21.08.2019

Anmelderekemplar: 7 Fortællinger fra mit indre barn.

7. Fortællinger.

Titel: 7 Fortællinger fra mit indre barn. 

Forfatter: Mali Banks.

Forlaget: Mellemgaard.

Udgivet: Juni 2019.

Antal sider: 32.

Antal stjerner: 3/5.

Bogen er tilsendt af forlag og forfatter,
så tak til dem! 


7 Fortællinger fra mit indre barn.

7 fortællinger fra mit indre barn er en samling moderne eventyr og fabler for børn.Uddrag af bogen  Karla og Marcus ledte overalt i huset efter hunden Sophus, men kunne ikke finde ham. 
De var ved at give op, da Marcus sagde, at de skulle kigge inde i værelset med den blå dør som det sidste sted, bare for at være helt sikre. 
Marcus åbnede døren til værelset med Karla lige bag sig. Inde i værelset var der ingenting udover en lille spilledåse, der lå på gulvet. 
Marcus skulle lige til at åbne den, men den her gang stoppede Karla ham, lagde sin hånd på hans skulder og sagde: “Måske var det her ikke en god ide alligevel.” Han, derimod, grinte og sagde: “Hvem er en bangebuks nu, hva’?” og åbnede spilledåsen.          
Jeg læser meget sjældent denne type børnebøger, for korte og små historier siger mig som regel aldrig noget da jeg godt kan lide lange romaner med gennemførte karakterer og baggrunds historier.
Men jeg sagde nu alligevel ja tak til denne her da den blev tilbudt, for jeg kan godt lide ud udvide min horisont engang imellem.
Men ja desværre sagde selve bogen ikke mig noget, men jeg vil sige dette ville være en rigtig fin bog til højt læsning for mindre børn.

Bogen her indeholder 7 små fortællinger fra forfatterens indre barn, og de første 3 er relateret til samme personer og deres omgangskreds, som er rigtig fint. Men de sidste fire er det forskelligt hvad de handler om.
Men det jeg godt kunne lide ved de her 7 små fortællinger var at de indeholder rigtigt mange kvaliteter som vi alle godt kunne lærer helt fra små af. Fx indeholder historierne - rigtigt og forkert, at acceptere hinanden som vi er, venskaber, sammenhold, glæde og sorg. - Og andre rigtig fine ting. Og det var faktisk hvad der gjorde at jeg synes den ville være skøn for børn, for allerede fra barnsben burde vi alle lærer hvad der er rigtigt og forkert, at acceptere hinanden og vores forskelligheder. Og det fremviser Mali´s bog rigtig fint i sine små fortællinger.

Dette er jo en børnebog og det er tydeligt at fornemme ikke kun på størrelsen men også sproget, det let, forståeligt og faktisk også en bog jeg vil sige ville være god som en "lære at læse" bog, for den indeholder ikke komplicerede ord eller et grimt sprog, men er super let.
Så jeg kan helt sikkert anbefale bogen til familier med børn som måske skal til at starte med at lærer at læse, eller bare som en hyggelig oplæsnings bog eventuel inden sengetid.Bogen er tilsendt af forlaget og forfatteren til anmeldelse, og er blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...