01.06.2018

Tbr for Juni.

Tbr for Juni måned.

Maj måned er nu slut, og vi er gået ind i Juni måned. 
Nu nærmer vi os sommeren, og det kan da virkelig også mærkes på varmen, og det betyder godt vejr til at læse udenfor. Og det har jeg da også udnyttet lidt i Maj måned.
Men den nye måned betyder ikke kun vi nærmer os sommeren, men også en ny Tbr for mig. 
Jeg har valgt at sætte 6 bøger på min tbr som jeg tænker bare skal læses i denne måned.
Og faktisk har jeg allerede afsluttet den første bog her i Juni. Jeg startede nemlig på Skaberens Våben #2, Mørkets sangfugl - i slutningen af Maj, men nåede så ikke at blive færdig med den i Maj.

Næste bog på min liste nu hvor jeg er færdig med Mørkets sangfugl, det bliver - Scener fra et parforhold, af, A. Silvestri, som jeg har modtaget af Dreamlitt til anmeldelse. (Vil lige tilføje jeg også modtog Mørkets sangfugl af Dreamlitt.) Og vil derfor lige sige tak til dem for bøgerne!

Efter regner jeg med at gå igang med Blodig arv af, Matt Haig. En bog jeg købte for nogle måneder siden i en genbrug. Jeg har længe villet læse den, havde bare ikke fået købt den, men det har jeg nu. Så nu skal den da også læses.

Der efter tænker jeg at jeg vil gå igang med Soulless #1, af Gail Carriger. Jeg købte alle tre på lillebælt marked ved Tellerups stand. Det lyder som en spændende serie, så den begynder jeg da på. (Jeg er dog i tvivl om der er flere end de tre i serien.)

Jeg venter også på et par andre bøger der gerne snart skulle komme hjem til mig. Fx venter jeg på - Six of Crows #2, Det korrupte rige, som udkommer den 7/6-2018, på dansk. Carlsenpuls har været så skønne og ville givet et eksemplar til anmeldelse, og jeg glæder mig så meget.

Derudover venter jeg også på anden bog i Wait for you, som udkommer på dansk den 14 Juni, og jeg har været så heldig at Lovebook/Lindhardt og Ringhof sender mig et eksemplar til anmeldelse også. 

Det er så de bøger jeg ved jeg har planer om at læse i Juni, dog ved jeg der også udkommer nogle spændende nye titler ved Tellerup som jeg helt sikkert nok også skal have læst nogle af. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...