07.11.2018

Anmeldereksemplar: Stars #1 - Under stjernerne.

Stars.

Titel: Stars #1 - Under stjernerne.

Original sprog: Engelsk. 

Forfatter: Anna Todd.

Udgivet på dansk vedPeople's Press

Udgivet på dansk den: 26/09-2018.

Antal sider: 300. 

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak! Under stjernerne. 

Tyveårige Karina Fischer bor i en lille amerikansk by, som grænser op til en stor militærbase. Hun flyttede hertil med sin familie, da hun var sytten, og arbejder i dag som massør i den lokale skønhedssalon. Det er endelig lykkedes hende at lægge en hektisk fortid bag sig, og hun føler for første gang længe, at hun er faldet til ro. Da Karina møder den tavse og indadvendte soldat Kale, føler hun sig draget af hans stille væsen, som lader til at være den perfekte modpol til hendes eget før så kaotiske liv.

Kale siger ikke meget, og Karina udfylder hurtigt tavsheden med sine egne drømme. Men efterhånden som Karina drages ind i Kales verden, opdager hun, at intet er så rosenrødt, som hun havde forestillet sig.
 
Jeg har nu fået læst første bog om Karina og Kael. Dette er også den første bog jeg læser fra forfatteren Anna Todd. Jeg har hørt så utroligt meget godt om hendes serie After, har dog bare ikke fået læst den. 
Men jeg har altså nu fået læst Under stjernerne, som er første bog i Stars trilogien. 

Da jeg begyndte på denne bog, fløj jeg igennem den ene side efter den anden, og det ene kapitel efter det andet. For allerede fra start af fanger Karinas liv mig med det samme. 

Karina er en stærk kvinde. Hun vil rigtig gerne vise at hun kan klare sig selv. Hun har købt sit eget hus, dog skal det sættes lidt i stand. Men hun er stolt af det.
Karina har også en lidt spøjs tankegang, hun overtænker utroligt mange ting, men jeg kan egentlig rigtig godt lide den tankegang hun har, og kan faktisk også godt selv se lidt af det i mig selv, for jeg overtænker også en masse, på meget samme måde som hun gør. 

Kael er mystisk, og det kan jeg lide. Han giver ikke ud af sig selv særligt frivilligt, og er meget tavs. Og det er lidt det der er med til at tiltrække Karina. 
Dog åbner han også lidt op med tiden, og det jo så der Karina indser at alt ikke er så rosenrødt som hun havde håbet på. 

Handlingen i bogen kan jeg rigtig godt lide. Vi starter jo sådan set ud med vi er i 2019, men bliver så smidt tilbage i 2017 hvor hun første gang mødte Kael. Men nu vil jeg heller ikke spoile for meget. Men det en rigtig god bog, og jeg glæder mig utroligt meget til fortsættelsen udkommer. 

Sproget i bogen er rigtig let og forståeligt. Jeg følte ikke på noget tidspunkt at jeg ikke kunne følge med eller forstå hvad der skete. 
Kapitlerne er utroligt korte, de ligger meget mellem 2-4 sider, dog følger vi kun Karina, der kunne jeg så godt have tænkt mig at læse lidt fra Kaels synsvinkel også for at se hvad der skete for ham igennem det hele.
Men alt i alt var jeg vild med bogen, og jeg kan kun varmt anbefale denne bog til jer læsere der er til lidt romantik. 


Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...