30.06.2019

Anmeldereksemplar - Dæmoncyklussen #3, Krigen i dagslyset. Del 1+2.

Krigen.

Titel: Dæmoncyklussen #3 - Krigen i dagslyset. Del 1+2.

Original titel: Demon Cycle #3 - The Daylight War.

Forfatter: Peter V. Brett. 

Udgivet på dansk ved: Dreamlitt. 

Udgivet på dansk den: 10/05-2019.

Antal sider: 1064. (Antal af begge bøger sammen.)

Antal stjerner 4,5/5. 

Bøgerne er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! Krigen i Dagslyset. 

Ved nymåne bliver alle skygger mørkere – og dæmonerne rejser sig

Arlen Bales ved om nogen, hvilken trussel mennesket står overfor. Han har modstået presset fra ånderne, der har formet ham til et så effektivt våben, at han har skabt sig fjender både på og under jordens overflade.

Mens Arlen forbereder sit folk til kamp, nærmer en bereden hær sig gennem ørkenen, anført af en mand, der mener, han er forudbestemt til at forene menneskeheden i kampen mod dæmonerne, uanset om de vil eller ej.

Ahmann Jardir og Arlen Bales var engang som brødre. Nu er de glødende modstandere, og den eneste person, som Jardir kan måle sig med, hvad ambitioner angår, er hans førstehustru, som også er en viljestærk præstinde.

Ånderne angriber om 30 nætter, og de eneste, der er i stand til at besejre dem, er fanget i krigen i dagslyset: En kamp mod hinanden og deres indre dæmoner.Dette var en fortsættelse jeg har ventet spændt på siden jeg blev færdig med anden bog i serien - Ørkenspyddet. - Og jeg må nok sige at denne her tredje bog overgik alle forventninger, og er helt klart gået hen og blevet den jeg synes bedst om ud af de her 3 første bøger. Og jeg venter seriøst spændt på en fortsættelse mere, især med den slutning anden del i bog tre havde, det var alligevel en lidt vild slutning.

Arlen er lige så interessant i dette tredje bind som han hele tiden har været, men han er nu ikke længere alene på sin vej, efter han forhold Hollow tog han tilbage til sin hjemby, men de han så var ikke rigtigt hvad han helt havde forventet, han så hvordan folkene han kendte behandlede Renna Tales, pigen han var trolovet med som barn. Han fandt sig dog ikke i deres behandling af hende og hjalp hende.
Derefter besluttede Renna sig at tage med ham, og de finder faktisk kærligheden på deres vej igen.
Dog sker der mange ting, Arlen mødte en helt anden dæmon end hvad han var vant til, en Tankedæmon. Dog under deres kamp kom de ind i hinandens tanker og planer, og Arlen ved nu hvad de planlægger til nymånen, men dæmonerne kender nu også hans planer.

Her i tredje bog sker der alligevel en del, men i forhold til hvor at anden bog, var meget kamp, var denne her bog mere strategi, og gennemtænkte planer, men også konfrontation mellem gamle venner.
I denne her del følger vi meget Inevera, Jardirs første kone. Vi lære hende meget bedre at kende, og får hele hendes historie at vide, hvilket jeg fandt mig spændende. For det gjorde at jeg forstod hende så meget bedre, og hendes handlinger. Dette gjorde dog ikke helt at hun faldt i min smag, men jeg hadet hende mindre end jeg gjorde første gang jeg hørte om hende.

Men der var faktisk en ting der irriterede mig en del i løbet af bogen og det var Rojer, jeg synes han er begyndt at blive ret træls, og ærligtalt synes jeg han opføre sig lidt barnligt til tider. Det lidt ligesom om at hvis nogen siger han ikke må gøre noget, så gør han det alligevel, og det irriterede mig en del.
Men ud over den ting, så synes jeg det var en fantastisk fortsættelse, meget spændende. OG så vil jeg sige jeg er meget imponeret over at forfatteren kan formå at skrive en bog på over 1000 sider, og stadig formå at gøre det hele spændende, og fangende for læseren.
Jeg kan helt sikkert anbefale denne her serie, den er fantastisk!Bøgerne er tilsendt af forlaget til anmeldelser, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

28.06.2019

Anmeldereksemplar: Bedre.

Bedre.

Titel: Bedre. 

Original titel: Better.

Forfatter: Carey Heywood. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: Juni 2019.

Antal sider: 280.

Antal stjerner: 5/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!


Kræft og rejser.

24-årige Aubrey Kline skal på jordomrejse, hvilket er fantastisk. Men Aubrey er nervøs. Det var egentlig hendes afdøde moster Allys idé at rejse Jorden rundt. Men nu er det op til Aubrey at se de steder, hendes moster aldrig nåede at besøge, og få en god rejse på trods af sorgen. Og måske lære at stå på egne ben.

Adam Burke bor i New York og arbejder freelance som fotograf, men han lever for at rejse. Da han får mulighed for at få betalt en rejse rundt om Jorden, siger han ja med det samme. Det eneste problem er bare, at han skal ledsage Aubrey, og at han derfor ikke rejser alene denne gang.

