25.06.2018

Anmeldereksemplar: Age of X #2 -

Age of X.

Titel: Age of X #2 - Callista. 

Original titel: Gamebord of the Gods 2.

Forfatter: Richelle Maed.

Udgivet på dansk ved: Tellerup.

Udgivet på dansk den: 22/06-2018.

Antal sider: 272.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!.Callista 

Justins efterforskning har indtil nu været forgæves,
og han frygter at blive sendt tilbage i eksil.
I jagten på svar rejser han og Mae til provinserne,
hvor RUNA’s uniformitet og forbud mod ukontrolleret religion
endnu ikke er slået rigtigt igennem.
Det viser sig at blive en skæbnesvanger beslutning.

I starten af det 21. århundrede blev halvdelen af 
jordens befolkning dræbt af Mefistofeles-virussen,
inden det lykkedes at finde en vaccine.
Nu er RUNA dannet af Canada og dele af Nordamerika,
det mest stabile land i verden.


Jeg har nu fået læst anden bog i Age of X serien, og jeg må sige jeg er stadig ret så fanget af den, den bliver mere og mere spændende for hvert kapitel jeg kommer længere ind. 

Efter jeg nu har fået læst anden bog, så er mit syn blevet ændret på Mae. Jeg var ikke særligt glad for hende i første bog, jeg synes egentlig hun var lidt arrogant, og viste sig lidt for meget. 
Men jo mere jeg følger hende, jo mere bløder jeg lidt op over for hende, jeg synes hun bliver lidt mere rolig jo længere ind jeg kommer. 
Dog er hun stadig til tider lidt arrogant, men det mere afdæmpet nu, og det synes jeg om. Jeg er faktisk begyndt af holde lidt af hende. 

Justin er ligesom i den første bog, stadig sjov og frisk, han ændre sig faktisk ikke meget, det gør mig dog intet, for selv om han godt kan virkelig en smule umoden til tider, så har han stadig sine seriøse øjeblikke. Og når han ikke har, så går det nok fordi at Mae er så seriøs det meste af tiden.
Og så der de der krager han snakker med inde i sig selv? Det jo lidt mystisk hvad de går ud på.  

Mae og Justins forhold er morsomt, det ikke særligt seriøst. Det startede jo også lidt uprofessionelt ud, så der er ikke noget at sige til at det måske er lidt svært ikke at blive lidt personlige over for hinanden. 

Så der Tessa som vi høre om i første bog, vi læser faktisk også fra hendes side af i første bog. Dog læser vi mere og mere om hende her i anden bog også. 
Tessa er jo ikke der fra, og skal nu tilpasse sig nogle andre regler og en hel del flere mennesker.
Jeg synes faktisk hun er rigtig interessant af følge, hun er klog og ung, og har måske lidt svært ved at tilpasse sig, men hun klare sig egentlig ret god. Hende er jeg kommet til at holde meget af og glæder mig til at se hvordan hun fortsat klare sig.

Denne bog er også ret letlæselig, der er egentlig ikke så meget tekst på siderne, og sproget er let og forståeligt, og så der ordforklaring til en masse bag i bogen hvis man ikke lige forstår nogle af ordne. Kapitlerne er også ret korte, og så handlingen jo bare spændende, og det gør det jo bare nemmere at falde ind i fortællingen og glemme tiden.

Alt i alt er jeg stadig rigtig glad for det her lidt overnaturlige, romantiske og krimi emne, og er stadig ret glad for Richelle Meads bøger. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...