31.07.2019

Anmeldereksemplar: Alvina #1 - Skyggesøstre.

Alvina. 

Titel: Alvina #1, Skyggesøstre. 

Original titel: Mad.

Forfatter: Chloè Esposito. 

Udgivet på dansk ved: People´s Press. 

Udgivet på dansk den: 30/05-2018.

Antal sider: 476.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem! 


Skyggesøstre.

Beth og Alvina er enæggede tvillinger. De ligner hinanden på en prik, men er som dag og nat. Beth er gift med en flot, rig italiener, bor i en luksusvilla på Sicilien og har altid været deres mors favorit. Alvina bor på et værelse i London, drikker lidt for meget og bruger uforholdsmæssigt meget tid på Tinder og Twitter. 

Da Alvina bliver fyret og smidt ud af sin lejlighed, siger hun ja til at besøge Beth på Sicilien. Her beder Beth en aften Alvina om at være stand-in for sig, så hun kan slippe ubemærket ud af villaen nogle timer. Da Beth den følgende morgen bliver fundet død på bunden af poolen, indser Alvina, at hun nu har en ideel mulighed for at træde ud af sin søsters skygge og få det liv, hun har ønsket sig. Hun opdager dog hurtigt, at det er sværere end som så at være Beth. For hvad skjulte hun for sin mand? Og hvorfor inviterede hun overhovedet Alvina til Sicilien i første omgang?

Skyggesøster er første del af Chloé Espositos trilogi om Alvina Knightly – en spændingsfyldt fortælling om jalousi, bedrag og hemmeligheder med en vild og original antiheltinde i centrum. Dette var en bog der holdt mig underholdt, fanget og spændt, og helt klart en serie jeg skal læse videre på, så meget er sikkert.

Alvina Knightly er en kvinde der er stort set umuligt at holde af, hun har en forskruget tankegang, væremåde og har ingen hæmninger over for andre eller for at bryde reglerne. 
Da vi møder hende bor hun på et værelse i London, hader sit job, drikker en masse og bruger uforholdsmessigt meget tid på medier.
Men da hun bliver fyret på jobbet, smidt ud af lejligheden, siger hun alligevel ja til at besøge sin tvilling Beth i Sicilien trods de ikke kan særlig godt sammen. 
Men inden Alvina ser sig om er hun blandet ind i mord, har taget sin søsters plads og kommer ud i endnu flere problemer fordi hun indser hvad hendes søster rent faktisk var blandet ind i. 

Undervejs sker der en masse vilde ting for Alvina, og mange af tingene vil jeg sige grænser til det overdrevne, men jeg vil også sige jeg fandet det alligevel underholdende.
Men der var også tider hvor jeg bare sad og håbede at hun ville blive taget i noget af alt det skidt hun lavede. 
Men jeg må nok alligevel sige at Alvina lever løber på heldet i første bog, og jeg er overrasket over det, flere gange sad jeg bare og tænkte, nu bliver hun taget, nu kan hun da ikke undgå konsekvenserne mere, men alligevel kom hun igennem det som en leg flere gange.

Forfatteren har skabt en forskruget, men utroligt heldig kvinde, som lever livet farligt efter at hun overtog sin søsters liv. 
Men jeg vil også lige rose forfatterens evner for at gøre det hele fangende, og beskrive scener, handlinger, omgangskredsene så man hele tiden kan forstille sig det hele uden problemer, det er et utroligt stort plus. 
Forfatteren har ikke kun skabt en interessant psykotisk antiheltinde, hun har også skabt nogle interessante bipersoner, som ikke bare føltes som beggrunds personer, men rent faktisk havde en stemme igennem bogen, og det fandt jeg interessant. For det gjorde at selv om vi læser fra Alvina´s synsvinkel i jeg´person, så følte jeg også lidt jeg kom til at lære de andre personer godt at kende. 
Dette er helt klart en interessant bog, jeg kan helt sikkert anbefale bogen hvis i er til lidt krimi og thriller, for det er den alligevel spækket med. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

27.07.2019

Anmeldereksemplar: Tilstå.

Tilstå.

Titel: Tilstå.

Original titel: Confess.

Forfatter: Colleen Hoover. 

Udgivet på dansk ved: Lindhart og Ringhof. 

Udgivet på dansk den: 21/06-2019.

Antal sider: 350.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Det nemmere at tilstå anonymt.

Auburn Reed har planlagt sit liv ned i mindste detalje. 
Hun er ambitiøs og styrer målbevidst mod sine drømme, men da hun søger job i et atelier i Dallas, havde hun ikke forudset, at hun ville føle så stor tiltrækning til den karismatiske kunstner Owen Gentry.

For en gangs skyld tager Auburn en chance og lader sit hjerte tage kontrollen, men hun finder langsomt ud af, at Owen har store hemmeligheder. 
Så store, at de risikerer at ødelægge alt, der er vigtigt for Auburn. Det eneste, der kan redde deres forhold er ved at tilstå.Dette er den første bog jeg læser af Colleen Hoover, og jeg må sige den var utroligt god, og jeg kunne næsten ikke slippe den da jeg først begyndte på den. 
Det var lidt som om den læste sig selv undervejs, og jeg nød virkelig hver en side, og var helt trist over den var slut da jeg blev færdig med den. 
Og det er helt klart ikke den sidste bog jeg skal læse af Colleen. 