De har ingen chance for at gemme sig for hinanden på turen, og Adams tendens til at være overbeskyttende irriterer Aubrey grænseløst. Omvendt er Aubreys umodenhed svær at forstå for Adam. Vil deres førstehåndsindtryk være for stor en forhindring, eller vinder sommerfuglene i maven, de stjålne blikke og tiltrækningen?Bedre var en bog der fangede min interesse ret hurtigt, den lød interessant, og jeg var faktisk ret spændt på om den nu også ville være så god som den lød til at være.
Men det må jeg nok sige den var, den var bedre end forventet, og holdt mig fanget fra første side af. Jeg kedet mig på intet tidspunkt, men var også meget rørt til tider. For trods det var en god bog, var den også ret trist til tider.

Aubrey´s moster er død, men før det blev så slemt havde de lavet en Når-jeg-får-det-bedre tavle, over alle de steder hendes moster ville rejse hen nå hun blev rask igen. Desværre endte det bare ikke helt sådan.
Men da hendes moster går bort, har hun skrevet i sit testamente at Aubrey har arvet en masse penge, sådan at hun han tage hendes rejse, og blive mere selvstændig og blive sig selv igen.
Dog rejser Aubrey ikke alene, men med Adam Burke, en fyr hun faktisk slet ikke kender.
Det viser sig at han er ret overbeskyttende, og det må jeg indrømme var ret underholdende at følge i starten, hvordan han flipper en del ud når hun gør noget alene, han føler ligesom han har ansvaret for hende, og at han skal passe på hende med det samme.

Der sker en del i løbet af bogen, og de kommer rundt i mange forskellige lande, og det sådan set der hvor jeg tænker at den godt kunne have været lidt længere, jeg synes det gik en smule for hurtigt, hvilket jeg synes var lidt træls.
Men denne her bog, er nok den bog jeg synes har været den bedste af alle Carey Heywoods bøger jeg har læst på dansk, jeg ved ikke om det fordi jeg måske kan se mig selv lidt i den situation med et sygt familiemedlem, eller fordi jeg føler der måske er lagt lidt flere følelser i fortællingen fordi forfatteren har skrevet den lidt ud fra egen erfaringer.
Det var en fantastisk bog fyldt med - Glæde, sorg, kærlighed og en fantastisk rejse. -
Jeg kan ikke andet end at anbefale bogen her.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

26.06.2019

Anmeldereksemplar: Medaljonen #1-#3.

Medaljonen.

Titel: Medaljonen. - #1-3. 

Forfatter: Nicole Boyle Rødness. 

Forlaget: Alvilda.

Genudgivet i samlebind: 25/03-2019.

Antal sider: 289.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


13 Ønsker.

Medaljonen kræver blod. Og hvis man ønsker 13 gange, så dør man …

Christian har det ikke let. Hans far er rejst væk for at arbejde, og han skændes konstant med sin lillesøster Mille. Og nu flytter hans forældreløse slægtning Sofie ind. Sofie skal gå i Christians klasse, så hvordan skjulerman lige, at man er mobbeoffer nummer et? Måske findes svaret i den mystiske medaljon, som Christians far har sendt?

Sofie har aldrig bedt om at flytte ind hos Christian. Hun har heller aldrig bedt om sin uhyggelige, synske evne – at hun kan tegne folks død, mens de stadig er i live. Og hun har bestemt ikke bedt om at blive rodet ind i et mysterium med en magisk medaljon, som kan opfylde ønsker.

Alle tre bind samlet.Medajlionen må jeg sige var en underholdende, spændende og nervepirrende serie. Fra første kapitel af blev jeg faktisk ret hurtigt fanget af den, og må sige jeg faktisk er en smule ked af den kun var på 3 korte bind, for min skyld måtte der godt havde været en mere.
Christian og Sofie var to interessante personer, og jeg nød af følge dem begge.

Christian har det ikke let, og det gør det ikke lettere for ham at hans far er rejst væk for at arbejde. Han er ofte oppe og tottes med sin lillesøster Mille, som bestemt ikke bliver lettere at have med at gøre da deres kusine Sofie flytter ind da hun er forældreløs, faktisk kender de hende slet ikke.
Mille beslutter med det samme at hun skal ikke have det nemt, og det går automatisk ud over Christian, og han føler derfor han er nød til at tage sig lidt af Sofie.
Sofie har en uhyggelig evne der gør hun kan tegne personers død, hvilket skræmmer hende meget, og hun går derfor også og gemmer på rigtig dårlig samvittighed over det.
Hurtigt bliver Christian og Sofie blandet ind i mystiske ting om en magisk amulet der kan opfylde ønsker, og det er ikke helt ufarlige ting der følger med amuletten.

