25.09.2019

Anmeldereksemplar: Everlife #3 - Eviglivet.

Eviglivet.

Titel: Everlife #3 - Eviglivet.

Original titel: Everlife #3 - Everlife. 

Forfatter: Gena Showalter.

Udgivet på dansk ved: HaperCollins Nordic.

Udgivet på dansk den: 01/10-2018.

Antal sider: 478.

Antal stjerner: 5/5.

Bogen er tilsendt af forlaget,
så mange tak til dem! 


Håbet er hendes farligste våben. 

Stå sammen eller mød din skæbne alene
Alt håb er ude. Vores hære er overvundne, vores ånd er trådt under fode. Vi er lige så hjælpeløse som natten, der undertrykker dagen og kvæler Lyset. Vi har intet. Vi er intet.
Da Ten har bare sytten år, tog hun det endegyldige valg og bestemte sig for, hvilken virkelighed hun skulle leve Eviglivet i, når hun døde, og hun har været fuldkommen loyal overfor dette valg.Lige indtil nu.
Da mørket falder over virkelighederne, står det dog pludselig lysende klart: Hvis ikke Trojka og Myriaderne begge skal gå under, så må de forenes. Tiden begynder at rinde ud. Ofre kræves, og prisen er høj. Ten må begive sig over på den anden side og dræbe Ravnenes prins. Og kun én kan hjælpe hende med dette – Killian Flynn, Tens svorne fjende og store kærlighed.
Et svigt sætter en stopper for planerne, og en løsning virker umiddelbart fuldkommen utænkelig. Hvor langt er Ten og Killian villige til at gå for deres virkeligheder og Eviglivets skyld?
Da mørket falder over virkelighederne står det dog pludselig lysende klart: Hvis ikke Trojka og Myriaderne begge skal gå under, så må de forenes. Tiden begynder at rinde ud. Ofre kræves, og prisen er høj. Ten må begive sig over på den anden side og dræbe Ravnenes prins. Og kun én kan hjælpe hende med dette – Killian Flynn, Tens svorne fjende og store kærlighed.
Et svigt sætter en stopper for planerne, og en løsning virker umiddelbart fuldkommen utænkelig. Hvor langt er Ten og Killian villige til at gå for deres virkeligheder og Eviglivets skyld?
Så har jeg fået læst den sidste bog i Everlife serien, og jeg må nok sige det var en fangende, spændende og nervepirrende slutning på så fantastisk en serie.

Tenley og Killian forener sig, men intet skal være let, og inden hun ser sig om er de begge i problemer, hende mere end ham.
Der sker en del her i løbet af tredje bog, men alligevel føltes det på ingen måder overdrevet, men fangende, spændende og jeg havde virkelig svært ved at lægge bogen fra mig når jeg først kom rigtigt igang.
Som bagsideteksten nævner er tiden ved at løbe ud for Tenley, og hun bliver nød til at begive sig ind i sine fjenders virkelighed og dræbe ravnenes prins.
Men for hun kan det, forener hun sig med Killian, men der ender ikke helt så godt som håbet, og intet bliver let for Tenley efter det, for nu skal hun kigge sig en ekstra gang over skulderen.
Men nu vil jeg jo ikke afsløre for meget af selve handlingen, for den synes jeg i selv skal opleve.

Jeg blev endnu engang hevet ind i den spændende handling fra de første sider af, og jeg kunnet slet ikke få nok. Og det bedste ved denne tredje bog her, er at vi endelig får mere fra Killian af, vi får rent faktisk lov til at følge ham, se hans tanker og få mere info fra ham ud over de få beskeder mellem ham og cheferne, vi får rent faktisk et indblik i hvem han er, og hvor jeg nød at følge ham, og jeg må nok sige det var noget jeg manglede i de første to bøger.
Men altså Tenley bliver endnu engang udsat for en masse hårde prøvelser, men giver den sit bedste og stoler på sine handlinger og håber på alt det bedste.
Jeg bliver aldrig træt af at følge hende, for hun ved hun ikke er perfekt, at hun begår fejl og dummer sig, men hun lader det ikke stoppe sig, og jeg beundrede hende for hendes kampgejst og loyalitet over for dem hun elsker, og hendes virkelighed.

Jeg kan ikke andet end at rose forfatteren for at have skrevet så spændende en slutning, dette er helt klart min favorit i denne serie, for vi får så meget mere kærlighed, følelser og handlinger og det nød jeg virkelig.
Forfatteren har skabet et utroligt spændende univers, og en uperfekt heltinde der forelsker sig i sin fjende, og det har været humoristisk og dramatisk at følge Tenley og hendes kamp i at finde sin plads i en ny virkelighed samtidig med at få fred og kærligheden til at passe ind.
Jeg er helt klart fan af forfatterens evne til at skrive så livligt og spændende, og vil helt klart læse mere fra hende en dag.
Jeg kan ikke andet end at anbefale denne serie hvis i ikke allerede har læst den!Bogen er tilsendt af forlaget til anmeldelse, og er derfor blevet anmeldt efter egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...