29.08.2018

Anmeldereksemplar: Næslandet #2 - Vinterkrigens ofre.

Næslandet.

Titel: Næslandet #2 - Vinterkrigens ofre.

Forfatter: Eva Egeskjold.

Forlaget: Andersen & Vig.

Udgivet: 10/06-2014.

Antal sider: 510.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!Krigen.

Med et brag gik døren i bag hende, og hun modstod fristelsen til at vende sig om. Hendes mave var i oprør, og hun knugede hårdt om sværdskæftet, mens hun stirrede på ham.
Dagdrømmeren slog smæld med tungen og rystede på hovedet inde i kappens hætte. Han spyttede på gulvet og skrev videre uden at se op.
"Det kan du ikke bruge til noget her," hvislede han.
Hun rynkede brynene.
"Sværdet," sagde han blot.
Hun betragtede gåsefjeren i hans hånd. Spidsen krattede mod pergamentet, som ville den tilføre det mest mulig smerte. Så gispede hun, da hun fik øje på hans hænder, der var den eneste synlige del af hans krop.'


Jeg har nu fået læst anden del af Næslandet, og jeg må sige jeg er helt vild med den. Fra start af forbliver den her fortælling om Oona spændende og dragende. Fra første side af er jeg fanget, og jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig, for hvad ville der ske?

Anden bog her i serien starter sådan set fra hvor den anden sluttede på en måde. Jeg vil ikke sige den direkte starter fra lige hvor den sluttede, men med et par dages mellemrum fra hvor vi sidst fulgte Oona, og jeg må sige allerede fra starten af er det interessant at se hvad der vil ske, for Oona har det ikke særligt godt her i starten af bogen, hun har feber og en masse ubehagelige smerter i kroppen, men ingen har rigtigt nogen forklaring på hvad der er galt med hende. 
Oona er en speciel pige, jeg kan virkelig godt lide hendes gåpåmod, selv hun har sine nedture igennem bogen, så formår hun alligevel at kæmpe og vise at hun brænder for at denne her profeti skal lykkes og at alle kan leve i fred og kunne være til uden at frygte hverdagen. Oona er hvert fald en jeg er kommet til at holde meget af selv om jeg stadig er skeptisk over hvor hurtigt hun nogle gange bare acceptere tingene som de er. 
I første bog mødte vi jo faktisk begge prinserne, Mark  og Sigmon.
 Sigmon hørte vi dog mest først til i slutningen af bogen, men det ændre sig dog en helt del i anden bog. Han bliver en større del af handlingen og jeg må sige jeg faktisk synes rigtig godt om ham, jeg glæder mig hvert fald helt vild til at lærer ham endnu mere at kende i tredje bog. 
Mark er også en person vi der var en stor del af første bog, men efter han og de andre mænd ikke slap ud med Oona i første bog da de skulle redde prinsessen, så var han faktisk ikke så stor en del igen. Men jeg kan dog stadig rigtig godt lide ham, han er en virkelig sød fyr. Jeg glæder mig til at læse mere om ham.
Jeg vil sige den er ikke som sådan letlæselig. Sproget er okay let, men der er super meget tekst på siderne, og det gør den er lidt længere om at komme igennem, og så den ret så tyk. 
Kapitlerne er ikke for lange eller for korte, det er sådan set lige til pas, og så kan jeg godt lide det skifter lidt mellem forskellige personer og ikke kun Oona, det gør det hele lidt mere spændende at få en anden end Oonas synsvinkel at se.  
Alt i alt er jeg vild med bogen, og anden bog her var virkelig spændende, og jeg var vild med alle de her fede detaljer der var tilføjet, det gjorde det hele så meget lettere at forstille mig mens jeg læste om deres krig, rejse og opgaver igennem bogen.
Den kan helt klart anbefales til jer der kunne lide den første i serien, og til jer der er til fantasy og spænding. 


Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

28.08.2018

Anmeldereksemplar: Sjælemærket.

Sjælemærket.

Titel: Sjælemærket.

Forfatter: Camilla Schack.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet:07/11-2014.

Antal sider: 306

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!Mærket.

Et sted i mørket lurer en fjende med en sjæl opslugt af had og med magten til at tilintetgøre det eneste, der er værd at kæmpe for: kærligheden.
Det er ikke jubelskrig, der fylder det lille hjem, da den 17-årige Vida får besked på at pakke sine ting, for at flytte med sine forældre til USA. At starte på en frisk, på en ny skole med nye kliker og venner, er langt fra de forestillinger, hun havde om fremtiden. Da et frygteligt mareridt efterlader et rundt mærke mellem hendes kraveben, er der så overhovedet en fremtid at se hen imod?
Selvom venskaber blomstrer, og øjnene på den mystiske fyr, Alex, bringer smilet tilbage, er der mørke skygger, der truer med at ødelægge alt.

Uddrag af bogen:

”Dig … Hvad laver du her?”
Jeg var helt fortumlet og anede ikke, hvad jeg skulle svare. ”Øhh, jeg, øh, har fået arbejde her.”
Han klemte øjnene sammen og så direkte på mig. Det var, som om han prøvede at afgøre, om det virkelig var sandheden. Så løsnede han op og studerede mig nærmere. Hans øjne faldt med det samme på mit mærke mellem kravebenene. Jeg kunne ikke helt afgøre, om han virkede skræmt eller følte væmmelse. Uanset hvilke følelser det fik frem i ham, var det ikke rart. Jeg løftede uden at tænke over det hånden op og skærmede for mærket. Hans øjne veg ikke bort fra mig, men fandt i stedet mine øjne.
Jeg har nu fået læst Sjælemærket, og den var faktisk okay god, jeg havde dog en del imod slutningen og nogle små detaljer ved hende Vida som er hovedpersonen. 

Fra start af er bogen faktisk super god, den starter stille og roligt ud med vi lige får et lille overblik over hvor sur Vida faktisk er over hun skal flytte, og vi ser hende meget kort med hvordan hun er med sine venner i Danmark. 
Men da vi når til slutningen sådan de sidste 50 sider ca, begyndte jeg at blive lidt skeptisk, Vida opføre sig lidt for umoden til min smag, og jeg synes den måde der bliver reageret og handlet på er en smule overdrevet og det tabte mig lidt, også synes jeg ligesom bare ikke rigtigt handlingen var helt slut, jeg følte godt der kunne være tilføjet en to´er, eller 100 ekstra sider til bogen. 