Der sker en masse spændende i løbet af de her 3 bind, og jeg må sige jeg havde virkelig svært ved lægge bogen fra mig igen da jeg først var begyndt.
Nicole er utroligt dygtig til at holde sproget let, men livligt og spændende, så man på intet tidspunkt keder sig.
Under hele læsningen følte jeg på intet tidspunkt at det her bare var tekst på noget papir, for hovedpersonerne virkede så livagtige, som var det ægte personer, med ægte følelser. Dog har hun også formået at skabe nogle interessante bipersoner, at de ikke bare gik i et med tapetet, men at de havde en stemme, og det var noget jeg synes var virkelig fantastisk.
Dog var der en person jeg ikke brød mig om, og det var Mille, der gik lidt for meget jalousi i den, og alt for meget teenager. Fra første gang af vi mødte hende stod den ikke på andet end af være fornærmet, og det blev altså bare for meget hen over 3 bind.
Men alt i alt elskede jeg alt mystikken, dramaet, sammenholdet, og den måde fortællingen blev ved med at udvikle sig på, jeg kunne på intet tidspunkt regne ud hvor ville lande når jeg havde læst den færdig, og det var nok det største plus for mig.
Jeg kan kun anbefale bogen her, den er virkelig værd at give en chance. Jeg er hvert fald glad for endelig at have fået læst den.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

22.06.2019

Anmeldereksemplar: Royals #5 - Det knuste rige.

Royals. 

Titel: Royals #5 - Det knuste rige. 

Original titel: Royals #5 - Cracked Kingdom. 

Forfatter: Erin Watt. 

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Udgivet på dansk den: 15/05-2019.

Antal sider: 299.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem! 


Det knuste rige.

Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter.

Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.

Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer.

Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt. 

Det knuste rige er femte bog om livet i og omkring Royalfamilien. Om forræderi, tillid og familiens magt. Hvem kan man, når det kommer til stykket, stole på?

Så har jeg endelig fået læst den femte bog i Royals serien!
Den fjerede bog sluttede jo noget så spændende, så jeg var helt ked af jeg ikke havde femte til at begynde på med det samme, men nu den læst, og jeg savner allerede Royals familien, og alt den spænding og drama der foregår omkring dem.
Den femte bog fortsætter hvor vi sluttede i fjerde bog, så vi går ikke glip af noget.

Hartley har fået hukommelsestab, hun kan intet huske, hun har mistet 3 år af sin hukommelse, og er utroligt forvirret over alt hvad der foregår.
Eastons lillebror Sebastian ligger i koma efter ulykken, og ingen ved om han vil overleve det. Easton, er utroligt splittet, da det lader til de fleste i familien giver Hartley skylden for ulykken, men det stopper ham altså ikke fra at være ved hendes side.

I den her bog sker der alligevel en del, Hartley kan intet huske, og det udnytter Felicity faktisk en del, hun fylder hende med en masse løgne, men Harley kan godt fornemme det hele vidst ikke er helt sandt alt hvad hun fortæller.
Det spænder dog stadig ben for Easton til tider, men det lader heller ikke til at stoppe ham. Jeg elsker hvordan man bare kan mærke den kærlighed han føler for Hartley, det noget helt andet end hvad jeg normalt fx ville forbinde med Easton.
I løbet af bogen vokser Easton også, og bliver sådan set mere og mere moden, og det var noget jeg faktisk nød en hel del at se.
Noget jeg faktisk heller ikke fik nævnt i min anmeldelse af - Den ustyrlige arving. - Var af den her sag mod Steve (Ellas far) faktisk trækker ud, og også bliver blandet ind i de her to bøger, hvilket jeg synes var meget interessant, for jeg var egentlig også nysgerrig på hvad der ville ske med den sag, da vi sluttede de første tre bøger. Og jeg må sige jeg blev faktisk ret overrasket over den slutning sagen fik, men det var spændende.
Men nu vil jeg jo ikke spoile for meget, jeg synes nemlig ikke i skal snydes for selv at få en fantastisk læseoplevelse.

Jeg kan ikke andet end at sige jeg nød at være tilbage i Royal verdenen, og jeg savner det da allerede lidt igen.
Hvis der ikke kommer flere, vil jeg sige det var en rigtig fin slutning på serien, men jeg ville da ikke blive skuffet hvis det kom en enkel eller to mere. Og de måtte da gerne handle om tvillingerne, for dem er jeg ret nysgerrige på også.
Så har i læst de første tre bøger kan jeg kun anbefale at læse dem her også. Men hvis du ikke har læst de første tre, synes jeg i skal komme igang! Den er fantastisk, og jeg kan ikke anbefale den nok.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.
20.06.2019

Anmeldereksemplar: Indtil #2 - Indtil Trevor.

Trevor.

Titel: Indtil #2 - Indtil Trevor.

Original titel: Undtil #2 - Undtil Trevor.

Forfatter: Aurora Rose Reynolds.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books. 

Udgivet på dansk den: 27/05-2019.

Antal sider: 244.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Indtil Trevor.

