23.12.2017

Anmeldereksemplar: Englenes Korridor.

Englenes Korridor.

Titel: Englenes Korridor.

Forfatter: Tine Bruun.

Forlaget: Turbine Forlaget.

Antal sider: 222.

Udgivet den: 3/10-2017.

Antal stjerner: 4/5.


Bogen er modtaget af Turbine forlaget, så mange tak til dem.Anna og Frederik.

Anna er datter til en bedemand, og er blevet drillet med det lige siden hun var helt lille, ingen ville være venner med hende, og var lede ved hende, og fandt på grove fornærmelser. Så Anna har faktisk ingen venner, hendes mor er død, hendes far snakker hun næsten ikke med, hendes Farmor er streng, og hendes bror har hun ikke rigtigt noget tilfældets med.
Men Anna er ikke helt alene, hun snakker nemlig med de døde, og hjælper dem hvis de har brug for det.
En dag efter skole møder hun lægesønnen Frederik i bedemands forretningen, han har nemlig selv lige mistet en der stod ham nær, nemlig hans mor.
Anna har dog haft et møde med hans mor efter hun døde. 
På trods af deres forskelligheder og forskellige verdener, finder de sammen og hjælper hinanden.

Englenes korridor, var en utroligt god fortælling omkring to forskellige personer der finder sammen og bygger et forhold op, ved at hjælpe hinanden på trods af deres forskelligheder, uden at dømme hinanden.
Der er meget sorg i den her bog, og det kan man virkelig godt mærke. 
Anna lider af tabet over den her mor hun ikke har haft, og ensomheden ved ingen venner rigtigt at have, og Tine Bruun har virkelig fået skrevet den her stærke følelse af sorg ind i sin tekst. 
Det samme med Frederik som lider af sit nyelige tab af sin mor, og igen kan man mærke den følelse af tab og forvirring for ham.
Bogen er dejlig kort, på intet tidspunkt forhastet på. Kapitlerne er dejlig korte, og hurtige at komme igennem, og så er sproget dejligt flydende og let læseligt, sådan at yngre personer også kan følge med.
På trods af at bogen er kort, så er der også massere af handling med, og selv om der er en masse handling, bliver det på intet tidspunkt for meget.
Det jeg elskede mest ved den her bog, var at læse omkring det her fortruelige bånd der vokser mellem de her to unge personer der har lidt under tab på hver deres måde, at se dem hele sammen. 
Det er hvert fald en bog jeg godt kan anbefale andre der er interesseret i en bog om spirrende venskaber. 


Bogen er modtaget af forlaget til anmeldelse og er udelukket anmeldt ud fra mine egne meninger og holdninger til bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Ikke flere indlæg på denne blog, følg den nye!

Sidste indlæg, følg den nye blog!  Titlen her siger jo lidt sig selv. Dette kommer til at være mit sidste indlæg på denne blog.  Grun...