sin søsters kæreste ik?) Jeg kan faktisk ret godt lide hende, hun har både sine gode og dårlige sider.

Jeg synes at selve bogen er skrevet utroligt godt, sproget er ligetil og ret så ærligt. De følelser personerne får, om det så er sorg, glæde, frustrationer, eller noget helt andet, er beskrevet rimelig godt, og jeg kunne også godt fornemme dem når jeg læste om dem.
Omgivelserne og personernes personligheder og væremåder er også beskrevet rigtig fint i detaljer, og gør det egentlig let bare at falde ind i det hele og flyde med. 
Den er let og nem at komme igennem, så hvis det en kort bog man søger, og det samtidig er lidt drama, kaos og noget forkert kærlighed man søger, så den her bog da helt sikkert en man skulle give en chance.

Jeg synes egentlig også der er en tilfredsstillende humor med, at det hele ikke går hen og bliver surt og for seriøst, selv om det jo ikke ligefrem er det mest lykkelige emne vi sidder og læser om.

Kommer Luca´s følelser i vejen og skaber problemer for hende? 
Kommer den arbejdsjournal som hendes mor har givet hende til at få hende igang? Eller bliver den bare fyldt ud med en masse pjat?
Hvordan er hendes og Astrids forhold egentlig? 

Det var dog desværre en lille ting jeg ikke var så pokkers glad for, og det var faktisk den måde bogen var delt op på. Der var ikke nogle kapitler sådan rigtigt. Man kunne egentlig godt se hvornår et "kapitel" sluttede, men jeg manglede altså bare den lille ting for at den sidste stjerne kunne komme til. Så går jeg måske op i det smålige, men jeg har svært ved at lægge en bog fra mig hvis der ikke er kapitel opdeling i, så læser jeg hellere til jeg er helt færdig med bogen, og det gjorde jeg så også med den her.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

25.05.2018

Anmeldelse på - Skaberens våben #1 - Tusmørkebørn.

Tusmørkebørn.

Titel: Skaberens våben #1 - Tusmørkebørn.

Forfatter: Marie-Louise Rønning.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 07/04-2017.

Antal sider: 524.

Antal stjerner: 4/5.
Lyset vil sejre og ilden vil brænde.

Victoria Engelbrandt lever et dobbeltliv. Om dagen kæmper hun for at passe ind på gymnasiet og følge med i undervisningen – om natten jager hun vampyrer. Gennem sin beskyttede opvækst som en af Lysets Kvinder er Victoria aldrig blevet udfordret på, hvad der er godt og ondt, rigtigt og forkert.

Da Tusmørkebastarden Matthew Rivers og hans to søskende dukker op på hendes territorie, vakler hendes verden. Matthew udfordrer og tvinger hende til at åbne øjnene op for en hel ny sandhed. Hvem er hun egentlig? Hvorfor er mørkets tjenere ude efter hende? Og hvem kan hun egentlig stole på i sidste ende?Jeg har nu fået læst Tusmørkebørn bog 1, og jeg skal da være ærlig og sige den var virkelig god, og det er virkelig en bog jeg glæder mig til fortsættelsen på. 

Fra start af er bogen egentlig spændende nok. Den starter ud med en spændende Prolog, og så slår den så over i en stille og rolig start hvor jeg fik fornemmelsen af at lære de her to hovedpersoner - Victoria og Matthew - rimelig godt at kende.
Men selv om den er stille og rolig, så den egentlig også ret sjov, den mangler hvert fad ikke humor efter min smag, det var der massere af.

Victoria var jeg både meget glad for, men jeg sukkede flere gange tungt over hendes stædighed til tider, selv om den var med til at gøre hende til den fantastiske person hun er, så var den også med til at gøre hende røv træls. 
Hun er sjov nok, og ret så sød hvis man ser bort fra hendes stædighed og spydige mund. 
Der er bare et eller andet over hende der gør jeg er ret så glad for hende.

Matthew var også en ret så interessant person at følge. Han er både utroligt sød og følsom over for dem han holder af, men samtidig virker han også kold, og en smule arrogant. Men jeg kunne nu alligevel godt lide ham, for han viser mange gode sider jeg blev vild med.

Alle de andre personer der er med, fx Victorias søstre og Matthews søskende, de er alle beskrevet rigtig fint, de blevet beskrevet med massere af detaljer omkring hvordan de er, og hvordan de ser ud. Jeg havde ikke svært ved at falde ind i deres verden og bare føle jeg så det hele som en lille film. 

Sproget er egentlig letlæselig nok, jeg følte ikke behovet for at skulle læse den samme sætning flere gange, eller at gå tilbage og læse noget jeg måske skulle havde tabt og være blevet forvirret over. 
Dog er der massere af tekst, og det er jo heller ikke en helt lille bog, så hvis man ikke læser særligt hurtigt, så kan den måske godt holde et par dage. 

Selve handlingen i bogen er interessant, og jeg glæder mig meget til at finde ud af mere omkring dem alle, og hvad der mon sker fortsat i næste bog, den sluttede jo egentlig ret så spændende. 
Og nu hvor bog to snart udkommer, så vil jeg da anbefale jer der måske ikke har læst bog et endnu skulle få læst den hvis i altså er til det her fantasy med vampyrer og andre overnaturlige. 

24.05.2018

Anmeldereksemplar: Dragernes konge #1 - Heksejægernes bytte.

Heksejægernes bytte.

Titel: Dragernes konge #1 - Heksejægernes bytte.

Forfatter: Pernille Eybye.

