31.05.2019

Anmeldereksemplar: Dragens Kys.

Dragens Kys.

Titel: Dragens Kys. 

Forfatter Josefine Ottesen. 

Forlaget: Alvilda.

Genudgivet 5 udg: 07/05-2019

Antal sider: 376.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem! 


Drageslægten. 

Iljana er den sidste ætling af den gamle drageslægt, der er blevet fordrevet fra byen af Bjergkongen og hans krigere. 
Da hun bliver indviet til Månegudinden, overdrager hendes mor hende slægtens talisman og dermed også forpligtelsen til at kæmpe for at bringe Drageslægten tilbage til magten.
Men hvordan skal en ung pige overvinde den mægtige bjergkonge, og ønsker Iljana virkelig at blive dragedronning som alle sine formødre?


Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker fantasy, og det må faktisk godt være lidt dystert og barsk. Og det må jeg nok sige denne her bog var. 
Jeg vil sige at forfatteren har skabt en barsk verden, og hårdt samfund for kvinder! 
Dog levede bogen op til det fleste af de forventninger jeg havde, men der var enkle ting jeg ikke syntes så godt om igen.

Iljana er meget ung da vi møder hende, og hun opfatter sådan set ikke rigtigt hvad der sker i verdenen ude fra den hytte hendes mor og hende bor i. Hun ser stadig det hele med børne øjne.
Men Iljana bliver hurtigt tvunget til at blive voksen og klare sig selv. 
Da hun får sin første blødning, bliver hun inddraget i de hemmeligheder hendes mor har gået og haft i alle de år. Hun får at vide at hun er den sidste ætling af den gamle drageslægt. 
Drageslægten blev for mange år siden fordrevet af byen af bjergkongen og hans krigere. Og nu har Iljana fået overdraget talismanen og de forpligtelser der følger med. 
Kan hun klare det?

Jeg må indrømme jeg havde meget svært ved at finde ud af hvad der ville ske undervejs for Iljana, for da hun får alle de her forpligtelser om at vinde tronen tilbage er hun kun en 13-14 år gammel og hun er helt alene om det. Det virker en smule umuligt det hele, så jeg var meget spændt på hvad der ville ske. 
Undervejs som der skete mere om mere prøvede jeg lidt at forudse hvad der ville ske, men hver gang blev skete der noget helt andet end hvad jeg lige havde forventet hvilket jeg synes var ret fedt, det gjorde læsningen lidt mere spændende. 

Den her fantasy verden som forfatteren har skabt er utroligt barsk, og hun har skabt et samfund hvor det er ret hårdt at være kvinde, og der gik det faktisk lidt ned at bakke for mig. Jeg synes det blev for meget med alt den vold og voldtægt mod kvinder, og at de intet overhovedet havde at skulle sige. 
Men ellers så synes jeg det var spændende. 
Dog havde jeg også lidt problemer med Iljana, jeg ved ikke helt hvad det var, men jeg brød mig bare ikke særligt meget om hende, og det kom jeg aldrig rigtigt til, det jeg lidt ked af. 
Men ud over det så vil jeg sige forfatteren er rigtig dygtig til at forklare alt i detaljer, og gøre teksten mere livlig og spændende! Det var en super god bog. 
Jeg skal helt sikkert læse mere af forfatteren en dag. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

29.05.2019

Anmeldereksemplar: The Guardian #2 - Liv eller død.

Guardian. 

Titel: The Guardian #2 - Liv eller død.

Original titel: The Guardian #2 - The Moscow Deception

Forfatter: Karen Robards.

Udgivet på dansk ved: Flamingo. 

Udgivet på dansk den: 12/04-2019.

Antal sider: 317.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
Så mange tak til dem!

Liv eller død.

Klog, udspekuleret og parat til kamp – der er kun én Bianca St. Ives i verden, og det gør folk klogt i ikke at glemme.

Bianca St. Ives var for nylig igennem den helt store vridemaskine, men hun landede, som hun altid gør – og som hendes far har lært hende fra barnsben – på benene igen. Mens hun kommer sig over afsløringerne om sit ophav, der har forårsaget en menneskejagt uden lige, gør Bianca sig klar til at tage sin skæbne i egne hænder. Det er dræb eller bliv dræbt!

I takt med at Bianca gør, hvad hun kan for at komme af dødslisten på det mørke internet, bliver hun involveret i et nyt stort kup: bryd ind i Pusjkinmuseet og stjæl kong Priams skat – en samling af uvurderlige artefakter, russerne stjal under anden verdenskrig – og aflever den tilbage til tyskerne. Umuligt? Måske, men for Bianca St. Ives ligger den slags normalt lige til højrebenet. Men for hvert skridt hun tager, kommer fjenden to skridt nærmere. Lever man som Bianca på lånt tid, har man dog ikke noget at tabe. Troede hun.  

Liv eller død er lige så hæsblæsende og underholdende som Nomade 44 – og Bianca St. Ives viser endnu en gang, at hun i den grad er James Bond værdig.


Så er anden bog i Guardian serien læst, og jeg må sige at jeg faktisk synes at anden bog var en smule bedre end den første.
Desværre var der en enkel ting der irriterede mig lidt. I starten af bogen får vi faktisk genfortalt en del informationer, som vi også fik i første bog, hvilket jeg jo så mener vi ikke har helt så stort behov for at få genfortalt.
Jeg ved ikke om det bare er mig der synes det, men det desværre grunden til den ikke får den sidste stjerne.

I slutningen af første bog finder vi ud af Bianca er en "Supersoldat" At hun er en del af Nomade-projektet, og at hendes far ikke rigtigt er hendes far.
Og det skal hun nu fordøje i her i anden bog, samtidig med der sker en masse andet.
Bianca har nemlig fået en dusør på 1 Million dollars på nakken.
Og for at få den til at forsvinde, bliver hun blandet ind i et nyt stort kup. Et kup der burde være umuligt, men er muligt for Bianca.
Hun skal nemlig stjæle Priams skat.
Men undervejs bliver den her agent vi mødte i første bog, ved med at dukke op, og spænde ben for Bianca. Hvilket var ret underholdende.
Og så er der Doc, jeg synes ikke han var så fremtrædende en karakter i første bog, han var ligesom bare lidt fyren Bianca ikke kunne få sig til at efterlade efter et mislykket kup.
Men jeg synes han begyndte at træde mere i karakter og få sin egen personlighed i anden bog, og blev faktisk en person jeg begyndte at synes om.

Jeg vil ikke sige det var fordi der skete vildt meget mere i den her fortsættelse end i den første bog, jeg synes personligt bare at det der skete her i løbet af anden bog var en smule mere underholdende.
Sproget i bogen er stadig let og forståeligt.
Og forfattere er stadig dygtigt til at bruge massere af detaljer.
Og jeg vil faktisk sige at forfatteren er blevet bedre til ikke at overforklare tingene så meget mere, og det gav mig også bare en bedre læseoplevelse.
Dette er helt klart en fortsættelse jeg kan anbefale jer at læse. Jeg er hvert faldt spændt på en fortsættelse mere.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

26.05.2019

Anmeldereksemplar: Royals #4 - Den ustyrlige arving.

Royals.

Titel: Royals #4 - Den ustyrlige Arving.

Original titel: Royals #4 - Fallen Heir. 

Forfatter: Erin Watt.

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Udgivet på dansk den: 30/04-2019.

Antal sider: 287.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, 
så mange tak til dem. 


Den ustyrlige Arving.

