03.11.2018

Wrap up Oktober.

Wrap up for Oktober. 

Oktober er slut, og derfor blev det jo igen tid til en ny wrap up. Oktober måned har dog ikke været den bedste, jeg har været ramt af meget sygdom i en 2-3 ugers tid, og har derfor ikke rigtigt fået læst så meget. Og det er jeg selvfølgelig lidt trist over, for jeg havde ellers en masse gode bøger på min tbr jeg gerne ville have læst, men så ikke gjorde. 
Jeg fik dog alligevel læst 7 hele bøger og begyndt på en enkel som jeg ikke lige nåde at få afsluttet, men jeg helt klart får læst færdig her i November. 
Jeg fik i alt ca læst 3123 sider i denne måned, og det er uden de sider jeg nåede og læse i Darkest minds #2, som jeg begyndte på men ikke nåede og læse færdig i Oktober. 

Jeg vil link til de anmeldelser der er oppe på de bøger jeg nåede at læse som jeg plejer. 

Og jeg vil lige side tak til - 

People´sPress:http://peoplespress.dk/
Og Lovebook & Lindhardt & Ringhof. https://www.lindhardtogringhof.dk/
For alle anmeldereksemplarerne som er på min Wrap up. :-)

1. Første bog jeg nåede at læse i Oktober måned det var - Stars #1, Under stjernerne. Af forfatter Anna Todd. - Det er en ny serie som People´sPress udgiver. Jeg var helt vild med første bog, og glæder mig virkelig til de udgiver anden bog på dansk. Dog er min anmeldelse på den bog ikke oppe endnu, men det kommer den meget snart. 

2. Anden bog jeg fik læst det var den meget populære bog - Chaos Walking #1, Knivens stemme. Af Patrick Ness. - Carlsenpuls udgav den første bog på dansk tidligere på året, og der har virkelig været meget god omtale om den bog, så jeg synes det var på tide jeg selv fik læst den. Så jeg lånte den på biblioteket, og jeg nød den virkelig også. Det helt sikkert en jeg gerne vil læse videre på. Anden bog i serien er vidst også lige udkommet.

3. Tredje bog jeg fik læst var - Wait for You #3, Hold om mig. Af Jennifer L. Armentrout. - Det er en romantisk bog serie, som jeg virkelig har forelsket mig i. Jeg var helt slugt af Hold om mig da jeg begyndte på den. Og jeg vil helt klart gerne læse mere fra forfatter Jennifer. Min anmeldelse er også oppe på denne bog, så den linker jeg lige til så i kan se hvad jeg synes om den. Hold om mig: Anmeldelse.

4. Den fjerde bog jeg fik læst var - Fra nu af og for evigt, af Julie Clausen. - Dette var en overraskelses bog fra Turbine forlaget som jeg er rigtig glad for. Dette var en utroligt god bog, og jeg kunne virkelig godt lide hvordan Julie får fremvist de her unge personer i bogen som vi følger. Der vil også snart komme en anmeldelse op på den. 

5. Femte bog jeg nåede at læse var - Djævlepassagen #1, Sortedammens hemmeligheder. Af Karen Inge Nielsen. - Dette var en bog jeg var meget spændt på, og den levede virkelig også op til forventningerne. Bogen foregår i to tidsaldre, nutiden hvor vi følger Marcus som flytter ind på Herstedholm herregård. Og slutningen af 1600-tallet, hvor vi følger Elvira og hendes tid på Herregården. Det var en utroligt spændende bog, og jeg kan næsten ikke vente på en fortsættelse. Jeg har også anmeldt bogen, og den vil jeg lige linke til. Djævlepassagen Anmeldelse.

6. Efter Djævlepassagen fik jeg læst - Verdensherrene #1, Opvågningen. Af Pernille Neergård. - Dette var en utroligt god bog. Jeg vil sige det var en rigtig fed debut hun er udkommet med, og jeg synes virkelig hun skal fortsætte i den stil. Nu jeg bare spændt på en fortsættelse, og om den er lige så god som denne første bog. Der er dog ikke en anmeldelse oppe endnu, men det vil der snart komme. 

7. Sidste bog jeg nåede at læse i Oktober måned var - Panteon-Sagaen #4, Den tiende trone. Af Boris Hansen. - Dette var en ret vild slutning, og jeg må sige at jeg kommer til at savne Lucas, Panteon, og alle de andre fede karakter i denne serie. Jeg var utroligt overrasket over slutningen, den havde jeg på ingen måder regnet ud, og det jo altså kun positivt. Der vil komme en anmeldelse op senere på måneden. 

Det var så alle de bøger jeg nåede at læse i Oktober. Jeg håber på en lidt bedre måned i November, men nu må vi se, jeg har lidt forskelligt at skulle ordne i denne måned. Men jeg skal da nok få læst lidt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...