Forlaget: Tellerup.

Udgivet: 

Antal sider: 606.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!

Heksejægerne.

I tyve år har riget Perina lidt under den tyranniske kong Tarodan. 

Nu ulmer oprøret …

Taysin bor i den lille by Gida. Fjernt fra landets hovedstad og kongens soldater byder livet som smed ikke på mange overraskelser. Han er hemmeligt forelsket i den urtekyndiges datter, Lill, som af mange anses for at være skør. 

Hun tilbringer de fleste af sine dage alene og får sjældent lov til at omgås byens beboere. Taysins fredelige liv ændres den dag hvor en familie på flugt fra kongens heksejægere har brug for hans hjælp.

For i Perina er det forbudt at besidde magisk kraft. Hekse og troldmænd jagtes skånselsløst, og alene det at hjælpe dem kan betyde dødsstraf. Jeg har nu fået læst første bog i serien - Dragernes konge - Og jeg blev positivt overrasket og nysgerrig. 

Denne bog her er meget godt detaljeret, og beskrevet utroligt godt. Den springer ikke bare fra handling til handling, den er stille og rolig, og beskrevet utroligt godt at man skulle tro man selv stod lige ved siden af de her personer vi nu følger. 
Deres væremåder og holdninger er interessante og kunne godt føles som virkelig mennesker, og ikke bare hovedpersoner i en bog. Det føltes ikke bare som tekst på en side, jeg ville mere sige jeg så det som en lille film, på grund af der netop var så mange detaljer med til at gøre det nemmere at se de hele for sig.

Lill og Taysin er nogle interessante hovedpersoner at følge. De er så utroligt forskellige, men alligevel er de begge to utroligt blide og omsorgsfuld, men alligevel også nogle nervøse personer.

Lill, ja hun bliver jo set som den urtekyndiges skøre datter. Hun er utroligt nervøs anlagt, og virker en smule sær.
Men jeg kan nu alligevel godt lide Lill, hun er så utroligt blid, og hun vil virkelig gerne hjælpe alle dem hun kan, men hun har også sine hemmeligheder, og af frygt for nogen skulle opdage dem, er hun sjældent blandt andre og ser heller ikke andre i øjne i længere tid af gangen.

Så der Taysin, gud hvor er han altså skøn. Han er så utroligt blid, og helt utroligt forelsket i Lill, og han ser hende altså ikke bare som den urtekyndiges skøre datter.
Han er beskyttende og tænker hellere på andre end på sig selv først. Og så han også virkelig høflig, nogle gange alt for høflig efter min mening.

Handlingen i denne bog fangede mig egentlig også ret så meget. Jeg var vild med det her emne omkring hekse, det lidt overnaturlige, det sammenhold personerne i bogen har. Og de her heksejægere der også bliver omtalt som arbejder for kongen. 

Jeg vil sige at sproget er på en måde let nok, men det meget formelt og høfligt når man læser om personerne, om deres omgivelser og deres væremåde og talemåde over for andre. 
Bogen er meget seriøs, men alligevel er der også et par steder hvor der er stoppet noget glæde og humor ind. 
Bogen er egentlig letlæselig nok i sproget, og det ikke fordi jeg selv vil sige der er meget tekst på siderne, da jeg synes skriften er lidt stor. Så selv om det ikke lige er en lille bog vi har med at gøre, så den egentlig let nok at komme igennem. 
Kapitlerne skifter også hele tiden imellem Lill og Taysin, så vi får begge parters vinkler på de forskellige handlinger, også de skifter sådan at det ikke bliver kedeligt at læse om den samme hele tiden. 

Så jeg vil da helt klart anbefale denne bog til jer læsere der ude der er til fantasy, hekse og heksejægere. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

23.05.2018

Anmeldereksemplar: Kongestenen #2.

Miralins Datter.

Titel: Kongestenen #2 - Miralins Datter.

Forfatter: Hanne Lykke Rix.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 30/04-2018.

Antal sider: 273.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!


Hvad skal der ske nu?

Ellin er omsider nået frem til sine slægtninge på Egeborg, men noget i Furien er ikke helt, som det skal være. Hvorfor tøver hendes onkel med at komme Okenos til hjælp i krigen? Og hvordan skal hun tolke den opmærksomhed, hendes fætter, Ørn, viser hende?
For at vinde kong Flods tillid må Ellin spille rollen som uvidende prinsesse og lære at begå sig i hoffets rænkespil. Og under facaden lurer dystre hemmeligheder fra kongeslægtens fortid …


Så er anden bog i serien om den unge Ellin også blevet læst, og jeg kan kun sige jeg synes lige så godt om denne her som første bog. Den er egentlig spændende nok fra start af, og jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig. 

Ellin er endelig kommet frem til sin slægtninge på Egebog, men det er altså ikke helt som det skal være? Hvad skal Ellin nu gøre, hun har gjort som hun blev bedt om, men nu begynder hun at tvivle på om det nu var det rigtige alligevel.

Ellin skal nu lære at spille rollen som den uvidende prinsesse, og lære at begå sig i hoffets rænkespil, hvis hun vil havde noget at vide. For ingen vil fortælle hende noget da hun jo er en kvinde.

Ellin er blevet stærkere på sin tur igennem riget, og sine måneder oppe i bjergene. Hun er blevet lidt mere voksen og moden. Dog synes jeg stadig hun opføre sig for voksent i forhold til den alder hun har, og det går mig desværre lidt på. Men ud over den lille detalje, så synes jeg rigtig godt om Ellin.