Den ustyrlige arving er Eastons historie.Easton Royal – den mellemste Royal-bror – har det hele: udseendet, pengene, hjernen. Ikke at han bruger den sidste del, for hans eneste mål i livet er at have det så sjovt som muligt med så mange som muligt, og konsekvenser er noget, andre går op i. De hører ikke hjemme i hans verden.
Indtil Hartley Wright dukker op. Hun er den eneste pige, der ikke kigger på ham med tilbedelse i øjnene og som siger nej, selvom hun virker tiltrukket af ham. Easton kan ikke rigtig gennemskue hvorfor, og det gør hende ikke mindre uimodståelig i hans øjne. Hartley er ikke desto mindre klar i spyttet om, at hun ikke vil have noget med ham at gøre.
For første gang i sit liv er det ikke nok for Easton at være en del af Royalklanen – men læringskurven fra rigmandsdreng og trussetyv til god ven er stejl, og Easton må lære på den hårde måde, at jo højere man stiler, desto mere slår man sig, når man falder.

Den ustyrlige arving er fjerde bog i serien om den dysfunktionelle Royalfamilie og den verden af penge, hemmeligheder og løgne, de lever i.


Det ikke nogen hemmelighed at jeg er kæmpe fan af Royalfamilen, og det vil jeg nok altid forblive.
Det er en familie der er noget for sig selv.
Jeg elsker humoren, dramaet, intrigerne, og ikke mindst familiens loyale forhold til hinanden.
Selv om de bliver sure på hinanden, og til tider ikke kan holde hinanden ud, så er de altid klar til at hjælpe hvis der er problemer.

Det tog mig ikke lang tid at falde tilbage i royal dramaet, og det tog mig ikke langtid at vænne mig til Easton´s væremåde. Han er dog noget helt andet end Ella og Reed var.
Easton søger ofte trøst i alkohol, kvinder og slåskampe. Måske ikke ligefrem det sundeste.
Men når han ikke gør det, så er han faktisk ret sjov, han har en dårlig humor til tider, og han fatter ikke en hentydning om det så blev skåret ud i pap. Men han kæmper for det han vil have, og han er ikke bange for at dumme sig.

Easton er på sidste år på Astor Park, og han har ikke lyst til at gøre det kedeligt, så han vil gå ud med at brag. Dog ender det ikke helt sådan som han havde planlagt da han møder den mystiske Hartley.
Hartley er på ingen måder interesseret i Easton, og vil faktisk bare have han lader hende være, men der er som om at Easton ikke rigtigt fatter det, og han gør derfor alt for at få en chance ved hende, selv om han faktisk ikke helt ved hvad han søger hos hende.
Det går dog ikke uden problemer, og denne gang hedder problemet Felicity. En ret så sindssyg tøs, hun gør hvad hun kan for at spænde ben for Easton. Hvorfor, ja det må i jo læse jer frem til selv.

Sproget er lige så let som altid, og forfatterne formår virkelig stadig at holde sproget i vores nutidige unge sprog, hvilket er skønt. For det er jo ikke voksne vi følger, de opføre sig hvert fald ikke altid særligt voksne.
Jeg er stadig helt vild med at forfatterne svinger så godt sammen at man slet ikke lægger mærke til at det to forfattere.
I denne her bog følger vi dog kun Eastons synsvinkel, men jeg håber sådan set vi også får lidt fra Hartley i næste bog, især med den slutning bogen have, så vil jeg gerne have lidt fra hende også. Og jeg kan kun sige, den bog sluttede med noget af et brag.
Læs den, og elsk den lige så meget som jeg gør, det er det eneste jeg kan anbefale. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

24.05.2019

Anmeldereksemplar: Forbandelsen over Laitana #1 - Den magiske sten. Udgave 2.

Forbandelsen.

Titel: Forbandelsen over Laitana #1. - Den magiske sten.

Forfatter: Sissel Moody. 

Forlaget: Klippe.

Genudgivet: 30/03-2019.

Antal sider: 511.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forfatteren, 
så mange tak til hende! ¨

Link til første udgaves anmeldelse:


Den Magiske Sten.

Tror du på magi? 
Tror du på, at der er et andet sted, du er bestemt til at være en del af? 
Tror du, at det kun hører til i dine drømme og tanker? 

Hvad nu hvis den verden findes? 
Hvad nu hvis magien blot venter på dig? 
Hvad nu hvis du bare skal tro på det? 
Jeg, Linea, tror på, at magien findes. 

Underlige drømme. Feen foran mit vindue. Det lysende brev. Det var bare de første virkelige tegn. Da Lurany dukkede op på mit værelse og fortalte om Laitana og forbandelsen, der lå over landet, vidste jeg det. Det var meningen, at jeg skulle følge med ham. Jeg hørte til et andet sted, og stedet var magisk. 

Den Magiske Sten er første bind i trilogien Forbandelsen over LaitanaJeg har nu fået genlæst Forbandelsen over Laitana i dens smukke nye cover. 
Og jeg må sige at jeg synes lige så godt om den som første gang jeg læste bogen. 
Jeg har jo anmeldt denne her bog engang før, og vil derfor ikke gøre denne her alt for lang, men også linke til min første anmeldelse.

Linea er 17 år gammel. Men hun føler sig ikke om andre 17-årige. Hun er mere interesseret i fantasy, magi og at tegne. Linea går ikke op i fester, tøj og make-up, men drømmer sig heller ind i magiens verden og håber en dag på der måske sker noget magisk for hende.
Men inden hun ser sig om, bliver hun kontaktet af Lurany om at hun er Laitanas frelser og at kun hun kan hæve forbandelsen. 
Hun siger straks ja og begiver sig ud på nye eventyr, dog ikke uden kampe og frustrationer undervejs. Selv om hun er frelseren, er hun jo trods alt stadig bare et menneske.

Linea er en pige jeg er kommet til at holde af i løbet af bogen. 
Hun er ikke den klassiske heltinde der fra start af er modig og bare kan alt. Og hun er ikke lige så moden på alle punkter som en på hendes alder. 
Men hun giver den alt hvad hun kan i kampen på at befri Laitana fra forbandelsen. Og det er samtidig med at hun kan græde, være frustreret over alt, og engang imellem betvivle sine evner. 

Sproget er dejligt let og forståeligt. Forfatter Sissel formår at beskrive og forklare sig meget godt igennem hele bogen, og bruger massere af detaljer så man kan forstille sig det hele. 
Bogen er spækket med handling, men på en måde der ikke føles uoverskueligt. 
Dog vil jeg sige at der går lidt før der sådan virkelig kommer gang i den. For de første 100 sider ca, er vi meget på jorden og lærer Linea som person at kende, men jeg synes det en fin detalje, at der ikke er stress på handlingen for at komme igang med alt det vilde.
Jeg vil helt sikkert anbefale bogen her fra en 11-13 år og op efter. Jeg vil dog ikke udelukke yngre eller ældre også kunne være interesseret i den. 
Jeg er hvert fald spændt på en fortsættelse nu. Bogen er tilsendt af forfatteren til en anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

21.05.2019

Anmeldereksemplar: Sange i skumringen. Emma #4.

Skumringen.

Titel: Sange i Skumringen. Emma #4. 

Original titel: Sånger i skymningen.

Forfatter: Camilla Davidsson.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 11/03-2019.

Antal sider: 278.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Sange i Skumringen. 