Vida synes jeg faktisk okay om, hun er sød, fornuftig og flittig. 
Hun var super interessant at følge igennem bogen. Jeg kunne godt lide hendes væremåde det meste af tiden, men jeg synes ligesom også lidt efter hun møder ham her Alex, så render hun sådan lidt rundt med hovedet under armen. Hun er ikke helt så vågen og er lidt i en Alex tåge. Det synes jeg er lidt trist, for jeg synes virkelig bogen her har et super fedt emne, og hvis bare den der Alex tåge var drysset lidt ned og lidt mere af det her sjæle noget, så ville den havde været perfekt. 

Jeg vil sige bogen er super letlæselig, sproget er forståeligt og flydende. Jeg følte ikke på noget tidspunkt jeg ikke forstod hvad der skete, og der var massere af detaljer med til at gøre det hele lidt mere livagtigt for mig i billeder. 
Kapitlerne er lige tilpasse, og kunne godt lide det her med at når det ene kapitel sluttede, så startede det egentlig ofte med at de andet startede der fra igen. 
Igen handlingen var fed, men hvis der havde været mindre Alex tåge, og en lidt mere moden slutning, så havde den fået den sidste stjerne og været perfekt.

Men jeg vil da klart anbefale denne bog hvis i læsere er til noget interessant sjæle fantasy, ung kærlighed og spænding. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

26.08.2018

Anmeldereksemplar: Fire folk #2 - Malstrøm.

Malstrøm.

Titel': Fire folk #2 - Malstrøm.

Forfatter: Louise Roholte.

Forlaget: Mellemgaard. 

Udgivet: 09/07-2018.

Antal sider: 210.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!Øen.

Det viser sig hurtigt, at det ikke kun er foråret, øen gemmer på, for sne og frost har også fordrevet folkene fra bjergene og ørkenen. 
De har allerede etableret sig, da søfolket og skovfolket trækker deres flåder op på stranden, og de nytilkomne bliver hårdhændet gennet mod midten af øen, hvor et nyt mareridt tager sin begyndelse. Ivalus verden skælver, da hun forstår, at de andre folk er lige så virkelige, som hun er, og hun møder en ondskab, som hun ikke troede fandtes. 
Samtidig bliver hun klar over, at friheden er det mest dyrebare, hun har, da den bliver taget fra hende, og hun er villig til at ofre alt for at vinde den tilbage. 
Det er dog ikke alle, der deler den indstilling, og hun og Anfred skal forholde sig til interne magtkampe og forræderi, mens de har en konstant dødstrussel hængende over deres hoveder Jeg har nu fået læst anden bog i Fire folk serien, og jeg må sige den levede da op til de forventninger jeg nu havde, og faktisk lidt mere til. 

Første bog i serien sluttede jo af med de kom over på den her ø der ikke var ramt af den evige vinter, men desværre var Ørken og Bjerg folket kommet først, og har derfor taget Søfolket og Skovfolket til fange nu. 
Og det er jo så derfra anden bog starter, vi følger Anfred og Ivalus flokke og finder ud af hvor de bliver ført hen. 

Jeg synes fra start af det er interessant af følge begge flokkenes synsvinkler, og hvordan de ender med at blive behandlet, hvordan de lærer hinanden at kende, og meget mere. 
Nu vil jeg jo ikke afsløre for meget af hvad der sker i anden bog.

Ivalu var en person jeg godt kunne lide i første bog, hun er moden, stædig og selvstændig. Og det er hun egentlig også her i anden bog, selv om de er blevet fanget af ørken og bjerg folket, formår hun på en eller anden måde og forholde sig positiv på sin helt anden måde.
Og det samme gør Anfred. 
Jeg synes fortsat rigtig godt om disse to personer. 

Her i anden bog synes jeg også lidt at de andre personer i bogen træder lidt mere frem, og ikke bare er ekstra personer i bogen, vi høre ligesom lidt mere fra dem, og det synes jeg er super fedt, for de er altså også nogle interessante personer. 

Alt i alt synes jeg fortsat at det her er en interessant serie, og jeg vil glæde mig til at læse videre når tredje bog bliver udgivet. 
Om Søfolket og Skovfolket bliver sluppet løs, stikker af, eller andet, ja det må i jo læse bogen for at finde ud af. 
Det hvert fald en serie jeg kan anbefale jer læsere der er til den her genre og til korte bøger. 
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

21.08.2018

Anmeldereksemplar: Fortællinger fra døden #2 - Døden lyver aldrig.


Døden lyver aldrig.

Titel: Fortællinger fra døden #2 - Døden lyver aldrig.

Forfatter: Katja L. Berger.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 06/09 - 2018.

Antal sider: 370

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!Dommedag. 

"En gang før har jeg vidst, at jeg skulle dø. Og det skete virkelig. Jeg døde. Og så alligevel ikke. På en eller anden sær måde endte jeg i dette efterliv, hvor døden føltes mere levende, end livet selv nogensinde havde gjort det. Og på den måde levede jeg igen."

Dommedag er på vej, og Raven og Zeph må kæmpe mod både levende og døde for at standse den. En ældgammel profeti sætter dog alting i svingninger, og Raven må drage videre mod Hades.
Men hvad gør en sjælehenter, når Underverdenens hersker er besat af jalousi, ingen taler sandt, og fjender bliver til venner? Raven må endnu engang lære at navigere i lyset og mørkets skyggesider, når Helvede og Himlen tørner sammen, og intet er, som det ser ud til.Jeg har nu fået læst anden del i trilogien - Fortællinger fra døden - af forfatter Katja L. Berger. Og jeg må sige den overgik virkelig alle mine forventninger.
Jeg hører ofte mange læsere sige at anden bog ofte er den værste i en serie, men jeg vil faktisk sige at lige præcist denne to´er er bedre end den første i denne serie. 
Jeg var vild med den første bog i serien, men to´eren her, fangede mig bare dobbelt så meget. 

I første bog møder vi jo Raven og følger hendes start på efterlivet som sjælehenter. Men andre sjælehentere forsvinder, og der bliver snakket om at dommedagene er tættere på. Og at Raven er en helt anden end hun virkelig tror. 
Derud over møder vi også Zeph i første bog, og vi læser også fra hans synsvinkel til tider i første bog. 
Derud over sluttede første bog super spændende, og det jo sådan set også der anden bog starter fra.