Anden bog her er dog en smule mere langtrukken på en måde, nu vil jeg ikke spoile for meget, men hvert fald en meget stor del at bogen befinder Ellin sig på Egeborg. 
Men jeg synes det var interessant at se hvordan Ellin hele tiden prøvede at begå sig og finde ud ad hvad der nu ville ske. 
Og hvordan hun reagerede når hun fandt ud af noget der var overraskende. For hun taklede egentlig mange ting rigtig fint, og tænkte over tingene, og det kunne jeg rigtig godt lide ved hende.

Jeg synes også rigtig godt om alle de andre personer der er med i bogen, de er alle sammen beskrevet godt på de roller de nu har i Ellins omgivelser, og de føles ikke stive og upersonlige. Jeg synes godt lidt jeg kunne fornemme dem som rigtige personer, og det ret så positivt. 

Jeg var vild med slutningen, men da også lidt frustreret, for nu skal jeg vente på at få at vide hvad der nu vil ske på Ellins spændende rejse. 
Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne bog, og den første selvfølgelig. Igen vil jeg sige at bogen strækker sig fra 10 års alderen og op efter, da sproget forbliver let og forståeligt. Og så er kapitlerne heller ikke for lange, igen er det heller ikke den tykkeste bog, så det også et plus. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

20.05.2018

Wrap up for April måned.

Wrap up for April måned.

Nu det jo godt nogle dage siden April sluttede, men der skal da alligevel lige laves en Wrap up over det bøger jeg rent faktisk nåede at få læst i den måned. 
April var faktisk en rigtig fin måned, jeg fik læst hele 16 bøger og det vil sige sådan ca 5516 antal sider, dog uden e-bøgerne.
Jeg vil da ikke sige det helt dårligt. 
Jeg håber at Maj måned vil blive en lige så fantastisk måned som April. 
Jeg vil også lige sige tak til alle forlagene/forfatterene der har været så skønne at tilsende mit anmeldereksemplarer. 


  1. Jeg startede måneden ud med at få afsluttet Rubinrød trilogien, og sidste bog i serien det var Smaragd grøn, bogen blev sendt på email af Turbine forlaget, så mange tak til dem. Link: Smaragd grøn anmeldelse.
  2. Næste bog det blev Træernes tid, som blev sendt af forlaget Mellemgaard og forfatter Henrik Mortensen, bogen var egentlig skrevet rigtig fint, den fangede mig desværre bare ikke helt. Link: Træernes tid Anmeldelse.
  3. Der efter fik jeg læst de sidste 9 måneder i Calendar girl serien. Jeg skal være ærlig og sige jeg var helt slugt af den serie, jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig, jeg måtte altså bare finde ud af hvad der ville ske yderligere på Mias rejse, og efter bog to var jeg helt slugt. Den kan anbefales!
  4. Jeg fik også læst anden bog i trilogien Dronningen af Tearling. Anden bog hed Invasionen af Tearling. Og gud hvor den var god, jeg var helt slugt. Den levede virkelig op til den første bog. Og nu hvor den sidste bog i trilogien udkom her i slutningen af April måned, så måtte jeg altså bare få den læst så jeg var klar til den. Jeg fik tilsendt ebogen på email af forlaget People's Press, så mange tak til dem!Link: Invasionen af tearling anmeldelse.
  5. Der efter fik jeg også læst trilogien Mørkets søn. Det var en yderst interessant trilogi, den havde noget over den som jeg ikke følte mange andre fantasy bøger havde. Den kan virkelig anbefales hvis man er til genren fantasy. Tak til Ulven og uglen for anmeldereksemplarerne. Link: Mørkets søn Anmeldelse. Link: Grænselandet anmeldelse. Link: Sikanias Arvinger.
  6. Jeg fik også læst Når ingen høre dig skrige som er Stephanie Perkins nye bog, som også lige er blevet udgivet på dansk ved Carlsenpuls, jeg var virkelig imponeret af den. Den fangede mig fra start af. Så tak til Carlsenpuls for anmeldereksemplaret. Link: Når ingen høre dig skrige Anmeldelse.
  7. Jeg fik også læst Vareulvens forbandelse som blev genudgivet ved Dreamlitt i April måned. Det var en bog jeg var meget spændt på da jeg var helt vild med første bog i serien. Nu venter jeg bare utålmodigt på efterfølgeren. Tak til Dreamlitt for anmeldereksemplaret. Link: Vareulvens forbandelse anmeldelse.
  8. Jeg fik også læst de tre bøger som forfatter Camilla Wandahl sendte til mig. Og det var - Hjerte i Vente - Et stykke af månen - og Havets tåre 1-3. Alle tre var gode på hver deres måde, og jeg er virkelig glad for hun ville have mig til at læse og anmelde dem. Link: Hjerte i vente anmeldelse. Link: Et stykke af Månen anmeldelse. Link: Havets tåre 1-3 anmeldelse.
  9. Jeg fik også læst Vejen til dit hjerte som lige er blevet oversat til dansk og udgivet ved Lovebooks, som jeg gerne vil sige tak til for anmeldereksemplaret. Det var en super sød bog! Link: Vejen til dit hjerte anmeldelse.
  10. Sidst fik jeg læst og afsluttet 14 dage i Austin, som Henriette var så skøn at få sendt til mig sammen med Uofficielt din, som jeg begyndte på i April men afsluttede her i Maj måned. Link: 14 dage i Austin anmeldelse.