Tilstå var en bog der fangede mig med det samme, den var hjerteskærene, men var alligevel også utrolig smuk.
Trods Auburn´s unge alder har hun allerede været meget igennem, haft mange kampe at kæmpe, og det er ikke slut for hende.
Auburn er flyttet til Dallas helt alene. Hun følger sig som et vrag, og har det faktisk rigtig svært, men en dag støder hun på et Atelier hvor ejeren Owen søger hjælp. Og da hun godt kunne bruge de ekstra penge tager hun jobbet.
Men hurtigt falder hun faktisk for den charmerende Owen.
Owen ejer et atelier hvor han maler folks tilståelser, som folk efterlader anonymt. Men Owen er ikke så simpel, lige som Auburn har han også sine hemmeligheder, og kampe at slås med.
Owen ønsker ikke at blande Auburn ind i hans problemer, dog bliver det svært da de begge er tiltrukket af hinanden.

Auburn var en person jeg hurtigt kom til at holde af, trods alt det hårde hun bliver udsat for kæmper hun med næb og klør for at få det hele til at fungere, og det beundrede jeg virkelig.
Og undervejes tager hun nogle valgt Owen måske ikke helt acceptere, men alligevel acceptere han at det er noget hun mener hun er nød til at gøre.
Ligesom hun acceptere at Owen har sit. Dog vil jeg sige trods de er to modsætninger af hinanden, så passer de utroligt godt sammen, og udgør et smukt par.

Forfatteren formår at skabe en masse spænding og smide en masse overraskelser ind undervejes uden at gøre det føles overdrevet eller for meget.
Colleen formåede at holde på mig som læseren med sit simple og letlæselig sprog, men spændende og medrivende overraskelser. Dette var en bog jeg både godt kunne forud se lidt af slutningen, og så alligevel overhovedet ikke forudse vejen til slutningen, og det må jeg sige var en fornøjelse.
Samtidig med Colleen smider med sine overraskelser, formår hun også at bruge en masse detaljer, så jeg på intet tidspunkt ikke følte jeg kunne forstille mig det hele.
Dette er helt klart en fantastisk bog, og jeg må sige jeg virkelig nød den.
Og jeg kan virkelig ikke andet end at anbefale denne bog til jer læsere der er ind til drama, kærlighed og overraskelser.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

25.07.2019

Fødselsdags Give Away vindere!

  Vinderene!

Så er give awayen slut, og det er derfor tid til at få fundet nogle vindere, men først vil jeg rigtig gerne takke alle der har deltaget, både her på bloggen og på Instagram! 
Og specielt tak til alle jer der har skrevet tillykke til mig! :-)

Som jeg skrev kunne i få dobbelt lod ved at deltage begge steder, og det er der nogle af jer der har gjort. Jeg er så glad for der er så mange af jer der har villet deltage, det gjorde mig så glad! 
Men jeg kan også sige det er alle super gode bøger der har været på spil denne gang, og jeg håber de to vindere bliver glade for dem! 

Vinderen af Pakke A, som bestod af -
Tilstå, skrevet af Colleen Hoover. 
Grænseløs #1, Advokatens marionetdukke. 
Grænseløs #2, Advokatens drømmefanger. Begge skrevet af Pernille kim Vørs. 
Er - @Camilla.Toepfer - Som deltog på Tnstagram.

Vinderen af Pakke 2, som bestod af - 
Verdensherrerne #1, Opvågningen. Skrevet af Pernille Neergård. 
Dæmonerne fra Dybet #1, Valkyrien og Sneuglen. Skrevet af Pernille Kim Vørs. 
Er - @Julie_Baden. - Som også deltog på Instagram. 
Begge vindere er blevet kontaktet. 
Igen tusind tak til alle der har deltaget! Jeg håber i vil igen en anden gang jeg skulle holde en give away! 

Og tusind tak til mine sponsorer - 
Pernille Kim Vørs. - Pernille K Vørs. Forfatter side.
Pernille Neergård. -  Pernille Neergård. Forfatter side.
Lindhardt og Ringhof. - https://www.lindhardtogringhof.dk/ 

24.07.2019

Top 6 Bedste bøger for det første halve år. - 2019.

Top 6 bedste bøger.

Så er der allerede gået næsten 7 måneder af 2019, og jeg ville faktisk have delt det her indlæg noget tidligere, men der kom noget i vejen, å det bliver altså først delt nu! Men bedre sent end aldrig, er det ikke hvad man siger?
De første 6 måneder af mit 2019 har været turbulent, jeg har haft mange nedture, men også en del bedre stunder. Jeg er begyndt på genoptræning med min ryg. Jeg har fundet ud af hvad jeg vil med min uddannelse, og vigtigst af alt, jeg er begyndt og arbejde meget mere med mig selv omkring ikke at stresse mig selv så sindsygt meget. Hvilket sådan set også er grunden til at jeg nogle gange kan være lidt længe om at smide noget op her på bloggen til tider! Men jeg går bedre tider i møde, men jeg ved der nok også kommer flere nedture. 
Men nok om det! Jeg har fået læst en masse fantastiske bøger allerede i år, men jeg har valgt 6 bøger, en for hver af de første 6 måneder i året! Og jeg vil derfor gerne dele denne liste sammen med jer læsere! 