Emma er gået fra Alex efter den ufrivillige abort. Hans overfladiske liv, pedantiske tendenser og sygelige moderbinding har vist sig at være mere, end forholdet kunne bære. 
Ulykkelig over det forliste parforhold og særligt den mislykkede graviditet begynder Emma igen at synke ned i modløsheden. 
Det hele virker ørkesløst, og vennerne og karrieren på det smarte bureau er ikke nogen erstatning for hendes store tab. Den eneste trøst er hendes genoplivede forbindelse til Olle, der som den eneste synes at forstå hende.
For at finde en ny begyndelse beslutter hun sig for endnu en pilgrimsvandring; endnu en Camino. 
Emma tager de seks uger fri, rejser til Spanien og kaster sig ud på den 800 kilometer lange vandring for anden gang i sit liv. Men turen bliver kort. 
Efter kun få dages vandring modtager Emma et opkald hjemme fra Sverige. 
Hendes dybt alkoholiserede mor har fået et slagtilfælde og er nu indlagt på hospitalet, hvor hendes krop langsomt, men sikkert er ved at sætte ud. Emma må forstå, at hendes mor ligger på det yderste. 
Hun bliver nødt til at afbryde Caminoen og tage hjem til familien og den dødssyge mor.
Emma når at komme hjem, før moren dør, men i kølvandet på familietragedien må Emma nu prøve at forsone sig med en vanskelig opvækst som datter af en alkoholisk mor og en fraværende far. 
En mental rejse, som bestemt ikke gør det lettere at etablere et meningsfuldt forhold til Olle. Sange i skumringen, var klart en forbedring i forhold til de sidste to bøger i serien, det må jeg nu indrømme. 
Det ikke nogen hemmelighed at jeg har været en smule utilfreds og skuffet over Emma´s tidligere handlinger i løbet af de sidste to bøger, og derfor har følt jeg lidt tabte hende undervejs. 
Men her i sidste bog, ser jeg alligevel en kraftig ændring undervejs, og jeg ser hende blomstre lidt op igen, og stå fast ved sine beslutninger. 
Mit største problem i løbet af de sidste par bøger har været at jeg har syntes hun har lænet sig for meget op af mændene i hende liv, og ladet hendes lykke basere lidt for meget på forholdene. 
Selvfølgelig er et godt forhold da godt at have i sit liv, men når man lader sig selv gå helt i kul kælderen når det mislykkes, så det ikke længere særligt sundt, og det synes jeg lidt Emma lod sig gøre til tider.

Efter Emma fik en ufrivillig abort gik hun fra Alex, hvilket var godt for hende. Han var ikke sund at være sammen med. Men jeg forstod godt hendes behov for at give det en chance med faren til hendes kommende barn da det var.
Men efter det sank hun ned i sorgen igen, som jo er forståeligt da hun har mistet et barn. 
Men selv om hun sørger over det tabte barn, bygger hun et forhold op til Olle. 
Der er desværre også knas i forholdet undervejs der.
Emma beslutter sig til sidst at tage tilbage til Carminoen, og vandre de 800 km igen for at klare tankerne og komme frem til en beslutning omkring hvad hun skal gøre med jobmulighederne, forholdet til Olle, og mange flere ting.
Desværre modtager hun ikke længe efter vandringen et opkald om at hendes mor er endt på hospitalet, og er nød til at komme hjem.

Der sker en del triste ting for Emma undervejs i den fjerde bog her.
Hun skal forholde sig til alt det med hendes mor. 
Men hun skal også beslutte om hun kan leve i et forhold med Olle og derfor ingen børn få hvis han ikke om bestemmer sig, eller om hun skal stoppe det helt med ham.
Men Emma vokser også meget i løbet af bogen, trods alt den sorg og kaos hun står i, bliver hun mere bestemt, og begynder at trampe i jorden. 
Hun finder langsomt ud af hvad hun vil med sit liv, og begynder faktisk lidt at basere sin lykke på andet en sit forhold til Olle. 

Jeg synes jeg begyndte at følge Emma igen i løbet af den sidste bog her, og er faktisk rigtig glad for jeg læste videre trods den kamp jeg har haft med at forstå Emma og hendes valg i løbet af bøgerne. 
Forfatter Camilla Davidsson vil jeg helt sikkert gerne læse mere af en dag.
For hun er super dygtig til at forklare sine omgivelser i bogen, og hvordan de forskellige personer følger og handler i løbet af læsningen. Jeg følte hele tiden jeg fulgte Emma på sidelinjen trods min kamp med hende. 
Jeg kan kun anbefale bogen her, den er i sidste ende super god.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

20.05.2019

Overraskelses bog / Anmeldereksemplar: Guardian #1 - Nomade 44.

Normade 44. 

Titel: Guardians #1 - Nomade 44.

Original titel: Guardian #1 - The Ultimatum.

Forfatter: Karen Robards, 

Udgivet på dansk ved: Flamingo.

Udgivet på dansk den: 12/04-2019.

Antal sider: 299.

Antal stjerner: 3,5/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! Bianca.

Tyv. Manipulator. Svindler af format. Kald det, hvad du vil – Bianca St. Ives er uden fortilfælde.

Bianca St. Ives har altid vidst, at hun ikke var helt ligesom andre piger på sin alder. I stedet for at hinke eller lege med dukker, blev hun undervist i kampsport og lærte at skille våben ad. Når de andre tog på ferie med deres forældre, tog hun på job med sin far, hvor hun lærte at holde hovedet koldt og slippe af sted med hvad som helst. Hun blev så at sige oplært til at deltage i familieforretningen. Nu er hun 26, gudesmuk og med imponerende evner inden for sit fag.

Det, andre tyve har stjålet, stjæler de tilbage – til dem, der betaler dem for det. Men det sidste kup i Bahrain gik ikke helt efter planen – de to hundrede millioner dollars og tophemmelige officielle dokumenter, de skulle have fingrene i under en stor fest i prinsens palads, var allerede væk, da de lukkede boksen op. Og hendes far gik op i røg på opgaven. Sagen er bare, at den amerikanske efterretningstjeneste ikke tror på, at han er død. Og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at fange ham, inklusiv bruge hans datter som lokkedue. Med meget lidt hjælp og hendes liv på spil, er det op til Bianca at finde frem til, hvad der egentlig er sket – og rette op på det, før det er for sent.

Nomade 44 er en actionpræget spændingsroman om svindelnumre, storstilede kup og et ikke helt normalt far-datter-forhold med den unge, smukke og modige Bianca i hovedrollen.Jeg har nu fået læst første bog i Guardians serien.
Og jeg må sige den var ret god.
I starten havde jeg dog lidt problemer med Bianca, jeg synes hun gik hen og blev lige en tand for selvsikker om alt, og det følte jeg lidt gik hen og blev for meget pral undervejs. Dog synes jeg det ændrede sig lidt igen da jeg var nået over halvvejs, og begyndte at dæmpe sig lidt igen.
Der efter begyndte jeg at synes mere og mere om Bianca.

Der var massere af spænding i bogen fra start af.
Allerede fra første og andet kapitel af er der nemlig gang i den.
Bianca og hende hold er nemlig igang med at udføre et stort kup, som dog ender galt.
De 200 millioner dollars som hun skulle stjæle, er nemlig allerede væk da hun når frem til hvor de skulle være. Og der efter går det sådan set lidt ned af bakke.
Bianca prøver at flygte, men det viser sig ikke at være helt så let som hun havde håbet på.
Prinsen (Som hun skulle stjæle fra) Vil nemlig snakke med hende da hun prøver at smutte, og der ved Bianca allerede at de er opdaget.
Men under hendes flugt møder hun også den flotte agent. Eller hun er hvert fald ret sikker på han er agent.

Jeg var ret underholdt igennem hele bogen, det sker en masse spændende, sjove og triste ting undervejs for Bianca.
For undervejs nær slutningen kommer der virkelig gang i den, og Bianca får en masse at vide om hvem hun i virkeligheden er, og at tingene ikke helt er som hun måske lige troede.
Og for at være ærlig, havde jeg faktisk ikke lige forudset den selv, hvilket jo er et stort plus.
Sproget i bogen er forståeligt og let at følge med i.
Forfatteren er nemlig rigtig dygtig til at forklare i detaljer og gøre det hele mere livagtigt og lettere at forstille sig.
Dog synes jeg desværre at forfatteren formår at overforklare en del ting i bogen, som virker ret indlysende, og noget man selv burde kunne regne ud. Det synes jeg desværre var lidt træls.
Men jeg kan helt klart anbefale denne her bog til jer læsere der er til - Action, svindelnumre og et lidt specielt far-datter forhold.