Det var så alle de bøger jeg fik læst, og nød dem alle sammen! Og vil da helt klart anbefale dem hvis de var noget for jer. 

18.05.2018

Anmeldereksemplar: Claire og Julemiraklet.

Claire og Julemiraklet 

Titel: Claire og Julemiraklet.

Forfatter: Luna Mørup.

Forlaget: Solvind.

Udgivet: 01/05-2018.

Antal sider: 162.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatter og forlaget, så mange tak!Tror du på julemirakler?


„Jeg skal fandeme ikke til Frankrig!“

Claire er stadig i dyb sorg over farens død, da hendes mor beslutter, de skal være hos deres franske familie hele julen. Claire er både vred og frustreret, men med sine sytten år kan hun intet bestemme selv. Selvom det ikke ligefrem har været de nemmeste to måneder, må Danmark alligevel være bedre end åndssvage Paris. Ikke nok med alle taler fransk – et sprog Claire for længst har opgivet at lære, så er hun også tvunget til at være social, hvilket hun vil gøre alt for at undgå. Derfor er Claire overhovedet ikke i godt humør, da de når frem til familiens store hus.

Midt i al sin elendighed møder hun Fleur. Selvom Fleur er lidt underlig, nyder Claire at være sammen med hende. Der er som om, alt det dårlige forsvinder og bliver erstattet af noget helt ubeskriveligt. Da det går op for Claire, hun er forelsket i Fleur, bliver tingene for alvor besværlige.

·  Fleur er en pige
·  Hun bor i Frankrig
·  Det er ikke sikkert, hun føler det samme
·  OG så er hun desuden forlovet med Claires fætterClaire og Julemirkalet, er en utroligt sød bog. Og jeg kunne slet ikke lægge den fra mig da jeg først var begyndt. 

Forfatter Luna Mørup har virkelig fået skrevet nogle ægte følelser ind i de her personer der er med igennem bogen. 
Clare synes jeg virkelig var gennemført, jeg kunne virkelig fornemme den her sorg hun bar rundt på, og hvor svært hun egentlig havde det efter at hendes far gik bort. 
Og den kærlighed Claire og Fleur, var virkelig sød. 

Dog var jeg en lille smule skeptisk over hvor hurtigt det gik mellem Claire og Fleur, der gik ikke mange dage fra Claire var kommet til Frankrig og de så var forelsket i hinanden. Og det synes jeg desværre virkede lidt for forhastet, så ville jeg hellere se bogen var 100 sider tykkere og at de tog det lidt mere roligt.

Men ud over den lille detalje omkring jeg synes deres kærlighed virkede en smule forhastet, så synes jeg faktisk det var en rigtig sød lille fortælling. 
Luna har formået at få rigtigt mange detaljer med ind i den her lille bog, så det ikke var svært for mig at kunne se de forskellige personer og omgivelser for mig livligt. 

Bogen er lille, og kapitlerne er korte. Der er ikke meget tekst på siderne og det gør den til en meget letlæselig bog. Og sproget er også ret så let at følge med i, jeg følte hvert fald ikke på noget tidspunkt behov for at kigge tilbage eller læse samme sætning igen og igen. 
Jeg vil sige bogen kan læses fra 13+, men selvfølgelig også af yngre end det hvis det skulle være noget for dem.

Jeg vil hvert fald varmt anbefale bogen, den kan læses om vinteren som bogen foregår, men den kan altså også læses her i sommeren som jeg gjorde. Bogen er tilsendt af forfatteren og forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter mine egne holdninger og meninger til bogen.

17.05.2018

Anmeldereksemplar: Uofficielt din.

Uofficielt din.

Titel: Uofficielt din.

Forfatter: Henriette Vesterbak.

Forlaget: Twenty-one.

Udgivet: 16/12-2017

Antal sider: 443.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, så mange tak!

Overlever forholdet?

“Hvis du fortsat skal være vores PA, er du PA for os alle tre på lige fod. John kommer ikke først, bare fordi han tilfældigvis knalder dig.”

22-årige Heidi Johansen har netop overstået sin prøvetid på 14 dage som personlig assistent for rockbandet South Bane i Austin, Texas. I løbet af prøvetiden har hun indledt et hedt forhold til den karismatiske forsanger John Monro. Nu gælder det om at bevise for bandets to andre medlemmer, Ben og Mason, at hun kan holde balancen mellem at være deres PA og Johns kæreste. Men Heidi finder hurtigt ud af, at et forhold med rockstjernen John Monro rummer langt flere udfordringer …  


Jeg har nu fået læst Uofficielt din, og jeg kan sige jeg var ret vild med den, den var som den første på intet tidspunkt kedelig.
Uofficielt din, er en uafhængig bog til - 14 dage i Austin, og det betyder man ikke behøver at læse den første bog for at læse denne her.
Men jeg vil dog anbefale at læse den første alligevel, ikke mindst fordi den er super god, men fordi man alligevel får en del info omkring alle personerne, og fordi der ofte bliver hentydet lidt til noget der er sket i første bog. 

Jeg brød mig på intet tidspunkt om John i første bog, og jeg skal være ærlig. Mit syn på ham er ikke blevet ændret ret så meget i løbet af denne her bog.
Jeg synes stadig at han er for kommanderende, domminerende og et rigtigt røvhul over for Haidi, og jeg må da indrømme jeg ikke helt forstår hvad hun ser i ham. Men alligevel bliver han alligevel lidt blødere med tiden, men dog ikke nok efter min mening. Så han ligger altså stadig ret lavt på min liste over drømme mænd.