Januar: Sjælevandrer #3, Crescenda. Skrevet af Charlotte Fischer. - Dette var seriøst den bedste bog jeg nåede at læse i Januar. Den fangede mig virkelig og gjorde jeg bare ikke kunne stoppe med at læse. 
Charlotte er sygt godt til at skabe et fangende univers med karakterer der er så livlige, vilde og spændende. Og hver bog skifter person, men lige denne her den ramte mig bare på en helt anden måde! Jeg kan snart ikke vente på en bog mere! 

Februar: Tag Gaden Tilbage. Skrevet af Sarah Engell og Sanne Munk Jensen. - En spændende Y/A der tager en masse seriøse emner op omkring ungdommen idag, hvordan det er at blive mobbet, at føle sig forkert, tage forkerte valg, men også at finde sig selv. 
Jeg vil rigtig gerne have læst mere af disse to forfattere en dag, for de skriver begge super god, og sammen har de skabt en rørende bog! 

Marts: Grisha #1, Pigen og mørkningen. Skrevet af Leigh Bardugo. - En af de bedste fantasy serier jeg længe har læst! 
Leigh har skabt et dystert og farligt univers, og i det får vi lov at følge en ung kvinde der bare bliver smidt ud i det ene møg efter det andet. Men det var spændende, og jeg slugte alle tre bøger på ingen tid! Helt sikkert en serie jeg kan anbefale!

April: Nevermoor #1, Morrigan Crows magiske prøvelser. Skrevet af Jessica Townsend. - Dette var en fantastisk bog der underholdte mig hele vejen igennem, jeg kunne slet ikke få nok af Morrigan og alle hendes eventyrer. 
Jeg vil helt klart sige at dette kunne være en perfekt oplæsnings bog til det yngre publikum, der er skræmmende scener, men jeg synes de sagtens ville kunne læses op for en 10+ ca. 

Maj: Royals #5, Det knuste rige. Skrevet af Erin Watt. - Jeg har været stor fan af denne serie lige siden jeg læste første bog, og jeg kan kun sige jeg er lige så stor en fan efter at have læst den femte bog. 
Fjerde og femte bog handler dog om Easton, og jeg må sige det var en fornøjelse af følge ham, lære ham bedre at kende, og se ham vokse med tiden og blive mere moden. 
Jeg er bare stor fan af Erin Watt´s skrive still. 

Juni: I Lyst og Løgn #1, Forblændet. Skrevet af Pernille Kim Vørs. - Fantastisk fangende erotik, at følge den unge Kathrine i hendes kærligheds liv har været en fornøjelse, og jeg kan næsten ikke vente på en to´er. For jeg er virkelig spændt på hvad der nu vil ske for hende.
Pernille skriver så råt, og ærligt. Hun pakker ikke sit sprog ind, og formår virkelig at forklare sig godt i detaljer så det intet problem er at forstille sig det hele. 


Det var så min top 6 for denne gang! 
Alle bøgerne er sponsoreret fra forlag eller forfattere, så tusind tak til dem alle!
 

22.07.2019

Anmeldereksemplar: Historien om os.

Os.

Titel: Historien om os. 

Original titel: Swear on this life 

Forfatter: Renèe Carlino.

Udgivet på dansk ved: Peoples´press.

Udgivet på dansk den: 07/06-2019.

Antal sider: 279.

Antal stjerner 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Historien om os.

Hvordan ville du reagere, hvis du opdagede, at den bog, du sad med i hænderne, handlede om dig? Da forfatterspiren Emiline slår op på første side i årets mest omtalte roman, springer hendes hjerte et slag over. 
Bogen er skrevet af en hidtil ukendt forfatter ved navn J. Colby og fortæller historien om pigen Em, der vokser op under trange kår langt ude på landet i Ohio. 
Hun forelsker sig i nabodrengen Jax, og sammen drømmer de om et bedre liv, langt væk fra den hverdag med svigt og vold, hvor kun venskabet og kærligheden til hinanden holder dem oppe. 
Emiline er i chok, for hun indser, at forfatteren bag det mystiske pseudonym må være Jason Colbertson – hendes barndomsven og første, store kærlighed, som hun ikke har set, siden han forsvandt sporløst for mere end ti år siden. 
Hvorfor har hun ikke hørt fra ham i alle disse år? Og hvorfor har han udgivet hendes private historie uden at spørge om lov? 
Selvom Emiline har besluttet sig for at lægge sin traumatiske opvækst bag sig, tvinger bogen hende til at se tilbage på alt det, hun var igennem som barn – og til at opsøge den mand, der knuste hendes hjerte. 
Men er hun parat til at konfrontere sine dæmoner? En hjertevarm roman om at måtte se fortiden i øjnene for at være i stand til at tage livtag med fremtiden.Historien om os, var en bog jeg blev rigtig hurtigt fanget af, faktisk kunne jeg slet ikke slippe den før jeg var færdig med bogen.
Bogen synes jeg rummede mange triste emner, men formåede også at få lidt humor ind undervejs i bogen.
Dog vil jeg også sige, at bogen var noget helt andet end jeg havde forventet, dog ikke mindre god!

