12.09.2018

Anmeldereksemplar: Kendras blind date.

Kendra.

Titel: Tør du #1 - Kendras Blind Date.

Forfatter: Ella-Maluca Floyd.

Forlaget: Nelumbo.

Udgivet: 15/07-2018.

Antal sider: 200.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak!

Kendras Blind Date.

Kendra og hendes to veninder udfordrer jævnligt hinanden, og denne gang er det Kendras tur. Udfordringen fører til en stormfuld nat i hænderne på en intens elsker. 
Livet fortsætter efter den uforglemmelige nat, men Kendra kan ikke helt lægge minderne fra sig. 
Da hun endelig får chancen for at finde sammen med manden igen, sker der uforklarlige ting, som gør hverdagen usikker. 
Det hele startede, efter han kom ind i hendes liv. 
Kan han have noget med det at gøre, eller er det hele blot noget, som hun bilder sig ind?
Da jeg begyndte på Kendra blind date, var jeg meget spændt på hvad den ville indeholde, og om den ville kunne leve op til mine forventninger, og det gjorde den virkelig. 
Jeg kan hvert fald allerede nu sige jeg er meget spændt på næste bog i Tør du serien selv om den ikke handler om Kendra. 

Kendras blind date starter sådan set ud med en ret spændende prolog, og det gjorde jeg ret hurtigt blev fanget og at jeg slugte den ene side efter den anden for at finde ud af hvad det egentlig handlede om. Dog blev jeg alligevel meget overrasket da jeg endelig nåede der til. 

Kendra er interessant at følge, og jeg kom hurtigt til at synes om hende.
Dog var der til tider hvor jeg var ved at blive en smule træt af hendes stædighed, men det en del af hende og gør hende til den hun er, dog var det også lidt underholdende til tider.

Handlingen i denne bog var ikke kun erotisk, men også en smule psykologisk, for der sker ikke kun gode ting for Kendra, men også nogle ret for ubehagelige ting i løbet af bogen. 
Dog var det også med til at gøre jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig igen, og at jeg flere gange tog mig selv i at holde vejret.  

Sproget er flydende og dejligt forståeligt, på intet tidspunkt følte jeg at jeg ikke kunne følge med eller forstå hvad der skete. Ella-Maluca formår også at få de erotiske scener fremvist rigtigt godt uden at pakke sproget ind eller at spare på detaljerne. 
Kapitlerne er dejligt tilpasse, nogle er lidt længere end andre, men passer dog meget fint.
Alt i alt så synes jeg virkelig det var en god bog, og jeg glæder mig virkelig til at læse om Vega i den næste bog i Tør du serien. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...