Haidi synes jeg da stadig godt om, selv om jeg stadig synes hun drikker lidt for meget i forhold til hvad hendes arbejde er. 
Haidi formår egentlig også at blive mere moden i løbet af hendes tid i Austin. Også selv om hun lader sig styre af John.... 

Selve bogen var jeg ret vild med, den var sjov og sød på sin helt egen måde. Jeg kan rigtig godt lide Henriettes skrivestil, hun er ret ligeud og pakker ikke ordene ind på noget tidspunkt. Selv om hun da har gjort Haidi lidt genert. 
Bogen er ikke lige så tyk som den første, så den er lidt nemmere at have med at gøre. Men selv om den er mindre så der massere at tekst på siderne, så det eneste jeg vil kalde letlæselig ved denne bog er at sproget er så dejligt let og flydende. 
Kapitlerne er egentlig heller ikke for lange, men heller ikke korte, de var egentlig efter min mening en rigtig fin længde.

Slutningen rørte mig egentlig en del, jeg skal da indrømme at jeg klemte en lille tåre eller to. Og er da lidt trist over allerede at skulle give slip på Haidis spændende rejse. 

Men ja, selv om mit syn på John ikke ændrede sig meget, så var det en super godt bog, og jeg kan helt sikkert anbefale den. Men hvis i spørg mig så vil jeg sige læs den første før den her, så forstår man en del mere er jeg sikker på, men det kan jeg jo ikke være sikker på da jeg jo selv har læst den første, og derfor nok føler det bedst at læse første bog også. Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

16.05.2018

Anmeldelse på: Six of Crows #1 - Kragens kald.

Kragens kald.

Titel: Six of Crows - Kragens kald.

Original titel: Six of Crows.

Forfatter: Leigh Bardugo.

Udgivet på dansk ved: Carlsenpuls.

Udgivet på dansk den: 15/02-2018.

Antal sider: 459.

Antal stjerner: 6/5.
Er det umulige, muligt?

Seks forbrydere - én umulig opgave! Kaz er et kriminelt geni, som har svært ved at sige nej til en umulig opgave. Med hjælp fra fem livsfarlige forbrydere, der hver især besidder særlige praktiske og magiske evner, vil han forsøge at befri et gidsel fra en uindtagelig fæstning. 
Belønningen er enorm - men dødstruslen er lige så stor. Den værste trussel ... er dem selv.Kragens kald overgik alle mine forventninger og tog mig med storm. Aldrig har jeg læst en bog som denne, og derfor har jeg tilladt mig selv at lade denne bog få 6 stjerner istedet for kun 5, for 5 ville slet ikke være nok.

Kragens kald er utroligt spændende. Forfatteren har virkelig formået at få skabt noget utroligt. Den har virkelig den rette mængde af det hele. Der er massere af humor - Seriøsitet - Drama - Skænderiger - og så stiller den utroligt mange spørgsmål til det hele og overrasker meget. 

Jeg kunne på intet tidspunkt regne noget ud i løbet af denne bog, hver gang jeg prøvede at gætte mig til hvordan de ville bryde ind i den her fæstning, så var det det stik modsatte af hvad jeg havde gættet på. Hele tiden vender og drejer tingene sig, og jeg kunne ikke rigtigt finde ud af hvad der skulle ske, og det var hvad jeg så godt kunne lide ved den her bog, den var på ingen måder forudselig, og det gjorde den på intet tidspunkt var kedelig for mig. 

Jeg var vild med alle personerne i den her bog, de havde hver deres måde at være og opføre sig på. Dog var Kaz og Inej mine ynglings, der var bare noget over dem som jeg dog ikke lige kan sætte en finger på, men der gjorde at jeg blev helt vild med dem. 
Alle personerne var også rigtig godt detaljeret sådan at jeg følte jeg kunne få et ordenligt billede af hvem de hver og sær var. Og det samme med deres omgivelser. Der er generelt bare massere af detaljer med der gør jeg synes jeg så det som en film og ikke bare tekst på en side.

Jeg vil sige at den her bog er ikke ligefrem letlæselig, der er massere af tekst på siderne, sproget er lidt engang i mellem lidt kompliceret, det syntes jeg hvert fald det var. Men kapitlerne er dog ikke særligt lange, og så skifter de hele tiden mellem, Kas - Nina - Inej - Jesper og Mattihas. 
Jeg stødte dog også på nogle navne jeg slet ikke kunne udtale, fx Inej ved jeg virkelig ikke hvordan skal udtales..

Derfor får den også hele 6 stjerner, og jeg kan virkelig anbefale denne bog til alle jer læsere der er interesseret i en bog der hele tiden stiller flere og flere spørgsmål.
Og den slutning den havde har virkelig gjort mig utålmodig efter anden og sidste bog i serien, som heldigvis snart kommer på dansk også. 

14.05.2018

Anmeldereksemplar: Et stykke af månen.

Et stykke af månen.

Titel: Et stykke af månen.

Forfatter: Camilla Wandahl.

Forlaget: høst og søn.

Udgivet: 04/11-2016.

Antal sider: 202.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, så mange tak!

Hvem skal hun vælge?
Dina går i 1. g og har albinisme. Det betyder ikke, at hun er kridhvid og har røde øjne, som man måske skulle tro, men hun er helt lys i huden, har super lyst hår og ser ret dårligt. Men ikke SÅ dårligt, at hun ikke godt kan se, hvorfor alle pigerne på skolen er vilde med Lækre Luke fra 3. a.

