10.10.2019

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog! 

Titlen her siger jo lidt sig selv.
Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog. 
Grunden til det er at den 9/9.2019, blev bloggen her banned fra facebook, grunden til det kender jeg desværre ikke selv. 
Jeg havde håbet på det i det mindste så bare var en 30 dages straf, men det viste det sig så ikke at være da der nu er gået over en måned siden det skete. 
Trods mange forsøg på at komme igennem til supporten, lykkes det bare ikke.
Derfor har jeg taget valget om at lave en ny blog. - Benedictesbogblog.blogspot.com. - Som jeg vil linke til her i slutningen af indlægget.
Jeg tænker ikke det kommer til at betyde noget, for jeg har tænkt mig at anmelde lige så meget som før, bare på en anden blog. 
Det har været omkring to gode år med bloggen her, og jeg vil håbe på mange gode år med den nye blog! 
Tak til alle jer der har fulgt med, jeg håber i vil følge med på den nye bogblog! 

09.10.2019

Anmeldereksemplar: Dream Maker #1 - Paris, New York, København og Milano.

Dream Maker. 

Titel: Dream Maker #1. 

Originalt sprog: Engelsk.

Forfatter: Audrey Carlan.

Udgivet på dansk ved: People´s Press.

Udgivet på dansk den: 31/05-2019.

Antal sider: 587.

Antal stjerner: 1,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Paris, New York, København og Milano. 


29-årige Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se, hvad deres inderste drømme er lavet af, og hjælpe dem med at føre drømmene ud i livet. 
Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med karriere, kærlighed og livsstil. 
Jobbet bringer ham verden rundt, og i DREAM MAKER 1 rejser han til fire forskellige byer og møder en række meget forskellige klienter undervejs: en arving til et fransk parfumeimperium, en berømt Hollywood-skuespillerinde, en dansk prinsesse og en flok smukke italienske lingerimodeller. 
Egentlig burde Parker ikke blande forretning og fornøjelse, men det er svært ikke at lade sig friste af smukke kvinder, når man er en notorisk ungkarl med en skyhøj libido. 
Og hvem ved, måske én af dem endda formår at stjæle hans hjerte undervejs …

DREAM MAKER er en serie i 12 afsnit, som alle er opkaldt efter en af verdens metropoler. Hver måned rykker Parker Ellis videre til en ny by og en ny klient, og denne bog samler de første fire: Paris, New York, København og Milano.
 
Dream Maker var en bog jeg var utroligt spændt på at gå igang med, og bestemt også en bog jeg havde utroligt høje forventninger til efter som jeg var ret vild med forfatteren forrig serie - Calendar Girl. - Men hvor må jeg sige at bogen her skuffede mig noget så grueligt. 
Og dette er bestemt ikke en serie jeg har planer om at læse videre på, desværre må jeg indrømme at bogen i sig selv gav mig en del kvalme, hvilket jeg er ret ked af.

Handlingen lød rigtig spændende, og jeg var virkelig spændt på at skulle følge ham her Parker Ellis rund i verdenen og se ham løse problemer og hjælpe de her kvinder med eventuel at finde sig selv, eller lærer at begå sig i et firma og meget mere. 
Men Parker Ellis og hans Team var godt nok skuffende, jeg synes virkelig det faktisk gik hen og blev en smule nedladende for de her kvinder trods de ikke selv gav udtryk for det.
For det eneste jeg sådan set oplevede var de ændrede på deres tøjstil og gav dem lidt mere makeup på. Eller pressede lidt på og så var de fulde af selvtillid og klar til det de nu skulle, og det virkede en anelse tamt og nedladende.  