Der skete meget i første bog, men jeg vil nu også sige der skete en hel del i anden, dog uden at det blev for meget og urealistisk. 
Jeg har aldrig læst en bog der minder om denne her bog som Katja L. Berger har skabt. 
For mens vi følger Raven, Zeph og Dahlia, så møder vi også - Gud, Lucifer, døden og Livet. - Og selv om vi jo ved at lige præcist de personer er nogle der styre lidt det hele, så har forfatteren fremvist dem som "mennesker" og ikke guder der er fornemme og uopnåelig. De joker og opføre sig faktisk menneskeligt. Og det vil jeg sige er et stort plus, og en smule komisk til tider.

Raven er stadig sig selv, stædig, modig og betænksom over for andre. Hun ændre sig faktisk ikke, og det synes jeg nu er rart, for jeg kan godt lide hende som hun er. 

Alt i alt synes jeg faktisk rigtig godt om den her serie, der sker hele tiden noget. Den bliver aldrig kedelig, og selv om den faktisk indeholder så tris+t et emne som døden, og dommedag, så er der simpelhent så meget humor med at det er en sjov bog. 
Sproget er let, og forståeligt. Og jeg følte ikke på noget tidspunkt jeg ikke kunne følge med. 
Kapitlerne er ikke alt for lange, og heller ikke for korte, det er lige tilpas. Og så skifter de meget mellem - Raven, Zeph og Dahlia. - Som gør det hele meget mere spændende. 
Bagerst i bogen er der også et personregister, så hvis man er i tvivl om hvem der er hvem kan man læses det der, men der kan også være lidt spoiler med i den hvis man læser den før man begynder på bogen.

Så jeg vil varmt anbefale denne serie til jer læsere der er til det her lidt dystre fantasy emne, og massere af humor. 
Jeg skal hvert fald med sikkerhed læse videre når den sidste bog i trilogien udkommer. 


Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

19.08.2018

Anmeldereksemplar: Jeg er faret vild.

Jeg er faret vild.

Titel: Jeg er faret vild.

Originalt titel: I have lost my way.

Forfatter: Gayle Forman.

Udgivet på dansk ved: Gyldendal.

Udgivet på dansk den:18/06-2018.

Antal sider: 271.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!


Jeg er faret vild.

Med sin nye roman JEG ER FARET VILD giver Gayle Forman sine mange fans præcis det, de forventer, samtidig med at hun går nye veje med en dybere historie, som tager alvorlige problemer under behandling.
De tre hovedpersoner, Freya, Nathaniel og Harun, slås med så forskellige problemer som pres over at skulle performe og fremstå perfekt, en familie, som ikke vil acceptere homoseksualitet, og at være hjemløs og forældreløs efter en frygtelig ulykke. 
Imod alle odds finder de sammen, tilbringer en hel dag sammen og deler deres bekymringer, indtil de til sidst finder en måde at hjælpe hinanden videre. 
Sødmen og de rørende historier, Forman er kendt for, kombineres her med en ny dybde og aktualitet.


Da jeg først satte mig med denne bog var jeg spændt på at se hvad den ville indeholde. Og jeg må sige jeg er faktisk ret imponeret over Gayle Forman´s skrivestil, og den fangede mig faktisk selv om man da godt kan sige det er lidt triste ting de her hovedpersoner er blevet udsat for igennem deres opvækst. 

Jeg kunne faktisk rigtig godt lide den måde bogen er bygget op på, for vi læser den i flere synesvinkler, fra både Freya, Nathaniel, og Harun, og jeg følte på intet tidspunkt jeg var i tvivl om hvems syn jeg læste fra.
Men derud over læser vi faktisk også bogen i nutid og datid. 
Når i læser i nutid, så følger vi faktisk kun de tre personer sammen over et døgn. 
Men når vi skifter til datid, så ser vi minder fra deres opvækst, hvordan de hver og sær måske har mistet eller fået noget igennem livet. 
Og det må jeg sige jeg faktisk var ret vild med, det gjorde at jeg hurtigt begyndte at holde af dem alle tre. 

Sproget er let og flydende og jeg følte på intet tidspunk behovet for at gå tilbage og genlæse noget. 
Jeg synes virkelig godt om at der er en masse detaljer med omkring deres liv, omgivelser og opførsel, og følte virkelig jeg kunne leve mig ind i fortællingen og følge jeg fulgte dem på sidelinjen. 
Så jeg skal da helt klart have læst mere af den her forfatter i fremtiden. 

Jeg vil hvert fald kunne varmt anbefale denne her skønne bog til jer læsere. 

Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

18.08.2018

Anmeldereksemplar: Næslandet #1 - Legenden om Querqus skjoldet.

Næslandet.

Titel: Næslandet #1 - Legenden om Querqus Skjoldet.

Forfatter: Eva Egeskjold.

Forlaget: Andersen og Vig.

Udgivet: 10/06-2014.

Antal sider: 345.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!
Legenden.

"Jeg burde have vidst det," hvislede Lucili, og i det samme angreb hun ham uden så meget som at flytte en fod. 
Hun rakte en arm ud mod ham i en lynhurtig bevægelse og krummede sin hånd så hårdt sammen, at hendes næsten kødløse fingre stak gennem håndrodens knogler. 
Dolomedes stivnede og greb sig til brystet, hvorefter han sank i knæ. "Nå!" skreg Lucili hånligt, "kan du mærke dit middelmådige troldmandshjerte krympe?! Kan du mærke det vrides og tømmes for blod? Det blod, som langsomt svinder til fordel for insektets saft! Jeg skal tømme det for den sidste rest af menneskelighed, og du vil blive et væsen i min magt!"
hylede hun triumferende, og Dolomedes skreg et skrig mod himlen, som fik det til at løbe koldt ned ad Oonas ryg.
Jeg har længe gerne villet læse Næslandet serien, men har bare ikke haft tiden eller fået gjort det, men nu har jeg endelig fået læst første bog ud af de fire der der i serien, og gud hvor er jeg altså fanget af den nu. 
Jeg havde forventninger til den ville være god, men den overgik altså virkelig dem alle sammen og var meget bedre end forventet. 
Der var dog en lille ting der irriterede mig en smule. 