Trevor Mayson har en plan. Familiefirmaet skal bygges op, og om et par år, når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han stifte familie. 
Men så får han øje på hende. Liz Hayes er smuk, genert og alt, hvad han overhovedet kan ønske sig ... men hun passer ikke ind i planen. 
Trevor afviser og ydmyger hende, så Liz glemmer ham og kommer videre i sit liv.
Men Trevor har svært ved at glemme hende. 
Det virker lidt, som om jo mere han prøver at holde sig væk, jo mere intense bliver hans følelser for hende. 
Og presset bliver sværere og sværere for ham at modstå. 
Liz Hayes er færdig med at vente på Trevor, og hun er ikke det mindste interesseret i at blive ydmyget igen. 
Men Trevor gør det svært for hende at glemme ham, med sin insisterende, kærlige og altopslugende måde at være på. 
Kan Trevor bevise over for Liz, at han er værd at forelske sig i igen, og er han klar til at ændre sine planer for at gøre plads til hende i sit liv? Jeg har nu fået læst indtil Trevor, og jeg må desværre indrømme at mange af de problemer jeg havde med første bog i serien, havde jeg også med denne her.
Dog vælger jeg at give serien en sidste chance hvis der kommer flere bøger i serien, for jeg vil så gerne se noget mere fra de her personer af vi følger i de forskellige bøger.

Første gang jeg stødte på Liz var i første bog, hvor hun blev bedste veninder med November. Hun virkede meget stille, genert og indad vendt. Dog synes jeg at jeg fik et lidt andet syn på hende i den her bog. Hun virkede stærkere, mere selvstændig og modig.
Dog som bogen udviklede sig, så jeg lidt af det samme som jeg så ved November. At hun lod sig blive bestemt over, og bare fulgte Trevors pibe. Det var jeg slet ikke fan af.
Trevor kom jeg heller aldrig til at synes om. Han lignede sin bror alt for meget, domminerende, kommanderende og virkelig anstrengende. Hvilket jeg var ked af.
Jeg havde virkelig håbet på noget andet fra den her bog.

Dog vil jeg sige at forfatteren stadig er dygtig til at beskrive alt i detaljer, alt fra dagligdags ting, til sex og skænderiger. Det nød jeg virkelig.
Desværre vil jeg sige at forfatteren stadig har et overforbrug af - Skat og Babe. - Hvilket jeg virkelig havde håbet hun havde vendt sig af med. Men der blev jeg desværre skuffet.
Men som sagt vil jeg give serien en sidste chance, og håbe på det bliver bedre.
Dog vil jeg stadig anbefale jer læsere der er til dominerende mænd, og sød romantik at give bogen en chance.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

16.06.2019

Anmeldereksemplar - I lyst og løgn #1 - Forblændet.

Forblændet.

Titel: I Lyst og Løgn #1 - Forblændet. 

Forfatter: Pernille K. Vørs. 

Forlaget: FOXY. ( Tellerup)

Udgivet: 31/05-2019.

Antal sider: 288. 

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlag og forfatter,
så tak til dem! 


I Lyst og Løgn.

Katrine har før fået sit hjerte knust og trods hendes unge alder, har hun stædigt besluttet, at hun er færdig med kærligheden. 
Hun vælger at satse på sig selv og sin store drøm: at skrive romaner. 

Det erotiske møde med rigmandssønnen Nikolaj spænder dog ben for Katrines planer, og tvinger hende til at skifte kurs, og mening om alt det med kærlighed … og sex. 
Forblændet af luksus ser hun ikke hvad der lurer under overfladen. Sandheder der kan få kærligheden til at krakelere. 

På sidelinjen er der også den charmerende og sexede Jonas. 
Han kan få hvilken pige han vil, men Jonas har sin helt egen agenda. Katrine kastes ud i at træffe svære valg. 
Valg der kommer til at påvirke hendes liv drastiskDet ikke nogen hemmelighed jeg er stor fan af Pernille K. Vørs´s bøger. Det er fantastisk spændende og spækket med dominerende mænd, stædig kvinder, luksus i lange baner, og massere af spænding, og et sprog der på ingen måder var pakket ind, men ærligt og ligeud, hvilket jeg elsker!
Men denne gang følger vi en ung og håbefuld kvinde, og en charmende rigmands knægt, med meget lidt erfaring inde for kærligheden.

Da vi møder Katrine har hun afsværget kærligheden og besluttet sig for at følge sin drøm. Dette bliver dog ret hurtigt indret, da hun møder Nikolaj, en charmende ung rigmands knægt. De falder hurtigt i spænd, massere af humor og sarkastiske bemærkninger, som resultere i hurtig forelskelse fra begge parter.
Katrine lader sig dog hurtigt forblænde af kærligheden og luksusen, og ser ikke hvordan situationen med Nikolaj i virkeligheden forholder sig, trods alt mistroen til tider. Ikke før det sker lige for næsen af hende.
Samtidig venter den flotte Jonas der hjemme på hende, og han har sine helt egne planer med Katrine.

Jeg læste faktisk denne historie allerede tilbage i starten af 2018, men nu den altså blevet udgivet på ny ved et andet forlag, og jeg var så heldig at få lov og læse og anmelde bogen igen. Men selv om jeg kendte historien, gjorde det ikke læseoplevelsen mindre god.
Jeg blev rigtig hurtigt trukket ind i kærligheden og dramaet, og jeg nød hver et kapitel. Jeg følte med Katrine flere gange undervejs, men nogle gange bandede jeg hende altså også bare lang væk for ikke at kunne se hvad der skete for næsen af hende.
Nikolaj hadet jeg, og elskede jeg. Jeg synes han virkede meget naiv, og fembrusende til tider. Meen jeg synes nu godt han kunne have været lidt mere ærlig om sin situation før han hoppede i seng med Katrine.
Jeg er helt klart på team Jonas hvis jeg skal vælge mellem de to fyre, han er virkelig den sødeste fyr, også selv om han måske virker lidt for fremme i skoene til tider, men han vil jo bare Katrine det bedste.
Dette er helt klart en bog jeg kan anbefale jer læsere der er til sød kærlighed, men med en masse drama oveni.
Jeg venter bare på næste bog i serien nu!