Parker Ellis var en mand jeg hurtigt kunne konstatere jeg ikke brød mig om, og stærkt tvivlende på om jeg overhovedet ville komme til det.
Parker er en mand med selvtillid, faktisk så meget selvtillid til tider at det virkede som om han skulle forstille sig at være guds gave til kvinder, og det gjorde mig desværre en smule utilpas.
Parker vil jeg dog heller ikke kalde særligt professionel, han var meget nærgående med størstedelen af sine klienter, så nærgående at man skulle tro han havde glemt sit filter der hjemme engang imellem når han snakkede med klienter, hvilket gjorde jeg mistede min respekt for ham.   
Jeg brød mig aldrig rigtigt om Parker, og det blev desværre ikke bedre på noget tidspunkt i bogen, derimod følte jeg lidt det blev værre mod slutningen. 

Dette var desværre ikke en bog for mig, og den eneste grund til jeg har givet den 1,5 stjerner er at jeg synes forfatteren havde fat i et plot der kunne være blevet super godt, hvis bare hun havde fjernet noget af den ligefremhed og overdrevende selvtillid, og gjorde kvinderne lidt stærkere, så jeg sikker på den ville være blevet god.
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

05.10.2019

[Reklame] - Fantasyfestivalen 2019 - Søndag den 15. September.

Min dag på Fantasyfestivelen. 


Nu er fantasy festivalen desværre ovre, men jeg havde en virkelig fantastisk dag!
Jeg skulle ret så tidligt op eftersom jeg havde tilmeldt mig - Bogbloggereventet med Julie M. Day & Mikkel Wendelboe. - Hvilket var super hyggeligt.
Der var massere af boghygge og snak om hvordan de kom igang med at skrive, hvorfor og hvor. Hvilket alt var super spændende! 
Nu har jeg jo læst alle Julie´s bøger, så hende må jeg bare vente på noget nyt fra. Men Mikkel´s bøger må jeg nu sige lød også ret så spændende! Så dem må jeg se om jeg ikke kan få fat i snart! 
Men ud over bogsnak, var der også en kahoot konkurrence hvor man kunne vinde en masse bøger, jeg vandt dog ikke selv nogle, men går jo nok. 

Men ud over et hyggelig bogbloggerevent, var jeg jo rundt på festivalen bagefter, og hvor var det skønt at være tilbage i fantasy bøgernes verden! Der var så mange fantastiske bøger og hvor ville jeg have ønsket jeg havde råd til at købe dem alle! 
Men budgettet lå på de 600 kr i år, og de blev også alle brugt! Jeg købte 3 nye bøger, en bogpose samt et bogmærke, og jeg fortryder ikke nogle af købende, jeg er så glad for det hele! 
Dog kom jeg altså alligevel hjem med 11 nye bøger! De fleste af dem er nemlig anmeldereksemplarer, så mange tak til - Forlaget Facet - Forlaget Klippe - Forlaget Turbine - Forlaget Lindbo. - Forfatter Lene Dybdal - Ulven og Uglen - for alle bøgerne!
Men igen havde de i år noget middelalder tema kørende udenfor, som virkelig også bare var super hyggeligt at gå rundt og kigge på! 

Men jeg var jo også til et par foredrag i løbet af dagen, dog blev det faktisk kun til 2 stk. Jeg synes nemlig desværre at programmet var lidt tørt for forfatter foredrag i år, de fleste lå nemlig om lørdagen, jeg synes godt de kunne have fordelt det lidt bedre i år. 
Der var selvfølgelig ekstra foredragende men dem skulle man betale ekstra for, og det havde
jeg valgt fra i år da budgettet var lidt lavt, men sådan er det jo!
Men de to fordrag jeg var til var - Katja Berger, som fortalte om sin trilogi, Fortællinger fra døden. Som lige har udgivet sin sidste bog i serien, (Som jeg glæder mig monster meget til at læse) Og jeg må sige det var et spændende og underholdende foredrag! - 
Det andet jeg var til var med Sissel Moody, som fortalte om sine bøger forbandelsen over laitana, og om hvordan det er at have sit eget forlag, og hvor klarede hun den altså bare super godt! Jeg synes hun formåede at gøre det spændende at høre om!