Fra start af er bogen faktisk spændende og fangede mig med det samme. 
Vi følger jo den unge Oona, og jeg synes faktisk hun er utroligt spændende at følge. 
Dog synes jeg hun hurtigt acceptere sin skæbne og ikke rigtigt stiller spørgsmål til den. Jeg ville nu gerne have set bare en smule modstand, hun er trods alt kun 14 år, og den skæbne hun har virker altså en smule brutal og hun er jo stadig meget ung. 
Dog hvis vi ser bort fra hun acceptere sin skæbne lidt for hurtigt efter min mening, så hun faktisk en rigtig skøn pige, hun er egentlig ret stædig og målrettet og det kan jeg nu ret godt lide. Og så bekymre hun sig også om andre end sig selv, og det gjorde jeg begyndte at holde af hende i løbet af bogen, og jeg glæder mig meget til at følge hende videre i den næste bog.

Jeg synes at handlingen er utroligt spændende. Og selv om der går lidt tid før den sådan rigtigt går igang, så synes jeg altså starten også er virkelig god, for vi kommer til at lærer de forskellige lidt bedre at kende. Og det altså en ting jeg sætter pris på, for det gjorde jeg bare bedre kunne forstille mig det hele. 
Og så jeg altså imponeret over det her univers som Eva Egeskjold har fået skabt, og jeg glæder mig virkelig til at læse mere omkring det i de næste par bøger. 

Sproget vil jeg egentlig sige er okay let, jeg følte ikke jeg havde svært ved at følge med.
Dog var jeg lidt irriteret over at skriften var så lille og at der ikke var meget mellemrum mellem ordne, det gjorde desværre jeg var lidt længere om at komme igennem bogen. 
Dog gjorde den spændende handling at det var lidt lettere at komme igennem den. 
Kapitlerne skifter meget mellem at være korte og lange, og så synes jeg ofte de sluttede spændende og derfor måtte jeg bare læse videre for at finde ud af hvad der jo ville ske. Kapitlerne skifter også engang imellem mellem flere end kun Oona. 
Forreste i bogen er der også et super lækkert kort, jeg har siddet mange gange og beundret det nu, og vil sige det var virkelig også en stor hjælp til at finde rundt i hvor man befandt sig. 

Jeg kan hvert fald varmt anbefale denne her bog til jer læsere der er til ungdom, spænding og massere af fantasy. Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

17.08.2018

Nye bøger i Juli 2018.

Nye bøger #1. 

Jeg spurgte i Juni måned på Instagram, om der kunne være interesse i at jeg begyndte at lave indlæg her på bloggen omkring de nye bøger jeg modtager i løbet af måneden. 
Og der var flere der godt kunne tænke sig at jeg begyndte på det. 

Derfor tænkte jeg at jeg ville starte fra Juli måned af med at begynde at lave sådan et indlæg hver måned omkring de bøger jeg nu har modtaget, og hvor man eventuel kan købe den hvis der er interesse i nogle af dem. 
Jeg modtog i alt 13 bøger i Juli måned. Det er både anmeldereksemplarer, og fødseldags gaver listen indeholder. :-)

Jeg modtog - De 7 Synder - Af Katja L. Berger i Juli måned, Det var faktisk en super godt bog, som jeg også fik læst i Juli, og min anmeldelse på den vil i kunne finde ved at bruge linket her: De 7 synder anmeldelse.
Jeg siger mange gange tak til Katja for anmeldereksemplaret.
I kan købe bogen på Saxo, og selvfølgelig også andre boghandler osv. Køb her.

Jeg havde jo fødseldag i Juli måned, og der fik jeg også bøger i gave af mine forældre og min lille søster, alle sammen nogle bøger som jeg har ønsket mig et godt stykke tid nu. 
Jeg fik af min lillesøster - Et rige af torne og Roser, af forfatteren Sarah J. Mass, - Som faktisk er en forfatter der har udgivet nogle andre bøger som jeg er ret så vild med. Jeg har også i Juli måned fået læst den bog da jeg løb tør på læsestof på min ferie med familien, og derfor begyndte på den.
Køb her.

Af min mor og stedfar fik jeg - Nøglens vogtere trilogien som er skrevet af Lene Dybdahl - Dette er også en serie jeg har haft mine øjne på i et godt stykke tid, men bare ikke har fået skaffet og læst da der har være så mange andre bøger også. Men nu har jeg den, og den skal da også læses i løbet af dette år. Køb her.

Derudover modtog jeg også tre bøger fra Mellemgaard forlag til anmeldelse. Og det var - Evig vinter og Malstrøm af forfatter Louise Roholt, som begge også blev læst i Juli måned, og virkelig er en serie jeg glæder mig til fortsættelsen på. Derudover modtog jeg også Sjælemærket af Camilla Schack, som jeg også længe har villet læse, den lyder ret så spændende, så jeg håber den kan leve op til mine forventninger. Evig vinter: Køb her.
Malstrøm: Køb her.
Sjælemærket. Køb her.

Jeg modtog også i midten af måneden de fire bøger i Næslandet serien af forfatter Eva Egeskjold, som jeg nu har læst første bog i serien af, og virkelig håber at de næste par bøger lever op til de forventninger jeg nu har fået til resten af serien. Næslandet 1: Køb her.
Jeg siger tak til Eva Egeskjold, fordi hun ville have mig til at anmelde hele serien. 

Sidste bog jeg modtog i Juli, det var - Fortællinger fra døden #2, Døden lyver aldrig. - Som også er skrevet af Katja L. Berger. 
Det var virkelig en fortsættelse jeg havde glædet mig til, og jeg må sige den levede virkelig også op til mine høje forventninger. Da bogen jo ikke udkommer før den 6 September, kan den jo ikke købes endnu. :-)


Det var så de bøger jeg modtog i Juli måned, alle nogle gode bøger og nogle jeg glæder mig til at læse eller at genlæse i fremtiden. :-) 

15.08.2018

Anmeldereksemplar: Carve the Mark #2 - Delte skæbner.

Delte Skæbner.

Titel: Carve the Mark #2 - Delte skæbner.

Originalt titel: Carve The Mark - The Fate divide #2.

Forfatter: Veronica Roth.

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 20/06-2018.

