26.08.2018

Anmeldereksemplar: Fire folk #2 - Malstrøm.

Malstrøm.

Titel': Fire folk #2 - Malstrøm.

Forfatter: Louise Roholte.

Forlaget: Mellemgaard. 

Udgivet: 09/07-2018.

Antal sider: 210.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!Øen.

Det viser sig hurtigt, at det ikke kun er foråret, øen gemmer på, for sne og frost har også fordrevet folkene fra bjergene og ørkenen. 
De har allerede etableret sig, da søfolket og skovfolket trækker deres flåder op på stranden, og de nytilkomne bliver hårdhændet gennet mod midten af øen, hvor et nyt mareridt tager sin begyndelse. Ivalus verden skælver, da hun forstår, at de andre folk er lige så virkelige, som hun er, og hun møder en ondskab, som hun ikke troede fandtes. 
Samtidig bliver hun klar over, at friheden er det mest dyrebare, hun har, da den bliver taget fra hende, og hun er villig til at ofre alt for at vinde den tilbage. 
Det er dog ikke alle, der deler den indstilling, og hun og Anfred skal forholde sig til interne magtkampe og forræderi, mens de har en konstant dødstrussel hængende over deres hoveder Jeg har nu fået læst anden bog i Fire folk serien, og jeg må sige den levede da op til de forventninger jeg nu havde, og faktisk lidt mere til. 

Første bog i serien sluttede jo af med de kom over på den her ø der ikke var ramt af den evige vinter, men desværre var Ørken og Bjerg folket kommet først, og har derfor taget Søfolket og Skovfolket til fange nu. 
Og det er jo så derfra anden bog starter, vi følger Anfred og Ivalus flokke og finder ud af hvor de bliver ført hen. 

Jeg synes fra start af det er interessant af følge begge flokkenes synsvinkler, og hvordan de ender med at blive behandlet, hvordan de lærer hinanden at kende, og meget mere. 
Nu vil jeg jo ikke afsløre for meget af hvad der sker i anden bog.

Ivalu var en person jeg godt kunne lide i første bog, hun er moden, stædig og selvstændig. Og det er hun egentlig også her i anden bog, selv om de er blevet fanget af ørken og bjerg folket, formår hun på en eller anden måde og forholde sig positiv på sin helt anden måde.
Og det samme gør Anfred. 
Jeg synes fortsat rigtig godt om disse to personer. 

Her i anden bog synes jeg også lidt at de andre personer i bogen træder lidt mere frem, og ikke bare er ekstra personer i bogen, vi høre ligesom lidt mere fra dem, og det synes jeg er super fedt, for de er altså også nogle interessante personer. 

Alt i alt synes jeg fortsat at det her er en interessant serie, og jeg vil glæde mig til at læse videre når tredje bog bliver udgivet. 
Om Søfolket og Skovfolket bliver sluppet løs, stikker af, eller andet, ja det må i jo læse bogen for at finde ud af. 
Det hvert fald en serie jeg kan anbefale jer læsere der er til den her genre og til korte bøger. 
Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...