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

14.06.2019

Anmeldereksemplar: Mortal Engines #3 - Helvedesmaskiner.

Mortal Engines #3.

Titel: Mortal Engines #3 - Helvedesmaskiner.

Original titel: Mortal Engnies Quartet #3 - Infernal Devices. 

Forfatter: Philip Reeve. 

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 7/05-2019.

Antal sider: 332.

Antal stjerner 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Wren.

Hester og Tom har slået sig ned i den statiske by Anchorage, langt fra deres ungdoms farefulde trækbyer og højtflyvende luftskibe. 
Deres datter, Wren, drømmer om at følge i forældrenes fodspor og rejse væk på eventyr. Så da en charmerende pirat dukker op, griber Wren chancen for at slå en handel af. 
Hvis hun får en plads om bord på piratens ubåd, vil hun hjælpe ham med at stjæle en mystisk bog fra Anchorages bibliotek. 
En bog, der kan blive meget farlig i de forkerte hænder 


Mortal Engines #3, var en bog der overraskede mig positivt, og er faktisk gået hen og blevet min ynglings bog ud af de tre jeg har fået læst. 
Jeg blev faktisk også meget overrasket da jeg læste bagsideteksten første gang, at vi er sprunget så mange år frem, at vi faktisk ikke følger Hester og Tom som hovedpersoner, men deres datter. Vi er faktisk sprunget 16 år frem. Det overraskede mig, men jeg blev ikke skuffet, for det var en fantastisk spændende bog. 

Hester og Tom har slået sig ned i den statiske by Anchorage, som vi hørte om i anden bog, de har dog fået en datter, og der er gået 16 år i stilhed og ro, uden det helt store drama, og eventyr. 
Men Wren keder sig, hun vil så gerne opleve en masse eventyrer som hendes forældre gjorde da de var unge. Så da en charmerende pirat dukker op, tager hun chancen og slår sig en handel af. Det ender dog bare ikke helt som hun havde forventet, men hun kommer på et interessant eventyr, dog bare ikke det eventyr hun havde forventet. 

Der sker en del i denne her fortsættelse, men forfatteren har været dygtig til at fordele alt handlingen, og gjort det spændende og medrivende. 
I de første to bøger, fulgte vi Hester og Tom, og hvordan de lærte hinanden at kende, opleve deres eventyrer og farlige ting de blev udsat for, men nu har de fået en datter, og hun er så den vi følger. Dog får vi også kapitler fra Hester og Tom, Wren er bare den ledende person denne gang. 
Vi møder også gamle bekendtskaber undervejs som jeg faktisk ikke havde troet vi ville møde igen, jeg vil dog ikke spoile hvem, det synes jeg selv i skal opleve.

Sproget er lige så let som jeg i de første to bøger, og jeg havde intet problem med at forstå eller følge med. Jeg fløj igennem den ene side efter den anden, for den var bare virkelig spændende.
Forfatteren er rigtig dygtig til at bruge detaljer, jeg følte virkelig at jeg kunne se det hele for mig. Men han er også rigtig dygtig til at udtrykke personernes følelser og væremåder, sådan at jeg følte jeg virkelig kendte de her personer, og følte hvad de følte. 
Jeg er helt klart spændt på den sidste bog, og håber den kan leve op til denne her! 
Så hvis i endnu ikke har læst de første to kan jeg kun anbefale jer at komme igang, det helt sikkert en serie der er værd at give en chance. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

11.06.2019

Anmeldereksemplar: Noget om Grace.

Grace.

Titel: Noget om Grace.

Original titel: Stages of Grace.

Forfatter: Carey Heywood. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 10/06-2019.

Antal sider: 265.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Sorgens 5 faser.

Sorgens fem faser: benægtelse, vrede, forhandling, depression, accept ...
Stedet er det kolde og barske Ohio, USA. 
Den unge klinikassistent Grace, bor sammen med sit livs kærlighed, Jon, i en lille uprætentiøs lejlighed i en halvkedelig forstad til Cleveland. 
Grace er helt sikker på, at Jon er manden i hendes liv. Eller det vil sige, at sådan har det været indtil for nylig. For efter at Jon har mistet sit arbejde, er han begyndt at opføre sig anderledes. Og ikke på en god måde.
Grace er måske ikke længere helt så sikker på, at forholdet kan bære, men det er ikke noget hun tør indrømme. 
For bortset fra Jon, er Grace alene i verden.
 Hendes forældre er døde i en bilulykke, hun er enebarn og hendes bedsteforældre er for længst borte.
Men pludselig en dag dukker et uventet brev op som sender hen­de ud i en hvirvelvind af forandringer. 
Nogle gange er det sværeste i livet at give slip.
Det er ikke nogen hemmelighed at jeg har været ret vild med Carey Heywoods bøger, og jeg må indrømme jeg synes nu også ret godt om - Noget om Grace. - Den var dog noget helt andet end de andre bøger jeg har læst af Carey.
Den var mere nede på jorden, mere realistisk anlagt, stadig med kærligheden i, men på en helt anden måde.