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

19.05.2019

Anmeldereksemplar: Mama McGees drenge #1 - Mørk fortid.

Mørk fortid. 

Titel: Mama McGees drenge #1 - Mørk fortid. 

Forfatter Kis Baadgsgaard. 

Forlaget: Nelumbo.

Udgivet: 10/08-2019.

Antal sider: 404.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! Daniel og Victoria.

Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen med brødrene McGee, men intet havde forberedt ham på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse.

Hvordan smelter man en isprisesse og har Daniel, hvad der skal til? Tillid får man ikke forærende, det skal man gøre sig fortjent til, og Daniel McGee kommer på hårdt arbejde.

Ubetinget loyalitet kæder de vidt forskellige McGee-drenge sammen og fører læseren ud på en sjov, spændende og kærlighedsspækket vandring.Jeg har nu fået læst den første bog om Mama McGees drenge. Og må sige det var en bog der overraskede mig positivt, og holdt mig fanget igennem hele bogen. 
Forfatter Kiss har fået skabt sig en fantastisk debut roman, jeg er hvert fald imponeret, og glæder mig til meget mere fra hende af.

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg rigtigt hurtigt fanget.
Der er massere af spænding, drama, kærlighed og sex med. Og forfatteren har formået at få det hele passe sammen og gøre det fangende for læseren.
Victoria og Daniel er et godt par.
Daniel er en selvsikker fyr, han ved hvad han vil og hvem han er interesseret i at have i sit liv. Og han er ikke bange for at sige sin mening.
Victoria er en udfordring for Daniel, hun er kold, virker meget vred og holder en del afstand til Daniel. Dog bliver de begge meget hurtigt tiltrukket af hinanden hvilket egentlig også gør de ender hurtigt i sengen sammen.

Det her er jo en erostisk bog, men den gemmer på så meget mere.
Victoria virker måske ud af til stærk og selvsikker, men inderst inde tvivler hun rigtigt meget på sig selv, og om hun virkelig er noget værd. Hvilket også gør hende meget usikker når hun er sammen med andre, for hun kan ikke rigtig se hvad de vil hende.
Det gjorde også jeg var meget spændt på at se om Daniel kunne bryde igennem det her panser hun har sat op for at beskytte sig selv, eller om det en helt umulig opgave for ham.
I den her bog er der også mange tætte forhold mellem familie og venner, og selv om de måske bliver sure og irriterede på hinanden til tider, så er de der alligevel altid for hinanden, og det synes jeg var en virkelig skøn ting at følge, samtidig med at vi følger det her lidt turbulente forhold mellem Victoria og Daniel.

Jeg kan kun sige det var massere af spænding og handling overvejs, dog uden det blev for meget på noget tidspunkt. 
Sproget er forståelig og let at følge med i. 
Forfatteren pakker ikke tingene ind, og er meget ligefrem i sproget, både når det gælder deres hverdags ting, men også når det gælder de mere erotiske scener. 
Det var dog desværre en enkel ting der gjorde den ikke fik den sidste stjerne, og det var at jeg synes det gik lidt for stærkt i starten, jeg følte deres start på forholdet blev lidt forhastet, jeg havde nu set der var lidt mere modstand fra Victorias side af fx. 
Men trods det, synes jeg det var en super god bog, og så glæder jeg mig rigtig meget til en fortsættelse! Bogen er tilsendt af forlaget til en anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.


17.05.2019

Anmeldereksemplar: Drømmemænd #1 - Mr.X

Drømmemænd.

Titel: Drømmemænd #1 - Mr.x

Original titel: Dream Man #1 - Mystery Man.

Forfatter: Kristen Ashley. 

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 23/02-2019.

Antal sider: 450.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!


Drømmemænd.

Gwendolyn Kidd kan godt lide cosmopolitans, dyre sko og aftener i byen med veninderne. Hun kan også godt lide at få besøg af Mr. X, der kommer forbi helt, helt lydløst om natten. 
Gwen er lidt af en dag- drømmer, og hun håber, det kan blive til mere end anonyme møder i natten. 
Men Mr. X. har aldrig fortalt hende, hvad han hedder, eller bedt om hendes telefonnummer, eller ... Men han giver de vildeste orgasmer, og når han kysser hende bag øret, holder fornuften op.
Gwens søster Ginger har et problem. 
Hun skylder Kaos MC over to millioner dollars, og inden længe bliver Gingers problem også Gwens problem. 
Gwen vil egentlig gerne koncentrere sig om sit arbejde som redaktør, spise kagedej og dagdrømme, men de barske realiteter for hendes søster bliver både til drive-by-skyderi, overfald og kidnapning. 
FBI, politi, Kaos MC og det der er værre bliver blandet ind i Gwens liv.Da Ginger trækker Gwen ind i Denvers livsfarlige underverden, blusser Mr. X’s beskyttergen ud i lys lue. Problemet er, at da Gwen ser Mr. X’s alfahan-attitude i dagslys, er det noget af en spand koldt vand. 
Desuden ved han meget mere om Gwen, end han burde. Og selvom han synes, at Gwen er lækker, enerådig og fjollet, har han sine egne dæmoner at kæmpe med, som afholder ham fra at binde sig til nogen. 
Kan Gwen holde fast i sig selv og finde kærligheden i det ualmindelige kaos?Dette var en bog jeg var meget spændt på at gå igang med at læse.
Både fordi den lød spændende, men også fordi det lød altså ikke som et helt sundt forhold Gwen er endt i, og da slet ikke da ham "Mr.X" Beskytterindstink træder frem, og han ligepludselig efter halvanden års u-forpligtet sex, gerne vil være en del af hendes liv.

Jeg skal være ærlig og sige jeg er ikke helt fan af de der anonyme natte besøg hun får. Hun ved intet om ham, ikke så meget som et navn, og det værste er hun ved ikke hvordan han kommer ind i huset om natten. 
Det er i mine øjne ikke det sundeste forhold, hun har ikke givet ham tilladelse til at komme ud over den ene nat hun selv tog ham med hjem, men alligevel bliver han ved med at kommer? Nej det jeg ikke fan af.
Jeg synes om Gwen når hun tager fornuften til sig og siger fra over for Mr.X, men jeg mister den ligesom lidt igen når hun giver efter og lader ham bestemme alt.
Mr.X kom jeg aldrig til at synes om, han er dominerende, anstrengende, og så han egentlig fremmed. Han braser ind i Gwens liv da han ser hun er i problemer, hvilket ville være meget sødt, hvis han da ikke bare kommanderede med hende med det samme. Han kunne da i det mindste fortælle sit navn først?

Der sker rigtig mange ting for Gwen i løbet af denne her bog, og jeg kan helt klart godt forstå hun læner sig lidt op af det der måske virker trygt, men jeg synes ikke om deres forhold på noget tidpunkt. 

Sproget er sådan set let og forståeligt. Jeg synes dog det har et stort overforbrug af - Skat, Søde og Sveske. - Det ligemeget hvem hun snakker med, så bliver hun kaldt det, og det alle. 
Dog vil jeg sige forfatteren er rigtig dygtig til at beskrive og forklare i detaljer, jeg følte ikke på noget tidspunkt jeg ikke kunne følge med. Jeg så det hele som en lille film oppe i hovedet.
Og nu kan det godt virke som om min anmeldelse nærmest kun pointere det dårlige. Men jeg gav den de 3,5 stjerner af den grund at jeg synes forfatteren har et rigtigt godt og interessant plot kørende. Der sker nemlig rigtig meget spændende, og sjovt i løbet af bogen der underholdt og gav mig lysten til bare at læse videre jo længere jeg kom ind, og jeg glæder mig da helt vildt til en fortsættelse på denne her serie.
Men som jeg nævner, er jeg ikke fan af deres forholds start, og ærligt synes jeg Gwen mangler lidt fornuft, jeg tvivler på der er særligt mange kvinder der ville gå med til sådan nogle anonyme nattelige besøg, medmindre det var aftalt at det skulle være anonymt. Men det er der jo ikke engang noget om at de skulle have haft. Han kommer bare om natten, har sex med hende, og smutter igen.
Men ja jeg har faktisk ikke mere at sige til bogen her, ud over læs den da, for den er helt klart chancen værd. 
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger, og holdninger til bogen. 