Antal sider: 440.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!


Delte skæbner.

Cyra og akos liv er bestemt af de skæbner, som oraklerne så ved deres fødsel. Når først skæbnerne er udtalt, er de uomgængelige. 

Akos er forelsket i Cyra – til trods for sin dystre skæbne, der siger, at han skal dø for Cyras familie. Og da Cyras far, Lazmet Noavek – en hjerteløs tyran, som alle troede var død – genvinder den shotetiske trone, er Akos sikker på, at hans liv snart er slut. 

Da Lazmet udløser en grusom krig, er Cyra og Akos desperate efter at bremse ham for enhver pris. For Cyra kan det betyde, at hun må dræbe den mand, der måske – måske ikke – er hendes far. Og for Akos, at han må ofre sit eget liv. Men selv uomgængelige skæbner kan gemme på de mest uventede hemmeligheder, og Cyra og Akos bliver tvunget ud i umulige valg …
Jeg har nu fået læst anden og sidste del i Carve det Mark serien af Veronica Roth, og jeg var synes egentlig at bogen var okay god, jeg synes hvert fald den var bedre end den første i serien.

Jeg synes i første bog havde jeg svært ved at falde helt ind i historien, fordi der manglede noget energi og liv over de her personer vi følger. Desværre synes jeg også engang i mellem den i anden bog mister lidt af energien og bliver lidt tør til tider, dog ikke i hele bogen, eller en stor del. 
Desværre synes jeg også engang i mellem af forfatteren har fået forhastet lidt af tingene, og ville derfor lidt have ønsket mig at forfatteren havde lavet denne serie om til en trilogi istedet for en duologi. 

Jeg kunne rigtig godt lide både Cyra og Akos i første bog, og det ændre sig ikke rigtigt her i anden bog, dog er jeg engang i mellem irriteret over at de ikke er særligt gode til at udtrykke sig over for hinanden og får misforstået en del. 
Dog vokser de også lidt igennem bogen, og bliver mere og mere modne, selv om de ikke kommunikere så godt hele tiden.

Selve handlingen i den her serie er spændenede og jeg blev da ret fanget de meste af tiden. Jeg synes det var interessant at høre om de forskellige planeter og de her stømevner de forskellige har. Jeg vil også sige det var interessant at høre om de her orakler, og deres holdninger til skæbner og livet. 

I første bog følger vi kun Akos og Cyra, men i anden bog her har forfatteren tilføjet Akos søster Cisi og hans bror Ejisha´s synsvinkler, jeg ville dog havde ønsket at der havde været flere omkring Akos bror, han var interessant og jeg ville godt have vidst mere om ham. 

Sproget er egentlig også okay endnu, men nogle gange synes jeg godt det kunne virke lidt tørt og tungt, det var dog lettere at komme igennem den når det var spændende. 
Jeg synes også det hjalp lidt når de skiftede mellem de forskellige, dog synes jeg desværre Cisi´s kapitler var lidt kedelige og tørre. 

Alt i alt vil jeg egentlig sige serien var super god, jeg manglede desværre bare lidt energi og liv engang imellem. 
Og jeg vil klart anbefale og give denne serie en chance.


Bogen er tilsendt til anmeldelse af forlaget og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

13.08.2018

Wrap up Juli måned.

Wrap up for Juli.

Juli måned er nu slut, og det betyder der skal laves en Wrap up. 
Jeg har desværre ikke fået læst særlig meget her i Juli måned, jeg nåede faktisk i alt kun at læse 8 bøger, det er ikke meget i forhold til hvad jeg normal læser om måneden. 
Jeg lavede jo en Tbr for Juli måned, men jeg har desværre ikke fået læst dem alle på listen, jeg har dog besluttet at de to bøger jeg ikke fik læst i Juli, dem vil jeg få læst i August. 

Jeg var i Juli måned også en uge på Samsø, og der havde jeg faktisk kun taget en enkel bog med, for jeg tænkte jeg hellere måtte bruge noget tid med min familie nu hvor vi alle fire var samlet. 
Dog var den hurtigt læst.
Men mens vi var på Samsø havde jeg dog også fødselsdag, og det var lige med flere bøger, så selv om den jeg havde med var hurtigt læst, fik jeg også begyndt på en ny, den blev dog først læst færdig da jeg kom hjem. 

Men ja Juli måned blev til 8 hele bøger, og en enkel jeg begyndte på men ikke nåede at blive færdig med, men dog regner med at blive færdig med i August måned. 
Så i alt blev det til ca 2700 sider i alt i Juli måned. :-)
Bogen jeg begyndte på, men ikke blev færdig med, det var - Fortællinger fra døden #2, døden lyver aldrig. - Men den regner jeg jo med at læse færdig i August. 


  1. Jeg fik i starten af måneden startet på Carve the Mark serien af Veronica Roth. Jeg var egentlig ret vild med den første bog, og jeg vil da helt sikkert gerne læse mere af den forfatter på et tidspunkt. Og jeg vil lige sige tak til forlaget Alvilda for anmeldereksemplaret. Link til anmeldelse: Carve The Mark 1.
  2. Efter Carve the Mark 1, læste jeg anden bog i serien, og skal jeg være ærlig synes jeg anden bog var bedre end den første. Denne bog var også et anmeldereksemplar, så igen tak til Alvilda.
  3. Min tredje bog i Juli måned blev den bog jeg tog med mig til Samsø, og det var Vildledt af Linda G. Jeg havde længe gerne villet læse den bog, men havde bare ikke fået gjort det, men nu var jeg så heldig at forlaget Leatherbound ville sende mig et eksemplar til anmeldelse. Og det var faktisk en super god bog!Link til anmeldelse: Vildledt
  4. Jeg fik også endelig læst - Et rige at torne og roser - af forfatter Sarah J Mass. Jeg var vild med den! Og kan med sikkerhed sige at det en serie jeg skal læse videre på når jeg får tid! Dette er dog ikke en bog jeg har anmeldt. 
  5. Da jeg kom hjem fra Samsø af lå der sørme to bøger i postskabet til mig fra Mellemgaard forlag, som indeholdte Evig vinter og Malstrøm som er de første to bøger i Fire folk serien. Og jeg har også fået læst begge bøgerne, og jeg glæder mig virkelig til tredje bog! Jeg har dog kun fået smidt en anmeldelse op på bog et, men der vil snart komme en på anden bog også. Link til anmeldelse: Evig vinter.
  6. Jeg fik også læst - De 7 Synder af forfatter Katja L. Berger - Da jeg kom hjem fra Samsø, og jeg må sige det var faktisk en super godt bog, den var bedre end jeg havde forventet. Tak til Katja for at sende mig bogen. Link til anmeldelse: De 7 synder.
  7. Sidst fik jeg også læst første bog i Næslandet serien. Jeg var så heldig at vinde den første bog, men Eva Egeskold var så skøn og tilbyde mig alle fire bøger da hun så jeg var bogblogger. Og jeg takkede jo selvfølgelig ja tak. Og det virkelig en serie jeg glæder mig til at læse videre på!