Emiline bliver en dag anbefalet den her nye bestseller af sin rommate, men allerede da hun slår op på første side kan hun se der er noget helt galt.
Det er hendes fortælling, hendes barndom forfatteren har skrevet om.
Bogen er skrevet af en hidtil ukendt forfatter J. Colby, og fortæller om pigen Em, der vokser op under trange kår, langt ude på landet i Ohio.
Emiline indser hurtigt at den ukendte forfatter må være Jason Colbertson, en gammel barndomsven.
Men hvorfor har han skrevet hendes fortælling? Men vigtigere endnu hvorfor har han gjort det efter der er gået mere end et årti siden han sidst har ladet sig høre fra?
Men selv om Emiline har lagt sine traumatiske opvækst bag sig, tvinger bogen hende til at se tilbage på hårdere tider.

Bogen her er sådan set en bog i en bog, og det vil jeg sige jeg før har oplevet mindre gode ting ved, det virker ofte som om forfatteren prøver at leve op til at forfatteren i bogen skal være bedre. Men det synes jeg sådan set ikke var noget jeg rigtig lagde mærke til i lige denne her, hvilket jo så for mig er et stort plus.
Men hver gang der sluttede et kapitel måtte jeg bare læse videre, for jeg var vildt spændt på hvordan bogen i bogen ville slutte, og hvordan Emilie sådan set ville reagere på det hele, om hun ville opsøge Jason og konfrontere ham med hans handlinger, eller om hun ville begrave det og fortsætte sit liv.
Jeg nød at følge Emiline, for jeg synes virkelig man kom til at lære hende godt at kende, men jeg så hende også vokse med tiden som vi lærte hende at kende gennem barndommen som Jason havde skrevet om.
Sproget i bogen er også dejligt let, og hvis man er en erfaren eller hurtig læser, kommer man ret hurtigt igennem bogen.
Bogen er helt sikkert en jeg kan anbefale hvis man er til en meget rørende bog, som får hovedpersonen til at konfrontere sine indre dæmoner.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er derfor blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

17.07.2019

Anmeldereksemplar: Lille toværelses med potentiale.

Sofia.

Titel: Lille toværelses med potentiale. 

Orignal titel: Liten tvåa med potential.

Forfatter: Camilla Davidsson.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 15/05-2019.

Antal sider: 326.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Lille toværelses med potentiale.

Sofia har styr på livet. Hun har et attraktivt job som junioranalytiker i Corporate Finance hos en af Sveriges største banker, er kæreste med den perfekte og ambitiøse Oliver, og så har hun lige købt sin drømmelejlighed.
Jobbet er godt nok lidt for stressende, men hvis hun bare kan formå at hænge i, ligger de helt store karrieremuligheder foran hende. Lejligheden er godt nok lidt for dyr og trænger alvorligt til en renovering, men den ligger i den helt rigtige del af Stockholm. Og Oliver er godt nok lidt for ulidenskabelig og overfladisk, men han har det rigtige job og den rigtige baggrund – og så synes Sofias karriere-far, at Oliver passer rigtig godt ind i familien.
Fra barnsben har Sofia dagligt tegnet de smukkeste skitser. Hun er mere end almindelig talentfuld, men har aldrig betragtet sine kreative gaver som andet end et tidsfordriv, der kan tage den værste stress. Og stress er der nok af, for da Sofia får en ny og uempatisk chef, begynder jobbet for alvor at kræve sin pris.
Sofia hyrer et lille firma til at forestå renoveringen af sin lejlighed, og planen er, at hun vil arbejde så meget som muligt, mens den står på. Men den nærmest grænsesøgende håndværker Arvid lader sig ikke snyde af Sofias perfekte overflade.
Han begynder at stille spørgsmål ved hendes livsvalg, og da han udviser interesse for hendes tegninger, bliver det sværere og sværere for Sofia at undertrykke sin kreative side – og efterhånden bliver det umuligt for hende ikke at tage hele sit liv op til revision.Dette var en bog jeg faktisk var ret vild med, men desværre samtidig faktisk hadet den lidt. Jeg kan rigtig godt lide forfatterens skrivestil, og hendes rolige måde at fremvise sine personer på, men jeg synes desværre rigtig meget at denne her fine bog, lignede meget hendes tidligere serie om den stressede Emma fra Stockholm. Og det gjorde jeg faktisk blev nød til kun at give den 3,5 stjerner. 