Men som sådan skete der ikke så meget mere i løbet af dagen ud over jeg gik lidt mere rundt og kiggede på bøger, og snakkede med forfattere om deres udgivelser, fik signeret en masse bøger, fik fx signeret Dæmoncyklussen 1-3 af Peter V. Brett, og hvor var det fedt at møde ham! og det var altså bare super hyggeligt! Jeg håber helt sikkert jeg kan tage afsted næste år igen! 
Tak til fantasyfestivalen for det Sponsorerede armbånd! 

01.10.2019

Anmeldereksemplar: Under stjernerne.

Storm.

Titel: Under stjernerne.

Forfatter: My-Marie Ottilia Zerpentine.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 30/03-2018.

Antal sider: 219.

Antal stjerner: 2,5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende!


Under stjernerne.

”Spotlightet slukker, og de normale lamper bliver tændt. Auditoriet ser igen ud, som jeg kender det. Og så får jeg øje på Hannah.”

I sin barndom møder Storm Karla. 
De bliver venner, og Storm forelsker sig hurtigt i hende. Hun er hans drømmepige. 
Men da Storm en dag præsenterer Karla for sin bedste ven Eddie, forelsker de to sig i hinanden og bliver kærester.
Nu, hvor Storm er blevet ældre, er situationen med Karla og Eddie kun blevet sværere at leve med. 
Men så møder han Hannah, og det ændrer hans liv. 
Hun tager ham med ud på ture, hvor de betragter øde, ensomme steder. 
Noget, Hannah har gjort det meste af sit liv, altid med sin kikkert om halsen. 
Efter en konflikt med Eddie og Karla, beslutter Storm og Hannah, at det er på tide at realisere deres plan om at tage på roadtrip og undersøge helt nye steder. 
Bare tage væk, tage på eventyr. Hvad Storm ikke ved er, at Hannah har en hemmelighed …

Under stjernerne er en ungdomsroman om den første kærlighed og dynamikken i en gymnasiegruppe. Den handler om at være tro mod sig selv og følge sine drømme.Jeg har nu fået læst Under stjernerne som er My-Marie´s debut roman, og jeg må sige trods den ikke levede op til de forventninger jeg nu havde, og kun har fået 2,5 stjerner, så vil jeg alligevel sige det var en udmærket debut. 
Jeg synes desværre bare der manglede en del. 

I sin barndom møder Storm Karla, som han hurtigt forelsker sig i, men så præsentere han hende for sin bedste ven Eddie, og de to forelsker sig så. 
Storm har svært ved at acceptere det, men fortsætter dog med at være venner med dem trods det er svært at se dem sammen. 
Men så møder han Hannah, og det ændre hans liv. 

Som sådan vil jeg sige forfatteren har fat i et interessant plot om den her første kærlighed, at være tro mod sig selv, følge sine drømme og dynamikken i vennegrupper med forhold. 
Men jeg synes at der manglede noget indhold, noget baggrund og eventuel flere flashbacks. 
Vi følger Storm igennem hele bogen hvor vi ser ham sammen med Hannah, han familie, eller Eddie og Karla.
Eddie og Karla skal forstille at være hans bedste venner, men jeg følte ikke jeg kunne fornemme det der bånd der normalt altid er mellem bedste venner, og faktisk virkede det ikke som om Storm brød sig om at være sammen med nogen af dem. Og Eddie virkede faktisk bare en smule oppe og køre hele tiden. Og Karla kan jeg slet ikke forstå Storm skulle være forelsket i, vi ser kun dårlige sider af hende, hun er slet ikke Storm værdig. 

Hannah følte jeg, at jeg fik en smule mere ud af, hun virkede som en god ven, en god person for Storm, og det var nok delen jeg syntes bedst om ved bogen. 
Men på bagsideteksten får vi at vide at Hannah og Storm tager på roadtrip, og det virker lidt som "højde punktet" i bogen, og jeg så frem til det, men det kom utroligt sent i bogen, og det virkede ikke som en roadtrip, det virkede en anelse tamt.
Og denne her hemmelighed Hannah skulle bære på virkede ud fra bagsideteksten at den skulle være stor, men jeg følte egentlig lidt den var forhastet igennem og en smule kedelig, det kunne godt være gjort mere ud af den. 