Det så alle de bøger jeg fik læst i Juli måned, det var ikke mange men det var da nogle gode bøger. Dog håber jeg at August bliver en lidt bedre måned. :-)

I er velkommende til at kommentere i kommentar feltet hvis i har nogle forslag til bøger jeg kunne læse. :-)

10.08.2018

Anmeldereksemplar: Evig Vinter.

Evig Vinter.

Titel: Fire Folk #1 - Evig vinter.

Forfatter: Louise Roholte.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: 28/02-2018.

Antal sider: 160.

Antal stjerner: 3,5/5 stjerner.


Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak!
Vinter.

En evig vinter har sænket sig over skovene, og Ivalu og hendes flok lider i kulden, mens de forsøger at finde føde i det golde landskab. 
De er ved at miste troen på, at foråret vil komme, og de skal tage stilling til, om de vil risikere at dø af sult i de skove, de holder så meget af, eller om de skal forlade dem i håbet om at finde et sted, der vil behandle dem mildere. 
Sne og frost har også begravet fiskene under en tyk dyne af is ved søerne, hvor Anfred bor med sin flok. Fiskene kan ikke flygte, men de andre dyr er draget mod nord, og flokken overvejer at tage afsked med den verden, de kender. 
De to folk beslutter uafhængigt af hinanden, at en vandring mod nord er deres bedste chance for overlevelse – ganske uvidende om, at deres prøvelser først lige er begyndt

Jeg har nu fået læst Evig vinter, og jeg synes egentlig det var en okay bog.
Desværre havde jeg bare et par tidspunkter hvor jeg følte den godt kunne have været længere, eller at den manglede en smule energi. 
Dog er det en serie jeg helt klart vil læse videre på, for jeg synes egentlig at den er super interessant.

Da jeg først begyndte på bogen, havde jeg lidt svært ved at lægge den fra mig igen, for jeg ville så gerne bare vide hvad der skulle ske. 

Ivalu lever i skovene, men den hårde vinter ser ikke ud til at stoppe forløbet, og derfor beslutter hendes flok sig for at se om de kan finde et andet sted de kan leve uden at ende med at dø af kulde og sult. 

Jeg synes egentlig Ivalu er en interessant person, hun er stærk og er der virkelig for de andre i hendes flok, og det synes jeg er fedt. 
Ivalu er hvert fald en jeg var vild med at følge på hende og hendes floks rejse efter noget bedre. 

Så der Søfolket, der følger vi Anfred og hans folk. De er også blevet ramt af den evige vinter, og ser sig derfor også nød til at rejse fra deres søer.
Jeg synes at Anfred er utroligt moden, og han er omsorgsfuld over for alle i sin flok. Anfred var hvert fald ikke svær at holde lidt af. Han er dog også en jeg glæder mig til at følge videre i næste bog.

Alt i alt synes jeg som sådan bogen er super spændende, jeg synes dog desværre bare den var lidt for kort i forhold til den handling den har, den kunne efter min mening godt have været lidt længere så at den rejse vi følger de to flokke på ikke virker så forhastet og kort. 

Sproget er let og forståeligt, jeg følte hvert fald ikke jeg ikke kunne følge med. 
Bogen er jo også kun på 160 sider, så det jo ikke fordi den er særlig lang, og jeg var derfor også færdig med den efter et par timer. 
Kapitlerne skifter mellem søfolket og skovfolket, og er hverken for korte eller for lange. 

Det her er hvert fald en bog jeg godt kan anbefale til andre læsere. 
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.09.08.2018

Anmeldereksemplar: De 7 synder.

De 7 synder.

Titel: De 7 synder.

Forfatter: Katja L. Berger.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 22/09-2016

Antal sider: 313.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak!De 7 Synder.

Før DE 7 SYNDER herskede syv guder over verden. 
Før DE 7 SYNDER levede mennesker, elvere og dværge i harmoni. 
Før DE 7 SYNDER var der intet mørke. 

Så kom DE. Og ændrede alt. 

Teenageren Kane opdager først, hvilke kræfter han bærer på, da han bliver suget ud af sin kedelige gymnasieverden og ind i et magisk univers, der er på randen af undergang. Med hjælp fra magikeren Aisha må han opfylde en ældgammel profeti, finde og besejre de syv synder og vælte mørkets konge af tronen. Men undervejs må Kane sande, at den største fjende ikke altid kommer udefra. Og er han villig til at ofre det eneste, der er mere værd end livet selv? 
Jeg har nu fået læs De 7 Synder, og jeg synes faktisk bogen var rigtig god, men denne her bog var dog en bog jeg godt kunne havde set i flere bøger, eventuel bare en enkel mere, for jeg synes nogle gange handlingen gik lidt for hurtigt på de her 313 sider, jeg kunne godt havde set der var lidt mere.

Fra start af er bogen egentlig stille og rolig, men der går egentlig ikke lang tid før spændingen begynder, og jeg bliver egentlig hurtigt fanget. 
Jeg synes dog desværre af Kane hurtigt tror på alt det her med der er en anden verden end hans og at han skal rede den fra de 7 synder, og det irriterede mig lidt. Jeg ville godt havde set ham tvivle bare en lille smule mere, end hvad han gjorde.

Kane er super sød, jeg syntes hurtigt godt om ham, jeg kunne desværre bare ikke lide det at han så hurtigt acceptere tingene og bare lader sig rive med. 
Men ser man bort fra den ting, havde jeg egentlig ikke meget at sætte en finger på der. 