Jeg ved ikke om det bare var mig, men jeg synes rigtig meget at hun lidt "genbruger" den samme historie som hun har gjort en gang, med en stresset karriere kvinde, der ikke rigtigt kan holde til stresset, og bliver deprimeret. Og det var jeg faktisk rigtig ked af at se, for jeg synes virkelig hun havde fat i en spændende kvinde, men ødelagde det lidt med at gøre hende stresset og syg over et hård job hun ikke rigtigt kunne følge med på. 

Men ser vi bort fra den ting, må jeg sige jeg nød læsningen, og jeg nød at følge Sofia, hun er en interessant ung kvinde, med et stort talent inde for at tegne, og et smukt hjerte. 
Sofia har hyret et lille firma til at renovere noget af sin lejlighed, og planen er sådan set at arbejde så meget som muligt mens det står på. Men den håndværker hun får er meget påtrængende, og spørg meget ind til hendes valg, og får hende faktisk til at tvivle lidt på sig selv. 
Arvid er en charmerende fyr, men han irriterede mig sådan set også til tider. Han virkede meget påtrængende, og som om det var hans ret at betvivle Sofias valg af livsstil. Men når han ikke blandede sig, var han faktisk en ret sød fyr, og det nød jeg. 

Sproget er ganske let, og dejligt forståeligt. Og jeg nød læsningen, og følte virkelig jeg bare fløj igennem den ene side efter den anden. Og så vidt jeg kan forstå skulle der vidst komme en bog mere til denne her, og jeg kunne da helt klart godt tænke mig at læse videre. 
Så hvis vi ser lidt bort fra det jeg nævnte i starten af anmeldelsen, synes jeg det var en rigtig hyggelig bog, og jeg kan helt sikkert anbefale den til jer læsere der ude. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter enge meninger og holdninger til bogen. 

14.07.2019

Anmeldereksemplar: Everlife #1 - Førstelivet.

Evigt liv.

Titel: Everlife #1 - Førstelivet.

Original titel: Everlife #1 - Firstlife.

Forfatter: Gena Showalter. 

Udgivet på dansk ved: HarperCollins Nordic. 

Udgivet på dansk den: 02/10-2017.

Antal sider:  448.

Antal stjerner: 4/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Førstelivet.

ET VALG• TO RIGER• KUN EN CHANCE 

Tenley er en helt normal syttenårig pige. 
Hun har tilbragt de sidste 13 måneder af sit liv låst inde, fordi hun afslog at lade sine forældre vælge, hvor hun skal bo – efter hendes død. 
Nu er hun på flugt og befinder sig i midten af et tovtrækkeri mellem de to riger Troika og Myriad, der styrer livet efter døden. 
Begge vil gøre alt for at vinde hendes sjæl. 
Men hvem kan hun stole på? 
Og hvad sker der, hvis riget hun ender i ikke er hjemsted for drengen, hun elsker? 
Hun har kun én chance – og hun skal bare holde sig i live længe nok til, at hun selv kan træffe valget.Førstelivet var en bog jeg længe har haft mine øjne bog, dog var jeg utroligt meget i tvivl om hvorvidt den ville falde i min smag trods den alligevel lød ret spændende.
Det fik jeg dog bevist nu, den var så meget mig, og den var utroligt meget bedre end jeg lige havde forventet. 
Og det helt sikkert en serie jeg skal have læst videre på ! Og gerne meget snart. 

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg rigtig hurtigt fanget af bogen, dog tog det mig da alligevel et par kapitler for helt præcist at forstå hvilket univers denne her bog rent faktisk foregår i.
Men da jeg først forstod den sådan helt rigtigt, var det næsten ikke til at slippe bogen igen. 
Da vi først møder Tenley, er hun låst inde, og har været det i 13 måneder, og der er ikke planer om hun kommer ud der fra før hun engang er 18. 
Dog indre det sig lige pludselig, for inden vi ser os om er hun på flugt, og ved stadig ikke hvilken virkelighed hun skal vælge, Troika eller Myriad? Og det er bestemt ikke let med to flotte arbejdere fra hver verden der begge ligger et pres på hende for at få hende til at vælge.
Men hvem kan hun stole på?
Og vil hun egentlig overleve længe nok til at vælge en af dem?

Tenley er en kvinde med ben i næste, og hun er godt nok stædig. Hun holder fast i sine beslutninger om at tage det i sit tempo, at vælge efter hvad hun ønsker og ikke hvad alle andre råber efter hende. Hun lader sig på ingen måder tryne, og modig det må jeg sige hun er. 
Trods hun kommer ud for rigtig meget i denne her bog, holder hun hovedet højt, og kæmper for at få sit eget valg. 
Og det var noget af det der gjorde jeg så hurtigt kom til at kunne lide Tenley, hun er en person lige efter min smag. 

Jeg er meget imponeret over forfatteren har skabt sådan et univers. Det ikke noget helt let univers, og man skal altså kunne holde tungen lige, for at holde styr på alle detaljer, sådan følte jeg det. 
Dog er sproget let og forståeligt, og forfatteren har været dygtig til at forklare sig i rigtig mange detaljer, der gjorde det lettere at forstille sig. 
Jeg skal helt sikkert læse videre, for jeg skal vide hvad der sker med de forskellige nu. Med den slutning bogen havde, kan jeg næsten ikke vente længere. 
Dette er helt klart en bog jeg kan anbefale, især hvis i er til massere af spænding, drama, kærlighed, og humor. Så er dette en bog i bare skal læse. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 11.07.2019

Anmeldereksemplar: Lejlighed til deling.