Jeg tror jeg ville have følt mere for bogen hvis den eventuel havde været 100 sider længere, haft lidt mere indhold, og at den ikke sprang lidt sjovt i kapitlerne, jeg sad faktisk flere gange og undrede mig over om der manglede sider fordi et kapitel kunne slutte så bragt og uden særlig meget mening for mig. 
Og jeg er faktisk meget ked af at sidde med den følelse i kroppen at jeg ikke fik særlig meget ud af bogen, for forfatteren har fat i nogle fede emner og et spændende plot. Men jeg vil alligevel stadig sige den er en okay bog for en debut roman. Og jeg vil gerne læse mere en dag af forfatteren hvis hun udgiver mere. 
Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 


25.09.2019

Anmeldereksemplar: Everlife #3 - Eviglivet.

Eviglivet.

Titel: Everlife #3 - Eviglivet.

Original titel: Everlife #3 - Everlife. 

Forfatter: Gena Showalter.

Udgivet på dansk ved: HaperCollins Nordic.

Udgivet på dansk den: 01/10-2018.

Antal sider: 478.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Håbet er hendes farligste våben. 

Stå sammen eller mød din skæbne alene
Alt håb er ude. Vores hære er overvundne, vores ånd er trådt under fode. Vi er lige så hjælpeløse som natten, der undertrykker dagen og kvæler Lyset. Vi har intet. Vi er intet.
Da Ten har bare sytten år, tog hun det endegyldige valg og bestemte sig for, hvilken virkelighed hun skulle leve Eviglivet i, når hun døde, og hun har været fuldkommen loyal overfor dette valg.Lige indtil nu.
Da mørket falder over virkelighederne, står det dog pludselig lysende klart: Hvis ikke Trojka og Myriaderne begge skal gå under, så må de forenes. Tiden begynder at rinde ud. Ofre kræves, og prisen er høj. Ten må begive sig over på den anden side og dræbe Ravnenes prins. Og kun én kan hjælpe hende med dette – Killian Flynn, Tens svorne fjende og store kærlighed.
Et svigt sætter en stopper for planerne, og en løsning virker umiddelbart fuldkommen utænkelig. Hvor langt er Ten og Killian villige til at gå for deres virkeligheder og Eviglivets skyld?
Da mørket falder over virkelighederne står det dog pludselig lysende klart: Hvis ikke Trojka og Myriaderne begge skal gå under, så må de forenes. Tiden begynder at rinde ud. Ofre kræves, og prisen er høj. Ten må begive sig over på den anden side og dræbe Ravnenes prins. Og kun én kan hjælpe hende med dette – Killian Flynn, Tens svorne fjende og store kærlighed.
Et svigt sætter en stopper for planerne, og en løsning virker umiddelbart fuldkommen utænkelig. Hvor langt er Ten og Killian villige til at gå for deres virkeligheder og Eviglivets skyld?
Så har jeg fået læst den sidste bog i Everlife serien, og jeg må nok sige det var en fangende, spændende og nervepirrende slutning på så fantastisk en serie.

Tenley og Killian forener sig, men intet skal være let, og inden hun ser sig om er de begge i problemer, hende mere end ham.
Der sker en del her i løbet af tredje bog, men alligevel føltes det på ingen måder overdrevet, men fangende, spændende og jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig når jeg først kom rigtigt igang.
Som bagsideteksten nævner er tiden ved at løbe ud for Tenley, og hun bliver nød til at begive sig ind i sine fjenders virkelighed og dræbe ravnenes prins.
Men for hun kan det, forener hun sig med Killian, men der ender ikke helt så godt som håbet, og intet bliver let for Tenley efter det, for nu skal hun kigge sig en ekstra gang over skulderen.
Men nu vil jeg jo ikke afsløre for meget af selve handlingen, for den synes jeg i selv skal opleve.