Aisha var jeg faktisk ikke særligt vild med i starten, hun virkede meget bedervidene, og en smule stiv i det. Men det skal dog siges at jeg synes hun ændre sig lidt i tiden sammen med Kane, og jeg begyndte at synes lidt om hende, men blev desværre aldrig helt vild med hende. 

Jeg var egentlig ret vild med de her syv synder, for det var da lidt spændende og læse om hvordan Kane klare de ting han nu skal igennem for at rede den anden verden. 
Men igen, jeg kunne godt havde set at det var blevet lavet til en Duo istedet for en single bog. Jeg synes godt selve handlingen til bogen kunne have lidt mere indhold, og at det hele ikke gik så stærkt. 

Sproget er dejlig letlæselig og forståeligt, jeg følte ikke jeg ikke kunne følge med, eller at det skulle genlæses.
Kapitlerne er heller ikke for korte, men heller ikke for lange. De faktisk lige tilpas efter min mening. 
Handlingen er spændende, og gjorde jeg kom lidt hurtigere igennem bogen. 
Så alt i alt kunne jeg rigtig godt lide bogen, jeg kunne bare godt havde set at forfatteren havde gjort den længere eller tilføjet en bog til. 
Så jeg vil helt klart anbefale denne bog, hvis i er til fantasy og spænding. 


Bogen er tilsendt af forfatteren til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

08.08.2018

Anmeldereksemplar: VEGA #1 - Vildledt.

Vildledt.

Titel: VEGA #1 - Vildledt.

Forfatter: Linda G.

Forlaget: Leatherbound.

Udgivet: 01/09-2017.

Antal sider: 311.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlagt, 
så mange tak!
Claudia.

Da 25-årige Claudia bliver tvunget til at forlade sin fødeby, tager hun i desperation et job hjemme hos tøjvirksomheden VEGAs stenrige ejer Marc Gregersen. 
Hendes nye hverdag viser sig hurtigt at være helt anderledes end forventet, og hun bliver involveret i et spind af stærke følelser, begær, mørke hemmeligheder, løgne og forræderi.VEGA er i store økonomiske vanskeligheder, og Marc har hverken tid eller lyst til at få kærligheden helt tæt på. 
Mystikken, der omgiver Claudia, er dog meget tiltrækkende, og han må kæmpe en kamp med sig selv for ikke at lade hende nedbryde hans hårde facade.Er deres følelser for hinanden stærke nok til at kunne holde dem sammen? 
Eller vil deres hemmeligheder være en evig forbandelse, der umuliggør et forhold? Og kan Claudia vænne sig til et liv i rampelyset?Jeg har nu fået læst første bog i Vega serien, og jeg var egentlig ret vild med den, jeg synes dog bare nogle gange at de hele gik lidt for stærkt, og så var jeg ikke lige helt så vild med Marc hele tiden, det gælder dog også Claudia. 

Fra start af er jeg faktisk ret fanget af bogen. At følge Claudia var interessant, og jeg kan sige med det samme jeg glæder mig meget til at læse videre på Vega serien, for Claudia er helt klart en person jeg gerne vil vide lidt mere om. 

Claudia har en hemmelighed, men hvilken, det er afsløre jeg selvfølgelig ikke. Claudia var ikke en person jeg var lige glad for hele tiden, jeg synes hun overgav sig lidt for hurtigt når hun blev presset. Dog er hun alligevel stædig til tider, og så hun en smule flabet til tider over for Marc. 

Så der Marc, jeg var faktisk bare ikke vild med ham i starten, jeg synes han var lidt af et svin og arrogant. Men det ændrede sig dog lidt efter lidt og jeg begyndte at lære ham lidt mere at kende igennem bogen. 
Jeg bryder mig dog ikke om at han er så hurtigt til at fare op i det røde felt eller den måde han bliver på når han er sur. 
Dog var Marc faktisk den person jeg kom til at holde mest af til sidst, og ham glæder jeg mig også til at følge yderligere i næste bog.

Jeg synes dog at Claudia og Marc forhold er forhastet og nogle gange går det hele bare alt for stærkt synes jeg, nogle gange synes jeg godt det kunne være godt lidt langsommere. 
Dog var det en interessant bog, jeg synes de begge er interessante at følge og lære at kende. Deres hemmeligheder er spændende, og gjorde helt klart at jeg havde sværere ved at lægge bogen fra mig. 

Sproget er let og forståelig, og så kunne jeg rigtig godt lide at jeg føler ikke at Linda pakker tingene ind, hun er meget ligefrem i sin tekst, og jeg følte derfor ikke jeg ikke kunne følge med eller at jeg skulle genlæse noget. 
Kapitlerne er ikke for lange eller korte, og skifter hele tiden mellem Claudia og Marc, som gjorde at jeg følte jeg kunne følge lidt bedre med fra begge parters synsvinkler. 

Alt i alt var jeg vild med bogen, og glæder mig virkelig til at læse videre på serien, jeg skal da helt klart vide hvad der sker nu med den slutning den bog havde. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.


04.08.2018

Anmeldereksemplar: Dødens Mærker.

Dødens Mærker.

Titel: Dødens Mærker #1.

Original titel: Carve the mark.

Forfatter: Veronica Roth.

Udgivet på dansk ved: Alvilda.

Udgivet på dansk den: 17/01-2017.

Antal sider: 464.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!Dødens Mærker.

CYRA ER SØSTER TIL EN BRUTAL TYRAN, der regerer over sit folk med en jernnæve. Hun har et unikt talent for at påføre smerte, som hun tvinges til at udnytte. Men Cyra ønsker at være andet end bare sin brors våben – og i hemmelighed lægger hun planer …

Akos bliver som barn kidnappet af Cyras bror, og mod sin vilje tvinges han ind i en verden af vold og frygt. Men efterhånden udvikler han alligevel et slægtskab med sine dødsfjender.

Hadet mellem Cyras og Akos’ lande og familier virker uoverstigeligt. De to må bestemme sig for enten at hjælpes ad med at overleve – eller tilintetgøre hinanden.
Jeg har nu fået læst Dødens Mærker, og jeg er da imponeret. 
I starten havde jeg lidt svært ved at komme igennem nogle af kapitlerne, jeg synes de virkede lidt tørre. Der var massere af detaljer med til at gøre det hele nemmere at forstille sig, men jeg synes der manglede liv og energi i de personer vi fulgte.
Men jo længere ind jeg kom i bogen, jo mere energi og liv synes jeg alle personerne fik, og jeg blev mere og mere interesseret og nysgerrig efter at finde ud af hvad der ville ske. 
Så i sidste ende endte det faktisk med at være en bog jeg godt kunne lide.