16.05.2019

Anmeldereksemplar: After #1.

After.

Titel: After #1. 

Original sprog: Engelsk.

Forfatter: Anna Todd.

Genudgivet på dansk: 28/03-2019.

Udgivet på dansk ved: Peoples´Press. 

Antal sider: 557.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Mødet.

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i filten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende?

Måske fordi det føles som forelskelse.

MØDET er første bind i bestsellerserien After – en uforglemmelig fortælling om den altopslugende første forelskelse, fuld af drama og store følelser. 
Bogen har solgt over 11 millioner eksemplarer på verdensplan, og filmatiseringen har premiere 11. april 2019.Nu er det jo alligevel en del år siden den her bog første gang udkom, men jeg har været lidt langsom, og er først begyndt på den nu hvor den er blevet filmatiseret, og genudgivet i det nye flotte filmcover. 
Jeg må sige bogen holdt mig underholdt, samtidig var det dog ting jeg synes der manglede eller jeg synes mindre godt om. 
Dog er dette helt klart en serie jeg skal læse videre på.

Tessa er en pæn pige. Hun har en sød og loyal kæreste der hjemme. 
Hun skal til at starte på College, har egentlig bare planer om at passe studierne, og få nogle gode karakterer. Måske nogle gode nye venner.
Men Hardin Scott var bestemt ikke planen. Og det var bestemt ikke planen at forelske sig i hans britiske accent, hans dårlige opførsel, men alligevel ret så flotte ydre. 
Hardin er ikke den type Tessa normalt hænger ud med.
Han er grov, flabet, upålidelig, og slet ikke til at finde ud af.
Men alligevel er der noget der tiltrækker hende ved ham. Hun er sikker på han er blødere end han udgiver sig for. 
Men hvorfor prøver hun? Hun har den perfekte søde kæreste der hjemme, så hvorfor er hun så interesseret i ham?

Handlingen i denne her bog fangede mig sådan ret hurtigt, jeg følte lidt jeg godt kunne se hvilken vej vi var på vej hen mod sådan ca 2-300 sider inde, men da vi så endelig kommer til de sidste 30-50 sider, tager den en drastisk drejning og giver mig et helt andet udfald end jeg havde forventet.

Tessa er en skøn pige, jeg begyndte hurtigt at synes om hende. Hun er nede på jorden, og føler ikke for at skal være over alt på en gang, eller er opmærksomhedskrævende. 
Men jeg synes det var utroligt trist og se hvordan hun lod Hardin behandle hende som skidt gang på gang. Selvfølgelig kunne jeg da godt se det mystiske, og flotte ydre måske godt kan være tiltrækkende, men hver gang han åbnede munden var det nærmest fornærmelser mod Tessa hver gang, det kan jeg virkelig ikke se hvorfor hun lod til tiltrække af. 
Men jeg giver dog point for hendes forsøg, og hun klare den da også til tider at undgå ham i et stykke tid. Altså fysisk, for hendes tanker er konstant på ham.

Med tiden begyndte jeg rent faktisk at synes lidt om Hardin, han blødte ligesom lidt op og blev sødere og høflig, men jeg tabte virkelig alt for ham i slutningen. Det var dog ikke lige noget jeg havde forventet han kunne finde på. ( Læs bogen, så forsår man mig nok. ) Det var alligevel lige groft nok. 

Sproget i bogen er dejligt let og forståeligt. Forfatteren er rigtig dygtig til at beskrive meget i detaljer og gøre det hele mere livligt og lettere at forstille sig.
Kapitlerne er virkelig korte, og det synes jeg til tider var en smule træls, men der var også nogle gange hvor jeg synes det var helt fint. 
Vi læser sådan set kun fra Tessa´s synsvinkel, hvilket jeg synes som sådan var fint nok til tider, men jeg manglede lidt Hardin´s syn på det hele, vi får dog lidt i bonuskapitlet her i den nye udgave, det var bare ikke nok.
Alt i alt synes jeg det var en god bog, og jeg skal helt klart læse videre.
Nu det jo bare mig der har været lidt langsom om at begynde på denne her romantiske serie, men jeg vil da helt klart stadig anbefale den til jer læsere der måske endnu ikke selv har læst den. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

14.05.2019

Anmeldereksemplar: Nevermoor #2, Wundersmeden. - Morrigan Crow’s hemmelige kræfter.

Nevermoor #2.

Titel: Nevermoor #2, Wundersmeden. - Morrigan Crow´s hemmelige kræfter.

Original titel: Wundersmith: The Calling of Morrigan Crow

Forfatter: Jessica Townsend.

Udgivet på dansk ved: Gyldendal.

Udgivet på dansk den: 27/03-2019

Antal sider: 384. 

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! Wundersmeden.


Morrigan Crow er undsluppet sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i Det Forunderlige Selskab, er rejsen langt fra slut. 
Hun ser frem til at blive oplært i selskabet – men det går ikke, som hun håber – og da folk begynder at forsvinde, falder mistanken på Morrigan. Pludselig er den magiske og trygge by Nevermoor forvandlet til en by fuld af frygt og mistænksomhed …
Den spændende fortsættelse af fortællingen om det forbandede barn, Morrigan Crow. Nevermoor-serien har stor succes rundt om i verden og er solgt til udgivelse i mere end 30 lande.Wundersmeden må jeg sige var en fantastisk fortsættelse til den første bog i Nevermoor serien. 
At følge Morrigan Crow igen var morsomt og underholdende, trods alt det farlige og triste hun bliver rodet ud i. 
Jeg havde rigtig høje forventninger til den her bog efter at have læst den første. Og jeg må sige den levede skam op til dem alle sammen. 

Morrigan Crow er endelig blevet optaget i det forunderlige selskab, og glæder sig til at starte på sine studier og få nogle nye gode venner.
Men desværre går det ikke som hun håber. For efter studierne er begyndt, begynder folk at forsvinde fra selskabet, og straks bliver hun mistænkt for at havde noget at gøre med det.
Nevermoor bliver langsomt mindre tryg og alle bliver mistænksomme. 
Morrigan er dog opsat på at finde ud af hvad der sker, og ender i flere problemer end hun lige havde regnet med. 

Jeg nyder virkelig at følge unge Morrigan. Hun er en skøn pige, hun er moden, men trods alt stadig kun et barn. Hun laver ballade, bryder regler, og håber på alt det bedste, og prøver virkelig at se det bedste i alt. 
Der sker en del for Morrigan efter hun er blevet optaget i det forunderlige selskab. Både godt, og dårligt. Hun bliver mistænkt en del af både venner og de voksne der ved hun er en wundersmed. Til tider kommer hun også selv til at tvivle på sig selv og om hun måske er ond på grund af hun er en wundersmed, eller om hun rent faktisk kan være god.
Der sker en del i løbet af bogen, men uden det bliver for meget.
Nevermoor er stadig et fantastisk spændende univers, og vi bliver ved med at støde på nye ting. Jeg elsker detaljerne om at Morrigans værelse aldrig er stille, det forandre sig hver nat til noget nyt. Og så der paraplytransporten, det var noget af det jeg bedst kunne lide i første bog. Men her i anden bog bliver vi også præsenteret for snydegader, som jeg blev meget nysgerrig på. De er faktisk også en lidt stor del af bogen, sådan opfattede jeg det hvert fald. For uden at spoile for meget, så sker der alligevel nogle mystiske og spændende ting for Morrigan ved snydegaderne.
Jeg synes faktisk også at vi kommer til at lære Jupiters nevø Jack lidt bedre at kende her i anden bog, hvilket jeg vil sige var en fornøjelse, jeg skal være ærlig og sige jeg synes han virkekede lidt snobbet i første bog, men det har ændret sig lidt.