Leon & Tiffy. 

Titel: Lejlighed til deling.

Original titel: The Flatshare. 

Forfatter: Beth O`leary. 

Udgivet på dansk ved: HarperCollins Nordic.

Udgivet på dansk den: 28/05-2019.

Antal sider: 440.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Lejlighed til Deling. 

Tiffy og Leon deler lejlighed.
Tiffy og Leon deler seng.
Tiffy og Leon har aldrig mødt hinanden.

Deres venner synes, de er skøre, men det er den perfekte løsning, når man er to pengefattige, nogleogtyveårige i dyre London. Leon optager sengen i den etværelses lejlighed det meste af dagen, og går på arbejde om natten.

Tiffy arbejder om dagen, og har lejligheden resten af tiden. 
Men jaloux ekskærester, krævende kunder på arbejdet, brødre, der er blevet uretfærdigt dømt, og den kendsgerning, at de aldrig har mødt hinanden, gør, at deres kommunikation på de små gule post-it-sedler bliver længere og længere, og deres forhold blomstrer langsomt op. 
Kan man virkelig forelske sig i en, man aldrig har mødt? Dette var en fantastisk underholdende bog! Jeg blev med det samme fanget af Tiffy og Leons interessante aftale om lejligheds deling!
Men denne her bog var handler ikke kun om det morsomme ved at disse to helt fremmede mennesker skal dele seng, og lejlighed, den handler også om at vokse med tiden, og at finde sig selv igen, at blive en selvstændig person.

Da jeg først begyndte på bogen her, blev jeg utroligt hurtigt fanget af humoren, og det her lidt komiske koncept med at de to hovedpersoner skal dele seng, trods de aldrig har mødt hinanden. Jeg synes det var ret modigt at Tiffy bare at slå til trods hun ikke kendte ham.
Tiffy var en kvinde jeg meget hurtigt kom til at holde af, hun er en optimistisk, varm og morsom person, hun er en kvinde med massere af gang i den, men alligevel formår hun ikke at virke voldsomt frembrusende eller for meget.
Men hun er også meget det modsatte af Leon, som mere er nede på jorden, stille og rolig, og faktisk til tider virkede meget mut i starten, det ændrede sig dog en del da Tiffy kom ind i hans liv med alle hende sære og sjove ting i lejligheden, sine post-it´s og sin glæde.
Jeg må virkelig sige, de to er et rigtig godt match, og jeg elskede virkelig at følge dem begge.

Dog tager denne her bog også nogle ret alvorlige emner op, om følelses misbrug, stalking, og fængsel. Og det gjorde faktisk bare at bogen blev mere interessant, og ikke bare gik hen og blev en useriøs komedie.
Der sker meget for Tiffy undervejs i denne her bog, og jeg synes virkelig hun voksede, blev mere selvstændig og hun fandt virkelig sig selv.
Og det samme med Leon, han havde sit eget at slås med, men sammen med Tiffy formåede de virkelig at hjælpe hinanden.
Men nu vil jeg jo ikke spoile for meget for jer, jeg synes nemlig selv i skal have lov at nyde denne her bog lige så meget som jeg gjorde.

Sproget er fantastisk let, og jeg følte ikke på noget tidspunkt at det blev forvirrende, eller svært at følge med i alt hvad der skete.
Men forfatteren er også rigtig god til at fremvise sine personer, deres handlinger, væremåder og omgivelser, hvilket var med til at gøre læsningen så meget mere fantastisk.
Dette er helt klart en bog jeg kun kan anbefale jer at læse!


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.09.07.2019

Fødselsdags GIVE AWAY!!

Fødseldags give away! 

Så er jeg blevet 20 år gammel! Sikke dog tiden den går, jeg føler at jeg næsten lige er blevet 19. Men i fejring af min 20 års, har jeg valgt at lave en give away, og fejre min fødseldag med jer læsere! Jeg har været så heldig at der har været et par forfattere, og et enkelt forlag der har villet sponsorer bøgerne som i er så heldige at kunne få fingrene i. 
Dog har jeg fået så mange bøger, at jeg har valgt at dele dem op i to præmier. Så der kommer til at være en med to fantasy bøger, og så er der en med tre romance/erotik bøger! Og jeg kan med det samme sige at alle bøgerne er sindsygt gode.
Konkurrencen kræver dog du har dansk post adresse. :-) 

Konkurrencen køre fra 9. Juli - 24. Juli kl 13:00. 


Mine sponsorer er - 

Forfatter Pernille Kim Vørs: https://www.facebook.com/Forfatterinde73/


Forlaget Lindhardt og Ringhof: https://www.lindhardtogringhof.dk/


Første præmien som består af de tre bøger er - Grænseløs #1, Advokatens Marionetdukke, Grænseløs #2, Advokatens Drømmefanger - Og Tilstå. 
Grænseløs serien er skrevet af Pernille Kim Vørs. 
Og Tilstå er skrevet af Colleen Hoover. 
Det er alle tre virkelig fantastiske bøger, og jeg kan helt sikkert anbefale dem! 