"Et stykke af månen" er en coming of age-fortælling, hvor Dina må vælge mellem sin bedste ven, som kender og elsker hende for den hun er, eller den spændende, lækre 3. g'er, som viser sig at være mere end bare pæn overflade. "Et stykke af månen" er romantik med noget på hjerteJeg har nu læst - Et stykke af månen. - Og jeg synes virkelig det var en smuk fortælling, også selv om den handler om at tage svære valg, og skulle komme til at såre andre på grund af de valg man måske vælger.

Dina er 16 år, har albinisme, og det betyder at hun er helt lys i huden, og har super lyst hår og ser ikke særlig godt. 
Men dog kan hun se godt nok til at forstå hvorfor alle pigerne er vilde med Luke. fra 3.a. 

Dinas bedste veninde er også forelsket i Luke, og det går hen og bliver lidt af et problem fordi hun også selv er det. Vil deres venskab briste over en fyr? Eller er de stærke nok til at holde sammen selv om de er vilde med den samme fyr? Ja læst bogen, jeg vil hvert fald ikke spoile det.

Men Dianas bedste ven, er ikke helt så glad for hun er vild med Luke, for han er nemlig selv ret forelsket i hende.
Hvordan vil Diana tackle det?
Jeg synes selv hun faktisk i starten tackler det lidt skidt, men længere mod slutningen ændre det sig dog en smule. Men igen, jeg vil ikke spoile for meget, dog vil jeg sige at jeg både var skuffet og stolt af hende. Dog ved jeg godt hvordan det er at være 16 år og forelsket. Det ikke altid nemt, så jeg forstår godt Dina igennem hele bogen.

Forfatter Camilla formår også at få fremvist hvordan det er at være ung, at skulle tage nogle svære valg, ikke altid vide hvordan man tackler de svære ting der nu kan spænde ben for en, forelskelser, og hvordan man kommer til at såre andre selv om det måske ikke var meningen.

Igen, jeg er rigtig glad for Camillas skrivestil, den er så flydende og lige til. Jeg føler ikke jeg behøver at læse den samme sætning igen og igen. Hun formår at få selv den mindste detalje med, som gør det så dejligt nemt at kunne leve sig ind og føle man stod lige ved siden af Dina igennem det hele. Igennem det svære og forvirrende. 

Jeg kan ikke sige mere end, det var en smuk fortælling, som virkelig rørte mig. Jeg kan klart anbefale denne til jer læsere der ude der er til noget ung og svær kærlighed. 
Og jeg vil med sikkerhed læse mere fra Camilla af i fremtiden.

Bogen er tilsendt af forfatteren selv, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

13.05.2018

Anmeldereksemplar: Tearlings Skæbne #3.

Tearlings skæbne.

Titel: Tearlings skæbne.

Original titel: The fate of the tearling.

Forfatter: Erika Johansen.

Udgivet på dansk ved: People'sPress.

Udgivet på dansk den: 26/04-2018.

Antal sider: 502.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så
mange tak!


Hvordan ender Tearlings skæbne?

"Nu ikke flere tårer – det er tid til hævn"

Kelsea Glynn har forvandlet sig fra kejtet teenager til en magtfuld dronning og visionær leder. Men i sin kamp for at sætte en stopper for korruption og genindføre retfærdighed i kongeriget Tearling har hun fået mange fjender. 
Den stærkeste af dem er den onde og frygtede Røde Dronning, der nu holder Kelsea og hendes magiske safirer indespærret på sit slot i Mortmesne. 
Men Tearling har brug for sin dronning, og Morgenstjerne, lederen af Kelseas personlige garde, helmer ikke før han og hans mænd har reddet deres dronning fra sit fængsel. Nu vil dronning Kelseas og Tearlings skæbne blive afsløret … Jeg vil starte ud med og sige jeg er så overrasket. Tearlings skæbne var virkelig en vild slutning på trilogien. På intet tidspunkt gik det som jeg gættede mig til. 
Hver gang jeg troede jeg havde regnet noget ud blev det skudt ned med en ny overraskelse. 
Og slutningen gjorde mig mundlam, jeg havde slet ikke forventet sådan en slutning. Men nu vil jeg ikke fortælle for meget om slutningen.

Jeg vil sige at Tearlings skæbne virkelig lever op til sine første to bøger i serien. Den er på intet tidspunkt kedelig, og der sker hele tiden noget uden det bliver for overdrevet eller urealistisk når man sidder og lever sig ind i bogen og Kelseas kampe.

I Invasionen af Tearling begyndte Kelsea at få nogle syn omkring Lily fra før udvandringen og før Nylondon eksisterede. Det fortsætter dog i denne del, men denne gang er det en ny person vi kommer til at se fortiden fra. 

Kelsea er ikke længere påvirket af safirene og har ikke samme agressivitet som vi så i anden bog, og gør faktisk at hun bliver lidt af sig selv fra første bog igen, det var hvert fald hvad jeg fornemmede fra hende.
Så er der selvfølgelig alle de andre personer i den her fantastiske trilogi, og de er alle beskrevet rigtigt godt, både følelses messigt og personlighed. Jeg følte jeg kunne stå ved siden af dem, se dem som de skulle forstille og være, og det et stort plus fra min side af.

Kelsea har købt sig til 3 års fred med sine safire, men hun er også blevet taget til fange af den røde dronning. Vil hun overleve det? Og vil Morgenstjerne kunne regere hendes kongerige uden at synke det helt imens hun er væk?