Da vi møder Grace og Jon, er de ikke et godt sted i deres forhold. Og eftersom bogen er delt op i de her 5 følelses-faser, ved vi jo ikke helt om det ender godt eller skidt mellem dem, men noget sker der hvert fald, og det var jeg meget spændt på at finde ud af.
Dog synes jeg lidt vi manglede noget i det, vi kender ikke Grace baggrund eller noget faktisk, vi får egentlig kun deres begyndelse at vide, og lidt af hvad der skete frem til hvor vi som læsere så begyndte. Og der manglede jeg desværre lidt info om Grace og hvem hun var for at kunne falde rigtigt ind i fortællingen og forstå hende bedre, jeg følte nemlig ikke jeg kendte hende rigtigt.
Men som kapitel et gik, skete der lidt, hun modtager pludselig et brev, og det vender op og ned på Grace tankegang, og følelser.

Det jeg så godt kunne lide ved bogen var at det noget vi fleste af os kan relatere til. Jeg kan hvert fald med garanti relatere til alle følelserne, især benægtelsen og vrede.
Jeg sad flere gange under læsningen med en knude i maven, og genkendelse. Og jeg må indrømme jeg følte virkelig med Grace. Hun har det hård, og hun ved virkelig bare ikke hvad hun skal stille op. Skal hun gå fra ham? Finder de ud af det? For inderst inde vil hun ikke stå alene, hun kan ikke huske hvordan det er at være bare sig selv længere.
Den her bog er bare noget helt andet end de andre romantiske bøger jeg har læst af Carey´s. Der er noget sammenligning, men alligevel er den helt modsat af hendes andre bøger, og det var et frisk pust. Jeg kunne lide den, men manglede lidt detaljer om Grace´s baggrund og hvem hun var i starten.
Dog vil jeg anbefale bogen, for den var god.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 08.06.2019

Anmeldereksemplar: Indtil #1 - Indtil November.

November.

Titel: Indtil November.

Original titel: Undtil November

Forfatter: Aurora Rose Reynolds.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 01/07-2018.

Antal sider: 255.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 

Indtil November.

Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dårlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glæder sig til at lære ham bedre at kende og mærke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer følger efter hende. 

November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun får kun lov til at komme forbi i klubbens åbningstid en enkelt gang, og lige den dag løber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. Altså lige indtil han åbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gøre! Men det er bare synd for hende, for skæbnen har andre planer.

Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han møder November, ændrer det sig. Pludselig kan han kun tænke på, hvordan han kan gøre November til sin og sørge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stærk alfahan.


ANMELDELSEN INDEHOLDER SPOILERS.

Indtil November var en spændende, nervepirrende, underholdende og fangende bog.
Da jeg hørte om bogen, syntes jeg at den lød ret interessant, at den måtte jeg bare læse, og jeg må sige den levede op til de fleste af mine forventninger. Men der var desværre nogle ting i bogen der trak ned i stjernerne.

November var en kvinde jeg holdte hurtigt af i starten af bogen, men som hun udviklede sig i løbet af handlingen tabte jeg mere og mere af min respekt for hende, hvilket jeg må sige var utroligt trist.
Jeg havde det sådan lidt, jeg elskede bogen, men alligevel hadet jeg den lidt også.

Da vi møder November i starten virker hun som en stærk kvinde, en med ben i næsten, og tør at sige Asher imod, at hun stod ved sine beslutninger. Men desværre viste det sig at være det stik modsatte. Jo hun sagde ham imod, men han får alligevel altid sin vilje i sidste ende fordi hun bliver blød og giver op, og det var noget jeg synes var utroligt trist af se.
Asher er en domminerende mand, og det skal der være plads til, men han er for meget. Han bliver rigtig hurtigt anstrengende og svær at holde ud. Og hvis han ikke lige får sin vilje, så skal han nok finde en måde at få sin vilje på alligevel, ligemeget hvad.

Forfatteren har dog fat i en masse spændende ting undervejs i bogen, og nu vil jeg ikke spoile meget mere end jeg allerede har gjort.
Men bogen her er altså kun 255 sider, og det altså ikke meget. Derfor gik det hurtigt hen og blev for voldsomt med alt det der skete. Så hvis der måske bare havde været 100 sider mere, ville det nok ikke have følt så forhastet, og anstrengende.
Dog vil jeg stadig anbefale bogen, for trods jeg havde nogle problemer med bogen, var den stadig til tider ret underholdende.
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

06.06.2019

Wrap up - Maj.

Wrap-up for Maj måned.