Sproget er dejligt let og forståeligt. Og få fløj jeg bare igennem det ene kapitel efter det andet.
Jessica er rigtig dygtig til at forklare i detaljer, så at omgivelserne, væremåderne fra de forskellige folk og meget mere virkede så ægte, at man følte virkelig man stod på sidelinjen og følte og oplevede alt de gjorde.
Vi følger stadig kun Morrigan, hvilket jeg faktisk synes er meget fint. For det handler jo sådan set om hende med forbandelsen og evnerne som wundersmed som de fleste jo frygter. 
Jeg vil bare runde af med at anbefale den her serie til jer læsere der er til noget spændende og sjovt fantasy. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

11.05.2019

Anmeldereksemplar: Englene danser i daggryet. - Emma #3.

Englene.

Titel: Englene danser i daggryet. - Emma #3.

Original titel: Äglarna dansar i gryningen

Forfatter: Camilla Davidsson.

Udgivet på dansk ved: Palatium Books.

Udgivet på dansk den: 11/03-2019.

Antal sider: 317.

Antal stjerner: 3/5. 

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem. Englene danser i daggryet.

Emma er kommet hjem til Stockholm efter en begivenhedsrig sommer på Fårö. Sommeren har budt på både forelskelse i den lidt for gamle Olle, en halvvejs ansættelse på Harriets pensionat og en sommeraffære med den smarte finansfyr Alex. 
Da sommeren går på hæld, og Alex er taget hjem for at begynde på arbejdet i investeringsforeningen, finder Emma ud af, at hun er gravid. 
Emma er med det samme klar over, at hun vil beholde barnet, men hun bekymrer sig for, hvordan Alex vil stille sig. 
Men bekymringen viser sig at være unødvendig, for Alex hævder, at Emma med graviditeten har gjort ham til verdens lykkeligste mand. 
Emma flytter halvt om halvt ind i Alex’ store luksuslejlighed, og mens maven vokser, prøver hun at finde sympatien for sin nye kæreste. 
Hun bliver hurtigt en del af hans omgangskreds, som udelukkende består af nyrige, glatte og overfladiske karrieremennesker. 
Den udfordring er stor nok, men værre er det, at Alex’ mor, Gunilla, viser sig at have et særdeles fast greb om sin søn og en helt klar forestilling om, hvordan Emmas fremtid skal forme sig.Englene danser i daggryget, må jeg desværre indrømme var en fortsættelse jeg ikke faldt helt i hak med. I anden bog tabte jeg lidt for Emma undervejs, og synes det begyndte at blive en smule langtrukken. 
Jeg havde dog håbet på at tredje bog ville være bedre, efter den slutning anden bog havde. 

Vi fandt jo ud af i slutning af anden bog af Emma var blevet gravid. Og hun vidste med det samme at hun ville beholde barnet, om Alex ville være med eller ej, så ville hun ikke tage en abort. 
Jeg synes dog at det var flot af Emma at tage så stor en beslutning trods alt det kaos hun følte omkring sig. 
Hun glemte at tage sine p-piller mens hun var sammen med Alex, og det tager hun fuldt ud ansvar for, og beholder barnet. Hun dømmer ikke Alex på noget tidspunkt eller giver ham skylden for hun glemte p-pillerne. 
Da hun fortæller Alex det erklære han straks at han er jordens lykkeligste mand, og selvfølgelig vil beholde barnet også. Emma flytter langsomt halvt om halvt ind i hans lejlighed, og lærer hans familie at kende.
Men hun havde dog ikke forventet at få så striks en svigermor med i købet. Eller at det viser sig Alex måske ikke er den helt så perfekte kæreste igen.

Der sker en del undervejs i løbet af den her bog, og der er sker ting hvor jeg føler med Emma, og bliver ked af de på hendes vegne. 
Men nu vil jeg ikke spoile for meget af det der sker undervejs i bogen. 
Men jeg vil nu gå så langt og fortælle at vi møder Olle igen undervejs i bogen, og det vækker en del følelser i Emma.
Dog har Emma også meget sorg med sig i løbet af bogen, og der begynder jeg desværre at tabe hende lidt igen. Jeg synes ofte Emma læner sig utroligt meget op af de fyre der er i hendes liv. Og når noget går galt med dem, så ryger alt på jorden for hende, hvilket jeg er ked af at se. For Emma virker som en fornuftig kvinde, men jeg ville gerne have set hun ikke lænede sig så meget op af mændene og lod meget at hendes lykke basere på dem. 

Jeg har egentlig ikke så meget mere at sige, men jeg vil helt sikkert få læst den sidste bog, af hvad jeg har læst om den, kan det faktisk være jeg vil kunne synes om den og nyde læsningen lidt mere i løbet af den bog.
Dog vil jeg stadig helt klart anbefale denne her serie. For trods jeg synes at jeg taber Emma lidt undervejs til tider, ser jeg hende også vokse med tiden, og lærer mere og mere om sig selv, og hvad der er godt for hende i længden. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

08.05.2019

Anmeldereksemplar: Rosenholm-trilogien #1 - Roser og Violer

Roser & Violer.

Titel: Rosenholm-Trilogien. #1 - Roser og Violer.

Forfatter: Gry Kappel Jensen.

Forlaget: Turbine.

Udgivet: 23/05-2019. 

Antal sider: 344. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Katrine, Kamille, Malou og Victoria.

Det er tidligt om morgenen d. 7. juli, og fire piger fra fire forskellige steder i Danmark er på vej til Rosenholm Kostskole et sted på Sjælland. Alle har de fået en invitation til et informationsmøde på den mystiske skole. Ingen af dem ved, at mødet vil ændre deres liv for evigt …

Da de møder op på skolen, finder pigerne snart ud af, at Rosenholm ikke er et almindeligt gymnasium – det er et sted, der uddanner magikere. En helt ny verden åbner sig for pigerne, der nu skal til at lære deres egne evner at kende, men i løbet af deres første år på skolen vikles de ind i opklaringen af en gammel mordgåde, der truer med at få fatale følger i nutiden.

Roser og violer er første bind i fantasytrilogien Rosenholm – en ny serie til teenagere og y/a-læsere. Den er fyldt med magi, romantik og mystik, og de magiske elementer er bl.a. inspireret af nordisk mytologi, naturmagi og åndemaneri. Som typisk for young adult-romaner er Roser og violer også en coming-of-age-historie, der handler om at finde sig selv, om venskaber og om (forbudt) kærlighed


Roser og violer var en bog der overraskede mig positivt. 
Da jeg først læste om bogen, synes jeg den lød utroligt spændende, og jeg var virkelig spændt på at læse den, og havde sådan set opbygget en del forventninger til bogen, og jeg må sig den levede faktisk op til stort set dem alle, og mere til. 
Dog havde jeg et mindre problem undervejs i læsningen, og det var desværre at jeg synes det gik en smule for stærkt. 

Bogen har en vildt spændende handling, og jeg blev rigtigt hurtigt fanget af bogen, jeg kunne slet ikke stoppe før jeg var færdig med den. 
Desværre synes jeg godt handlingen kunne være blevet strukket noget mere. 
De her fire piger som vi følger bliver hurtigt en firkløver og “bedste venner.” 
Hurtigt bliver de hevet ind i en masse mystik med ånder, blodmagi og mord, men ud over det skal de også vænne sig til en ny skole, acceptere deres kræfter hver især, og falde til. Og der havde jeg godt havde set at den måske var 100 sider længere og at alle de her mysterier og ting de finder ud af undervej måske ikke var gået så hurtigt som jeg følte at det gjorde. 

