19.05.2019

Anmeldereksemplar: Mama McGees drenge #1 - Mørk fortid.

Mørk fortid. 

Titel: Mama McGees drenge #1 - Mørk fortid. 

Forfatter Kis Baadgsgaard. 

Forlaget: Nelumbo.

Udgivet: 10/08-2019.

Antal sider: 404.

Antal stjerner: 4/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! Daniel og Victoria.

Daniel er en travl mand. Ligefrem og tilpas flabet til at føre sig frem som succesfuld bygningskonstruktør. Livet kører i overhalingsbanen med brødrene McGee, men intet havde forberedt ham på, at det skulle være hans mor, som præsenterede ham for antikvitetskvinden. Hun pisser ham af, flår ham verbalt og sender hans temperament op, hvor blodet koger. Der er noget ved hende, som pirrer ham, men hvad? Hun er kold, arrogant og en rigtig isprinsesse.

Hvordan smelter man en isprisesse og har Daniel, hvad der skal til? Tillid får man ikke forærende, det skal man gøre sig fortjent til, og Daniel McGee kommer på hårdt arbejde.

Ubetinget loyalitet kæder de vidt forskellige McGee-drenge sammen og fører læseren ud på en sjov, spændende og kærlighedsspækket vandring.Jeg har nu fået læst den første bog om Mama McGees drenge. Og må sige det var en bog der overraskede mig positivt, og holdt mig fanget igennem hele bogen. 
Forfatter Kiss har fået skabt sig en fantastisk debut roman, jeg er hvert fald imponeret, og glæder mig til meget mere fra hende af.

Da jeg begyndte på bogen, blev jeg rigtigt hurtigt fanget.
Der er massere af spænding, drama, kærlighed og sex med. Og forfatteren har formået at få det hele passe sammen og gøre det fangende for læseren.
Victoria og Daniel er et godt par.
Daniel er en selvsikker fyr, han ved hvad han vil og hvem han er interesseret i at have i sit liv. Og han er ikke bange for at sige sin mening.
Victoria er en udfordring for Daniel, hun er kold, virker meget vred og holder en del afstand til Daniel. Dog bliver de begge meget hurtigt tiltrukket af hinanden hvilket egentlig også gør de ender hurtigt i sengen sammen.

Det her er jo en erostisk bog, men den gemmer på så meget mere.
Victoria virker måske ud af til stærk og selvsikker, men inderst inde tvivler hun rigtigt meget på sig selv, og om hun virkelig er noget værd. Hvilket også gør hende meget usikker når hun er sammen med andre, for hun kan ikke rigtig se hvad de vil hende.
Det gjorde også jeg var meget spændt på at se om Daniel kunne bryde igennem det her panser hun har sat op for at beskytte sig selv, eller om det en helt umulig opgave for ham.
I den her bog er der også mange tætte forhold mellem familie og venner, og selv om de måske bliver sure og irriterede på hinanden til tider, så er de der alligevel altid for hinanden, og det synes jeg var en virkelig skøn ting at følge, samtidig med at vi følger det her lidt turbulente forhold mellem Victoria og Daniel.

Jeg kan kun sige det var massere af spænding og handling overvejs, dog uden det blev for meget på noget tidspunkt. 
Sproget er forståelig og let at følge med i. 
Forfatteren pakker ikke tingene ind, og er meget ligefrem i sproget, både når det gælder deres hverdags ting, men også når det gælder de mere erotiske scener. 
Det var dog desværre en enkel ting der gjorde den ikke fik den sidste stjerne, og det var at jeg synes det gik lidt for stærkt i starten, jeg følte deres start på forholdet blev lidt forhastet, jeg havde nu set der var lidt mere modstand fra Victorias side af fx. 
Men trods det, synes jeg det var en super god bog, og så glæder jeg mig rigtig meget til en fortsættelse! Bogen er tilsendt af forlaget til en anmeldelse og er udelukket blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...