04.03.2018

Anmeldereksemplar: Ilt tyv #2 - Under sløret.

Ilt Tyv.

Titel: Ilt Tyv #2 - Under Sløret. 

Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes.

Forlaget: Alvilda.

Udgivet:15/01-2016.

Antal sider: 341.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt til anmeldelse af Alvilda, så mange tak til dem!.


Under Sløret.

Prøver du at forhandle? Lad mig sige gøre det helt tydeligt: Spørgsmålet er ikke, om du skal gøre, hvad jeg siger. Spørgsmålet er, om du skal have lov til at leve bagefter.

Marton har kastet Troy gennem sløret. Shay, hans søster, vil have hævn. 
Men uanset hvad hun gør, er det, som om altid Marton er et skridt foran. 
Lige indtil hun finder en forbundsfælle, som har nøglen til at vælte Marton og han imperium af forbrydelser og undertrykkelse.
Samtidig vågner Troy under sløret i en fremmed verden uden ilt. 


Under sløret er anden bog i trilogien Ilt tyv.
Jeg var en smule skeptisk med den første bog, jeg synes den manglede nogle detaljer og Shay og Troy var lidt for ens i deres væremåde. 
Men toeren her rettede virkelig op på det hele!. 

Shay og Troy bliver skilt ad, de kan ikke længere læne sig op af hinanden, og skal faktisk nu klare sig selv hvis man kan sige det på den måde. 
Efter de bliver skilt ad vokser de mere og mere, og jeg synes jeg kan fornemme de bliver mere selvstændige i deres personligheder. 

I den første bog manglede jeg lidt detaljer omkring sløret, men det jeg savnede i den første bog, får jeg faktisk i den her, og det var egentlig rart, for så fik jeg lukket de huller. Men samtidig kom der en helt masse nye spørgsmål til, som jeg håber at få svar på i den sidste bog.

Selve sproget er utroligt let og flydende. Kapitlerne er korte, og bliver ved med at skifte imellem Shay og Troy, sådan at det forblev spændende, og svært at lægge bogen fra sig igen. For jeg synes stort set at alle kapitlerne slutter med spørgsmål eller spænding man bare må have svar på.

Slutningen på bogen gjorde mig ivrig efter at begynde på den sidste bog, for den sluttede faktisk noget utroligt spændende. 
Alt i alt synes jeg faktisk at Nicole Boyle Rødtnes har fået skabt nogle fantastiske bøger, spændende plot, og interessante personer.
Jeg vil varmt anbefale de her bøger til andre der er til spænding, og jeg glæder mig meget til den tredje bog nu.


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...