Anden præmien består af - Dæmonerne fra dybet #1, Valkyrien og Sneuglen. - Og Verdensherrene #1, Opvågningen. 
Detter er også begge bøger jeg har læst, og de er også utroligt gode. Venter selv på fortsættelser til begge bøgerne. 
Dæmonerne fra dybet er skrevet af Pernille Kim Vørs. 
Og Verdensherrene er skrevet af Pernille Neergård. 


For at deltage om de to præmier skal i følgende gøre:

1. Skriv om du vil vinde A eller B. Her på bloggen eller på Instagram, og hvis i kommentere på begge, får i automatisk et ekstra lod i puljen. I kan dog også godt deltage om begge præmier, så skriver i bare, A og B. når i deltager. 
Men hvis i deltager begge steder, skal i lige kommentere jeres insta navn her på bloggen så jeg kan se hvem der er hvem. :-)

2. Skriv en e-mail, sådan så jeg kan kontakte vinderen når give awayen er slut. 


Det er faktisk alt i skal gøre for at deltage i konkurrencen! 
Og så vil jeg slutte af her med at sige tusind tak fordi i læser med her på bloggen. 


05.07.2019

Wrap-up - Juni 2019.

Wrap-up for Juni måned. 

Så er Juni overstået og jeg har nu fået overblik i hvad jeg fik læst i løbet af måneden! 
Jeg fik i alt læst 9 bøger! Flere end jeg lige havde forventet, men slet ikke nok! Jeg havde så mange andre bøger jeg også gerne villet have læst i Juni måned, men dem må jeg jo så læse her i Juli, nu har jeg trods alt også sommerferie, og massere af tid til det. 
Men jeg fik ca læst - 2776 - sider. Så de fleste har altså været korte bøger i denne omgang. 
Jeg var ret vild med de fleste af bøgerne, men der var dog nogle stykker der ikke helt faldt i min smag, hvilket jeg var overrasket over, men sådan er det jo bare en gang i mellem, ikke alle bøger kan være lige gode, men vi har jo også alle forskellige smage, så selv om jeg synes de måske ikke var så gode, kan det jo godt være i har læst dem og har en helt anden mening om dem! 
Men nu til listen! 
 1. Dæmoncyklussen #3, Krigen i dagslyset, Del 2. Skrevet af Peter V. Brett. - Fantastisk bog! Elskede den virkelig, og kan næsten ikke vente på fjerde bog udkommer nu. Men jeg begynder dog at blive bange for det bliver en langtrukken serie, er ikke helt sikker på hvor mange bøger der er nu, men der er vidst en del på engelsk nu. - Tak til Dreamlitt for bogen! - Læs anmeldelsen her.
 2. I lyst og løgn #1, Forblændet. Skrevet af Pernille K. Vørs. - Endnu en fantastisk bog fra denne dygtige forfatter! Jeg er så utålmodig efter at få fat i anden bog i serien! Kan slet ikke vente, det kan ikke gå for langsomt. - Bogen modtog jeg af forlaget FOXY, ( et forlag under Tellerup ) og af Pernille, så tusind tak til dem. Læs anmeldelsen her.
 3. Bedre. Skrevet af Carey Heywood. - Helt klart den bedste bog jeg har læst af denne her forfatter, og jeg har nu læst en god del bøger fra hende af! Den rørte mig virkelig inderst inde, og hvis hun fortsætter med at skrive så rørende bøger, ender jeg med et overforbrug af kleenex. - Bogen er modtaget fra Palatium Books, så tak til dem!Læs anmeldelsen her.
 4. Lejlighed til deling. Skrevet af Beth O`leary. - Morsom bog, jeg grinte mange gange under den læsning, men alligevel tog forfatteren også seriøse emner op og formåede at gøre bogen både seriøs og sjov, og i den perfekte mængde af begge emner. - Bogen er modtaget af HarperCollins Nordic. Tak! 
 5. Evigt Liv #1, Førstelivet. Skrevet af Gena Showalter. - Fantastisk bog, med en virkelig spændende univers, jeg blev virkelig fanget af bogen og dens handling da jeg først fik hoved og hale i hvad der lige foregik, gjorde jeg altså først efter et par kapitler, det må jeg nu indrømme. Men helt sikkert en serie jeg skal læse videre på! - Bogen her er også modtaget af HarperCollins Nordic. 
 6. Tilstå. Skrevet af Colleen Hoover. - Første bog jeg læser af denne forfatter, men jeg forstår nu hvorfor hun er så populær. Jeg faldt for hendes skrivestil med det samme, og kunne slet ikke få nok. Jeg slugte det ene kapitel efter det andet, og nød virkelig hver en side! Ikke sidste bog jeg læser af hende. - Tak til Lindhart og Ringhof for bogen!
 7. Lille toværelses lejlighed med potentiale. Skrevet af Camilla Davidsson. - Som sådan en udmærket bog, men jeg synes desværre den mindede alt for meget om hendes serie om den unge Emma fra Stockholm. Jeg synes hun tog rigtig mange af de samme emner til denne her bog som hun brugte i den serie. Men jeg nød alligevel bogen, men det vil i kunne læse mere om i den kommende anmeldelse. - Tak til Palatium Books igen!
 8. Historien om os. Skrevet af Renèe Carlino. - Så smuk en bog! Jeg blev virkelig rørt under læsningen, og kunne slet ikke slippe den før jeg var færdig. Tror det tog mig omkring 5 timer at læse den, synes det var en smuk fortælling, men også ret barsk, den kvindelige hovedperson havde haft en hård barndom, det havde den mandlige også, men vi så det fra den kvindeliges syn. - Tak til Peoples`s Press for bogen! 
 9. Hilsen fra Båstad. Skrevet af Jenny Fagerlund. - Slet ikke en bog der faldt i min smag. Den kvindelige hovedperson kunne jeg slet ikke døje, hun var direkte ulidelig. Og så hendes kæreste pissede mig da helt af. Men den fik 3 stjerner, fordi jeg synes forfatteren havde fat i et interessant plot, men bare ramte lidt ved siden af med personerne og deres handlinger til tider, sådan var det hvert fald efter min mening. - Og endnu et tak til Palatium Books. 
Det var så alle månedens læste bøger! Jeg håber på mange flere i næste måned.
Har i fået læst nogle gode bøger?! Kommenter dem endelig! :-)