Så er Maj sluttet, og det er blevet tid til en opsamling af de bøger jeg fik læst i løbet af måneden. 
Det blev til i alt 9 bøger, og ca 3006 sider. Hvilket jeg er tilfreds med, dog havde jeg håbet jeg havde fået læst lidt mere, men der skete end del for mig i Maj måned der gjorde jeg bare ikke havde tiden, dog skal det siges at det var mange gode ting der skete, og det har allerede lettet en del stress fra mine skuldre! 
Jeg begyndte til genoptræning i Maj, hvilket er så godt! Jeg kan allerede mærke en smule forskel på mine rygsmerter i forhold til i starten! 
Jeg har også fået afklaret hvad jeg skal efter sommerferien (Til August) Der begynder jeg nemlig på FGU! Jeg mangler nogle eksamener til at komme videre på HF, så det glæder jeg mig til. - Jeg har gået længe nok ude fra skolesystemet, og vil gerne videre med min uddannelse nu, så ja der sker til August! 
Derud over passede jeg også mine forældres nye hvalp Makito, en rigtig skøn en! Det var dog rigtig hårdt må jeg indrømme, for selv om han er skøn så han altså også en rigtig bellademager! Jeg havde et par tudeture den uge, for han prøvede mig virkelig af, og jeg følte bare jeg skældte ham ud hele tiden, hvilket jeg virkelig hadet! Men det gik og vi begge overlevede ugen. 

Men nu til opsamlingen! 

 1. Første bog jeg lagde ud med var - Rosenholm-trilogien #1, Roser og Violer - Som jeg faktisk også var til bloggerbrunch omkring i Maj, hvilket var virkelig hyggeligt. Bogen var super god, men det kan i læse mere om i min anmeldelse HER.
 2. Jeg fik også læst - Noget om Grace - Som er en bog af Carey Heywood, noget helt andet end hvad hun normalt skriver synes jeg. Dog var den rigtig god! Min anmeldelse af den kommer op snart! 
 3. Jeg fik også et par bøger af Alvilda forlag, som jeg alle har læst nu og det var - Mortal Engines #3, Helvedesmaskiner. - Som jeg helt klart synes er den bedste i serien indtil videre! - Anden bog jeg fik var - Dragens Kys. - Som er skrevet af Josefine Ottesen. Som næsten lige er blevet genudgivet i flot nyt cover. Bogen var rigtig god, men også ret barsk. Læs mere om det i min anmeldelse HER. - Og sidste bog jeg modtog var - Medaljonen 1-3 samlebindet. Skrevet af Nicole Boyle Rødtnes. Som også næsten lige er blevet genudgivet, dog i et samlebind denne gang! Det var alle super gode bøger, og i vil snart kunne læse anmeldelser af - Medaljonen. Og Mortal Engines #3. 
 4. Derud over fik jeg også endelig læst den sidste bog i Royals serien! Hvilket jeg er vildt glad for, men også ret trist over for nu har jeg ikke mere fra den familie igen, det helt klart gået hen og blevet en af mine ynglings serier, det må jeg nu nok indrømme! Men den vil der også meget snart komme en anmeldelse op af.
 5. Jeg modtog også to bøger fra Palatium Books, og det var - Indtil November, og Indtil Trevor. - Som er de første to bøger i Indtil serien. Dette var dog nogle bøger jeg havde lidt knas med under læsningen, men det vil i komme til at høre mere om i de kommende anmeldelser i Juni.
 6. Sidste bog jeg fik læst var - Dæmoncyklussen #3, Krigen i dagslyset, del #1. - Som helt klart er den bedste i serien jeg har læst indtil videre. Da bogen er i to dele, bliver den først anmeldt når jeg har læst andet bind, sådan at det bliver en samlet anmeldelse af de to. 
Det var så bøgerne jeg har fået læst i Maj! 
I skal endelig dele jeres læseoplevelser her i kommentarfeltet! Det vil jeg blive meget glad for. :-)

05.06.2019

Tbr Juni.

Tbr for Juni måned! 

Så er det blevet tid til endnu en Tbr nu hvor Maj er sluttet. 
Maj var en okay måned for mig, jeg fik ikke læst lige så meget som jeg havde håbet, men jeg fik læst alle dem på min Tbr og et par stykker til. Men Maj var en god måned for mig, jeg fik styr på en masse, som har gjort jeg nu har lidt mere ro på min hverdag, og mit sind. 
Men nu til Juni´s Tbr! Jeg har valgt 5 bøger som jeg bare vil have læst i denne måned! Og det regner jeg helt sikker med de nok skal blive. 
Bøgerne er sådan set alle anmeldereksemplarer, så jeg vil med det samme takke alle forlagene for bøgerne! 
Men jeg vil dog sige jeg er bestemt spændt på en bog, og det er Pernille K. Vørs nye roman, - I lyst og løgn #1, Forblændet. - Det ikke nogen hemmelighed at jeg er stor fan af Pernilles bøger, hun skriver så livligt, og ærligt. OG det er noget jeg virkelig elsker, og så har hun bare altid nogle fangende hovedpersoner! 

Men nu til listen! 