Jeg blev endnu engang hevet ind i den spændende handling fra de første sider af, og jeg kunnet slet ikke få nok. Og det bedste ved denne tredje bog her, er at vi endelig får mere fra Killian af, vi får rent faktisk lov til at følge ham, se hans tanker og få mere info fra ham ud over de få beskeder mellem ham og cheferne, vi får rent faktisk et indblik i hvem han er, og hvor jeg nød at følge ham, og jeg må nok sige det var noget jeg manglede i de første to bøger.
Men altså Tenley bliver endnu engang udsat for en masse hårde prøvelser, men giver den sit bedste og stoler på sine handlinger og håber på alt det bedste.
Jeg bliver aldrig træt af at følge hende, for hun ved hun ikke er perfekt, at hun begår fejl og dummer sig, men hun lader det ikke stoppe sig, og jeg beundrede hende for hendes kampgejst og loyalitet over for dem hun elsker, og hendes virkelighed.

Jeg kan ikke andet end at rose forfatteren for at have skrevet så spændende en slutning, dette er helt klart min favorit i denne serie, for vi får så meget mere kærlighed, følelser og handlinger og det nød jeg virkelig.
Forfatteren har skabet et utroligt spændende univers, og en uperfekt heltinde der forelsker sig i sin fjende, og det har været humoristisk og dramatisk at følge Tenley og hendes kamp i at finde sin plads i en ny virkelighed samtidig med at få fred og kærligheden til at passe ind.
Jeg er helt klart fan af forfatterens evne til at skrive så livligt og spændende, og vil helt klart læse mere fra hende en dag.
Jeg kan ikke andet end at anbefale denne serie hvis i ikke allerede har læst den!Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er derfor blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

19.09.2019

Anmeldelse: Forbandede kærlighed.

Kærlighed. 

Titel: Forbandede kærlighed.

Original titel: Ugly Love.

Forfatter: Colleen Hoover.

Udgivet på dansk ved: Lindhardt og Ringhof. 

Udgivet på dansk den: 06/05-2016.

Antal sider: 376.

Antal stjerner: 5/5. Forbandede kærlighed.

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:
Spørg aldrig ind til fortiden.
Forvent ikke en fremtid.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere.Dette er min anden bog af den populære forfatter Colleen Hoover, og jeg må sige hun skuffer mig ikke, for endnu engang formåede hun af holde mig fanget fra start til slut, og jeg glæder mig til mange flere bøger fra hende. 

Forbandede kærlighed fangede mig hurtigt, og jeg kunne slet ikke lægge bogen fra mig igen før jeg var færdig med den. 
Som sådan vil jeg sige bogens handling går egentlig ret hurtigt igang, og at følge Tate var både interessant, sjovt men også hjerteskærende til tider, og jeg følte virkelig med begge parter. 
I løbet af bogen ser vi sådan set nutid, og fortid. 
I nutiden følger vi Tate, og hendes oplevelser og hverdag. 
Og når vi når til de kapitler med fortiden følger vi Miles, og ser hans fortid og hvorfor han er så indelukket, og ikke lader sig elske nogen. 
Og jeg må nok sige at Miles fortid gik lige i hjertet, og der trillede da et par tåre over hvad han har været igennem. 

Men det jo ikke kun trist det hele, for som Tate og Miles mødes første gang var det både komisk og en smule sørgeligt, men nu vil jeg jo heller ikke afsløre for meget.
Men undervejs i bogen så er der også massere af komedie med i bogen som gør at det ikke føles så frygteligt trist hele tiden. 
Men som deres forhold forløb og var fik jeg også ondt at Tate flere gange, for hun trækker sig selv igennem noget hårdt til tider, for gentagende gange pointere Miles han ikke kan elske hende, og det knuser hende flere gange, men alligevel var jeg også imponeret over alt det hun gik igennem for ham fordi hun netop havde følelser for ham selv om han ikke kunne elske hende. 