03.07.2019

Tbr - Juli 2019.

Tbr for Juli måned.

Så er Juni slut, og vi er gået ind i Juli måned! Og derfor er det jo også tid til en ny Tbr.
Jeg har fået sommerferie, og det har jeg lige til 12 August, hvor jeg begynder på skole igen, hvilket jeg glæder mig meget til.
Men altså, jeg har ikke de helt vilde ferie planer, jeg skal bare slappe af, være sammen med familien og læse en helt masse bøger, og nok også se en masse serier! 
Derud over bliver jeg også 20 år i Juli, sikke gammel jeg bliver, synes næsten lige jeg er blevet 19, tiden går godt nok stærkt. 
Men derfor kommer der faktisk også en Giveaway her på bloggen, jeg deler den på min fødselsdag den 9 Juli, hvilket i nok har set hvis i også følger mig på instagram! 
Men nok om det lige nu, trods jeg har ferie og helt sikker skal læse en masse gode bøger, har jeg lige nu kun valgt 5 bøger til min Tbr, og det alle bøger jeg er virkelig spændt på at gå igang med! 

Jeg vil med det samme sige tak til alle forlagene for de anmeldereksemplarer de nu har tilsendt. 

Flamingo: https://flamingobooks.dk/
Peoples’s Press: https://peoplespress.dk/ 1. Nu er vi jo et par dage inde i juli, og jeg er derfor igang med månedens første bog, som er - Alvina, skyggesøstre. - Som jeg vil sige er lidt af en form for krimi? Er ikke helt sikker, men den er hvert fald vildt spændende, og jeg har virkelig svært ved at slippe den til tider. Tak til Peoples`s press for bogen! 
 2. Anden bog jeg har planer om at gå igang med, og tænker det bliver efter Alvina, det er - Hot mess. - En lidt kortere bog. Jeg var så heldig at få den rigtig billigt, hvilket var meget heldigt da jeg virkelig ikke havde meget tilbage på kontoen da jeg købte den, har længe gerne villet læse den, så glæder mig virkelig nu! 
 3. Der efter tænker jeg at jeg vil gå igang med en lidt tykkere bog, og det er - After #2, tvivlen. - Som jeg er sygt spændt på! Jeg var helt vild med første bog i serien, da den overraskede mig ekstremt meget, så jeg er virkelig spændt på hvad der vil ske her i anden bog nu! 
 4. Efter After, har jeg planer om at gå igang med - Forpligtelser af Simona Ahrnsted. - Det er den første bog jeg læser af denne forfatter, så er ret spændt på om hendes skrivestil falder i min smag! Og lige nu venter jeg så godt nok på den kommer med posten, men tænker den er landet ved mig til den tid. Og tak til Flamingo for bogen! 
 5. Sidste bog på min liste, er - Fandom, af Anna Day. - Som jeg var så heldig jeg faktisk kun behøvede at betale fragten for. En anden blogger ville gerne af med den, og jeg har et stykke tid nu rigtig gerne villet læse den, da jeg synes den lyder ret interessant, så det håber jeg nu også den er! 

Dette er min liste over 100% planlagte bøger jeg skal læse i Juli måned, men om det nu bliver i lige den rækkefølge er jeg ikke helt sikker på, det nok lidt an på hvad jeg føler for! 
Men jeg må nok sige, jeg har ikke læst meget fantasy på det seneste, måske skulle jeg få fundet noget frem igen! Smid gerne nogle forslag til nogle gode fantasy bøger! 

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...