Denne trilogi vil jeg selv sige på ingen måder er letlæselig. Der er massere af tekst på siderne, kapitlerne er utroligt lange, og det med at have tungen lige i munden for at kunne holde styr på alle de her detaljer omkring Nylondon - Mortmesne - Før og efter udvandringen - Kelseas barndom og syn. Det hele kan godt virke meget, så der for vil jeg hvert fald anbefale at det er en serie man skal sætte meget tid af til for at få det hele med. 
Jeg skal da være ærlig og sige jeg måske også har misset lidt her og der fordi jeg læser hurtigt, men det fanger jeg måske de dag jeg genlæser serien, for det skal jeg altså. 
Tearling trilogien ligger meget højt på min liste over ynglings bøger nu. 

Så hvis du har tålmodighed, og er til det her lidt gammeldages, en masse drama og spænding, så vil jeg klart anbefale denne serie. 
Jeg er hvert fald vild med den, og er faktisk ked af der ikke kommer flere bøger til serien, jeg var slet ikke færdig med den. Så nu vil jeg vente på filmen engang bliver lavet. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

12.05.2018

Anmeldereksemplar: Havets tåre. 1-3.

Havets tåre.

Titel: Havets Tåre. 1-3.

Forfatter: Camilla Wandahl.

Forlaget: Høst og søn.

Udgivet: 05/11-2015.

Antal sider: 288.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren selv,
så mange tak!

Tror du på havfruer?

Der kom et tidspunkt, hvor alt mistede sin betydning, og verden blev farveløs. 
Det begyndte helt klart d. 19. juli, da jeg druknede. 

Lejla drages til havet. Selv om det skræmmer hende. Det er, som om det kalder på hende. Samtidig er der noget mystisk over den lækre Seth, der ikke vil have, at hun nærmer sig vandet. Havets Tåre er en overnaturlig kærlighedshistorie. Om at drukne uden at dø. Om at dø uden havet. Tror du på havfruerJeg vil starte ud med at advare jeg ikke kan garantere der ikke er spoiler med i denne anmeldelse, da jeg laver en samlet anmeldelse af alle tre, da jeg fik en samlet udgave af serien.


Jeg har nu fået læst alle tre bøger i serien - Havets tåre - Og jeg skal da være ærlig og sige jeg havde lidt blandede følelser omkring den. Starten var egentlig ret god, den fangede mig da hurtigt. 

Meen så begyndte det at gå lidt ned af bakke da vi kom igennem den første del. Jeg gik hurtigt hen og begyndte at synes at der manglede lidt. Lejla er 16 år, men jeg synes ikke rigtigt hun opførte sig efter sin alder hele tiden. 
Den måde hun faktisk rigtig hurtigt konstatere at hun ligefrem elsker Seth, det synes jeg gjorde det en smule for 12-13 års argtigt hvor man med det samme konstatere man er forelsket. Og lidt det samme med Seth. 

Derud over synes jeg da at selve ideen og meget af det der bliver fortalt om og beskrevet er godt lavet, jeg følte bare ofte at den slet ikke lå i den alders gruppe som hovedpersonerne skulle lægge i passede særligt godt. 

Men da vi kommer til den sidste del, blev jeg lidt mere tabt. Der er meget jeg synes gik for stærkt, og gav ikke rigtigt mening for mig, det føltes desværre lidt at slutningen var skrevet lidt for hurtigt. 

Men jeg vil så sige at alle de detaljer der er med, og bliver beskrevet gjorde at jeg sådan kunne se det lidt bedre for mig. Jeg tror ikke jeg ville kunne have sat mig ind i noget som helst hvis det ikke var fordi at Camilla har været så dygtig at tilføje så mange detaljer.

Alt i alt, så vil jeg sige at selve ideen, alle detaljerne, og selvfølgelig også bøgerne er grunden til den får 4 stjerner samlet for alle 3 bøger. Hvis den ikke havde detaljerne, så var stjernerne faldet lidt. 

Jeg vil dog mest anbefale denne bog til 10+ alderen. Men alle kan selvfølgelig læse den, og jeg vil da også sige i skulle give den en chance.


Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse. Og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

10.05.2018

Anmeldereksemplar: Kongestenen #1.

Ellin.

Titel: Kongestenen #1 - Ellin.

Forfatter: Hane Lykke Rix. 

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 30/04-2018.

Antal sider: 200.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!Kan hun klare så stor en opgave, i så ung en alder?

Da landet Okenos bliver angrebet, må 13-årige Ellin flygte fra sit hjem med den kostbare Kongesten i sin rygsæk. Men hvem kan hun stole på, alene i et land på randen af krig? Og hvem vil hjælpe en forældreløs pige, som er tvunget til at skjule sin sande identitet?
Forfulgt af soldater søger Ellin bort fra de kendte veje og langt op i de øde Okebjerge i et forsøg på at bringe Kongestenen sikkert frem til sine slægtninge mod nord.


