07.06.2018

Anmeldereksemplar: Skaberens våben #2, Mørkets Sangfugl.

Mørkets sangfugl.

Titel: Skaberens Våben #2 - Mørkets sangfugl.

Forfatter: Marie-Louise Rønning.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 31/05-2018.

Antal sider: 422.

Antal stjerner 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget, så mange tak!Uden kærligheden er lyset blot en anden form for mørke.

Victoria Engelbrandt har fundet svar på, hvem og hvad hun er. 
En erkendelse og sandhed, der har medført tab, men som også har bragt kærligheden ind i hendes liv. 
Ligesom Victoria, må også Matthew erkende sandheden om sine forældres død og sin egen rolle i kampen mellem Lyset og Mørket og vække gamle og usikre alliancer til live igen. 

Victoria er fast besluttet på at kæmpe for sin retmæssige plads i Rådet og finde det eneste våben, der kan udslette Den Sorte Heks: Skaberens Våben. Men hun har brug for Tusmørkebørnene og Folkets støtte. Kan det lykkes for dem begge, eller er afstanden mellem racerne for stor?Mørkets Sangfugl var virkelig en bog jeg havde glædet mig til siden jeg læste første bog i Skaberens våben serien. 
Og den skuffede mig ikke, den var spændende og sjov fra første kapitel af. Og slet ikke til at lægge fra mig igen.

Mørkets sangfugl starter faktisk fra hvor første bog sluttede. Så det ikke fordi vi kommer til at gå glip af noget. 
Fra start af er den fangende. Og jo mere vi kommer ind i de her hemmeligheder der er blevet holdt for Matthew og Victoria i alle de år, jo mere spændende bliver det.

Victoria, ja hun er den samme Victoria som i første bog. Lige så stædig, men hun vokser faktisk med tiden efter hun bliver nød til at indse at det ikke bliver let at komme til at vælte den sorte heks af hendes retmæssig plads som lysets herskerinde. 

Så der Matthew, ham er jeg egentlig gået hen og blevet lidt glad for. Han virker engang i mellem lidt splittet over om han virkelig vil tage magten tilbage som egentlig tilhøre ham. Men ellers virker han ret så målbevist det meste af tiden. 
Nogle gange synes jeg dog lidt hans kærlighed til Victoria overskygger lidt for meget når han står i nogle svære situationer. 

Her i anden bog, begynder vi faktisk også at følge Will´s synsvinkel på de forskellige ting, og vi kommer til at lærer ham lidt bedre at kende, og ikke bare som den kvindeglade bror til Matthew og Eva som jeg synes man fik et billede af i første bog.
Vil dog lige tilføje vi også følger ham lidt i første bog, men bare ikke helt så meget som i anden her.

Selve handlingen er utroligt spændende, og jeg synes hele tiden der var gang i noget uden det blev overdrevet og for meget. Fordi selv om der virker til at være gang i meget, så føler jeg ikke det var fordi man spang til den ene ting efter den anden. 
Kapitlerne skifter mellem, Victoria, Matthew og Will sådan lidt hele tiden. Nogle gange skifter det også imellem personerne i kapitlerne. Kapitlerne skifter også sådan lidt mellem at være korte og lange, og så slutter de oftest ret spændende.

Sproget er let nok, jeg følte ikke det var svært at følge med overhovedet, eller behovet for at genlæse noget. Og selv om der alligevel er lidt tekst på siderne, og skriften ikke er den største, så vil jeg kalde den letlæselig nok. For handlingen er sjov og spændende, sproget er let og flydende og derfor synes jeg at jeg kom hurtigt igennem bogen. 

Jeg glæder mig hvert fald sygt meget til bog 3 udkommer, for slutningen var altså lidt ond hvis jeg skal være helt ærlig. 
Men har du læst den første og du synes om den, eller du bare sidder og læser min anmeldelse her og nu, så synes jeg den her skal gives en chance. Og selvfølgelig også første bog hvis den endnu ikke er blevet læst. Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...