I løbet af bogen skiftes kapitlerne også om at vises fra de her fire piger - Katrine, Kamille, Malou og Victoria - Dog vil jeg sige at jeg synes at Victoria var lidt tilbagetrukket, at der var ikke helt så mange kapitler fra hendes synsvinkel som der var fra de andre tre. 
Og der håber jeg lidt at Victoria måske træder mere frem i den næste bog, for hun virker som en interessant person. 

Forfatteren er rigtig god til at gøre det hele lidt mystisk og spændende.
Men jeg vil også sige forfatteren er rigtig dygtigt til at bruge detaljer, og fremvise de her fire pigers følelser, alt fra frustrationer, kærlighed, glæde, sorg eller forvirring. Og så hun rigtig dygtig til at beskrive deres omgivelser og handlinger så jeg følte jeg fulgte dem alle på sidelinjen. 
Jeg kunne faktisk på intet tidspunkt forudse hvad der ville ske i løbet af bogen, eller hvordan den ville slutte, hvilket jo er et stort plus. Men med den slutning den havde, er jeg faktisk også rigtigt spændt på at se hvad forfatteren har af planer for pigerne.  
Undervejs som kapitlerne skiftet mellem de fire piger, kommer der også enkle sider hvor man faktisk ikke ved hvem det er man læser fra. Så på en måde læser vi faktisk fra fem personer af, dog ved vi kun hvem de fire af dem er, hvilket gjorde mig meget nysgerrig, og gav mig lyst til bare at læse videre til jeg var færdig. 
Bogen er også delt op i fire dele - Sommer, efterår, vinter og forår. - Hvilket var en rigtig fin detalje. 
Så ja alt i alt synes jeg det var en rigtig god bog! Og jeg kan næsten ikke vente på anden bog kommer, det nemlig helt sikkert en serie jeg skal læse videre på. 

Og det helt sikkert en bog jeg kan anbefale til jer læsere der elsker fantasy. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er blevet anmeldt ud fra mine egne meninger og holdninger til bogen. 

06.05.2019

Anmeldereksemplar: Pensionatet ned verdens ende.

Ved verdens ende.

Titel: Emma #2 - Pensionatet ved verdens ende.

Originalt titel: Emma #2 - 
Pensionatet vid världens ände.


Forfatter: Camilla Davidsson.

Udgivet på dansk ved: Palatium books.

Udgivet på dansk den: 18/02-2019.

Antal sider: 311.

Antal stjerner: 3,5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem!Pensionatet ved verdens ende.

Emma er vendt hjem til Stockholm efter flere ugers vandring på Caminoen i Spanien. Vandringen har været en stor omvæltning, og hun er fast besluttet på at lægge karriere-livet bag sig og søge et liv med dybere værdier. 
Hun har ingen umiddelbare planer og intet job, men hun er fuld af en ny tillid til livet. Men som tiden går, begynder hun at føle presset for at skaffe en indtægt, og da hun bliver tilbudt en overordnet stilling på et stort bureau, slår hun til.  
Lønnen og prestigen er i top, men jobbet er krævende. Der er mange rejsedage, og nærmest uden hun selv bemærker det, synker Emma ned i den gamle følelse af stress og udbrændthed. Da Emma indser, at hun bliver nødt til at få storby og karriere på afstand, låner hun en hytte på ferieøen Fårö. 
Øens barske natur gør hende godt, og den indre ro begynder så småt at indfinde sig.  Hytten ligger på Olles grund. Olle er en harmonisk og spirituel læge, som går omkring i hullede sømandstrøjer og ser alt for lækker ud med grå skægstubbe og halvlangt hår. 
Og så deler han Emmas interesse for klassisk musik og åndelig udvikling, og inden længe må Emma indse, at hun er forelsket. 
Men Olle er for gammel til hende, og hun lader sig trøste af den rige og sportstrænede jetsetter Alex. Han er en del af en gruppe sejlsportsinteresserede overklasse-stockholmere, som hænger ud på ferieøen.  
Emma er splittet mellem de to mænd, som repræsenterer to yderpunkter i hendes liv. Og tingene bliver ikke lettere af, at sommeren nærmer sig sin afslutning, og det krævende Stockholm-liv truer i horisonten.
Så har jeg fået læst en fortsættelse på Emma´s eventyre, og jeg må desværre sige jeg er ikke helt så begejstret som jeg var for første bog.
Der var nogle ting jeg synes trak lidt ned, og nogle ting ved Emma jeg synes var trælse. 
Dog vil jeg gerne læse videre på serien. 

Da jeg begyndte på den her anden bog om Emma, blev jeg hurtigt trukket ind i fortællingen og følte jeg lidt fulgte Emma på sidelinjen igennem hendes dagligdag i Stockholm. 
Emma er dejligt afslappet og afklaret efter sin vandring på Carminoen, men skal altså tilbage til hverdagen. Hun skal finde et nyt job, hvilket viser sig ikke at være særligt svært. 
Hun bliver nemlig tilbudt et virkelig godt betalt job, som hun ender med at sige ja til. Desværre viser det sig ikke at være det rigtige for Emma.
Hun ender tilbage i sin hektiske hverdag, triste humør, og dårlige forbindelse til Erik som hun ellers havde besluttet sig for helt at stoppe med efter sin vandring.
Da det hele bliver for meget for Emma, siger hun stop og taget noget tid fri fra arbejde og lejer en hytte på Fårö, som ejes af den ældre herre Olle.
Øens barske natur og rolige omgivelser gør hende godt i længden. 
Men desværre falder Emma i tiden lidt for Olle, også selvom han er alt for gammel til hende. 
Det gør hende fortvivlet og frustreret. 
Derfor søger hun lidt trøst i Alex, som hun har mødt tidligere men holdt lidt afstand til. 

Jeg må sige bogen var egentlig udmærket nok. Jeg synes desværre bare jeg lidt føler at Emma basere sit liv lidt for meget på mænd. 
Altså hun finder lykken og glæden i natur, vandring og rolige omgivelser. Men hver gang der kommer lidt følelser i klemme for en fyr, så går alt ned af bakke og så alt fokussen lidt for meget på der.
Dog synes jeg det var interessant at følge Emma i hendes dagligdag også og ikke kun på hendes dejlige vandring på Caminioen. 
Det var noget helt andet at følge Emma på hendes arbejde og sammen med hendes veninder nemlig.
Jeg kunne også godt lide at Emma også bliver mere og mere fokuseret på sine omgivelser og omgangskredser efter hun er kommet hjem, at det måske ikke er de sundeste veninder hun har. Men gid hun gjorde det samme med sine forhold, der synes jeg hun manglede lidt fornuft.

Sproget var dejlig let som i første bog, intet der. Jeg følte på intet tidspunkt ikke at jeg ikke kunne følge med, for det kunne jeg godt. 
Kapitlerne skifter lidt mellem korte og lange, jeg fortrak dog de korte.
Men alt i alt synes jeg det var en udmærket bog, så meget andet har jeg faktisk ikke at sige der.
Jeg håber dog næste bog bliver lidt bedre, især med dens slutning. Jeg er lidt spændt på hvilken udvikling den tager.Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne holdninger og meninger til bogen. 

04.05.2019

Tbr Maj - 2019.

Bøger jeg vil læse i Maj.