Jeg har nu fået læst første bog i serien om den unge Ellin. Og jeg var da positivt overrasket, men jeg havde dog også et par ting til den jeg ikke følte stemte overens med Ellins alder og væremåde. 
Ellin er en ung pige, og hun bliver sat ud for en stor opgave da der kommer krig, og det er nemlig at bringe Kongestenen frem til noget familie langt væk. Ellin er kun 13 år, men ofte synes jeg hun enten opføre sig om en på 15-16 år, og andre gange som en på 10 år, og det synes jeg da var lidt trist, men ja krig får jo selvfølgelig en til at tænke lidt anderledes og opføre sig anderledes. Men ud over det, så synes jeg faktisk rigtig godt om vores hovedperson Ellin. Hun er en sød tøs, frisk og mister ikke så let modet. Hende glæder jeg mig til at følger noget mere i næste bog.
De andre karakter i bogen kunne jeg også rigtig godt lide, hver og en synes jeg var beskrevet rigtig godt i massere detaljer omkring deres væremåder og personligheder. Var de grove og ubehagelige, så var det den følelse jeg fik af dem. Var de søde, friske og beghagelige så var det det jeg følte. Så det synes jeg Hanne har fået gjort rigtig godt.

Jeg synes rigtig godt om selve bogen, den er skrevet rigtig godt. Der er massere af detaljer at kunne forholde sig til som gør det så dejlig let at forstille sig det bedre. Der er massere af detaljer omkring Ellins omgivelser, og hvordan det hel skulle forstille mig. Og så vil jeg sige det hjalp meget at der var et kort forrest i bogen omkring de forskellige steder i rigerne. 
Sproget er dejlig let, og meget forstående. Jeg følte på intet tidspunkt jeg behøvede at gå tilbage i bogen eller læse den samme linje for at forstå hvad der skete. Og så den ikke særlig lang, og det også bare en fordel. Det rart med en let og kort bog engang i mellem. 
Og jeg vil sige at eftersom det er Hanne Lykke Rix´s debutroman, så har hun klaret den godt. Jeg glæder mig hvert fald til at læse videre på Ellins rejse hvis den bliver lige så spændende som i en første bog her.
Jeg kan hvert fald varmt anbefale denne bog, og jeg vil næsten mene den kan læses fra 10 års alderen op og op. Det var hvert fald hvad jeg kunne fornemme fra den.

Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

07.05.2018

Anmeldereksemplar: 14 Dage i Austin.


14 Dage i Austin. 

Titel: 14 Dage i Austin. 

Forfatter: Henriette Vesterbak.

Forlaget: Turbine. 

Udgivet: 22/05-2015.

Antal sider: 524.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren selv,
så mange tak!Klare hun prøveperioden? 

Den 22-årige modeblogger Heidi, der er blevet kendt i Danmark gennem et reality-program, kan næsten ikke tro det, da hun får tilbudt et job som personlig assistent for det amerikanske rockband South Bane. Med nerverne uden på tøjet drager hun til Austin for at arbejde for sit største idol, bandets forsanger, John Monro. Den karismatiske og dominerende John bliver hurtigt tiltrukket af Heidi, men hun kæmper imod hans tilnærmelser, så godt hun kan. For Heidi er på prøve i 14 dage, og både hendes toårige forhold til Daniel og en helt bestemt klausul i ansættelseskontrakten står i vejen for hendes allerinderste ønske: at overgive sig til den hæmningsløst flirtende John.
I løbet af de 14 dage i Austin bliver der drukket og røget, bandet og flirtet, knaldet og kysset og overskredet utallige grænser. Erotikken er dog hele tiden ømt og begavet funderet i kærlighedshistorien, og det intense forhold mellem John og Heidi rører på sympatisk vis ved fantasien om at blive taget - med storm og med magt.
14 dage i Austin byder på masser af intriger, spænding og sydende sex leveret i et elegant og lækkert sprog.14 Dage i Austin overgik alle mine forventninger og gav mig en positiv overraskelse. Men der var dog også nogle små ting jeg ikke kunne lide, og faktisk var en del imod, og derfor har den også kun fået 4/5 stjerner.

Haidi er en skøn kvinde, hun virker som en selvstændig og fornuftig pige. Til tider altså.
Hun er en smuk pige, og kendt modeblogger i danmark. 
Vi kan jo godt gætte os til at John og Haidi ender i kanen sammen, og der ligger et af mine problemer. Jeg kan godt lide at Haidi er selvstændig og kan sige fra. Men lige så snart John bliver sur, så bliver hun føjelig og siger ham ikke imod. Det synes jeg altså knapt så godt om, det klæder hende ikke rigtigt.

Så til den værste person i den her historie og grunden til den manglende stjerne. Nemlig John. 
Jeg bryder mig på ingen måder om ham. Han er arrogant, dominerende, og utroligt idiotisk over for Haidi, det han hvert fald i mine øjne.
Jo han har da sine øjeblikke hvor han er sød og kærlig, men det slet ikke nok til at veje op for den arrogante side han har.
Der er jeg sku ked af at sige det, ham bryder jeg min ikke om. 
Men hvem ved, det kan da være mit syn ændre sig på ham i Henriettes næste bog "Uofficielt din"

Jo okay så der en lille ting mere. Haidi skulle forstille sig at være deres PA, og det gør hun egentlig også ret så godt. Men hun drikker alt for meget efter min mening i løbet af hendes 14 dages prøveperiode, og det ikke særlig professionelt i mine øjne. 

Men ud over de små ting omkring mit mindre had til John og Haidis druk, så synes jeg rigtig godt om bogen. 
Den er spændende, interessant og sjov. 
Der er massere af gode detaljer, både om deres personligheder, væremåder og omgivelser.
Og selv om John er en nar, så han beskrevet godt, der er lagt de rigtige følelser i for han er gennemført som den dominerende mand. 

Jeg kan hvert fald helt sikkert anbefale denne bog til jer læsere der er til det interessante og lidt erotiske. 
Den fortjener alle fire stjerner. 


Bogen er tilsendt af forfatteren selv og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...