Jeg faldt rigtig hurtigt for dem begge, og nød virkelig at lærer dem at kende, og var helt trist over bogen var slut da jeg blev færdig. 
Jeg elsker Colleen´s lette sprog og hendes måde at gøre kærligheden så meget smukkere på, hun formår at fremvise den på en anderledes måde der er helt svær at forklare, men jeg kan slet ikke få nok af hendes skrivestil. 
Og det helt sikkert ikke sidste bog fra hende af. 
Jeg kan kun anbefale denne bog her hvis man er til romantik som ikke altid er lige let. 

16.09.2019

Anmeldereksemplar: Luscinias Lyrik #1 - Rosens Akkorder.

Luscinias Lyrik. 

Titel: Luscinias Lyrik #1 - Rosens Akkorder.

Forfatter: Marie Alexander White. 

Forlaget: Nelumbo.

Udgivet: 01/06-2019.

Antal sider: 278.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Rosens Akkorder.

Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler. Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs.
Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne.

Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk.
Lusinias Lyrik er LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag.

Uddrag fra bogen:

”En Nattergal,” mumler jeg for mig selv. ”Er de brune?”

Af en eller anden grund var jeg helt sikker på, at det var en farverig fugl. Jeg læser videre.

”…Nattergalen er mest kendt for sin kraftige, smukke sang, der især om natten høres vidt omkring. Det er hannen, der synger for at tiltrække hunnen.”

Jeg dumper tilbage på puden. Det er så typisk. Hvad nu hvis en stakkels hun-nattergal vil tiltrække en anden hun? Jeg vender mig om på siden. Mine øjne reflekterer i skabslågens spejl, og jeg kniber dem sammen. Jeg har i hvert fald tænkt mig at synge, så må Wikipedia rende og hoppe.”
 Rosens Akkorder vil jeg sige var en rigtig god bog, den var smuk, og fuld af følelser.
Men desværre synes jeg den til tider går alt for hurtigt, og derfor godt kunne have brugt fx 100 sider mere, og lidt mere handling.

I bogen følger vi Agathe og hendes hverdag, kærlighed for musikken og hendes dilemma i hendes seksueliltet, og det fandt jeg meget interessant og havde svært ved at lægge bogen fra mig. 
Bogen starter sådan set ud med et kort kapitel hvor vi ser hende tilbage i 2015, og så efter det går vi frem til år 2018. 
Agathe er forelsket i sin veninde Cecilie, og da det kommer frem bliver hun beskyldt for en masse skrækkelig ting, som bestemt ikke gør det lettere for Agathe. 
Men jeg vil sådan set sige Agathe klare den ret godt, og håndtere det pænt, og det var jeg imponeret over, for det er ikke små beskyldninger hende Cecilie kommer med.
Men det betyder dog ikke hun ikke føler sig modløs, håbløs og har svært ved at finde sin plads i livet for det gør hun. 
Agathe er ikke en frembrusende pige, og bliver let misforstået, og har derfor det ret svært. 

Som sådan vil jeg sige bogen var udmærket, den har en rigtig fin handling om det her med at det kan være svært for nogle at acceptere andres seksueliltet, og derfor bliver mobbet, og beskyldt for nogle ting. 
Jeg vil hvert fald sige at forfatteren var dygtig til at vise frem med hvad hun ville i denne bog, det var hvert fald følelsen jeg fik. 
Og så vil jeg sige sproget er let og forståeligt, samt at der ikke er meget tekst på siderne. Jeg var selv ret hurtigt igennem den. 
Men fordi jeg følte den manglede lidt indhold til tider får den altså kun de 3,5 stjerner. 
Dette er dog en serie jeg vil læse videre på, og helt sikkert anbefale jer læsere der ude. Vil sige den faktisk kan læses fra en 13+ alder.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er derfor blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...