Så April jo slut, og jeg har lavet mig en ny Tbr. 
Men eftersom vi jo allerede et par dage inde i Maj, har jeg faktisk allerede læst en enkel bog på min Tbr. Bogen jeg har fået læst var - Rosenholm-Trilogien #1, Roser og Violer. - Som var en virkelig god bog, jeg slugte den på under et døgn. Der vil snart komme en anmeldelse op af bogen. 
Bøgerne på min Tbr i denne måned er alle anmeldereksemplarer, så jeg vil gerne sige tak til - Palatium Books, Flamingo, og Turbine. - Som har været så søde at ville sende bøgerne.

Maj står mest på arbejde og læsning, men jeg skal nok også passe mine forældres nye hvalp senere på måneden, hvilket jeg er spændt på. Jeg savner nemlig rigtig meget at have hund i min dagligdag efter jeg flyttede for mig selv, og eftersom jeg ikke må have hund, må jeg jo nøjes med at passe dem. :-)

Men nu til Tbr´en! Den er ikke særligt lang, men synes jeg har funder nogle gode bøger frem, eller det håber jeg da de alle er! 

 1. Jeg vil som min næste bog i Maj gå igang med - Noget om Grace. - Som er skrevet af Carey Heywood. En forfatter jeg er gået hen og blevet lidt fan af. Hun skriver rigtig godt, og formår at gøre sine karakterer levende og spændende at følge, så den glæder jeg mig til at læse.
 2. Der efter egner jeg med at ville gå igang med - Indtil November. - Som er første bog i en serie af - Aurora Rose Reynolds. - Som jeg vil sige lyder interessant. Det er dog en kort bog, så den regner jeg med er hurtigt læst. Men er spændt på om den er lige så god som den lyder.
 3. Jeg regner med at tage anden bog i Indtil serien også lige efter. Som hedder Indtil Trevor. Som sagt lyder det som interessante bøger, og så vidt jeg har læst mig til er det en uafhængig serie, så man behøver vidst egentlig ikke at have læst den første for at læse den anden. Dog fortrækker jeg at have læst dem begge. 
 4. Sidste bog på min Tbr er - Royals #5, Det knuste rige. - Som jeg venter på kommer med posten, jeg er virkelig spændt på at læse videre, jeg blev for ikke så mange dage siden færdig med fjerde bog, og den sluttede altså noget så spændende! Så den kaster jeg mig nok over lige så snart den kommer med posten  
Det var så min korte Tbr for Maj, dog regner jeg med at få læst lidt mere, da det jo er forholdsvis korte bøger jeg har funder frem i denne omgang. 
Smid endelig en kommentar med forslag til bøger jeg kunne læse. 
Tak fordi i læser med. :-)

02.05.2019

Wrap-up April - 2019.

Læste bøger April - 2019.

Så er April slut, og det betyder jo det tid til at lave en lille opsamling på hvad der er blevet læst i løbet af måneden!
I April måned nåede jeg at læse i alt 13 bøger, og ca 3973 sider i denne måned. Jeg vil selv sige det okay gjort. 
I April begyndte jeg nemlig også igen at arbejde! Jeg fik nemlig en praktikplads på en folkeskole, hvor jeg primært vil holde til på skolebiblioteket, men jeg hjælper også lidt andre steder på skolen når der ikke lige er noget på biblioteket. Jeg vil sige det et rigtigt hyggeligt sted, og der skal jeg nok falde til. Nu har jeg jo ikke været der så længe, da der jo også lige var en uges påskeferie. 
Så 13 bøger i April, det synes jeg nu er helt fint! 

Jeg vil med det samme sige tak til - Palatium Books - Gyldendalung - Flamingo - Forlaget klippe (Sissel Moody.) - Alvilda - Nelumbo - forfatteren Signe Poppenbøll Hansen. Og Carlsenpuls. - For alle anmeldereksemplarerne. 
Alle bøgerne jeg har læst i April måned har været tilsendt af et af disse forskellige forlag. :-) 

Jeg vil som jeg plejer linke til anmeldelserne der er oppe. 

 1. Jeg var jo igang med Mr.X i slutningen af Marts, men nåede først at blive færdig her i April måned med den. Sådan set en okay bog, forfatteren har fat i nogle interessante og spændende emner, men der var alligevel en del minusser i den, som i vil kunne læse i en anmeldelse senere på måneden her. 
 2. Jeg fik også læst Nevermoor 1 og 2. - I løbet af April måned. Fantastisk spændende og morsom serie! Nevermoor er et helt specielt land, som jeg slet ikke kan få nok af. Forfatteren har virkelig været dygtig til at forklare alt i detaljer så det let at forstille sig alt! Og så nød jeg virkelig at følge den unge Morrigan i gennem begge bøger. Nevermoor #1 Anmeldelse.
 3. Jeg modtog også lige i slutningen af Marts måned - Savn mig ikke. - Som jeg også fik læst i April. Dette må jeg sige var en rigtig smuk bog, men med et lidt trist emne om det at miste en man føler er familie for en, men der efter at blomstre op og finde sig selv på ny. Helt klart en bog der er værdig at læse. Savn mig ikke.
 4. Jeg fik også genlæst - Forbandelsen over Laitana #1, Den magiske sten. - Som udkom i det flotte nye cover! Det var en fornøjelse at komme tilbage til Laitana lidt, jeg glæder mig nu til en fortsættelse, og at følge Linea på flere eventyr. 
 5. Jeg fik også læst Grisha #3, den sidste bog, hvilket jeg er meget trist over. Det her var virkelig en serie der tog fusen på mig, og gav mig en vild læseoplevelse. Grisha-universet var noget jeg bare ikke kunne få nok af. Leigh Bardugo er jeg virkelig gået hen og blevet fan af, og vil vildt gerne snart læse mere af hende. Grisha #3.
 6. Jeg fik også afsluttet serien om Emma fra Stockholm. Tredje bog var desværre heller ikke så meget mig, og var desværre bare lidt skuffet eftersom jeg var helt vild med første bog. Dog blev den sidste og fjerde bog lidt bedre, og jeg begyndte så småt at synes om Emma igen. Dog manglede den stadig lidt. Desværre.
 7. Jeg modtog også Bonnaluja i April, som jeg vil sige var en rigtig sød bog. Dog ikke så meget mig, hvilket jeg nok mistænker er fordi jeg ikke helt høre til den målgruppe bogen er skrevet til. Dog vil jeg sige forfatteren havde fat i en masse spændende emner! Hvilket jeg vil snakke mere om i min kommende anmeldelse af bogen.
 8. Jeg modtog også de første to bøger i Guardians serien - Nomade 44, og Liv eller død. - Af flamingo som en overraskelse. Begge bøger var rigtig gode! Havde dog lidt problemer med hovedpersonen i starten, men det kom jeg mig over da jeg nåede til anden bog i serien. Dem vil jeg også smide en anmeldelse op af i løbet af Maj.
 9. Forlaget Nelumbo var så søde at sende mig - Mama McGees drenge #1, Mørk fortid. - Som jeg slugte på under et døgn. Spændende bog, fangende karaktere, og massere af erotik og drama. - Det helt sikkert en serie jeg er spændt på en fortsættelse til, de næste personer bog to skal handle om lyder nemlig ret interessante.
 10. Sidste bog jeg fik læst var den længe ventede - Royals #4, Den ustyrlige Arving. - Da jeg først fandt ud af der kom to mere til serien var jeg helt oppe og køre. Og da Flamingo var så søde at ville sende mig den, kom jeg endnu mere op og køre! Fantastisk serie. 4-5 bog handler dog om Easton Royal, som jeg virkelig synes er en interessant person med mange problemer. Jeg kan næsten ikke vente på den femte bog lander ved mig nu! 
Det var så alle de læste bøger jeg fik læst i April! Håber på en lige så god læse måned i Maj. 
Smid endelig en kommentar hvis der er nogle bøger i mener kunne være interessante for mig, mangler altid nyt læsestof ;-) 

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...