17.11.2018

Anmeldereksemplar: Kunsten at... Elske.

https://imgcdn.saxo.com/_9788771712506/0x500Kunsten. 

Titel: Kunsten at... Elske.

Forfatter: Marie-Louise Rønning.

Forlaget: Dreamlitt.

Udgivet: 29/11-2018.

Antal sider: 380, men læst som e-bog.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er modtaget af forfatteren,
så tak til hende! Kunsten at... Elske.

At elske er svært, at elske sig selv er endnu sværere. Specielt, når nogle ar måske er for dybe til, at selv kærligheden kan hele dem. 
Livet på et utal af internationale kostskoler og et turbulent familieliv har givet Nicole dybe ar på krop og sjæl. 
Modstræbende indvilliger hun i at tilbringe sit sidste skoleår, inden hun skal videre på college, på Borupgård, Den Frie Kost- og Efterskole, tæt på Silkeborg. 
Her møder hun den sjove og karismatiske Alex, der langsomt og tålmodigt får Nicole til at åbne op og tro på, at kærlighed også er for hende.Dette var en bog jeg var meget spændt på at begynde på. Jeg har været vild med Marie-Louises andre bøger, og havde faktisk ret høje forventinger til hendes nye YA Roman. Men den levede op til forventningerne, for den var faktisk ret god! 

Da jeg begyndte på bogen, fløj jeg igennem det ene kapitel efter det andet, og jeg havde virkelig svært ved at lægge den fra mig igen.
Fra start af er Nicole en interessant pige at følge, man kan godt fornemme på hende at hun ikke er helt tilfreds med sin situeretion, og at hun faktisk bare ikke har det helt så godt som hun forgiver at have. 
Nicole er udadvendt en stærk og lidt kold pige over for andre, men hun er blød og venlig over for dem hun holder af. 
Men selv om hun virker stærk udadvendigt, så hun ikke helt så stærk som hun nu godt ville være, hun har sine ar på sjælen, og fysisk. 

Selve handlingen foregår jo omkring hende her Nicole, hun tror ikke rigtigt på kærligheden, men det får den charmerende Alex langsomt ændret på. 
Jeg vil sige det har været interessant at lære Nicole at kende, og ikke mindst også Alex. Dog er det mest Nicole og hendes historie vi læser om, derfor læser vi også kun fra hendes side af, og det jeg som sådan ret tilfreds med, selv om jeg da nogle gange ville ønske jeg vidste lidt mere om hvad den charmerede Alex tænkte. 

Sproget i bogen er super let, jeg følte på intet tidspunks jeg ikke kunne følge med.
Kapitlerne er hverken for korte eller for lange, men lige tilpas. Jeg fløj simpelhent igennem den ene side efter den anden for at finde ud af mere om Nicole og hvad hun har været igennem siden hun ikke rigtigt tror på kærligheden.
Jeg vil hvert fald sige at Marie-Louise har gjort et godt arbejde og fået lagt mange følelser ind i de her personer så deres følelser og frustrationer virkelig kunne fornemmes når jeg læste om dem. 
Jeg vil hvert fald varmt anbefale denne bog til andre læser der er til YA, Romantik og lidt drama.
Jeg kan hvert fald slet ikke vente med at få den i fysisk udgave og så genlæse den! Jeg er altså bare fan at Marie-Louises bøger!  Bogen er tilsendt af forfatteren selv til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen. 
  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...