 1. Første bog er jeg faktisk allerede igang med, og det er - Dæmoncyklussen #3, Krigen i dagslyset del 2. - Skrevet af Peter V. Brett.  - Jeg var ret vil med de første to bøger i serien, dog er det en lang serie, og man skal nok kunne holde tungen lige for at holde styr på alle detaljer, sådan havde jeg det hvert fald. Men Dreamlitt var så søde og sende mig dem, og det jeg virkelig glad for, og ærligtalt tror jeg faktisk det er min ynglings dele i serien lige nu! 
 2. Anden bog er som sagt den nye roman fra Pernille K. Vørs. - I Lyst og Løgn #1, Forblændet. - Jeg har sådan et helt sug i maven af spænding. Tak til FOXY (et forlag under Tellerup) Og Pernille for bogen. 
 3. Jeg har også planer om at få læst - Bedre, af Carey Heywood. - Som det heller ikke er nogen hemmelighed at jeg også er en smule fan af. Jeg har allerede i år læst 8 af hendes dansk udgivet bøger, og jeg har bare slet ikke fået nok! 
 4. Jeg vil også få læst - Lejlighed til deling, af Beth O´leary. - Som næsten lige er udkommer ovre ved HarperCollinsNordic. Jeg er vildt spændt på om den er lige så god som den lyder. Så jeg er meget glad for at forlaget ville sende den også. 
 5. Sidste bog på min Tbr som det ser ud nu er - Førstelivet af Gena Showalter. - Som også er tilsendt af HarperCollinsNordic. En bog der blev udgivet for noget tid siden, men jeg bare ikke har haft fået tid til at læse før nu, så mange tak til forlaget fordi de også ville sende mig den!
Det var så bøgerne der skal læses i Juni! 
I er altid velkommende til at kommentere med læseforslag! Søger altid nyt læsestof. ;-) 

03.06.2019

Anmeldereksemplar: Bonnaluja.

Bonnaluja.

Titel: Bonnaluja. 

Forfatter: Signe Poppenbøll Hansen.

Forlaget: Kong B.

Udgivet: 07/02-2019.

Antal sider: 213.

Antal stjerner: 3/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren,
så mange tak til hende! De 8 verdener.

I mørkelandet Paurakien er der så sort, at nat og dag er nøjagtigt det samme. 
Her bor Kasper på sin gren i trilletræet. 
En tidlig morgen vågner han med et sæt. 
Der er noget anderledes i luften. 
Kasper synes, han ser et lille bitte lys sitre i mørket. 
Lyset forsvinder igen lige så hurtigt, som det dukkede op. 
Den morgen beslutter Kasper at tage ud på en stor historisk færd. 
En færd, der skal få lyset tilbage til Paurakien.


Bonnaluja var en anderledes bog end hvad jeg normalt vil sige jeg læser. Jeg ville dog gerne give den en chance da jeg synes den lød lidt interessant.
Bonnaluja er en sød bog om - Spirrende venskaber, at ændre sig, lære at samarbejde, at acceptere hinanden, og at finde lyset og gå en bedre tid i møde. - Desværre synes jeg lidt den blev en smule for kort når man tænker på alt det der sker i løbet af bogen.

I Paurakien er der mørkt over alt, man kan ikke engang se en hånd for sig om man så prøvede. 
I Paurakien bor Kasper op sin gren i trilletræet. 
En dag synes Kasper noget virker anderledes, luften føles anderledes.
Så er det han ser et lille bitte lys sitre i mørket.
Men lyset forsvinder lige så hurtigt igen, og Kasper beslutter sig så få at tage på stor og historisk færd for at få lyset tilbage til Paurakien.

Jeg synes det var rigtigt interessant at følge Kasper på den her færd, og se ham lære forskellige folk at kende.
Ikke kort efter han er taget på den her færd, møder han Henning P. Et guløjet fyr, en som Kasper har hørt de fleste frygter, men hvorfor er der ingen der rigtigt ved, om det de gule øjne, eller den store størrelse er et godt spørgsmål. 
Men Kasper beslutter hurtigt at Henning P virker ret harmløs og lader ham tage med på sin færd. Sammen prøver de at få andre til at tro på lyset kan komme tilbage til alle verdenerne igen. 
Det dog ikke helt så let som Kasper havde håbet, ikke alle er lige indstillet på at de kan ske. 
Men det så der jeg faktisk gerne ville have set bogen længere, for de skal igennem en del lande, og det ikke alle venligstillede eller fredlige lande. Men alligevel går det rigtig hurtigt, og Kasper og Henning P Finder lidt andre der tror på dem.

Sproget havde jeg desværre også lidt komplikationer med. Jeg synes det blandede sig alt for meget med det moderne og det ældre sprog, hvilket jeg synes desværre var rigtig træls, da det moderne sprog med bandeord og slang, slet ikke passede til den fantasyverden historien skulle forstille at foregå i. 
Dog vil jeg sige den her bog vil være rigtig fin til den yngre gruppe, især til højtlæsning. 
Men jeg tror også at fordi jeg ikke helt faldt i hak med bogen er fordi jeg måske ikke helt passer til målgruppen den er skrevet til. 
Men ellers har forfatteren fat i et rigtigt fint plot, og jeg vil da gerne læse noget mere fra hende en dag, dog helst hvis det til en ældre målgruppe.Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...