Cyra var på ingen måder min favorit i starten, jeg var direkte irriteret over hende. Jeg synes hun gav for meget efter sin brutale storebror, og lod ham misbruge hendes evner til hans fordel.
Cyra er egentlig en stærk nok kvinde, men hun lader sig bruge for meget i starten, og det synes jeg er trist når hun i forvejen pines af sin evne.
Jeg vil dog sige at nær de sidste 150 sider, begyndte jeg at blive gladere for hende, hun ændrede sig lige som lidt. Og jeg håber det holder ved i næste bog.

Så der Akos, jeg synes ærligtalt han virkede lidt tør i starten, men det synes jeg så om dem alle. Men ikke langt inde i bogen synes jeg ligesom han liver op, og får noget mere energi og gejst. Han blev hurtigt en af mine favoritter, fordi jeg virkelig synes om hans omsorgsfulde side over for sin bror og dem han nu holder af.

Selve handlingen synes jeg egentlig ret godt om.
Jeg kan godt lide det her med skæbnerne og at når ens skæbne først er blevet sagt for er den fastlagt. Det er interessant at læse om, og da forfatteren virkelig fik lagt lidt energi og liv i karakterene og deres væremåder, så blev det hele også bare meget mere spændende.
Jeg synes også det var interessant at høre lidt omkring det her med den her strid der er i mellem Akos og Cyras folk, og hvordan de behandler hinanden. 

Jeg vil ikke kalde denne her bog for særlig letlæselig. Sproget er egentlig fint nok, men det kan virke lidt tungt engang imellem. 
Kapitlerne skifter meget mellem korte og mellem lange kapitler, og det egentlig fint nok, for de forskellige kapitler formår at slutte okay spændende og holde interessen oppe. Og så skifter de lidt mellem Akos og Cyra.

Jeg vil hvert fald anbefale denne her bog, især hvis i er til det her lidt drama mellem lande, og skæbner der er forudbestemt fra deres fødsler. 
Jeg glæder mig hvert fald til at læse videre. 
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

02.08.2018

Tbr for August måned.

Tbr August måned.

Juli måned er jo slut og det betyder ny Tbr.
Jeg fik ikke læst alle bøgerne på min Tbr i sidste måned, og vil derfor sætte de to bøger på denne her Tbr også. 
Men da jeg har en del anmeldereksemplarer liggende, kommer de altså i første række, og det var også derfor jeg ikke fik læst de sidste to bøger, og så fordi jeg faktisk manglede lidt af min læselyst i løbet af Juli. Men den er nu ovre og jeg har faktisk allerede fået læst den første bog her i August måned. 

Jeg begyndte den 31 Juli, på Fortællinger fra Døden 2 - Døden lyver aldrig - Af forfatter Katja L. Berger. Og fik så afsluttet den igen den 1 August. Og jeg kan kun sige jeg var altså helt vild med den fortsættelse. Nogle siger at anden bog i en serie ofte er den dårligste, men skal jeg være ærlig så synes jeg virkelig denne her overgik den første bog i serien. 
Senere på måneden vil der komme en anmeldelse op af bogen. 
Tak til Katja L. Berger og Dreamlitt for anmeldereksemplaret. 

Denne gang tænker jeg jeg vil skrive bøgerne i den rækkefølge jeg tænker jeg kommer til at følge i løbet af måneden. Jeg vil dog ikke sige at det bliver den rækkefølge med sikkerhed. 

1. Nu hvor jeg har afsluttet Døden lyver aldrig, vil jeg gå igang med Næslandet #2, Vinterkrigens ofre. Jeg var helt vild med den første i bogen, og vil derfor nu læse videre på serien. For der skete nogle ting i første bog som jeg virkelig glæder mig til at få svar på! 
Jeg siger mange tak til Eva Egeskold for anmeldereksemplarerne. 

2. Efter Næslandet #2, så tænker jeg at jeg vil begynde på - Sjælemærket af forfatter Camilla Schack - Som jeg har modtaget af Forlaget Mellemgaard til anmeldelse. Jeg spurgte dem i starten af Juli om de ville givet et eksemplar, da jeg virkelig synes den lyder spændende, og det ville de heldigvis gerne. Så den skal jeg da helt klart også snart få læst. 

3. Efter Sjælemærket, så går jeg igang med Næslandet #3, Snedkerens Hemmelighed. 

4. Efter Næslandet #3, vil jeg gå igang med - Jeg er faret vild af forfatter Gayle Forman - Som er et eksemplar jeg har modtaget fra Gyldendal forlag til en anmeldelse. 
Denne bog er næsten lige udkommet, og den lyder super god. Derfor glæder jeg mig meget til at læse den. Det er dog også første gang jeg skal anmelde for Gyldendal, så det glæder jeg mig da lidt til. ¨

5. Efter Jeg er faret vild, tænker jeg at jeg vil gå igang med den sidste bog i Næslandet serien. 

6. Der efter har jeg ikke flere anmeldereksemplarer liggende, og vil derfor gå igang med nogle af mine andre bøger jeg har stående på hylden. Jeg vandt nemlig i Juni måned - Verden styrter - Af Malene Sølvsten, som jeg faktisk ville have læst i sidste måned, men desværre ikke fik gjort. 

7. Sidste bog jeg har valgt at sætte på min Tbr er - Dæmondræberen #1 - af Louise Haiberg - Der længe en serie jeg gerne har villet læse, men bare ikke har fået gjort, men nu hvor jeg har alle tre bøger stående på hylden skal jeg altså bare igang med den. 


Det er så disse bøger jeg har valgt at sætte på min Tbr til August måned.
Tak fordi i vil læse med, måske kan nogle af bøgerne på min liste friste jer. :-)


Tak til de forskellige forlag for anmeldereksemplarerne.

Gyldendal:  http://www.gyldendal.dk/
Eva Egeskjold: Eva Egeskjold Facebook side,
Katja L. Berger: Katja L. Berger Facebook side.
Mellemgaard forlag: http://mellemgaard.dk/

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...